Daft Boutique & Music Hotel

Daft Boutique & Music Hotel

Daft Boutique & Music Hotel
  • Route de Waimes 19B, 4960 Malmedy, België
  • Certificate of Excellence 2023

Op zoek naar de perfecte locatie voor een meeting in de Ardennen?

Daft Hotel is een plek voor artiesten en toeristen, voor influencers en budhisten.

Eigentijds en eigenzinnig. Hedendaags design, verscholen in de Ardense bossen.

Neem zelf een craft beer uit onze bar (dat doe je thuis toch ook?), ontdek de home cinema na een drukke meeting dag of neem een plons in het binnenzwembad met onderwatermuziek. Verzamel voor een aperitiefje rond onze vuurkorf en geniet van onze heerlijke, lokale catering, met véél liefde bereid door onze huischef!


Heb je genoeg van klassieke hotels, die weinig inspireren en zonder échte ziel?

Kies dan voor Daft Hotel, met creatieve ruimtes, héél veel groen en vooral een heel persoonlijke aanpak door ons team.


Your team + Daft Hotel = A unique story

Vanaf 10 gasten of meer wordt het interessant om het hele hotel af te huren.

Welkom thuis, ver weg van huis!


En wat nog meer?

De vibe van de plek kan je het best begrijpen, als je ook ons verhaal kent.

Naast het hotel vind je Daft Music Studios, één van Europa's grootste muziekopnamestudios.

Dag in dag uit nemen internationale artiesten hun albums op in de impressionante studios (vb. Sigala, Henri PFR, Goose, Bazart, Stephen Malkmus & the Jigs, Universal France, Daan, Jef Neve, De Mens, Blanche, Hooverphonic, …). Om tot de beste opnames te komen, moet de context goed zitten.

Goeie vibes, good food en inspirerende ruimtes.... dat nemen wij héél serieus! Ook voor jouw event of seminarie.

En... step into the footsteps of legends en organiseer je eigen meeting of special event in Daft Studios, het kan!


Kortom: Daft Music & Boutique hotel, a new kind of hospitality!


Wat bieden we?

  • 14 kamers met ensuite badkamer
  • mogelijkheid om uit te breiden met 4 kamers in de Artist Penthouse boven de Daft Studios
  • van mei tot september uitbreiding met een pop up glamping voor nog eens 24 personen (= kamperen met een gouden randje!)
  • creatieve & inspirerende meeting rooms
  • home cinema, die ook als break out kan dienen
  • wellness met verwarmd binnenzwembad en sauna & een houtgestookte dutchtub in open lucht
  • voor grotere groepen of special events: uitbreiding mogelijk naar de 200m2 grote opnamehall in de Daft Studios
Daft Boutique & Music Hotel
Uniek B2B event concept, midden in de natuur. Nu boekbaar voor 2022!
4 maart 2022

Op zoek naar een kant-en-klaar concept voor jullie volgende event? Lees even verder.


Na het succes in 2021, organiseert Daft voor het 2de jaar op rij "Super Sauvage": een boutique festival midden in de natuur. En jullie kunnen de site afhuren!

Lees meer

Like Reageer

26 reviews over Daft Boutique & Music Hotel - 9.9/10

Schrijf een review
Eva Moeyersoons
New|NOA|

Zeer aangenaam verblijf

Inspirerende locatie, prachtige tuin en zeer vriendelijk team dat hun gasten goed verzorgt.

Reactie van Daft Boutique & Music Hotel op deze review:

Hi Eva, merci nog voor deze mooie review, leuk om te zien dat de ondernemers groep die jullie naar ons brachten geïnspireerd zijn geraakt door ons concept en hebben kunnen genieten van de tuin en de goeie zorgen :) Welkom Thuis ook voor het volgende Camp! Groetjes Tine

1 like|
Octavia Darko
New|VRT|

VRT Multimediaproductie Labo

We waren te gast met een 30-tal VRT collega's Daft Boutique & Music Hotel voor een brainstorm-tweedaagse. En dit voor de tweede keer, want het is er echt de moeite. De verzorging van zo wat alles is helemaal top. Ontzettend lekker eten, en gezond ook! Fantastische kamers, super proper en origineel. Enorm vriendelijke begeleiding. Zalige tuin, zwembad, sauna, omgeving,... Kortom: de sfeer en de service is er ontstekend. Would recommend!

