Presentatoren en sprekers

Presentatoren en sprekers

Sprekers inhuren voor jouw seminar, presentatie, opleidingen of productlancering doe je niet lichtzinnig. In onderstaande lijst vind je een ruim aanbod van professionele presentatoren, (online) dagvoorzitters en sprekers voor jouw evenement. Contacteer hen voor meer informatie.

Harpo-Speakers Society

Harpo-Speakers Society

Schrijf review Antwerpen

De juiste presentator/moderator of een geschikte spreker zorgen ervoor dat de onderliggende boodschap van een evenement extra tot zijn recht komt!

Roel Beckers - Mentalist & psycho-illusionist

Roel Beckers - Mentalist & psycho-illusionist

Schrijf review Bree

Ben je op zoek naar uniek entertainment voor je feest, beurs of zakelijk evenement? Kijk dan niet verder dan mentalist Roel Beckers.

Aaaaha! Bureau voor live communicatie

Aaaaha! Bureau voor live communicatie

Schrijf review Den Haag

Aaaaha! the Actor Factory BV verrijkt communicatie met humor en interactie: workshops, filmpjes, presentatoren, sprekers, acteurs, openingsacts, maatwerk theater. Maak het onvergetelijk!

No Photo Available

speaQable

Schrijf review Deventer

speaQable zoekt en boekt voor u de beste sprekers voor alle soorten bijeenkomsten tegen een vast, laag tarief.

Cor Spronk, DGA mentor & Spreker

Cor Spronk, DGA mentor & Spreker

6 reviews Dronten

Als ondernemer spreek ik regelmatig tijdens evenement of treed ik op als dagvoorzitter. Tijdens mijn bijdrage creëer een sfeer neer waarbij jij als publiek het gevoel krijgt dat ik je persoonlijk in de ogen kijk.

No Photo Available

Dagvoorzitter

Schrijf review Aalsmeer

U heeft met uw evenement een helder doel voor ogen. En uw bijeenkomst moet liefst meer opleveren dan u er in investeert. De dagvoorzitter kan daarbij een belangrijke rol spelen. Wij vinden voor u altijd de perfect passende professional.

Entertainmens

Entertainmens

5 reviews Kampen

Entertainmens is al meer dan 10 jaar een begrip in de aankleding van uw evenement middels shows, acts, clinics en workshops.

Rosanne de With Entertainment

Rosanne de With Entertainment

38 reviews Gorinchem

Passie, kwaliteit en vooral veel plezier. Dat zijn de kernwaarden waar Rosanne de With voor staat. Met haar enthousiasme en persoonlijke benadering brengt zij hiermee entertainment naar een hoger niveau in binnen- en buitenland.

SportsSpeakers

SportsSpeakers

Schrijf review Ouderkerk aan de Amstel

Je bent op zoek naar een geschikte spreker voor jouw evenement? SportsSpeakers heeft het grootste aanbod sprekers van Nederland.

TTT Artist & Production Management

TTT Artist & Production Management

Schrijf review Ranst

Ons agentschap is ruim vijftien jaar actief in de muziekindustrie. Je kan bij TTT terecht voor de betere muzikale live acts in België. Voor sommige artiesten of groepen verzorgen wij het volledige artist management.

Sas & C° theater en grime

Sas & C° theater en grime

Schrijf review Sint-Denijs-Westrem

Theater is de perfecte illusie, geholpen door de magie van het grimeren. Alice is het totaalconcept waarin make-up artist Nathalie Mercier u meeneemt naar een wereld waarin "niets is wat het lijkt".

Multitasken is een mythe

Multitasken is een mythe

5 reviews Amsterdam

Wouter Hesseling is de enige die tijdens een lezing (20- 45 minuten) of workshop (45- 90 minuten) de ‘mythe van het multitasken’ ontrafelt.

Otto Wijnen Speaker & Coach

Otto Wijnen Speaker & Coach

Schrijf review Hoorn

Waar Otto zich extra in onderscheidt is zijn multimediakennis, snelle humor en taalgevoel. Ook is hij niet bang om – op ludieke wijze – in te grijpen als dat nodig mocht zijn.

Improvisatieacteurs

Improvisatieacteurs

Schrijf review Uithoorn

Wij zijn gespecialiseerd in 'één op één' entertainment met een aantal exclusieve acts. Alle acts van Nhar Entertainment zijn maatwerk en kunnen worden aangepast aan uw wensen en behoeften.

Unieke Dagvoorzitter

Unieke Dagvoorzitter

6 reviews Norg

Laat u inspireren, motiveren, relativeren, trainen of ontwapenen door Typisch!, Cabaret op maat. Typisch! bestaat uit RTL nieuws presentatrice Femke Wolthuis en Eric Bergsma. Zij speelt op de locatie van uw keuze en spitst haar programma toe op uw gelegen

Feekit bvba

Feekit bvba

Schrijf review Berchem

Feekit staat voor presentaties, workshop en improvisatietheater.

