JESCO loodst iedereen veilig door de donkere wintermaanden

JESCO loodst iedereen veilig door de donkere wintermaanden

Elke dag een beetje minder licht. Samen met natte en gladde wegen maakt het van veilig autorijden een niet te onderschatten uitdaging. Doe een slipcursus cadeau als relatiegeschenk of maak er een unieke teambuilding van.

Wat kan de eventsector leren van Silicon Valley?

Wat kan de eventsector leren van Silicon Valley?

​​​​​​​Bedrijven als Google, Facebook, Uber, Tesla, Netflix, … groeien als kool. Wat is hun geheim? En wat kan de eventsector ervan leren?

Hoe zorg je ervoor dat je gasten de nieuwe regels volgen op je evenement

Hoe zorg je ervoor dat je gasten de nieuwe regels volgen op je evenement

Regels volgen kan moeilijk zijn. Vooral als het regels zijn waarvoor we ons gedrag moeten aanpassen. Gezien de huidige gezondheidscrisis, is het niet alleen belangrijk om nieuwe regels op te stellen, je moet er ook voor zorgen dat je deelnemers ze in de praktijk brengen.

18 bloemdecoraties om je eventlocatie op te fleuren

18 bloemdecoraties om je eventlocatie op te fleuren

Dicht bij de natuur zijn heeft een ontspannend effect. Maar een een bedrijfsevenement of trouwfeest in het bos organiseren kan een uitdaging zijn. Gelukkig kun je altijd wat leven in je locatie brengen door bloemdecoraties toe te voegen.

Tips om het maximale uit je eventbudget te halen

Tips om het maximale uit je eventbudget te halen

Het budget. Misschien niet het leukste onderdeel van het organiseren van een event, maar wel een onvermijdelijk én belangrijk onderdeel. Met een budget móet je keuzes maken in je eventorganisatie. Maar hoe neem je slimme beslissingen?

TIP! - Welke dresscode op jouw event?

TIP! - Welke dresscode op jouw event?

Een dresscode stelt gasten gerust. Zo hoeven ze niet bang te zijn dat ze met een foute outfit op komen dagen. Vraag niet het onmogelijke.

19 ongebruikelijke dineropstellingen voor jouw droomevenement

19 ongebruikelijke dineropstellingen voor jouw droomevenement

Deelnemers verwachten steeds meer. Omdat ze verwend zijn met allerlei eetervaringen en -omgevingen, is er bijna niets meer dat hen kan verrassen.