Reactie van Daft Boutique & Music Hotel op deze review:

Hi Octavia, the pleasure is ours! Altijd leuk om jullie hier bij ons te zien aankomen. Hele fijne bende! Merci voor de super review, dat doet ons team helemaal deugd. En tot de volgende, altijd "Welkom Thuis" :)

0 likes|
Sara Pieters
New|Red Zezel|

Heerlijk onthaasten

In december 2023 organiseerde ik voor de tweede keer een workation bij Daft Hotel. Samen met 7 ondernemers mocht ik er onthaasten en in alle rust werken aan mijn business. Daft Hotel heeft alles in huis om dit waar te maken: fijne meetingruimte, gezellige lounge, ideale ligging in het groen, zachte bedden, een frisse duik in het zwembad, lekker eten,... en een super fijne vibe. Dikke vette aanrader!

Reactie van Daft Boutique & Music Hotel op deze review:

Hi Sara, altijd leuk om jou en jouw gasten hier over de vloer te hebben. De inspiratie die je hen meegeeft en de rust die je voelt als je rondloopt in ons hotel terwijl jullie hier werken en genieten, is heerlijk :) Een mooie match inderdaad, fijn om te voelen! All the best voor Red Zezel en heel graag zien we jou in de toekomst nog terug! Groetjes, Tine en co

1 like|
Bernard Breuer
New|Brainmade Agency|

Een originele plek om als team een leuke tijd te beleven

Ons team kwam bijeen in deze jonge, vriendelijke en muzikale plek om een mini-seminar te houden en Kerstmis een beetje vroeg te vieren.
De organisatie, infrastructuur en vooral het Daft-team voldeden aan onze verwachtingen.
Ik raad ten zeerste aan om een gekke ervaring te hebben.

bekijk origineel

Reactie van Daft Boutique & Music Hotel op deze review:

Hallo Bernard, leuk dat je bij ons was. De verwarmde dutchtub in de tuin, na een inspirerende werkdag en een bezoek aan de studio's, zal vast goed hebben gevoeld, zeker in een wetsuit met de sneeuw buiten. Het was in ieder geval verleidelijk! Bedankt voor het langskomen en altijd welkom bij Daft! En vanaf nu fijne feestdagen! Tine

bekijk origineel

0 likes|
Anne Meeussen
New|Ctac België|

Onvergetelijk Company Weekend bij Daft!

Ons bedrijf koos Daft (Hotel & Glamping) als locatie voor ons jaarlijkse bedrijfsweekend, en wat een goede beslissing was dat!
Vanaf het moment dat we aankwamen, werden we overweldigd door de gastvrijheid, de adembenemende locatie en de onberispelijke service.

Daft is gelegen in een prachtig stukje natuur. Die rustgevende sfeer liet ons meteen ontspannen en loskomen van de drukte van het dagelijkse leven.
In de buurt is er een groot aanbod aan teambuilding-activiteiten en we hebben dan ook niet stilgezeten.
E-scoot, kajakken, avontuurlijke wandelingen, een lokaal brouwerijbezoek of genieten van de sauna. Voor ieders wat wils…
Ook de catering was absoluut voortreffelijk. We werden verwend met heerlijke gerechten die met liefde en aandacht waren bereid.
Wraps, Pasta, BBQ, Asiatisch, … keuze te over en allemaal erg lekker en verzorgd! We genoten van elke hap.

We kunnen niet genoeg benadrukken hoezeer geweldig ons verblijf bij Daft Hotel was.
Het was een weekend dat ons bedrijf dichter bij elkaar bracht, ons de kans gaf om te ontspannen en te genieten van de natuur.
We raden Daft Hotel dan ook zeker aan bij iedereen die op zoek is naar een buitengewone plek voor bedrijfsevenementen, teambuilding of gewoon een magisch uitje.

Reactie van Daft Boutique & Music Hotel op deze review:

Dag Anne, Dank je wel voor deze fijne woorden. Super tof dat jullie er zo hard van genoten hebben. De glamping nog boeken in oktober - zelf dachten we dat het misschien wat te fris ging zijn, maar blijkbaar konden jullie er toch ten volle van genieten! Ik breng de complimenten zeker over aan de chef en de rest van het team en heel graag dan tot een volgende keer :) Welkom Thuis @ Daft

0 likes|
Jutta Rogge
New|Moore Strategy & Operations|

Dé perfecte plek voor het echte ontmoeten van collega's

Alleen maar woorden van lof voor Tine en het fantastische DAFT team. Vanaf eerste contact, zat de vibe van mee-denken en mee-plannen helemaal goed. Wij streken met een 65-tal collega's neer afgelopen weekend in het DAFT hotel. Wat een luxe om het volledige hotel én de fantastische staff tot onzer beschikking te hebben. Na een halve dag brainstorming rond AI en wat dit zal betekenen voor onze job als consultants in de inspirerende studiozaal, trokken we de Hoge Venen in. Een groep ging wandelen en een andere groep trok naar Sniper voor een paintballsessie. Na deze activiteiten was het heerlijk thuiskomen in het DAFT hotel. Collega's verspreidden zich over de wellness, hot tub, pool room, bar, gezellige living...dat het regende kon eigenlijk niemand echt wat schelen. Deze fantastiche locatie zorgt voor een instant groepsgevoel, ook al doet iedereen zijn ding. Ook dikke pluim voor de catering. Alles was heerlijk. Ook het concept van open bar zorgt voor een heel losse en ongedwongen sfeer. Er werd gedanst tot in de vroege uurtjes en na het ontbijt met kleine oogjes vertrok iedereen zeer tevreden huiswaarts. Zelfde probleem hier: welke locatie gaan we in godsnaam voor volgend jaar moeten vinden?! Bedankt team DAFT!

