Verkoop licht- en geluidsinstallaties

Licht en geluid verkoop nodig want je organiseert een concert, bedrijfsfeest of privé party zoals een huwelijk? Dan ben je hier aan het juiste adres voor heldere klanken en het perfecte licht. Wij stelden een lijst samen van hoogwaardige leveranciers van licht en geluid.

TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions

TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions

14 reviews Almere

Op zoek naar een pro-actieve, betrokken partner die Audiovisuele Services verkoopt maar 'peace-of-mind' levert? Aangenaam! Samen brengen we de inspirerende interacties met uw doelgroep naar het volgende level!

Lasershowrental

Lasershowrental

Schrijf review Kinrooi

Waarom kiezen voor lasershow rental? Wij nemen trots in het neerzetten van shows die van kwaliteit zijn, daarom werken we met eigen full colour lasersystemen die custom gebouwd zijn naar onze specificaties.

CoRniX Productions bv

CoRniX Productions bv

Schrijf review Kapelle op den Bos

Line Life Music is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van professionele Audio-, video- en lichtinstallaties. Onze nieuwe afdeling; Cornix Productions; staat in voor de complete AV omlijsting van bedrijfsevenementen.

DML Sound vof

DML Sound vof

Schrijf review Zwaagdijk

DML kan door de groei en huidige materiaalvloot inmiddels elke AV-opdracht tot een succes maken. Ook in de particuliere markt is DML erg actief met veel feesten waarbij valt te denken aan bruiloften, verjaardagen en (kermis)borrels.

STC Europe

STC Europe

Schrijf review Balen

STC europe sinds 1999 een one stop shop voor het realiseren van uw technisch idee. Onze engineering afdeling gaat mee op zoek naar een technische oplossing voor uw probleem. 3D design, ontwikkeling van elektronische sturingen, detectoren, ...

No Photo Available

AVEX

Schrijf review Breukelen

Al meer dan 25 jaar voorziet AVEX bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland van audiovisuele oplossingen zowel voor projectinrichting als voor evenementen.

Pouwels Audiovisueel

Pouwels Audiovisueel

Schrijf review Horst aan de Maas

Bij Pouwels Audiovisueel staan het evenement, kwaliteit en betrouwbaarheid centraal. Aangevuld met passie en liefde voor muziek en gedreven mensen, zorgen deze waarden ervoor dat techniek niet alleen faciliteit is.

SEM-Productions

SEM-Productions

Schrijf review Meppel

SEM productions is een full service supplier voor licht, geluid en videotechniek. Wij zorgen ervoor dat jij zichtbaar en hoorbaar bent op de meest optimale manier.

Perfect Light

Perfect Light

Schrijf review Nijmegen

De juiste professionele invulling van licht en geluid tijdens jouw evenement? Perfect Light regelt het! Specialist in verhuur en verkoop van licht en geluidsapparatuur.

Heuvelman Sound and Vision

Heuvelman Sound and Vision

Schrijf review IJsselstein

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de audiovisuele branche.

HJSound

HJSound

Schrijf review Vlagtwedde

HJSound is begonnen als drive-in show. In de loop der jaren hebben wij onze diensten verder uitgebreid. Nu verzorgen wij licht, beeld en geluid op diverse locaties.

Pro4events

Pro4events

Schrijf review Mierlo

Wij beschikken over een ruim assortiment van ledschermen, video, djgear, rigging, podia, FX, geluid en licht.

MAV Techniek bv

MAV Techniek bv

Schrijf review Zwanenburg

Verhuur en verkoop audiovisuele apparatuur.

Leenders Rental

Leenders Rental

Schrijf review Harderwijk

Leenders Light & Sound is een full service verhuur en productiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfs en publieksevenementen.

Mwee AV Design BV

Mwee AV Design BV

Schrijf review Bleiswijk

MWee zoekt altijd naar professionele AV oplossingen van hoge kwaliteit voor o.a. seminars, congressen, presentaties of events.

B&R Productions

B&R Productions

Schrijf review Beesd

B&R Productions is al 20 jaar actief in de evenementenbranche en staat bekend als een innovatief technisch productiebureau.

ART sound & light

ART sound & light

Schrijf review zaventem

ART (staat voor Audio Reinforcement Techniques) is sinds 2004 actief in verhuur van geluid, licht en video voor concerten en evenementen.

