The Frontline Company

The Frontline Company

The Frontline Company
  • Groenstraat 52, 2610 Wilrijk, België
  • Certificate of Excellence 2022

The Frontline Company is sinds jaar en dag een sterke referentie in het evenementenlandschap. Als hostesses en hosts, promoteams en eventcrew voor u écht belangrijk zijn, dan is er maar één adres ...

 

The Frontline Company levert haar diensten voornamelijk in gans België, maar de afgelopen jaren zijn we ook actief geweest in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Italië en bijvoorbeeld Frankrijk.

 

De meertaligheid en de maturiteit van haar medewerkers zijn stilaan genoegzaam gekend en daar profiteert u als klant alleen maar van. De hosts en hostesses van The Frontline Company zijn grondig gescreend gedurende een persoonlijke kennismaking, we 'matchen' hen met de wensen van elke klant en zij worden uitgebreid gebriefd vooraleer zij aan hun opdracht beginnen.


De Frontliners kunnen ingezet worden op o.a. ééndags-evenementen, beurzen, roadshows, product-activaties/presentaties, premières, personeelsfeesten, festivals, gala's, enz...

En op dit moment wordt de hosts en hosteses regelmatig ingezet om de Covid-19 maatregelen te helpen respecteren....


Welke opdrachten/taken: onthaal, vestiaire, promo, flyering, sampling, degustaties, VIP Onthaal en begeleiding, protocol, parking stewards, toiletdames, brand activators, brand ambassadors ....


Enkele referenties :

  • Automobiel & Utilities: D'Ieteren (Volkswagen, Seat, Yamaha...), Subaru, Opel, Jeep, Lexus, Toyota, Fiat, Engie ...
  • FMCG + Horeca: Verstegen, Lidl, Aldi, Brouwerij Haacht
  • Leisure and Fashion: Karl Lagerfeld, Louis Vuitton, Marco Polo, Marie-Jo
  • Event Agencies - beurs organisatoren: EventMasters, Balthazar Events, Act!Events, Minth, KonseptS, Zanzibar, Next Event, Easyfairs, Jaarbeurs ...

 

Daarnaast is The Frontline Company al vele jaren na elkaar de uitverkoren vaste hospitality partner van de jaarlijkse BEA Awards en de ondertussen befaamde MICE Party.

 

Zoals u kan lezen, is The Frontline Company misschien wel uw geschikte partner voor een volgend event ... Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie en een gedetailleerd budget.


#WeLoveHospitality #TFC #Hostes #TheFrontlineCompany

The Frontline Company
The Frontline Company helpt Evenementenbureaus terug opstarten!
02 July 2020

Na lang wachten en veel onzekerheid is er eindelijk wat perspectief in de evenementensector. Op de laatste veiligheidsraad is er meer duidelijkheid gekomen over het organiseren van evenementen. We kunnen dus eindelijk weer aan de slag dankzij het Covid Event Risk Model!


Van de evenementenbureaus wordt in de komende periode nog meer dan ooit creativiteit verwacht. Omgaan met de veiligheidsmaatregelen omtrent ...

Lees meer

Like Reageer

27 reviews over The Frontline Company - 9.7/10

Schrijf een review
Johnny Roosen
New|V.J.B. Motors|

Uitstekende partner voor je event

Wij zijn uitermate tevreden over de geleverde service van The Frontline Company. Peter stelde ons de perfecte persoon voor volgens onze richtlijnen. Niet alleen de kwaliteit van de voorgestelde persoon was dermate hoog. Ook de algemene service, snelheid van feedback en opvolging door Peter en Fanny konden wij bijzonder appreciëren. Een topbedrijf indien U opzoekt bent naar een geknipte persoon voor uw event.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

dankjewel voor deze leuke feedback Johnny....
Het was ook een plezier om jullie van dienst te zijn. Het genoegen was dus evengoed aan onze kant. je briefing en je verwachtingen waren duidelijk dus dat maakt ons werk dan ook weer iets makkelijker.
Dankjewel voor je vertrouwen in ons!
Peter

0 likes|
Olivier Hacquart
New|Zeborne SRL|

Motorshow - gastvrouw

We hebben The Frontline Company ingehuurd om hostessdiensten te leveren tijdens de Autoshow van 2023.
Onze verwachtingen werden volledig ingelost. De persoon die door The Frontline Company was gestuurd, voldeed aan alle criteria die voorafgaand aan het evenement waren besproken.
Opvolging van het perfecte dossier, meerdere passages op de stand tijdens het evenement.
We hebben een betrouwbare partner gevonden voor onze volgende projecten.

