The Frontline Company

The Frontline Company

The Frontline Company
  • Groenstraat 52, 2610 Wilrijk, België
  • Certificate of Excellence 2023

The Frontline Company is sinds jaar en dag een sterke referentie in het evenementenlandschap. Als hostesses en hosts, promoteams en eventcrew voor u écht belangrijk zijn, dan is er maar één adres ...

 

The Frontline Company levert haar diensten voornamelijk in gans België, maar de afgelopen jaren zijn we ook actief geweest in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Italië en bijvoorbeeld Frankrijk.

 

De meertaligheid en de maturiteit van haar medewerkers zijn stilaan genoegzaam gekend en daar profiteert u als klant alleen maar van. De hosts en hostesses van The Frontline Company zijn grondig gescreend gedurende een persoonlijke kennismaking, we 'matchen' hen met de wensen van elke klant en zij worden uitgebreid gebriefd vooraleer zij aan hun opdracht beginnen.


De Frontliners kunnen ingezet worden op o.a. ééndags-evenementen, beurzen, roadshows, product-activaties/presentaties, premières, personeelsfeesten, festivals, gala's, enz...

En op dit moment wordt de hosts en hosteses regelmatig ingezet om de Covid-19 maatregelen te helpen respecteren....


Welke opdrachten/taken: onthaal, vestiaire, promo, flyering, sampling, degustaties, VIP Onthaal en begeleiding, protocol, parking stewards, toiletdames, brand activators, brand ambassadors ....


Enkele referenties :

  • Automobiel & Utilities: D'Ieteren (Volkswagen, Seat, Yamaha...), Subaru, Opel, Jeep, Lexus, Toyota, Fiat, Engie ...
  • FMCG + Horeca: Verstegen, Lidl, Aldi, Brouwerij Haacht
  • Leisure and Fashion: Karl Lagerfeld, Louis Vuitton, Marco Polo, Marie-Jo
  • Event Agencies - beurs organisatoren: EventMasters, Balthazar Events, Act!Events, Minth, KonseptS, Zanzibar, Next Event, Easyfairs, Jaarbeurs ...

 

Daarnaast is The Frontline Company al vele jaren na elkaar de uitverkoren vaste hospitality partner van de jaarlijkse BEA Awards en de ondertussen befaamde MICE Party.

 

Zoals u kan lezen, is The Frontline Company misschien wel uw geschikte partner voor een volgend event ... Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie en een gedetailleerd budget.


#WeLoveHospitality #TFC #Hostes #TheFrontlineCompany

The Frontline Company
Flitsende start in 2023 voor The Frontline Company
21 september 2023

2023 is voor The Frontline Company met glans begonnen. Meer dan 80 informanten, hosts en hostesses waren in januari opnieuw present tijdens het Autosalon en in de concessies. Met de beurzen in het voorjaar, de vele bedrijfsevents en sportieve promoacties staat de agenda van dit People Agency opnieuw behoorlijk vol. “Maar we hebben zeker nog ruimte om nieuwe events te ...

Lees meer

Like Reageer

50 reviews over The Frontline Company - 9.7/10

Schrijf een review
Danielle Danielle Seeley
New|Approach Cyber|

Uitstekende gastvrouwdiensten

Voor een tweedaags evenement hebben we een gastvrouw ingehuurd om onze stand te helpen beheren. De gastvrouw was zeer efficiënt en bekwaam. Ze begon meteen te helpen met het opzetten en runde de stand perfect gedurende de twee dagen, zonder dat er voortdurend herinneringen of aanwijzingen nodig waren.

Zeer professioneel en vriendelijk, ik zou het zeker aanbevelen!

bekijk origineel

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Hartelijk dank voor uw mooie recensie Danielle.... Wij zijn erg blij u van dienst te kunnen zijn en van uw deelname aan Cybersec 2024 een succes te kunnen maken. Wij kijken nu al uit naar de volgende editie :-).
Groetjes en een hele fijne dag
Petrus

bekijk origineel

0 likes|
Sarah Sarah Boddaert
New|Theater aan twater|

Fijne samenwerking

Zeer professionele ondersteuning, perfecte opvolging!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel voor deze review Sarah, heel graag gedaan en onze hostesses vonden het ook een groot plezier om met jullie te werken... Dankjewel voor voor jullie vertrouwen in ons... tot de volgende ...
Peter

