Event website

Een eventwebsite nodig? Op deze pagina lees je waarom dit een must-have is, maar ook over het belang van het design ervan om van je event website een goed converterende site te maken. Aan de slag? Je vindt hier ook een overzicht van de beste webontwikkelaars voor een professionele event site of eventwebsite.

Momice

Momice

24 reviews Amsterdam

Eventregistratie zonder gedoe! Met Momice alles-in-1 software beheer je als event professional eenvoudig zelf je bezoekersregistratie, mailings, uitnodigingen, event website en event enquêtes vanuit 1 gebruiksvriendelijke tool.

Halito!

Halito!

16 reviews Antwerpen

Sinds 2010 biedt Halito! event professionals ondersteuning bij de organisatie van events. Beheer je uitnodigingen, gastenlijsten, (no)shows, enquêtes en statistieken in één overzichtelijk platform.

Eventpartners - Bezoekersregistratie

Eventpartners - Bezoekersregistratie

Schrijf review Amsterdam

Eventpartners is uw professionele partner op gebied van uitnodigingen, online registratie en bezoekersregistratie. Ook voor uw evenement hebben we een passende oplossing.

Crew On Tour

Crew On Tour

Schrijf review Best

Crew On Tour is dé ICT-partner binnen de evenementenbranche. Wij ontwikkelen namelijk op maat gemaakte software, apps & websites die perfect zijn voor evenementenorganisaties en leveranciers.

evisit

evisit

Schrijf review Den Haag

Evisit: dé online tool voor event management. Voor evenementen van 15 tot 15.000 bezoekers kunt u alles eenvoudig regelen. Van online uitnodigen tot iDeal betalingen, van e-ticket tot toegangsregistratie.

Invitado Visitor Management

Invitado Visitor Management

Schrijf review Rotterdam

Invitado maakt het registratieproces zo eenvoudig mogelijk, voor bezoekers, maar ook voor de organisatie. Invitado is marktleider op het gebied van online en on-site event registratie.

Let's Get Digital - Digital Event Solutions

Let's Get Digital - Digital Event Solutions

Schrijf review Groningen

Uw perfecte partner voor het hosten van virtuele, hybride en persoonlijke evenementen! Let's Get Digital biedt een platform dat evenementen zal creëren om nooit te vergeten.

MIXX

MIXX

4 reviews Gent

Mixx is gespecialiseerd in IT voor evenementen: draadloze stemsystemen met maxxVOTE, onsite badging met maxxBADGE, event IT-netwerken en PPT office met maxxIT

Bizzabo

Bizzabo

Schrijf review New York, NY

Eén platform voor persoonlijke, hybride en virtuele evenementen.

Evenium

Evenium

Schrijf review Paris

Evenium is een wereldwijde technologieleider voor persoonlijke, virtuele en hybride vergaderingen en evenementen.

Capital ID

Capital ID

Schrijf review Zwolle

Een event is dé manier om je doelgroep jouw merk te laten beleven en je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Met de Event Management Solution haal je een complete set tools in huis om je events te managen.

idloom

idloom

Schrijf review Waterloo

Een complete software voor evenementenbeheer en registratie. idloom-events is een complete en professionele softwaretool die alle belangrijke aspecten van evenementenbeheer beheert en automatiseert.

Ticketcrew

Ticketcrew

Schrijf review Horst aan de Maas

Van het inrichten van tickets en webshops op maat tot het beantwoorden van bezoekersvragen en het scannen van entreekaarten. Ticketcrew coördineert je kaartverkoop écht van A tot Z.

Tickable

Tickable

Schrijf review Enschede

Of je nu een intieme bijeenkomst of een grootschaliger evenement plant, Tickable staat voor je klaar. Ons platform maakt het moeiteloos mogelijk om zelf tickets voor je evenement aan te bieden, ongeacht de omvang.

Eventdrive

Eventdrive

Schrijf review Paris

Alles op één platform: registratie, e-mail- en sms-campagnes, speciale evenementenwebsite, live streaming en evenementen op aanvraag, workshops, interactiviteit, rapportage en analyse ...

Toudou

Toudou

Schrijf review Amsterdam

Wij organiseren verrassingsuitjes en evenementen in Nederland. Want wat is leuker dan jezelf, je collega's of vrienden verrassen met een uitje of evenement?

No Photo Available

Eventmaker

Schrijf review Paris

Beheer eenvoudig uw online of real-life evenementen. Ontdek onze evenementensoftware met een alles-in-één online beheerplatform

No Photo Available

Ex Ordo

Schrijf review Galway

Alles wat u nodig hebt om een onderzoeksconferentie te leiden. Uw abstract beheer, registratie en mobiele app op één conferentiebeheersysteem.

No Photo Available

Pootentieel

Schrijf review Soest

ProPlus Events is gespecialiseerd in online registratie en neemt het hele uitnodigingstraject volledig uit handen terwijl je zelf de regie houdt. Naast de diverse online registratie mogelijkheden biedt ProPlus een zeer uitgebreide Event- en Community app.