Reactie van Daft Boutique & Music Hotel op deze review:

Maar zo mooi om te lezen Jutta, dank je wel! Het was super gezellig om jullie over de vloer te hebben. En inderdaad, de regen kreeg jullie niet klein. Bedankt voor jullie komst en de fijne woorden en zoals steeds, ook voor jullie, altijd Welkom Thuis bij Daft! Tine en co

0 likes|
Benedict De Meulemeester
New|E&C Consultants|

E&C loved Daft!

Schot in de roos voor ons jaarlijks bedrijfsevent waarbij we onze medewerkers van over de hele wereld samen brengen. Begeleiding en service voor, tijdens en na het event door Tine, Stijn en hun staff was fantastisch, inspirerend en vlekkeloos. Voor het event zelf dat als een mini Woodstock was opgevat, was er een sfeer gecreëerd die onze stoutste verwachtingen overtrof. Samen een nummer schrijven en opnemen is een absolute aanrader als teambuilding. En dankzij de ultra professionele manier waarop dit werd begeleid, opgenomen en gemixt is het eindresultaat een verbluffende song met videoclip geworden, een unieke herinnering aan een magische tweedaagse. Enig puntje van kritiek: wat gaan we volgend jaar in godsnaam moeten verzinnen om dit te evenaren?

Reactie van Daft Boutique & Music Hotel op deze review:

Waw, wat een mooie woorden! Bedankt Benedict, je mag trots zijn op jullie team. Stuk voor stuk fijne mensen die inderdaad op korte tijd tot een fantastisch resultaat zijn gekomen. Het was heel fijn jullie hier bij ons gehad te hebben. En voor dat puntje van kritiek, anders gewoon hier terugkomen :) Altijd Welkom Thuis! Tine

0 likes|
Riema Reybrouck
New|Streamz|

Inspirerend en geslaagd writers weekend.

We hebben bij Daft drie dagen doorgebracht met onze aspirant scenaristen en coaches voor de eerste Streamz Academy. Alles was tot in de puntjes geregeld, van ontvangst en catering en alles wat we nodig hadden voor onze sessies. De prachtige omgeving en verwelkomend personeel zorgde voor de perfecte omgeving voor onze workshops.

Reactie van Daft Boutique & Music Hotel op deze review:

Hi Riema, hartelijk dank nog voor deze mooie woorden! 't Was fijn al dat creatief jong geweld hier bezig te zien. Heel graag tot een volgende keer en altijd welkom thuis hier! Tine

0 likes|
Elvire Perat
New|Elvire Perat|

Ons huwelijk

We vierden onze bruiloft op 25 maart in het Daft Hotel en het was onvergetelijk. Aandachtig luisteren van Tine en JF naar onze wensen en verwachtingen. Een fijne en vlotte organisatie en veel discretie van het personeel gedurende de dag. Een perfecte maaltijd die jong en oud zal bekoren, maar ook als ontbijt! We voelden ons thuis en onze verwachtingen werden meer dan vervuld. Een dikke proficiat aan Tine & Stijn voor het creëren van zo'n mooie plek en zo'n magisch universum, we kunnen niet wachten om terug te komen!

bekijk origineel

Reactie van Daft Boutique & Music Hotel op deze review:

Bedankt Elvire en Ludo voor deze lieve woorden, het doet ons zo veel deugd mensen te mogen verwelkomen die de geest van ons project 100% hebben begrepen. Je was schattig :) Proficiat aan het pasgetrouwde stel en tot ziens!

bekijk origineel

0 likes|
Liesbeth Van Wachbeke
New|King George|

King George's teambuilding @Daft !

Bedankt Tine en co om ons een onvergetelijke teambuilding te bezorgen! Alles was top georganiseerd. Ons team heeft enorm genoten van jullie coole locatie met al zijn faciliteiten, lekker eten, het prachtige groene kader. Doe zo voort :-)

Reactie van Daft Boutique & Music Hotel op deze review:

Merci team King George voor de kind words :) 't Was fijn om jullie hier te hebben, de yoga in de ochtend in onze tuin zag er heel relaxed uit, als mooie afsluiter van jullie teambuilding hier! Tot een volgende en alle succes voor jullie ook verder! Groetjes Tine

0 likes|
berwt Gheeraert
New|Vyncke|

Een inspirerende plek

Outdoor: inspirerende groene omgeving. Indoor: impressionante studio where the magic happens. Het personeel is professioneel en tegelijk persoonlijk. Aanrader!