bekijk origineel

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Hallo Olivier, heel erg bedankt voor je positieve feedback :-) het is een genoegen.
Het was een genoegen om met jou en je team samen te werken en we hopen nog veel projecten samen te doen.
tot ziens...
Scheten laten

bekijk origineel

0 likes|
Frederik Rasschaert
New|Colorclub|

Fijne samenwerking, steeds weer

Onze samenwerking met The Frontline Company verliep afgelopen jaar steeds vlot. Ze bieden een divers aanbod aan staffing voor events, gaande van hosts/hostessen tot crew voor op- en afbouw. Ze garanderen professionele crew die kwalitatief werk aflevert.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel voor deze leuke feedback Frederik, ik bedank jullie ook graag voor de aangename samenwerking en de manier waarop jullie met onze medewerkers omgaan, ze werken steeds heel graag op jullie events en dat doet ons natuurlijk veel plezier.... Als wij hen happy kunnen maken, dan zijn ze ook extra gemotiveerd om elke keer weer hun best te doen:-).... Win-Win-Win dus ...
Peter

1 like|
Patricia Delcampe
Expert|VLAIO|

VLAIO Netwerk event "Vive le Vélo"

We hadden een hele goede samenwerking met de hostesses, toiletdames, ... Iedereen was op tijd en voerde perfect haar taken uit. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Hallo Patricia, dankjewel voor de fijne feedback. Zo horen we het heel graag en daar doen we het voor :-) We kijken al uit naar een volgende samenwerking...
Peter

0 likes|
Catherine Breyssens
New|EIT Food CLC West|

Foodfestival Hapje-Tapje Leuven, 31 Juli 2022

Ook deze keer waren we weer positief verrast door de enthousiaste eventmodellen verzorgd door de Frontline Company.
De meisjes leefden zich helemaal in in het thema. De bezoekers werden door hen super vriendelijk onthaald en stonden allen open om deel te nemen aan de research aangaande de bijdrage van de Belgische burger tot een meer duurzame, gezonde, transparante en circulaire voedseleconomie.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel Catherine voor je fijne feedback.... Je hebt daar dan ook een heel leuk event op poten gezet met nobele ambities en dat is altijd leuk om daar aan mee te werken :-) Dankjewel voor je vertrouwen weeral ....

0 likes|
Sam Ponnet
Expert|Say Cheese Fotomarketing bvba|

Top service!

Wij werken op regelmatige basis samen met de mensen van The Frontline Company. Voor onze photobooths hebben we vaak hosts/hostessen/begeleiders nodig die de gasten helpen in de verschillende fotoanimaties. De hosts/hostessen/begeleiders krijgen reeds een eerste briefing via de mensen van de Frontline Company waardoor het voor ons telkens heel eenvoudig is om de specifieke briefing ter plaatse te geven. Ook bij speciale verzoeken van onze klanten kunnen we steeds terecht bij Peter en het team om even te overleggen wat de beste oplossing is.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dat zijn mooie woorden, hartelijk dank hiervoor! Jullie hebben dan ook echt heel leuke acties waar onze mensen heel graag op werken ... Zo is het een win win situatie voor iedereen en dat komt vooral jullie eindklant ten goede :-) Dankjewel voor het vertrouwen in ons!

0 likes|
silke van nuffel
Expert|Groep Arthur|

Perfect service

Bij elke aanvraag en op elke job streeft The Frontline company naar perfectie! Ze helpen ons (vaak last minute) uit de nood en doen er alles aan om een job ingevuld te krijgen, ook al is deze voor een paar uur later. Hun offertes zijn duidelijk en er zijn nooit verrassingen op dat vlak. We werken al enkele jaren samen en ik hoop dat dat zo kan blijven.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Heel hartelijk dank voor de fijne review .... We werken ook heel graag voor jullie: correcte info van bij het begin, vlotte en duidelijke communicatie, zeer correcte en respectvolle omgang met onze field medewerkers en altijd tijdige betalingen :-). Als het van ons afhangt zullen er dus nog vele jaren bijkomen ...

0 likes|
Elien Van den Enden
New|Kairos|

Topservice

Wij hebben The Frontline company aangesproken voor het onthaal te voorzien op ons evenement. Alles is super vlot verlopen, zowel het contact vooraf, als tijdens het evenement. De voorziene hosts/hostessen deden wat van hen verwacht wordt met een grote glimlach! Fijn samenwerken zo. Bedankt.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Met heel veel plezier gedaan Elien, dankjewel voor je fijne feedback.... Hier doen we het voor :-)

0 likes|
Sebastian Dörnemann
New|MOMENTMACHER|

Bekaert Leiderschapsforum 2022

Het team van Forntline heeft geweldig werk geleverd. Flexibel, op tijd, vriendelijk, zoals het hoort. Altijd blij om het weer te doen.

bekijk origineel

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Bedankt voor de mooie woorden Sebastian.. We zijn erg blij met deze feedback. Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Doei voor nu...

bekijk origineel

0 likes|
Bert Desmet
Expert|Format+|

Promowerk activatie

Voor een activatie hebben wij 2 hostessen van The Frontline Company ingeschakeld.
Ze hebben hun werk prima uitgevoerd, heel tevreden over de samenwerking !!!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Hartelijk dank voor de fijne feedback Bert, dat doet altijd plezier :-) op naar de volgende samenwerking...