0 likes|
Ankie Crielaard
New|Hokra Below the Line|

Flyeren

Op vrij korte termijn nog promomensen ingepland voor een klus in Luxemburg. Helemaal goed geregeld en een eindklant die zeer tevreden was over de mensen.
Het regelen vooraf ging ook heel fijn: super snelle reactie op mails. Communicatie liep heel soepel. Ga dit bureau voor Belgie en Luxemburg zeker vaker inzetten.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Hartelijk dank voor deze leuke review Ankie...
Dankjewel ook aan jou voor de vlotte opvolging en duidelijk, snelle communicatie. Het is altijd een wisselwerking en als dat goed loopt, dan krijgen we een win-win situatie :-)
Dankjewel voor je vertrouwen in ons!
Peter


0 likes|
Joanne de Bruijn
New|EUCHNER (Benelux) BV|

Dikke pluim!

Super fijne communicatie, nette correcte hostesses en keurige after sales

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel voor je review Joanne, en dankjewel voor jullie vertrouwen weeral.... Altijd fijn om voor jullie opdrachten te mogen uitvoeren:-)
Tot de volgende keer...
Peter

0 likes|
Christianne Lepoeter
New|Brussels Auto Show 2024|

Ontzorgen

Afgelopen januari eerste event gehad met ingehuurd personeel van The Frontline Company. Ik was blij verrast. Ik had 1 aanspreekpunt en zij regelde alles met betrekking tot de werkzaamheden en de communicatie met het ingehuurde personeel. Ik werd compleet ontzorgd. Zo kon ik me weer bezighouden met andere taken. Het volgende event met personeel van The Frontline staat alweer gepland.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dat hebben we met heel veel plezier gedaan Christianne... het was spannend deze eerste editie van de Brussels Auto Show, maar het was meteen een schot in de roos! Dankjewel voor jullie vertrouwen in ons en de fijne en aangename samenwerking... Het was bitter koud met momenten ... But we did it :-)
We hebben BAS2025 al in onze agenda gezet, maar eerst nog het event in Zolder :-)
Dankjewel voor de leuke review!
Peter

0 likes|
Simon Verbruggen
New|Axelent Benelux|

Indumation 2024

De samenwerking met The Frontline Company is zeer goed verlopen. De hostesses waren zeer enthousiast en aangenaam om mee samen te werken. Met zeer veel enthousiasme hebben ze ervoor gezorgd dat iedereen op de beurs wist op welke stand ze moesten zijn. We kijken al uit naar de volgende samenwerking!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel voor deze leuke review Simon...
Onze hostesses vonden het ook heel fijn samenwerken met jullie, dus dat is wederzijds .... aangename werksfeer en zeer correcte fijne communicatie, zo is het voor iedereen altijd weer motiverend om de extra mile te gaan...
Dankjewel voor je vertrouwen in ons en tot binnenkort op de volgende beurs :-)
Peter

0 likes|
Bert Vlaminck
New|POM West-Vlaanderen|

Snelle en uitstekende service !

Voor het faciliteren van een receptie op onze beursstand moesten we -door ziekte van een collega- last-minute op zoek naar betrouwbare hulp. 's Middags aangevraagd en vrijwel onmiddellijk bevestigd. Onze hostess kwam 's avonds perfect op afspraak en heeft ons helemaal ontzorgd door zelfstandig de receptie te verzorgen. Vriendelijke bediening, goede organisatie en perfect multitasken (voorraad aanvullen, opruimen, drank serveren, hapjes presenteren) Wij waren zeer tevreden.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel voor deze review Bert !
Dankzij ons unieke planningsysteem en de app waarmee we onze crew supersnel kunnen bereiken, lukt het ons om snel te reageren en de juiste mensen te vinden, ook al is het last-minute.
We waren heel blij dat we jullie nog konden helpen met een toppertje :-)
Dankjewel voor je vertrouwen in ons!
Peter

0 likes|
Evi Haertjens
New|TDP|

Parkinghost

Het was een hele aangename, eerste ervaring met dit bedrijf!
De parking host heeft voor dat tikkeltje extra gezorgd!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

de aangename ervaring is wederzijds Evi, dankjewel voor de fijne samenwerking en je vertrouwen in ons!
Voor die extra staan we elke dag weer op met een smile hé :-)
Tot de volgende keer,
Peter

0 likes|
Orane Bellemans
New|Remy Communication|

Zeer goede samenwerking

Samenwerking verliet zeer vlot, alsook de communicatie. De juiste profielen werden gekoppeld aan de actie. Ook wanneer Er lastminute iemand uitviel, werd er snel en efficiënt naar een oplossing gezocht!

