The Frontline Company

  • Groenstraat 52, 2610 Wilrijk, België

The Frontline Company is sinds jaar en dag een sterke referentie in het evenementenlandschap. Als hostesses en hosts, promoteams en eventcrew voor u écht belangrijk zijn, dan is er maar één adres ...

 

The Frontline Company levert haar diensten voornamelijk in gans België, maar de afgelopen jaren zijn we ook actief geweest in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Italië en bijvoorbeeld Frankrijk.

 

De meertaligheid en de maturiteit van haar medewerkers zijn stilaan genoegzaam gekend en daar profiteert u als klant alleen maar van. De hosts en hostesses van The Frontline Company zijn grondig gescreend gedurende een persoonlijke kennismaking, we 'matchen' hen met de wensen van elke klant en zij worden uitgebreid gebriefd vooraleer zij aan hun opdracht beginnen.


De Frontliners kunnen ingezet worden op o.a. ééndags-evenementen, beurzen, roadshows, product-activaties/presentaties, premières, personeelsfeesten, festivals, gala's, enz...

En op dit moment wordt de hosts en hosteses regelmatig ingezet om de Covid-19 maatregelen te helpen respecteren....


Welke opdrachten/taken: onthaal, vestiaire, promo, flyering, sampling, degustaties, VIP Onthaal en begeleiding, protocol, parking stewards, toiletdames, brand activators, brand ambassadors ....


Enkele referenties :

  • Automobiel & Utilities: D'Ieteren (Volkswagen, Seat, Yamaha...), Subaru, Opel, Jeep, Lexus, Toyota, Fiat, Engie ...
  • FMCG + Horeca: Verstegen, Lidl, Aldi, Brouwerij Haacht
  • Leisure and Fashion: Karl Lagerfeld, Louis Vuitton, Marco Polo, Marie-Jo
  • Event Agencies - beurs organisatoren: EventMasters, Balthazar Events, Act!Events, Minth, KonseptS, Zanzibar, Next Event, Easyfairs, Jaarbeurs ...

 

Daarnaast is The Frontline Company al vele jaren na elkaar de uitverkoren vaste hospitality partner van de jaarlijkse BEA Awards en de ondertussen befaamde MICE Party.

 

Zoals u kan lezen, is The Frontline Company misschien wel uw geschikte partner voor een volgend event ... Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie en een gedetailleerd budget.


#WeLoveHospitality #TFC #Hostes #TheFrontlineCompany

The Frontline Company
The Frontline Company helpt Evenementenbureaus terug opstarten!
02 July 2020

Na lang wachten en veel onzekerheid is er eindelijk wat perspectief in de evenementensector. Op de laatste veiligheidsraad is er meer duidelijkheid gekomen over het organiseren van evenementen. We kunnen dus eindelijk weer aan de slag dankzij het Covid Event Risk Model!


Van de evenementenbureaus wordt in de komende periode nog meer dan ooit creativiteit verwacht. Omgaan met de veiligheidsmaatregelen omtrent ...

Lees meer

Like Reageer

12 reviews over The Frontline Company - 9.6/10

New|Groep Arthur|

The Frontline Company

We werken al een tijdje samen met TFC voor onze evenementen. We zijn erg tevreden over onze samenwerking! Steeds vlotte en duidelijke communicatie en er wordt ook erg snel gereageerd. Indien we last minute mensen zoeken, denken ze steeds mee over oplossing.
We zijn erg tevreden van The Frontline Company!

Like0 likes
Isabel Goossens
New|STUDENTLIFE NV|

Zeer vlotte en flexibele samenwerking!

Erg tevreden over de samenwerking met de Frontline Company.
Je kan steeds vertrouwen op een vlotte, snelle en professionele opvolging.
Bedankt!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Hartelijk dank voor je fijne review Isabel, we doen telkens weer ons best en onze meisjes vinden jullie opdrachten altijd zeer fijn om te doen... dankjewel voor de aangename samenwerking?

