Bestelwagens verhuur

Een bestelwagen huren is kinderspel. Neem een kijkje naar onderstaand overzicht, vergelijk de verhuurbedrijven en contacteer hen voor meer informatie.

Triple M | Entertainment Logistics

Triple M | Entertainment Logistics

Schrijf review Deurne

As an expert in time sensitive logistics, Triple M has gathered in-depth knowledge and practical understanding of the needs of any corporation that needs to move their goods swiftly to the other side of the world.

Gehlen Sneltransport

Gehlen Sneltransport

Schrijf review Montfort

Bolero Podium Verhuur

Bolero Podium Verhuur

Schrijf review Bleiswijk

Bolero Organisatie en Podiumverhuur.

Divaco Gator en Golfkar Verhuur bv

Divaco Gator en Golfkar Verhuur bv

Schrijf review Wijk bij Duurstede

Zoekt u een oplossing voor transport op uw beurs, festival, bruiloft, feest, concert, toernooi, filmopname of ander evenement? De oplossing is eenvoudig: huur een golfkar, gator of elektrowagen van Divaco, de Gator en Golfkar verhuurspecialist.

Huurwagens DEWA-rent

Huurwagens DEWA-rent

Schrijf review Brugge

Bestelwagens, verhuiswagens, busjes, hoelwagens, auto huren. Wie zware materialen moet verhuizen, kan zeker bij DEWA-rent terecht.

RESP showproductions

RESP showproductions

Schrijf review Harkstede

RESP houd zicht sinds 1987 bezig met vele facetten van evenementen.

B72

B72

Schrijf review Rumst

B72 is gespecialiseerd in het vervoer van personen, artiesten en zakenmensen.

eSupplier

eSupplier

Schrijf review Zwevezele

Wij zijn een Belgische onderneming eSupplier, gespecialiseerd in kleine elektrische voertuigen zoals cargofietsen, golfkarren, elektrische gators, shuttlebussen, utility- en last-mile delivery voertuigen.

No Photo Available

GDA systems

Schrijf review Aalst

Verhuur van: Podiums, Tribunes, Demo- Roadshowtrailers. Stage & eventsupport - Truck & trailerservices.

No Photo Available

ZOYO Travel

Schrijf review Amsterdam

Ervaar kwaliteit & persoonlijkheid: ZOYO Travel. De full-service incoming touroperator van Amsterdam.

Meer resultaten wereldwijd

Autoverhuur Meerschaert Brugge

Autoverhuur Meerschaert Brugge

Schrijf review Brugge

Wij verhuren personenwagens, minibussen 9plaatsen, bestelwagens en verhuiswagens voor zowel korte als lange termijn.

4db roadshows

4db roadshows

Schrijf review Tiel

4db Roadshow, Verhuur van Promotietrailers en promotiebussen. 4db staat voor For Direct Branding, in oer Hollands, “voor een directe merkbeleving”.

Hspace Limo & Transportation Services

Hspace Limo & Transportation Services

Schrijf review Amman

Hspace is een gevestigd op maat gemaakt bedrijf in Amman dat als doel heeft een uitzonderlijke chauffeursdienst te leveren voor elke gelegenheid, deur-tot-deur-service in een privéauto.

No Photo Available

Van de Velde Dirk bvba

Schrijf review Nieuwkerken-Waas

No Photo Available

Edco Transport

Schrijf review Gistel

Sneltransport Edco is een professioneel en dynamisch express – en transportbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het sneltransport zowel nationaal als internationaal.

No Photo Available

FK Logistics

Schrijf review Kluisbergen

F&K logistics staat garant voor het vervoer van uw goederen voor evenementen dichtbij of veraf in gans Europa.Wil je uw goederen op een bepaalde temperatuur geleverd krijgen - geen probleem.

No Photo Available

Quick Luxury Ride

Schrijf review New York

Quick Luxury Ride Car Service biedt sinds 2017 klanten in de hele Verenigde Staten van Amerika hoogwaardige transportdiensten.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Bestelwagens verhuur

Een bestelwagen huren is een fluitje van een cent. Neem een kijkje naar onderstaand overzicht, vergelijk de verhuurbedrijven en contacteer hen voor meer informatie. Het is zo eenvoudig dat zelfs een kind het kan!

Super praktische bestelwagens

Bestelwagens kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Tijdens een verhuis hebben ze hun meerwaarde al meermaals bewezen, maar ook tijdens concerten, festivals, seminaries, video-opnames ... kan een bestelwagen van pas komen.

De grootte van deze bestelwagen is afhankelijk van het type opdracht. Er zijn compacte bestelwagens met een laadvermogen van 500 kg, maar er zijn ook modellen die dubbel zoveel vracht aankunnen. Je kan zelfs kiezen voor een bestelwagen met een open laadklep of een koelwagen.

Voeg jouw bedrijf toe

Verhuurt jouw bedrijf bestelwagens? Maak dan snel een bedrijfsfiche aan. Het neemt slechts enkele minuten in beslag en het is volledig gratis, waar wacht je dus nog op?

Tags: verhuur vrachtwagens, huren vrachtwagen, verhuur vrachtwagen, vrachtwagens verhuur, vrachtwagen, bestelwagen verhuur, bestelwagen huren, camionette verhuur, vrachtwagen event, bestelwagens, vrachtwagens, ...