Zeker een aanrader!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel voor deze positieve review Orane ... en dat op de eerste werkdag van het jaar, zo beginnen we graag aan 2024! Dankjewel voor deze boost!!
Hartelijk dank voor jullie vertrouwen ins ons voor deze actie en we kijken al uit naar het volgende project!
groetjes en het allerbeste voor jou en je collega's ...
Peter

0 likes|
Dirk Steenbeke
New|Passe Partout NV|

Top!

"Dit hadden we veel eerder moeten doen ;-)"
Dat is wat we steeds zeiden op de beurs.
Het was voor ons echt een geruststelling, we hadden geen stress noch frustraties om met zo een (professioneel) team te kunnen werken, wat wel anders was in het verleden.
Alles liep meer dan gesmeerd, ze zagen werk, ze keken vooruit, ze deden gewoon meer dan we hadden kunnen denken (dromen ;-).
Dus top top top!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Goede middag Dirk,
dankjewel voor deze hele fijne beoordeling.
Je was van in het begin heel duidelijk in je wensen en verwachtingen, dus dat maakte het voor ons ook makkelijker (en uitdagender) om de juiste mix/match te zoeken voor jullie stand. We zijn dan ook heel blij dat we de verwachtingen hebben kunnen inlossen. Ons team vond het bij jullie ook bijzonder aangenaam werken. Topsfeer op jullie stand en respectvol naar ons team toe, wat heel fijn is, chapeau en dankjewel daarvoor!
Op naar de volgende beurs :-)
Peter

0 likes|
Bert Evens
Expert|Groep Arthur|

Steeds weer een betrouwbare partner!

Als evenementenbureau dat vaak nood heeft aan onthaal personeel, toiletdames en -heren, parkingboys etc. kloppen we vaak aan bij Frontline. Steeds professioneel, een persoonlijke aanpak, en snel en transparant in hun communicatie. Er wordt door de verantwoordelijken goed toegekeken op de stiptheid en de correcte uitvoering van het takenpakket. Moet er eens iets extra gebeuren of een uurtje langer worden gewerkt? Geen probleem, dat wordt met de glimlach gedaan. Wij hebben in Frontline Company een betrouwbare partner gevonden voor onze events. We weten dat we dit aspect van ons event kunnen loslaten als zij van de partij zijn.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel voor deze hele positieve feedback.
Wij en onze Frontliners vinden jullie ok een topteam met een grote afwisseling in events: altijd wel iets anders, jullie vinden altijd een leuke insteek om het event voor jullie klant speciaal te maken...
en wat wij ook zo fijn vinden is de leuke en correcte samenwerking met jullie. altijd bijzonder respectvol en duidelijk. Dat maakt het voor ons extra motiverend om jullie de beste service te geven.
Peter

0 likes|
Sandra Winckelmans
New|PRECIA MOLEN BELGIUM NV|

Hostess op MATEXPO 2023

Gedurende de beurs MATEXPO 2023, die liep van 06-09-23 tem 10-09-23, hebben wij een hostess ingehuurd via The Frontline Company.
De dame die ons team versterkt heeft was een schot in de roos. Zowel qua attitude alsook naar taalvaardigheid en spontaniteit naar de klanten toe scoorde zij een 10/10.
Ook de communicatie met de mensen van het bureau verliep vlot en correct.
Als wij ooit nog iemand nodig hebben om een event in goede banen te leiden, zoeken wij niet meer verder maar richten ons direct naar The Frontine Company zodat wij zeker zijn dat alles in orde komt.
Top team !!!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Hoi Sandra, hartelijk dank voor je uitgebreide en hele fijne review. De voorbereidingen afwikkeling met jullie verliep ook voor ons super aangenaam, waarvoor dank. Ook Julie vond het heel fijn werken met jullie op de beurs. Laat het mar weten als jullie ons weer kunnen gebruiken :-)
Peter