Cabaret-sprekersbureau Humor Werkt

Cabaret-sprekersbureau Humor Werkt

Schrijf review Den Haag

Humor Werkt is in 2008 opgericht door Ilonka Blok en Merel Kortekaas. Ontstaan vanuit de overtuiging dat humor een waardevolle toevoeging bij evenementen is: het werkt om de dag te breken, een boodschap luchtig te verpakken of gewoonweg ter ontspanning!

Entertain-ME

Entertain-ME

Schrijf review Hasselt

Originele en creatieve invullingen voor ieder event. Acteurs en presentatoren. Ruim 15 jaar entertainment ervaring. Onze creatieve krachten en professionele acteurs of entertainers zorgen voor originaliteit, verrassing en beleving.

Karin Van Hoorick

Karin Van Hoorick

Schrijf review Antwerpen

Karin Van Hoorick heeft reeds jarenlang Internationale ervaring op het presenteren en animeren op events/congressen/bedrijfsfeesten en seminaries.

Tango events

Tango events

Schrijf review Alphen aan den Rijn

Evenementenorganisatie voor particulier en bedrijf + verhuur partybenodigdheden en attracties. Nu ook verhuur van een groot assortiment carnavals-, feest-, themakleding en verkoop van feestartikelen. Alles voor uw feest!

MINE Peter de la Mar

MINE Peter de la Mar

Schrijf review Zeist

U kent het vast. Een waanzinnig idee om mensen bij elkaar te brengen. Om ze een boodschap mee te geven, iets te leren, elkaar te ontmoeten en/of om plezier te maken. Maar hoe gaat u dat realiseren naast uw normale werk? En wat komt er eigenlijk allemaal b

Lars Sørensen - Presentator / Interactie / Experie

Lars Sørensen - Presentator / Interactie / Experie

Schrijf review Dordrecht

Live Communicatie is mijn vak. Dat uit zich in mijn drive om bij events, sessies, seminars of uitzendingen altijd de juiste verbinding te creëren tussen zender en ontvanger.

De Schoenfabriek | Creatief evenementenbureau

De Schoenfabriek | Creatief evenementenbureau

Schrijf review Nijmegen

Theateracts van De Schoenfabriek zijn o.m. inzetbaar voor festivals en diverse (bedrijfs- en publieks)evenementen. Mocht je geen passend model kunnen vinden in onze uitgebreide collectie, dan maken wij graag iets op maat!

Enlighted Events

Enlighted Events

Schrijf review Oud Gastel

Muziekverzorging is hét toonaangevende bedrijf voor de verzorging van de muziek op feesten. Mede dankzij meer dan 15 jaar ervaring, betrouwbaarheid en een op uw wensen afgestemde muziekaanbod is Muziekverzorging uitgegroeid tot de meest professionele spe

One Day Radio

One Day Radio

Schrijf review Dordrecht

Met One Day Radio heeft je organisatie een eigen radioprogramma van een paar uur tot een radiostation voor één of meerdere dagen.

Assemblee Speakers - sprekersbureau

Assemblee Speakers - sprekersbureau

Schrijf review Maastricht

Als eerste sprekersbureau van Europa handelen we sinds de start naar deze visie: het verschil tussen een goede spreker en een topspreker, is dat hij of zij niet het verhaal vertelt, maar het verhaal is.

Sander Ketels Kindershows & Entertainment

Sander Ketels Kindershows & Entertainment

Schrijf review Arnhem

In de loop der jaren is Sander Ketels uitgegroeid tot misschien wel de meest geboekte entertainer van Nederland met zijn kindershows, ballonnenacts en presentaties op scholen, vakantieparken, winkelcentra, kinderfeesten, ...

Jesse van Doren

Jesse van Doren

Schrijf review Utrecht

Jesse van Doren is een jonge spreker, ondernemer en trendwatcher. Op zijn 11e begon hij al met ondernemen. Met zijn bedrijf Brize, specialistisch in Growth Hacking, heeft hij door de jaren heen gewerkt met merken als Google, Netflix en BMW.

Line-up Events

Line-up Events

Schrijf review De Meern

Line-Up Events is een artiesten- en evenementenbureau met een ruime keuze uit verschillende artiesten, top-acts, DJ's, drive-in shows, bands en presentatoren.

