Bestelwagens verhuur

Een bestelwagen huren is kinderspel. Neem een kijkje naar onderstaand overzicht, vergelijk de verhuurbedrijven en contacteer hen voor meer informatie.

Triple M | Entertainment Logistics

Triple M | Entertainment Logistics

Schrijf review Deurne

As an expert in time sensitive logistics, Triple M has gathered in-depth knowledge and practical understanding of the needs of any corporation that needs to move their goods swiftly to the other side of the world.

Autoverhuur Meerschaert Brugge

Autoverhuur Meerschaert Brugge

Schrijf review Brugge

Wij verhuren personenwagens, minibussen 9plaatsen, bestelwagens en verhuiswagens voor zowel korte als lange termijn.

4db roadshows

4db roadshows

Schrijf review Tiel

4db Roadshow, Verhuur van Promotietrailers en promotiebussen. 4db staat voor For Direct Branding, in oer Hollands, “voor een directe merkbeleving”.

Gehlen Sneltransport

Gehlen Sneltransport

Schrijf review Montfort

Bolero podiumverhuur

Bolero podiumverhuur

Schrijf review Bleiswijk

Bolero Organisatie en Podiumverhuur.

Divaco Gator en Golfkar Verhuur bv

Divaco Gator en Golfkar Verhuur bv

Schrijf review Wijk bij Duurstede

Zoekt u een oplossing voor transport op uw beurs, festival, bruiloft, feest, concert, toernooi, filmopname of ander evenement? De oplossing is eenvoudig: huur een golfkar, gator of elektrowagen van Divaco, de Gator en Golfkar verhuurspecialist.

Huurwagens DEWA-rent

Huurwagens DEWA-rent

Schrijf review Brugge

Bestelwagens, verhuiswagens, busjes, hoelwagens, auto huren. Wie zware materialen moet verhuizen, kan zeker bij DEWA-rent terecht.

RESP showproductions

RESP showproductions

Schrijf review Harkstede

RESP houd zicht sinds 1987 bezig met vele facetten van evenementen.

B72

B72

Schrijf review Rumst

B72 is gespecialiseerd in het vervoer van personen, artiesten en zakenmensen.

No Photo Available

Van de Velde Dirk bvba

Schrijf review Nieuwkerken-Waas

No Photo Available

GDA systems

Schrijf review Aalst

Verhuur van: Podiums, Tribunes, Demo- Roadshowtrailers. Stage & eventsupport - Truck & trailerservices.

No Photo Available

Edco Transport

Schrijf review Gistel

Sneltransport Edco is een professioneel en dynamisch express – en transportbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het sneltransport zowel nationaal als internationaal.

No Photo Available

FK Logistics

Schrijf review Kluisbergen

F&K logistics staat garant voor het vervoer van uw goederen voor evenementen dichtbij of veraf in gans Europa.Wil je uw goederen op een bepaalde temperatuur geleverd krijgen - geen probleem.

No Photo Available

Arjan van Houtum Tour & Event Trucking bv

Schrijf review Zeeland (NB)

Bestelwagens verhuur

Een bestelwagen huren is een fluitje van een cent. Neem een kijkje naar onderstaand overzicht, vergelijk de verhuurbedrijven en contacteer hen voor meer informatie. Het is zo eenvoudig dat zelfs een kind het kan!

Super praktische bestelwagens

Bestelwagens kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Tijdens een verhuis hebben ze hun meerwaarde al meermaals bewezen, maar ook tijdens concerten, festivals, seminaries, video-opnames ... kan een bestelwagen van pas komen.

De grootte van deze bestelwagen is afhankelijk van het type opdracht. Er zijn compacte bestelwagens met een laadvermogen van 500 kg, maar er zijn ook modellen die dubbel zoveel vracht aankunnen. Je kan zelfs kiezen voor een bestelwagen met een open laadklep of een koelwagen.

Voeg jouw bedrijf toe

Verhuurt jouw bedrijf bestelwagens? Maak dan snel een bedrijfsfiche aan. Het neemt slechts enkele minuten in beslag en het is volledig gratis, waar wacht je dus nog op?

Tags: verhuur vrachtwagens, verhuur vrachtwagen, vrachtwagens verhuur, huren vrachtwagen, vrachtwagen, bestelwagen verhuur, bestelwagen huren, camionette verhuur, bestelwagens, vrachtwagens, vrachtwagen event, ...