0 likes|
Kurt Danneel
New|Televic|

Geweldige ondersteuning voor onze klanten events

Dit jaar organiseren we drie klanten events, telkens op een andere locatie: Hiervoor wilden we het niveau ook naar een hoger niveau tillen.
Ondertussen hebben we er twee van de drie achter de rug. Daarbij werden we bijgestaand door enkele hostessen van The Frontline Company:
Een grote meerwaarde om ons doel te bereiken en meer!
Naast het feit dat ons event in kwaliteit steeg, zorgden ze voor nog extra ontzorging van klanten ontvangst, klantenvragen, wegwijs maken, vestiaire, etc, etc.
Samen met mijn team blijven we grote fan van de geleverde diensten. Heel erg aan te bevelen!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel voor deze uitgebreide fijne feedback Kurt.
Ook dikke merci om jullie events zo mooi te verzorgen en onze hostesses steeds met de nodige warmte en respectvol in jullie team mee op te nemen.
Altijd superleuk om voor jullie opdrachten uit te mogen voeren.
Peter

0 likes|
Philip Meurisse
New|theTRUCKCOMPANY|

Top Service!

Heel tevreden van The Frontline Company ! Alles perfect geregeld in wederzijdse samenspraak en bovendien persoonlijk bezoek gehad op de beurs zelf om te vragen als alles in orde was. Kortom Top Service!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dag Philippe,
dankjewel voor de fijne review, die persoonlijke aanpak is voor ons standaard :-) we willen zeker zijn dat alles naar wens loopt en indien nodig meten bijsturen...
Dankjewel voor jullie vertrouwen in ons.. En Myrthe vond jullie ook een heel fijn team om mee samen te werken, dus daarvoor ook onze dank naar jullie.
Groetjes en tot een volgende beurs...
Peter

0 likes|
Carine De Cruyce
New|Colorclub|

The Frontline Cy

Dank jullie wel voor de top profielen tijdens ons event afgelopen weekend.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dat is met bijzonder veel plezier gedaan Carine, op naar de volgende events ...
groetjes
Peter

0 likes|

Lid van...

BESA
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Activiteiten The Frontline Company

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Henegouwen | Luik | Luxemburg | Namen | Waals-Brabant [+Bruxelles] | Belgium
Activiteiten:
Kinderanimatie | Hostessen | Promoteam | Evenementen marketing | Ticketing en registratie | Toegangscontrole
Trefwoorden:
personeel evenementen | promoteam | hostesses | host | promotieteams | promoboy | promoteams | onthaalhostessen | promo team | evenementen personeel | promotieteam | hostes | hostess | hostessenbureau | promogirl | marketing | kinderen animatie | hostessen service | promo teams | begeleiding | reclame | hostessenservices | onthaalhostes

Nieuws

Dit zijn de beste eventbedrijven van 2020

Dit zijn de beste eventbedrijven van 2020

The Frontline Company
The Frontline Company helpt Evenementenbureaus terug opstarten!
2 juli 2020

Na lang wachten en veel onzekerheid is er eindelijk wat perspectief in de evenementensector. Op de laatste veiligheidsraad is er meer duidelijkheid gekomen over het organiseren van evenementen. We kunnen dus eindelijk weer aan de slag dankzij het Covid Event Risk Model!


Van de evenementenbureaus wordt in de komende periode nog meer dan ooit creativiteit verwacht. Omgaan met de veiligheidsmaatregelen omtrent ...

Lees meer

Like Reageer
The Frontline Company
Hospitality ondersteunt heropstart na Covid19-crisis
25 mei 2020

Zoals iedereen ondertussen al weet worden zowat alle bedrijven geraakt door deze Coronacrisis.

Het virus discrimineert niet en alle sectoren worden hard getroffen. Ook de eventwereld krijgt de nodige klappen. Maar door samen te werken en elkaar te steunen komen we er ongetwijfeld door. The Frontline Company helpt graag mee aan deze wederopstanding!


The Frontline Company heeft afgelopen weken alleszins niet stilgezeten. We ...

Lees meer

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 26 mei 2020

Keep up the good work!

Like | Reply