Like1 like
Steffi Vertommen
New|Event Masters|

Vertrouwde & kwalitatieve samenwerking!

We werken reeds vele jaren samen met The Frontline Company. Die fijne samenwerking blijft bestaan dankzij de steeds vlotte en duidelijke communicatie, de oplossingsgerichtheid - zelfs bij last minute aanvragen en wijzigingen, de onuitputtelijke zoektocht naar geschikte profielen met diverse kwaliteiten, de uitgebreide kledingkeuze...
Kortom een vertrouwde partner waar we op kunnen rekenen!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel voor deze fijne review Steffi .... :-)
Jullie zijn ook altijd bijzonder duidelijk in jullie wensen en noden en jullie werken ook heel professioneel. Dat maakt het samenwerken met jullie voor ons alleen maar aangenaam en 'eenvoudiger' :-) Jullie gaan ook altijd met veel respect om met onze hosts en hostesses en dat appreciëren we enorm ...
tot snel ...Peter

Like1 like
Alex Wens
New|Steylaerts NV|

Hostessen

Wij hebben Frontline Company gecontacteerd omdat we met een tekort aan resources zaten tijdens enkele belangrijke openingsdagen.
De opdracht was om onze klanten te onthalen bij hun toonzaalbezoek.
De hostessen deden hun werk werkelijk voortreffelijk. Het leek alsof ze al jaren werkzaam waren in onze firma.
Wij zullen in de toekomst zeker nog beroep doen op hun diensten.
Werkelijk een topervaring!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Onze meisjes vonden jullie toonzalen en de medewerkers een plezier om voor werken, dus ook van onze kant uit dank voor de fijne en aangename samenwerking :-)

Like0 likes
Hans Van Laer
New|Ceusters n.v.|

fijn samenwerken

Fijn samenwerken met The Frontline Company: spelen kort op de bal en volgen correct op.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel Hans ...dit doen jullie ook en dan wordt het makkelijk samenwerken hé :-) Tx!

Like1 like
Lien VV
New|LEF marketing & events|

IT events

We werken altijd heel fijn samen met Sam, Charlotte, Anntje en Peter!
De hostessen die ons helpen op events zijn altijd erg netjes gekleed, heel behulpzaam en steeds vriendelijk naar ons publiek.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

hoi Lien, dankjewel voor je leuke feedback. Altijd blij om zulke zaken te lezen ... het lijkt altijd logisch natuurlijk, maar het moet wel elke keer opnieuw kloppen :-) groetjes en tot snel weer ...
Peter

Like1 like
Maikel Van Geert
Expert|Jobat|

Voor onze jobevents kunnen we steeds op The Frontline Company rekenen

The Frontline Company is steeds het eerste contact waar we aan denken als het neerkomt op ondersteuning, ontvangst en praktische inzetbaarheid tijdens onze jobevents en klantenevents. De flexibiliteit van de steeds gemotiveerde mensen die aan je event worden toegewezen zorgt ervoor dat je met een gerust hart de focus kan houden op het welslagen van je event, en da's ook in deze tijden goud waard!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel voor de leuke feedback Maikel... het is voor onze hostesses en hosts ook altijd weer fijn om voor jullie opdrachten te mogen doen. Jullie waarderen en respecteren hen en dat is heel motiverend :-) Dankjewe daarvoor!
tot snel weer in the field,
Peter

Like1 like
Joppe Thiessen
New|ET Productions / Eddy Thiessen bvba|

Fijn partnership

Fijne en betrouwbare partner voor onze events!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel voor de mooie woorden Joppe :-)
We doen ons uiterste best om jullie elke keer weer te voorzien van de juiste profielen ...

