Attractieverhuur

Op eventplanner.nl zijn 115 bedrijven te vinden voor attractieverhuur. Contacteer hen voor meer informatie en bezorg je gasten de tijd van hun leven!

Attractieverhuur

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.67/10. Gebaseerd op 32 reviews over bedrijven in de categorie 'Attractieverhuur'.
 • Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Geslaagd feestje

  Netjes op tijd geleverd, prima service kwaliteit prijsverhouding.

  Dorus Steevens - 12/09/2018

 • V-Formation

  V-Formation

  Work incentive

  The incentive went really well, V formation answered to all of my questions; and this even with last minute changes.
  We did a Devil's run, Highland games and bubble soccer. It was really appreciated by the team and we spend a really good time.
  Thanks!

  Florie Manil - Huxley - 10/09/2018

 • Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Onze redder in nood!

  Wij waren heel erg blij dat we Jump4Joy gevonden hadden. In eerste instantie zouden ze ons alleen een popcorn en slushmachine leveren. Echter de middag voor ons evenement bleek dat de leverancier van onze andere randanimatie een probleem had met zijn agenda en ons door door niet meer kon leveren.
  Gelukkig was Arthur er. Samen met hem regelde we nog de benodigde randanimatie die nog dezelfde avond gebracht werd zodat ons feest toch gewoon door kon gaan! Ook stond Arthur ons met raad en daad terzijde. We hebben hem wel tig keer gebeld met een vraag over het aansluiten of opzetten en elke keer hielp hij ons geduldig om tot de conclusie te komen dat wij in onze zenuwen niet goed gekeken hadden, grinnnnnn
  Kortom ik zou Jump4Joy zeer zeker aanraden voor welk feest dan ook. Je voelt de passie van dit bedrijf in alles wat ze doen en ze zullen echt alles uit de kast halen om te helpen. Wij zullen nog vaker met Jump4Joy in zee gaan als is het alleen al voor het aanstekelijke enthousiasme van Arthur ;)

  Yvonne Koolhaas - Gasthuisveld/Izeven - 21/08/2018

 • V-Formation

  V-Formation

  Schitterende teambuilding in Schots thema !

  Wij deden in juli een voormiddag Highland games met ons team en zijn enorm positief ! Alles was tot in de puntjes geregeld en georganiseerd. Een dikke duim voor V-formation & bedankt voor de geslaagde voormiddag !
  Locas keukens maatkasten totaalinrichting is een tevreden klant.

  Ann-Sophie Loontjens - LOCAS keukens maatkasten totaalinrichting - 06/08/2018

Attractieverhuur

Als je op zoek bent naar een leuke attractie voor jouw feest, opendeurdag of teambuilding, hoef je echt niet verder te zoeken. Op eventplanner.nl zijn namelijk 115 bedrijven te vinden die gespecialiseerd zijn in attractieverhuur. Contacteer hen voor meer informatie en bezorg je gasten of werknemers de tijd van hun leven!

Attracties: voor ieder wat wils

Op het vlak van attractieverhuur is er een overvloed aan keuze. Voor kinderen kan je bijvoorbeeld een springkasteel, ballenbad of trampoline huren. Maar ook voor volwassenen is er een ruim aanbod, zoals gladiatorengevechten, rodeostieren en casinogames. Er is dus voor ieder wat wils. Neem snel een kijkje naar onderstaande lijst en sta versteld van de grote variatie aan attracties voor jong en oud.

Verhuur attracties toevoegen

Verhuur je zelf attracties? Voeg jouw bedrijf dan toe aan dit overzicht en bereik op een efficiënte manier duizenden bezoekers die op zoek zijn naar leuke attracties.

Tags: attractieverhuur, attractie verhuur, verhuur attracties, attracties huren, attractie huren, attracties verhuur, attractieverhuurbedrijf, attracties, attractie, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!