Gebouwd op vertrouwen: de Security Blueprint van eventplanner.net

In de dynamische wereld van evenementenplanning zijn de bescherming en integriteit van jouw gegevens niet alleen een luxe, maar ook een noodzaak. Bij eventplanner.net hebben we het tot onze missie gemaakt om te garanderen dat ons platform niet alleen voldoet aan de wereldwijde veiligheidsnormen, maar deze zelfs overtreft.

Nog een stap verder met ISO 27001

Met trots kunnen we pronken met onze ISO/IEC 27001:2022-certificering, een wereldwijd erkende maatstaf voor informatiebeveiligingsbeheer. Maar dit certificaat is slechts het topje van de ijsberg als het gaat om onze uitgebreide beveiligingsmaatregelen.

Naast het behalen van certificeringen, past ons team zich voortdurend aan en evolueert het voortdurend. Onze veelzijdige aanpak pakt een breed scala aan uitdagingen aan, waaronder gegevensprivacy, informatierisicobeheer, preventie van gegevensverlies en encryptie. Dit zorgt ervoor dat we niet alleen aan je verwachtingen voldoen, maar deze zelfs overtreffen.

Betrouwbaar en veilig: Software as a Service (SaaS)

Als SaaS-platform garandeert eventplanner.net niet alleen de beste beveiliging van ons platform, maar ook de consistente beschikbaarheid ervan. Dit betekent dat onze gebruikers naadloze toegang hebben terwijl wij de complexiteit achter de schermen afhandelen.

Hosting en gegevensbeveiliging: jouw gegevens 24/7 bewaken

EU-gerichte hosting: de gouden standaard zetten

Onze hosting binnen de Europese Unie voldoet niet alleen aan de strenge eisen van de AVG/GDPR - de strengste gegevensbeschermingswet ter wereld - maar zorgt er ook voor dat we waarschijnlijk aan de meeste internationale eisen voldoen. Vragen over andere regio's? Gewoon vragen!

Robuuste infrastructuur: ultramoderne hosting en servers

Onze focus is holistisch. Naast louter gegevens zorgen wij voor:

  • Beschikbaarheid: ons platform is er altijd wanneer je het nodig heeft.
  • Schaalbaarheid: kan de grootste evenementen aan.
  • Back-ups en noodherstel: in onvoorziene omstandigheden hebben wij uw gegevens terug.

Gegevens: overal beveiligd

Of je gegevens nu onderweg of in rust zijn, ze blijven geëncrypteerd en afgeschermd:

  • SSL + HSTS: beveilig data in transit
  • Encryptie in rust: altijd gemoedsrust.

Mailservers: de triade van vertrouwen

Dankzij SPF, DKIM en DMARC zijn onze mailservers versterkt tegen gevaarlijke activiteiten, zodat jouw communicatie veilig blijft.

Beveiligingsmonitoring 24 uur per dag

Dag in dag uit zijn we op zoek naar potentiële kwetsbaarheden en zorgen ervoor dat onze beveiligingsmaatregelen altijd een stap vooruit zijn.

Jouw gegevens blijven van jou: geen uitzonderingen

Navigeren door het digitale landschap van evenementenplanning kan lastig zijn, vooral als gegevensprivacy op het spel staat. Bij eventplanner.net staan wij volledig achter onze belofte: jouw gegevens blijven absoluut van jou. In tegenstelling tot sommige platforms zijn en blijven de gastenlijsten, de lijsten van ticketkopers en alle andere informatie die u uploadt altijd jouw eigendom als je onze evenementensoftware gebruikt.

Het naleven van de GDPR/AVG-wetgeving is voor ons van het allergrootste belang. Wij zorgen voor jouw gemoedsrust door functies te implementeren zoals gegevensanonimisering na een bepaalde periode na het evenement, zodat je moeiteloos aan de regelgeving kunt blijven voldoen.

Voor kaartkopers of gasten bieden we een extra laag gemak met de mogelijkheid om een eventplanner.net-account aan te maken. Dit biedt verbeterde functies, zoals een speciale login om hun gegevens te beheren en toegang te krijgen tot hun tickets. Dit is echter puur een keuze en nooit verplicht. En mochten ze ervoor kiezen, terwijl wij helpen bij het onderhouden van hun account, blijft het onderliggende gegevensregister gescheiden, waardoor wordt gegarandeerd dat de integriteit van uw gegevens nooit in gevaar komt.

Ontworpen voor veiligheid

Ons team zorgt ervoor dat elk product en elke functie van eventplanner.net is ontworpen met veiligheid als basis. Onze inspanningen worden versterkt door de samenwerking met gecertificeerde externe bedrijven die penetratietesten aanbieden, waarmee de beveiligingsveerkracht van ons platform onafhankelijk beoordeeld kan worden.

Zorgvuldige veiligheidscontroles

Wij geloven in grondigheid:

  • Jaarlijkse handmatige pentest: zwakke schakels opsporen en verwijderen.
  • Continue geautomatiseerde beveiliging : waakzaamheid, 24 uur per dag.
  • Peerreviews & -analyses van code: meerdere ogen, geen vergissingen.
  • Security Bug Bounty Program : de besten ter wereld uitnodigen om onze fouten te vinden (en op te lossen).

Naleven van de OWASP Top 10-principes

We volgen de best practices die zijn uiteengezet door het Open Web Application Security Project en zorgen ervoor dat de beveiliging van ons platform up-to-date is met 's werelds meest kritieke beveiligingsrisico's voor webapplicaties.

Een cultuur van veiligheidsbewustzijn

Bij eventplanner.net erkennen we het menselijke aspect in beveiliging. Elk lid van ons team ondergaat een rigoureuze bewustwordings- en taakspecifieke training om er zeker van te zijn dat ze hun steentje bijdragen aan het handhaven van onze ijzersterke beveiliging.

Bovendien voldoet elke leverancier en partner waarmee we samenwerken aan de hoogste beveiligingsnormen.

Platformbeveiligingsfuncties: controle in jouw handen

Extra beveiligingslaag: tweefactorauthenticatie

We bieden het niet zomaar aan; we zijn er voorstander van. We raden je ten zeerste aan om de beveiliging van je account te verbeteren met behulp van tweefactorauthenticatie.

Gedetailleerd gebruikersbeheer

Jouw team, jouw regels. Beheer wie wat ziet met onze verfijnde tools voor gebruikersbeheer.

Transparantie als kern

Jouw vertrouwen staat voorop. Voor een diepere duik in onze toewijding en de details:

Bedankt voor het vertrouwen in eventplanner.net. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw evenementenplanning altijd veilig, efficiënt en zorgeloos is.