ArtiWorld

ArtiWorld

Schrijf review Lent

Jaarlijks zoeken en boeken vele honderden particulieren en bedrijven via de site van ArtiWorld naar een passende spreker, dagvoorzitter, presentator, artiest of band.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.73/10. Gebaseerd op 76 reviews over bedrijven in de categorie 'Presentatoren en sprekers'.

Rosanne de With Entertainment

Rosanne de With Entertainment

Rosanne zong op onze bruiloft, wat een feest!

|Marion Mastenbroek|22/05/2023

Rosanne zong op 10 mei op onze bruiloft tijdens de ceremonie, het aansnijden van de taart en tijdens de borrel. Het eerste deel was een intiem moment dat zij prachtig heeft ingevuld met door uitgekozen nummers. Dat maakte de ceremonie heel persoonlijk en was iedereen extra bewust van het bijzondere moment. Daarna had Rosanne, die ondersteunt werd door Lenny, de vrije hand en zong ze uit haar uitgebreide repertoire voor de borrelgasten. Dat werd daardoor een echt feestje, ze voelde de sfeer erg goed aan en koos daar haar nummers bij.
Wat ik extra prettig vond, was dat vooraf aan de dag, we zo een fijn contact hadden om e.e.a. te regelen. Heel prettig en ongedwongen.
We kunnen het zeer aanbevelen om Rosanne te vragen iets bijzonders van je event te maken!

Rosanne de With Entertainment

Rosanne de With Entertainment

fantastische zangeres topper!!!

|Lammert Van Der Veer|15/05/2023

Rosanne super bedankt voor dit geweldige optreden echt een aanrader voor alle feestjes, een hele mooie zuivere stem heb je en je maakt er een fantastische optreden van en super leuk dat je alle soorten muziek doet ik Heb gekozen voor Nederlandstalig en disco muziek 🪩💃🕺🇳🇱🧡een echte aanrader😀

Rosanne de With Entertainment

Rosanne de With Entertainment

Muzikale invulling van Rosanne

|Corine Visser (Easyfairs)|02/05/2023

Rosanne heeft op twee verschillende events verschillende optredens voor ons verzorgd. Het eerste optreden was tijdens de opening van de beurs (Bakkersvak), waar Rosanne samen met een pianist afgewisseld met op de volgende dag een gitarist een mooi repertoire ten gehore bracht. Heerlijke moderne popsongs die door dit duo een jazzy achtig tintje kregen. Iedere bezoeker kwam hierdoor vrolijk binnen. Op het andere event heeft Rosanne met een band een optreden verzorgd. Wederom op verzoek heeft ze het repertoire perfect afgestemd op onze wensen en je kan het zo gek niet bedenken en Rosanne zingt het en ook nog eens heel goed! Ook de band speelde erg goed. Je zag dat iedereen op het podium aan het genieten was en die energie wil je zien! Rosanne is super flexibel in repertoire, maar ook in settings. Of je nu met band wilt, een piano cocktail bar of een intiem optreden. Rosanne heeft een groot netwerk om haar heen, waardoor ze je in de juiste behoeften kan voorzien.

Rosanne de With Entertainment

Rosanne de With Entertainment

Nieuwjaarsborrel incl. verzorgde pubquiz

|Rachèl Versteeg (Legit Forum B.V.)|13/01/2023

Rosanne heeft samen met haar gitarist en pianist de muziek pubquiz verzorgd op locatie! Het was een fantastische avond met live muziek. Rosanne heeft heel veel talent, ze is een perfecte zangeres, entertainer én performer. Het contact was heel prettig en verliep fijn. Wij zullen dit iedereen aanbevolen. Helemaal top!

Presentatoren en sprekers

Ga jij een evenement organiseren? Dan heb je heel wat to do’s op je lijst. Maar laat sprekers inhuren daar zeker een van de meest belangrijke van zijn. Een goede spreker, of meerdere natuurlijk, brengt de onderliggende boodschap van jouw evenement duidelijk, maar nog belangrijker, geeft jouw event een bijzondere aantrekkingskracht. Een niet onbelangrijk aspect, zeker in deze markt, waar opvallen tussen het grote aanbod van events, het marsorder is. Het boeken van een goede spreker zorgt ervoor dat bezoekers nog meer reikhalzend uitkijken naar je evenement en dat heeft op voorhand al een positieve impact op je reputatie (en op je ticketverkoop, indien van toepassing).

Een gastspreker boeken, of een presentator of dagvoorzitter, zal je publiek ook bij zijn of haar optreden betrekken. Zelfs een saai onderwerp wordt zo omgetoverd tot een dynamische en interactieve sessie. En dat zorgt voor een fijne sfeer. Maar de belangrijkste reden om sprekers in te huren op je event, is de inhoudelijke meerwaarde die ze bieden, zeker op congressen en seminaries. Hoe meer autoriteit die persoon in zijn vakgebied geniet, hoe beter. Het trekt jouw event naar een hoger niveau, en je potentiële bezoekers kunnen niet snel genoeg hun kaartje kopen!