No Photo Available

Kings of Media

Schrijf review Rotterdam

KINGS of MEDIA is de partner bij uitstek voor uw evenement. Niet alleen qua organisatie maar juist ook voor de communicatie. Met de juiste communicatie vooraf en achteraf heeft uw evenement een hogere opkomst en veel grotere impact.

No Photo Available

eventcloud

Schrijf review Somerset

eventcloud biedt technologie om evenementen naar een hoger niveau te tillen. Voor iedereen. Neem contact op en vraag naar onze modulaire, aanpasbare en over het algemeen ongelooflijke evenement-apps, registratiesystemen (online en onsite), communicatieplatforms en websites.

No Photo Available

pheedloop

Schrijf review Toronto, ON

Live, virtuele, hybride evenementbeheersoftware.

No Photo Available

LindenIT

Schrijf review Amsterdam

LindenIT is de specialist in het promoten van uw evenement. Wij kunnen uw gehele evenement promoten door onze verschillende specialiteiten.

No Photo Available

Cvent

Schrijf review 22102 Virginia

Cvent is een toonaangevende leverancier van technologie voor vergaderingen, evenementen en hospitality management met bijna 4.000 medewerkers en meer dan 30.000 klanten en 300.000 gebruikers wereldwijd.

No Photo Available

Eventmobi

Schrijf review Toronto, ON

Met meer dan 10 jaar ervaring is EventMobi voortdurend bezig met het ontwikkelen van onze evenementbeheersoftware om planners de gemakkelijkste en meest effectieve technische oplossingen voor evenementen te bieden.

No Photo Available

EventsCase

Schrijf review London

Alles-in-één merksoftware voor evenementenbeheer die alle noodzakelijke technologieën synchroniseert om u te helpen bij het organiseren en promoten van uw evenementen.

Meer resultaten wereldwijd

OFCORES

OFCORES

24 reviews Brussel

OFCORES is a Brussels based company founded in 2012, with a solid expertise in event solutions. We offer a high level of service to corporate and institutional clients in all events related aspects: management, marketing, communication and technology.

Klipso

Klipso

Schrijf review Montreuil

Klipso is een nieuwe generatie online software voor evenementenbeheer die organisatoren flexibele tools biedt binnen één platform.

CrowdCore

CrowdCore

Schrijf review Toronto, Ontario

Crowdcore is het ultieme alles-in-één evenementmarketingplatform, gebouwd voor evenementenplanners, promotors en locaties.

No Photo Available

EventTitans

Schrijf review Cumming

EventTitans is een ontwerp dat beantwoordt aan de behoeften van een bloeiende evenementenindustrie van meer dan 30 miljard dollar. We zijn gepassioneerde evenementliefhebbers en onze primaire focus is om bezoekers verliefd te laten worden op je evenement.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.33/10. Gebaseerd op 68 reviews over bedrijven in de categorie 'Event website'.

Momice

Momice

Tevreden over Momice!

|Frederiek Oude Elberink (GI-Travel-Xcentive)|24/01/2024

Sinds vorig jaar gebruiken wij Momice en zijn zeer tevreden over deze service!

MIXX

MIXX

Waardevolle samenwerking

|Kevin Mulders (Halito!)|10/08/2022

Vanuit Halito! werken we al jaren samen met MIXX om onze gebruikers te helpen met hun volledige event communicatie - zowel voor, tijdens als na het event. We geloven in de kracht van samenwerkingen; ieder onderdeel van de customer event journey vraagt immers om specifieke expertise. De samenwerking met MIXX is daarvan een perfect voorbeeld. Andries is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, deelt zijn kennis proactief en denkt keer-op-keer mee om voor ieder event tot de beste oplossing te komen.

OFCORES

OFCORES

Samenwerking Pullman

|Pullman Brussels Centre Midi (Pullman Brussels Centre Midi)|08/08/2022

Of Cores is een bureau waar het Pullman Brussels Centre Midi mee samenwerkt sinds de covid-19 periode. Zij organiseren de bijeenkomsten van onze goede klanten uit de IGVM-IEFH van A tot Z. Met oog voor detail en met veel precisie.

MIXX

MIXX

Persoonlijke aanpak werkt

|Michel Van Camp (New Balls Please)|08/08/2022

Ondertussen hebben we al vele projecten met MIXX mogen uitwerken. Naast de technische kennis en zeer correcte aanpak valt vooral de persoonlijke touch op. Andries is vlot bereikbaar en steeds bereid om oplossingen te zoeken voor soms ingewikkelde briefings.

Event website

Waarom een event website een goed idee is voor jouw events

Waarom een event website belangrijk is voor jouw offline, hybride en online events is duidelijk: een evenementen website is het centrale punt van al je communicatie. Je kunt dus niet zonder. Op flyers, in radiospots, op sociale media, ... je verwijst altijd terug naar je domein. Zo hebben je gasten en deelnemers op je event site een plek waar ze alle informatie over je event kunnen raadplegen. De website van je evenement biedt antwoorden op vragen als: wanneer start het event, wat is het adres, hoe ziet het programma eruit, waar kun je je auto of fiets parkeren, is er catering, enzovoort.