Peter

Like1 like
Peter Pettens
New|D-tails BVBA|

Betrouwbare partner

Als events-agency werken we reeds meer dan vijf jaar samen met de Frontline. Ze hebben ons steeds betrouwbaar personeel ter beschikking gesteld die punctueel, flexibel en gemotiveerd werken en ook naar onze eindklant toe verzorgd en professioneel optreden.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel Peter .... als we zeggen dat we iets doen, dan doen we dat ook, en van onze al medewerkers verwachten we exact het zelfde...
groetjes en tot snel :-)
Peter

Like1 like
Sophie Naze
Leader|KonseptS Events & Staycation Squad|

Enthousiasme en inzet, dat waarderen we ten zeerste!

KonseptS werkt al geruime tijd met The Frontline Company samen, voornamelijk op het vlak van Onthaalpersoneel. We komen ook keer op keer terug, er wordt altijd naar een duidelijke briefing gevraagd en dat duidt voor ons dat ze elke opdracht au serieux nemen. Ondertussen weten we natuurlijk ook wie van de dames en heren zo wat onze "favorieten" zijn en dat maakt het ook wel handig. Positieve ervaringen worden bijgehouden en er wordt getracht zo veel mogelijk "dezelfde" mensen te sturen. Dat appreciëren we heel hard. De prijszettingen zijn correct dus ook geen reden om zomaar te gaan shoppen bij anderen. Het is aangenaam samenwerken, we krijgen snel reactie. En als er eens iets minder was (we blijven werken met mensen, geen goederen) dan kunnen we dit ook openlijk bespreken. Dat is veel waard!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Hoi Sophie,
dankjewel voor je uitgebreide review .... ik bloos er zowaar van als ik het lees :-)
Jullie zijn voor ons dan ook een hele fijne partner om mee samen te werken, altijd alles top verzorgd en goed voorbereid.
En vooral ... met super veel aandacht voor ons hostesses en hosts die jullie telkens weer in de watten leggen en respectvol behandelen.
Onze jongens en meisjes werken daarom dan ook heel graag op jullie events en dat zie je aan hun motivatie en enthousiasme, dank daarvoor!
Groetjes,
Peter

Like1 like
Patricia Meers
New|Mediahuis|

The Frontline Company

The Frontline Company is een professionele partner voor mee samen te werken. Snelle en correcte feedback op aanvragen. Zelfs bij last-minute aanvragen! Een plezier om mee samen te werken.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel voor je leuke feedback Patricia...We smijten ons elke keer weer met veel plezier voor jullie acties ...
groetjes
Peter

Like1 like
Yannick Yannick Loos
New|Balthazar Events|

The Frontline Company

Zeer aangename en vlotte samenwerking!
Ze houden goed rekening met de vooropgestelde eisen en proberen steeds kwaliteit af te leveren. Kortom, een aanrader op vlak van hospitality.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel Yannick ...
we doen ons best :-)
groetjes en tot gauw !
Peter

Like1 like

Activiteiten The Frontline Company

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Henegouwen | Luik | Luxemburg | Namen | Waals-Brabant [+Bruxelles] | Belgium
Trefwoorden:
evenementen personeel | promotieteam | hostes | hostess | hostessenbureau | promogirl | personeel evenementen | promoteam | hostesses | host | promotieteams | promoboy | promoteams | onthaalhostessen | promo team | marketing | promo teams | begeleiding | hostessenservices | reclame | onthaalhostes | kinderen animatie | hostessen service
The Frontline Company
Hospitality ondersteunt heropstart na Covid19-crisis
25 May 2020

Zoals iedereen ondertussen al weet worden zowat alle bedrijven geraakt door deze Coronacrisis.

Het virus discrimineert niet en alle sectoren worden hard getroffen. Ook de eventwereld krijgt de nodige klappen. Maar door samen te werken en elkaar te steunen komen we er ongetwijfeld door. The Frontline Company helpt graag mee aan deze wederopstanding!


The Frontline Company heeft afgelopen weken alleszins niet stilgezeten. We ...

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |Jobat |

Keep up the good work!

Like | Reply