Spreker inhuren, nog meer mogelijkheden

Een professionele spreker kun je nog voor meer activiteiten inschakelen. Of je nu iemand zoekt om een productlancering aan elkaar te spreken of een promovideo in te spreken (social media, weet je wel), er zijn gegarandeerd sprekers en professionele presentatoren in onderstaande lijst te vinden die jou hierbij kunnen helpen.

(Online) dagvoorzitters en moderators

Organiseer je een evenement waarin verschillende activiteiten op de planning staan? Dan is het een goed idee om een geschikte dagvoorzitter in te zetten. Deze persoon zorgt voor overzicht en loopt het dagprogramma door, zodat jouw evenement naadloos verloopt! Ook bij webinars en livestreaming. Organiseer je een rondetafelgesprek? Een moderator zorgt er dan weer voor dat een gesprek tussen de gasten vlot verloopt.

Bekende en minder bekende namen

Je hebt presentatoren, dagvoorzitters en sprekers die van alle markten thuis zijn. Je hebt persoonlijkheden die gelinkt zijn aan een specifieke branche of sector. En je hebt ook presentatoren, moderatoren of sprekers die een mediapersoonlijkheid zijn. Bekende dagvoorzitters bijvoorbeeld, kom je veel tegen. Aan jou om te kiezen welke personality of personalities, welke gastsprekers je gaat inhuren die het beste bij het doel van je event passen.

Congresspreker inhuren, wat kost dat?

De tarieven voor een presentator, dagvoorzitter of spreker lopen erg uit elkaar. Een startende spreker, zal natuurlijk een andere gage vragen dan een wereldberoemd figuur, die maar heeft te kiezen welke opdrachten hij doet. Over het algemeen: goede sprekers vragen bijpassende tarieven. Schaarste drijft de prijs op. Als je een spreker inhuurt, dan investeer je in de ervaring die de spreker je toeschouwers biedt. De prijs stijgt als je spreker boeken heeft geschreven en regelmatig in televisie- of online programma’s verschijnt. Over het algemeen is de vuistregel: hoe beroemder de spreker, hoe duurder.

Sprekers inhuren, hoe begin je eraan?

Een spreker voor een congres inhuren, presentatoren boeken of misschien wel een bekende dagvoorzitter inschakelen (ook als je een online event organiseert), de namen van deze professionals staan waarschijnlijk niet in je adresboek. Welke spreker ga je nemen? Hoe begin je aan je zoektocht? Heel eenvoudig! Consulteer onderstaande lijst om sprekers, dagvoorzitters te spotten. In veel gevallen hebben deze professional een uitgebreide ervaring. Sommigen werken al zelfstandigen, en anderen via een artiestenbureau. Dat, en heel wat andere informatie vind je op hun pagina. Makkelijk zoeken doe je via de filters. Veel plezier, we zijn er 100% zeker van dat je de juiste gastspreker boekt via deze lijst!

Jij bent een presentator, dagvoorzitter of spreker en je staat nog niet op deze lijst?

Zonde, want je ‘kandidatuur’ toevoegen is helemaal gratis. Via onderstaande knop maak je een bedrijfspagina aan. Daarin stel je je voor, vergeet ook geen sprekende foto’s toe te voegen. Waarom zou je dat doen? Op deze manier kom je in the picture van duizenden eventorganisatoren die dagelijks onze website bezoeken en ook speuren naar sprekers inhuren. Aan de slag met jouw bedrijfspagina dus!

Ben je daarnaast nog op zoek naar andere manieren om jouw doelgroep, eventorganisatoren, te bereiken? Wij denken graag met je mee, onze marketing specialisten kennen het speelveld door en door. Neem contact op via de website.

Tags: spreker, sprekers, presentatoren, sprekers boeken, presentatrices, presentator, presentatrice, inspirerende sprekers, rating van sprekers, beurspresentator, beurspresentatoren, sprekers nederland, sprekers zoeken, ...

Artikels

Balans in je speaker line-up (m/v)

Balans in je speaker line-up (m/v)

Als het aan Carina De Geest ligt, moet er een betere balans komen tussen mannen en vrouwen, als sprekers op events. En dat zou zelfs invloed hebben op de ticketverkoop.

TIP! - Haal meer uit de sprekers op je event

TIP! - Haal meer uit de sprekers op je event

Een goede spreker tilt je evenement naar een hoger niveau. Maar hoe haal je nu het maximum uit de sprekers die je inhuurt? Enkele aandachtspunten specifiek voor sprekers.