Event website

Ben je op zoek naar een website voor jouw evenement? Een overzicht van oplossingen en webontwikkelaars voor een professionele eventsite of event website.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.4/10. Gebaseerd op 13 reviews over bedrijven in de categorie 'Event website'.
 • Momice

  Momice

  Handig en snel !

  Super handig! Dit is een snelle manier om je bezoekers te registreren en informatie met ze te delen. Fijn ook dat je alles makkelijk kunt personaliseren.

  Tatjana Vondenhoff - Servicecenter 4Hospitality - 01/11/2017

 • Momice

  Momice

  Snel en efficient

  Makkelijk, snel, efficient en handig voor het registeren van personen!
  Goed te gebruiken in de dagelijkse werkzaamheden

  Karin Duysens - Servicecenter 4Hospitality - 01/11/2017

 • Momice

  Momice

  Momice; een echte aanrader!

  Momice is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en makkelijk te personaliseren.
  Wij gebruiken het voor veel van onze events; registreren, informatie delen en communiceren.
  Een echte aanrader dus!

  Anne Dupont - Servicecenter 4Hospitality - 04/08/2017

 • Momice

  Momice

  De tool werkt absoluut mee aan het succes van mijn events

  Alweer bijna een jaar maak ik gebruik van de diensten van Momice, en ik ben zeer tevreden! Van design tot registratietool, alles wordt op een professionele manier aangepakt. Ik heb vertrouwen in de tool, het is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk voor zowel de gebruiker als de ontvanger. De tool werkt absoluut mee aan het succes van mijn events en het scheelt me 50% aan tijd!
  Momice zou ik aanraden voor hun diensten en de service!

  Cynthia Tromp - PPG Coatings Nederland BV, AC Benelux, Dach & Midd - 31/07/2017

Event website

Event website nodig? Probeer deze websitebouwers. Elk event heeft een website nodig, of het nu gaat om een eenvoudige webstek met algemene info of een complete eventsite met ingebouwde ticketing software en een interactieve timetable. Een goede online aanwezigheid is tegenwoordig een must.

Om jouw evenement online in de spotlight te zetten, hebben we onderstaande bedrijven geselecteerd. Zij bouwen een op maat gemaakte event website of bieden kant-enklare eventwebsites aan. Contacteer hen voor meer informatie.

Eventsite: centrale punt van je communicatie

Een evenement website is in principe het centrale punt van je communicatie. Op flyers, in radiospots, op sociale media, ... wordt steeds naar je domein verwezen. Zo hebben gasten een plek waar ze alle informatie over het evenement kunnen raadplegen. De evenementsite biedt antwoorden op vragen als; wanneer start het event, wat is het adres, hoe ziet het programma eruit, enz.

Verschillende soorten event websites

Een event website bouwen is altijd een beetje maatwerk. De site van een festival zal er bijvoorbeeld anders uitzien dan die van een productlancering. Onderstaande webbouwers spelen graag in op jouw noden. Ze bieden allerlei standaardoplossingen aan, maar kunnen indien nodig ook maatwerk leveren. Voor een gebruiksvriendelijke evenementen website die ook helemaal responsive is voor smartphones, tablets en andere mobiele devices, ben je bij hun aan het juiste adres.

Zelf een websitebouwer?

Ben je zelf gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites? Voeg dan snel een link toe. Op deze manier zet je jouw bedrijf in de kijker voor duizenden organisatoren die een websitebouwer voor hun evenement zoeken.

Tags: event website, eventwebsite, website voor evenement, event websites, evenementen website, website evenement, evenementenwebsite, partywebsite, website promotie, website marketing, promotiewebsite, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!