Reactie van Daft Boutique & Music Hotel op deze review:

Dank je wel Bert! 't Was heel fijn om het Vyncke team hier over de vloer te hebben en dat jullie onze professionele maar persoonlijke aanpak ook gevoeld hebben. Welcome Home, that's the spirit hier. Tot een volgende, team Vyncke !

1 like|
Nanke Lavrijsen
New|Thuja Leadership|

Een geweldige locatie voor ons leiderschapsevenement

Daft Hotel was de perfecte locatie voor onze leiderschapstraining. De inspirerende setting, zowel binnen als buiten, met zoveel verschillende spots om uit te kiezen voor elk onderdeel van ons programma, maakte het tot een groot succes. We hielden ervan gesprekken te voeren in de lounge en rond het vuur onder de sterrenhemel. En we hebben optimaal gebruik gemaakt van de thuisbioscoop met geweldige audio om inspirerende video's te delen. Het DAFT-team heeft zijn uiterste best gedaan om ons van dienst te zijn. Geweldige gastvrijheid met een persoonlijk tintje.

bekijk origineel

Reactie van Daft Boutique & Music Hotel op deze review:

Oh Nanke, wat een mooie woorden. Je beschrijft heel goed wat we hier proberen te bieden: een persoonlijke aanpak en een inspirerend kader, waar het heerlijk "thuiskomen" is. Altijd welkom voor jullie volgende leadership programma! Groetjes, Tine

0 likes|
Laura Meyvis
New|Credix BV|

Credix Offsite

Van donderdagavond tem zondag namiddag zijn wij met heel het Credix team op Offsite vertrokken en verwelkomt in het Daft Hotel.
De communicatie op voorhand was uitmuntend en Daft heeft al onze wensen vervult. Lekker eten, leuke binnen- en buitenruimtes en zeer vriendelijk personeel.
Alles was tip top in orde en wij raden dit ten zeerste aan!

Reactie van Daft Boutique & Music Hotel op deze review:

Hi Laura, bedankt voor jullie komst. Het zag er inderdaad een héél geslaagd team event uit, met leuke extra's zoals de "icebath" oefening bij -8 graden buiten, knap gedaan. Merci voor jullie vertrouwen en tot een volgende! Team Daft

0 likes|
Nona Broekaert
New|indiandribble|

Geweldige plek voor uw team!

We verbleven drie dagen in dit hotel voor onze teambuilding. Alles is perfect verlopen: vlotte communicatie met het hotel, heerlijke catering, behulpzaam personeel etc. Het hotel heeft veel te bieden (leuke activiteiten in de omgeving, rustige plek, zwembad en bioscoop etc) en ze hielpen ons met elke vraag . Zou aanraden!

bekijk origineel

Reactie van Daft Boutique & Music Hotel op deze review:

Bedankt Nona voor deze lieve woorden! Zo fijn om te horen dat je er zo van hebt genoten. Wees altijd onze gast bij Daft!

bekijk origineel

1 like|
Tatjana Wallays
New|Panenka|

Een heerlijke driedaagse

Vanaf het eerste contact al een heel goed gevoel bij deze plek. Je kan er met alle vragen terecht en de driedaagse zelf was een wonderlijke ervaring. Een plek om tot rust te komen maar even goed te genieten van de prachtige natuur en de mooie omgeving. Een teambuilding om nooit te vergeten!

Reactie van Daft Boutique & Music Hotel op deze review:

Hi Tatjana, merci voor de mooie woorden! Was leuk jullie bij ons te hebben begin oktober. Tot een volgende, altijd Welkom Thuis! Tine

1 like|
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Kenmerken Daft Boutique & Music Hotel

Wifi

gratis 

Aantal personen

1 - 200 

Bereikbaarheid

auto 

parking - gratis 

Omgeving

groene ruimte (bv. een bos) 

stad (centrum) 

Cateringlocatie

vrij van catering 

interne catering 

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten

geluidsinstallatie 

projectie 

Activiteiten Daft Boutique & Music Hotel

Activiteitsregio's:
Luik | Belgium
Activiteiten:
Vergaderzaal huren in Malmedy | Vergaderzaal huren | Hotels
Trefwoorden:
teambuilding | vergaderzaal | seminarie | ardennen | vergaderen in het groen | incentive | vergaderen | hotel | hotel ardennen | meeting ardennen | meeting | overnachten | vakantiehuis | locatie natuur | event ardennen