VLS pro

VLS pro

Schrijf review Helmond

M-Light is het adres voor een compleet assortiment in licht- geluid, dj-gear, truss, accesoires en party-items.

Niehoff AV distribution & support

Niehoff AV distribution & support

Schrijf review Denekamp

Voor advies, verkoop, installatie, reparatie van professioneel beeld, geluid en licht apparatuur kunt u bij ons terecht.

Firma H.T.S.

Firma H.T.S.

Schrijf review Nijmegen

Muziek is de stemmingmaker van bijna iedere gelegenheid. Dankzij onze know-how en flexibiliteit kunnen wij ook van uw feest of evenement een geslaagde herinnering maken.

Flash Multitechnology

Flash Multitechnology

Schrijf review Tilburg

Flash Multitechnology is een multifunctioneel facilitair bedrijf op het technisch culturele vlak. Ons bedrijf is zowel werkzaam in de theater- en evenementenwereld als in de reclame- en promotiewereld.

Bazelmans Audio Visual

Bazelmans Audio Visual

Schrijf review Veldhoven

Bij Bazelmans AV willen we jouw verwachtingen overtreffen. Dat doen we door het leveren van state-of-the-art oplossingen voor licht, beeld en geluid.

Bwefar Rental

Bwefar Rental

Schrijf review Zwolle

Bwefar verzorgt professionele licht-, geluidstechniek en rigging ten behoeve van de meest uiteenlopende evenementen, theatervoorstellingen, televisieopnames, beurzen etc. in binnen en buitenland. 

Aural sound & lighting

Aural sound & lighting

Schrijf review Nijmegen

Bij Aural huur je alles wat te maken heeft met geluid, licht, beeld, dj-sets of complete geluidsinstallaties.

Roethof Audiovisueel

Roethof Audiovisueel

Schrijf review Hoogeveen

Roethof is een veelzijdig audiovisueel bedrijf. Door deze veelzijdigheid kunnen wij u altijd een compleet en op maat gesneden product leveren. Dit in de vorm van verkoop, verhuur en natuurlijk kundig advies.

Pro Industries

Pro Industries

Schrijf review Oud-Turnhout

Pro Industries geluid en licht.

Brink Events

Brink Events

Schrijf review Utrecht

Brink Events is uw partner op het gebied van licht en geluid. Wij voorzien evenementen van licht-, geluid-, video- en riggingverhuur.

No Photo Available

Audio Visual Lighting bvba

Schrijf review Lebbeke

Exclusieve verdeling, groothandel, import/export en van professionele licht en video apparatuur.

Houben Souren Verhuur bv

Houben Souren Verhuur bv

Schrijf review Roermond

Met uitgebalanceerd geluid, licht en mediatechniek wij creëren een wereld die indruk maakt. Schakel Houben Souren in voor alle tijdelijke AV-oplossingen, of het nu gaat om betere vergaderen, communiceren of jouw evenement onvergetelijk te maken.

Robust84

Robust84

Schrijf review Heule

ROBUST84 is gespecialiseerd in unieke vintage items. We houden van het gedurfde, het mooie, de perfectie met (of zonder) een krasje.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 14 reviews over bedrijven in de categorie 'Verkoop licht- en geluidsinstallaties'.

TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions

TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions

Maatwerk!

|Alain van Dijk (Diks Autoverhuur B.V.)|08/02/2023

Vanaf het eerste moment denken ze met je mee en geven gedegen advies. Op locatie kundige mensen die plezier hebben in hun vak.
Fijne partner voor events!

TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions

TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions

Ondersteuning op ons evenement op Wereldkankerdag 4 februari1 2023

|Ruud de Jonge (Parkhus Almere)|08/02/2023

TSR AV heeft ons uitstekend ondersteund op het evenement dat wij als Parkhuys Almere hebben georganiseerd op Wereldkankerdag 2023 in het stadion van Almere City FC. Geluid en verlichting was tiptop in orde en soepel geregeld. Een aanrader!

TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions

TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions

AV voor Tentoonstelling @ floriade 2022 DiX

|Jennifer Palumbo (Next Nature Natwork)|26/10/2022

We waren erg blij met de snelheid en kwaliteit van de reacties van TSR; de service was altijd snel en zeer professioneel, we hebben alle problemen met een geweldige samenwerking kunnen oplossen. Het team reageerde ook buitengewoon goed op speciale verzoeken en vergaderingen. Het enige wat minder goed was, was de uitvoering van de projectie met twee beamers, die we hadden voor het 'First Encounters' artwork. De kunstenaar was teleurgesteld over de grootte en het precisieniveau van de projectie, en ondanks de inspanningen van TSR en de goede beschikbaarheid konden we dit niet verbeteren voor de kunstenaar in de tentoonstelling. Wat jammer! overigens prima samenwerking.

TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions

TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions

Uitzendingen "ASG Draait Door"

|Manus Schlooz (Exilo)|14/09/2022

TSR heeft ons fantastisch ondersteund in het verzorgen van drie professionele "tv" uitzendingen. Het contact van tevoren liep goed - vaak hadden wij veel wijzigingen in onze precieze vraag, soms ook nogal last minute. Dit werd super opgepakt door zowel het team op afstand als het team dat tijdens de uitzending alles verzorgde. Tijdens de uitzendingen verliep alles soepel, de beelden zien er prachtig uit en het camerawerk is zeer professioneel. Van harte aan te bevelen!

Verkoop licht- en geluidsinstallaties

De wereld van licht en geluid is een en al variatie. Je kunt bijvoorbeeld een eenvoudige geluidsinstallatie kopen voor in je meeting room. Maar er zijn ook eventorganisatoren die licht- en geluidsinstallaties kopen om een volledige event venue, discotheek, concert- of theaterzaal in te richten. Voor elke vraag bestaat er een oplossing, van een basisproduct tot een op maat gemaakt plan om de gasten te verwennen met spectaculaire lichteffecten en kristalhelder geluid. In dit geval ben je misschien ook op zoek naar een partner voor verkoop van audiovisueel materiaal of een specialist die je helpt met volledig op maat gemaakte audiovisuele concepten.

Ga je je licht en geluid maar één keer gebruiken of wil je gewoon elke keer schitteren met de aller modernste snufjes in professioneel licht en geluid? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen een licht- en geluidsinstallatie te huren. Werk je regelmatig op andere locaties, ook dan is huren een goed idee. Ben je ook nog op zoek naar verrassende evenementenlocaties? Ook dan kan eventplanner.net je verder helpen.

Licht en geluid verkoop: waar moet je op letten?

Een licht- en geluidsinstallatie kopen maar bijvoorbeeld ook dj materiaal kopen doe je niet lichtzinnig. Voor elke locatie bestaat de geknipte licht- en geluidsinstallatie. Hou bijvoorbeeld rekening met hoeveel volk je verwacht. Bij twijfel, licht- en geluidsinstallaties kopen zijn toch wel een investering, vraag raad aan de professionals in onderstaande lijst. De verkoop van geluidsinstallaties en licht, is een business waar je heel wat kennis voor nodig hebt!

Licht en geluid kopen?

Een top idee dus. Maar hoe begin je eraan? Het is niet iets dat je elke dag doet. Wij van eventplanner.net stelden onderstaande lijst voor je samen. Die staat boordevol leveranciers met een uitgebreid assortiment aan licht- en geluidsinstallaties van diverse merken. Ook productspecialisten die voor je klaar staan om al je vragen te beantwoorden. Van complete licht- en geluidsinstallaties die zorgvuldig zijn samengesteld, tot individuele speakers, geluidsboxen, versterkers, microfoons en verlichting, dj materiaal en nog veel meer. En naast die goede service, zijn er verkopers van licht en geluid met een showroom, anderen hebben een webshop. Jij kiest!

Jouw licht en geluid verkoop bedrijf aanmelden?

Verkoop van licht en geluid is jouw specialisatie? Maak dan snel een bedrijfspagina aan via onderstaande knop. Voeg er een duidelijke tekst en mooie foto’s aan toe. Zo ben je vindbaar voor de eventorganisatoren die onze site bezoeken en op zoek zijn naar licht- en geluidsinstallaties. En last but not least, je licht en geluid verkoop bedrijf posten in onderstaande lijst is helemaal gratis! Waar wacht je nog op?

Tags: geluidsverhuur, licht en geluid verhuur, geluidsinstallatieverhuur, verhuur licht en geluidsinstallaties, verhuur licht en geluidsystemen, verkoop geluidsinstallaties, verkoop licht en geluid, discoset, verkoop verlichting, licht verkoop, verkoop licht, lichtshow huren, ...