En last but not least: je event website is ook dé plek bij uitstek om je bezoekers te overtuigen om zich te registreren of zelfs om er meteen een ticket te kopen!

Belang van website design

Het website design van je event website is super belangrijk. Je potentiële bezoekers gaan op je evenementen website op zoek naar algemene informatie zoals wat, wanneer en waar. Maar eerst zien ze de look & feel en het ontwerp van de website. Met het design van je website hebt je slechts 10 seconden om een goede eerste indruk te maken. Denk ook grondig na over de gebruikerservaring van je event site. Een meerderheid van de zoekopdrachten gebeurt via een mobile device zoals een smartphone of een tablet. Een responsive website-ontwerp is dus een absolute must! Met je event website wil je de bezoekers van je site veranderen in deelnemers voor je event, je wil tickets verkopen. Conversie heet dat. Een strak ontworpen en user friendly event site met sterke visuele ankerpunten en concrete call to actions zorgen ervoor dat je deze doelstelling bereikt.

Nog even over die eerste indruk

Uit eye-tracking onderzoeken bij event websites blijkt dat de meeste mensen naar deze elementen kijken: de header die de belangrijkste afbeelding bevat, het logo en de huisstijl en dus de kleur schemas, het menu, grote, opvallende teksten en de voettekst waar je contactgegevens staan. Zo weet je bij deze wat de belangrijkste elementen zijn op jouw event website.

Je unieke verkoopargumenten (USP’s) horen centraal te schitteren in de grote teksten. De headliner op je festival? De beroemdste spreker op je topconferentie? De internationale topchef die jij hebt weten te strikken? Het allernieuwste model wagen dat jij gaat voorstellen? Zorg ervoor dat die elementen centraal op je evenementen website staan. Eerdere referenties van bezoekers van je vroegere evenementen doen het ook altijd goed.

Je USP’s ondersteun je verder met opvallende afbeeldingen: video’s en foto’s van geweldige optredens (denk aan: het dak gaat er bijna af!), happy gasten, een prachtige locatie enzovoort zeggen zo veel meer dan duizend woorden. Zeker met video’s vestig en hou je de aandacht vast op jouw event site en bereik je je doel: van bezoekers op je website, bezoekers op je event maken.

Verschillende soorten event websites

Een event website bouwen is, net zoals een goede event app, altijd een beetje maatwerk. De site van een festival zal er bijvoorbeeld anders uitzien dan een event site van een productlancering, of eentje die je kunt gebruiken in de privésfeer zoals bruiloften of baby showers. Zoek daarom een competente partner die kan inspelen op jouw noden, van standaardoplossingen tot volledig maatwerk.

Event website nodig?

Een event site of een partywebsite nodig? Contacteer deze deskundige websitebouwers of SaaS platformen. Websitebouwers creëren een op maat gemaakte event website voor je.. Je kunt ook kiezen voor een ‘SaaS oplossing’ waarbij je je event website zelf personaliseert door opties aan en uit te klikken, kleuren te kiezen en zelf je content toe te voegen. Soms is er zelfs een website functionaliteit voorzien in je event planning software. Welke evenementen website je ook nodig hebt, je vindt het bij deze professionals. Elk event heeft een event site nodig, of het nu gaat om een eenvoudige landingspagina met alle info of een complete evenementen website met ingebouwde event registration, ticketing software en een interactieve timetable. Een goede online aanwezigheid is tegenwoordig een basisvereiste, je kunt niet meer zonder je event online te promoten.

Zelf een event website oplossing te bieden?

Ben je als website builder of SaaS aanbieder gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van event websites? Maak dan snel je bedrijfspagina op. Op deze manier zet je jouw bedrijf in de kijker bij duizenden mensen die evenementen organiseren en die dringend op zoek zijn naar een website voor hun event site.

Tags: event website, eventwebsite, website voor evenement, evenementen website, event websites, evenementenwebsite, website evenement, partywebsite, website promotie, website marketing, promotiewebsite, ...

Artikels

Hoe maak je een fantastische post-event website?

Hoe maak je een fantastische post-event website?

De laatste gast is weg. Lekker even relaxen? Neen hoor! Het post-event werk is even belangrijk als alles wat je deed voor en tijdens je evenement!

Hoe meer bezoekers naar je eventwebsite lokken?

Hoe meer bezoekers naar je eventwebsite lokken?

Heb je je ooit afgevraagd 'waarom' je een website voor je evenement wil bouwen? Het klinkt misschien als een stomme vraag, maar neem eens even een momentje ...

5 fouten bij het maken van een eventwebsite

5 fouten bij het maken van een eventwebsite

Veel mensen denken dat het maken van een website ophoudt bij het bekendmaken van eventinformatie, en dat je de bezoekers verder zelf kan laten uitzoeken wat relevant is.