1 like|
Murielle Charon
New|Upyourbizz|

Ervaring

Heel fijne en aangename samenwerking met heel het Frontline Comany's Team. Zowel voor een standard aanvraag als voor een lastminute aanvraag is het respons altijd snel en gaat er echt iets niet dan wordt het zoch snel opgelost. Wij raden zeker en vast een samenwerking aan. Voor ons al meer dan 3 jaar.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel voor deze fijne review Murielle, het was/is een plezier om met jullie samen te werken! Respectvol en altijd supervriendelijk.... zo is het voor ons ook heel fijn en motiverend om er elke keer weer voor te gaan ....
groetjes

0 likes|
Claudia Coninx
New|Eye-Opener Decors|

Aangename samenwerking

Aandacht en interesse in de klant, geeft al een heel fijn en vertrouwd gevoel. Ik ben goed tot in de details op de hoogte gebracht van alles, bedankt! Ulrike heeft ons zeer goed geholpen op ons event!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel voor de fijne feedback Claudia.... het was ook voor ons een aangename samenwerking. En Ulrike vond jullie een heel leuk team om mee samen te werken, dus ook onze dank daarvoor :-)

1 like|
Katrien Vanderbiest
New|IMAGINAIR|

TOP

We deden beroep op de Company om onze vaste ploeg te versterken bij een event (serveren/mise en place/tappen). We kregen 5 heel verschillende werkkrachten toegewezen met elk hun eigen kwaliteiten, maar stuk voor stuk beleefd, vlot in de omgang en echte initiatief-nemers. Het vroeg van ons geen enkele organisatie: een mailtje sturen en daar stonden ze, op het gevraagde tijdstip, gekleed volgens gevraagde dresscode en klaar om erin te vliegen + zelf het werk te zien. Vandaar: top!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Wow Katrien, dat zijn mooie woorden :-) hartelijk dank daarvoor ... Met heel plezier gedaan en geef maar een seintje als je terug hospitality medewerkers nodig hebt ...

1 like|
Ruth Busano
New|Caviar TV|

De leukste parkeerwachters

Maëlle, Jawad en Fabio hebben enorm geholpen tijdens ons evenement! Niet enkel hun oorspronkelijke job als parkeerwachters hebben ze fantastisch gedaan, ze waren ook vriendelijk genoeg om ons na de afgesproken uren verder te helpen bij de afbraak. Zeer aangenaam om mee samen te werken. Zeker aan te raden!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel voor je fijne feedback Ruth, onze medewerkers Fabio, Maëlle en Jawad vonden de samenwerking met jullie ook heel aangenaam ... Het is altijd extra leuk voor ons als de medewerkers worden geapprecieerd, want dat houdt hen gemotiveerd voor volgende opdrachten, dus ook van harte bedankt aan jullie!

0 likes|
Veerle Veerle Tielemans
New|Auto Natie Group|

Samenwerking ihkv het autosalon in onze showrooms

Gezien in 2021 het autosalon niet kon plaats vinden in Brussel, hebben we beroep gedaan op The Frontline Company. Zij hebben ons ontzettend goed ondersteund door het aanleveren van informanten die de opdracht hadden het eerste contact met onze klanten te verzorgen. En dat hebben ze uitstekend gedaan! Ook het contact met Peter was top, altijd zeer goed bereikbaar, oplossingsgericht en transparant wat budget betrof. Alleen maar een positieve ervaring en ook volgend jaar zullen we dankzij de goede resultaten op hen beroep doen.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

bloos bloos :-) Dankjewel voor je review Veerle, het was dit jaar inderdaad een extra uitdaging voor het autosalon, maar waar een wil is, is een weg... wij bedanken jullie in elk geval voor het vertrouwen dat jullie in ons hadden en de aangename samenwerking met alle collega's... als het zo fijn loopt, is het voor ons ook extra motiverend. We zullen er volgend jaar weer zeker klaar voor zijn :-)

0 likes|

Lid van...

BESA
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Activiteiten The Frontline Company

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Henegouwen | Luik | Luxemburg | Namen | Waals-Brabant [+Bruxelles] | Belgium
Activiteiten:
Kinderanimatie | Hostessen | Promoteam | Evenementen marketing | Ticketing en registratie | Toegangscontrole
Trefwoorden:
promotieteams | promoboy | promoteams | onthaalhostessen | promo team | promotieteam | evenementen personeel | hostes | hostess | hostessenbureau | promogirl | personeel evenementen | promoteam | hostesses | host | marketing | kinderen animatie | hostessen service | promo teams | begeleiding | reclame | hostessenservices | onthaalhostes

Nieuws

Dit zijn de beste eventbedrijven van 2020

Dit zijn de beste eventbedrijven van 2020

The Frontline Company
Hospitality ondersteunt heropstart na Covid19-crisis
25 May 2020

Zoals iedereen ondertussen al weet worden zowat alle bedrijven geraakt door deze Coronacrisis.

Het virus discrimineert niet en alle sectoren worden hard getroffen. Ook de eventwereld krijgt de nodige klappen. Maar door samen te werken en elkaar te steunen komen we er ongetwijfeld door. The Frontline Company helpt graag mee aan deze wederopstanding!


The Frontline Company heeft afgelopen weken alleszins niet stilgezeten. We ...

Lees meer

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 26 May 2020

Keep up the good work!

Like | Reply