Online & hybrid event studio's

Online & hybrid event studio's

Event studio nodig voor jouw hybride of jouw online event? Zoek niet langer. Op deze pagina vind je professionele partijen met perfect technisch uitgeruste studio's, camera's, livestream technologie en het geschikte technische personeel om van jouw virtueel event een daverend succes te maken.

Jaarbeurs Congressen

Jaarbeurs Congressen

Schrijf review Utrecht

Live ontmoetingen in allerlei soorten en maten organiseer je in de onwijs bijzondere en meest inspirerende zalen van Jaarbeurs.

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

47 reviews Brussels

BluePoint Brussels Conference & Business Centre is de ideale locatie voor seminaries, vergaderingen, presentaties, opleidingen en bedrijfsevenementen: 25 aanpasbare zalen van 2 tot 350 personen, eigen audiovisueel materiaal, ...

Technopolis

Technopolis

Schrijf review Mechelen

Technopolis is een uniek doe-centrum: fun en educatie zijn er op een originele manier verweven en iedereen voelt er zich thuis. Ook bedrijven kunnen zich vinden in dit unieke concept. Uitgegroeid tot een ideale locatie voor evenementen.

Fokker Terminal

Fokker Terminal

Schrijf review Den Haag

De Fokker Terminal heeft zich ontwikkeld tot een congreslocatie met landelijke aantrekkingskracht. De oude vliegtuighangar biedt plaats aan een plenaire opstelling van 150 tot 1000 personen, gecombineerd met bijvoorbeeld een cateringplein of beursvloer.

NEP Studio

NEP Studio

Schrijf review Londerzeel

NEP Belgium biedt 3 studio's in België en hebben toegang tot meer dan 50 studio's en controlekamers over de hele wereld.

pinkminds.tv

pinkminds.tv

3 reviews Weelde

Op zoek naar een livestream studio voor je online evenement, webcast of hybrid event? Een tv-studio om je talkshow op te nemen? Onze vaste studio is uitgerust voor de meest veeleisende multi-camera producties in broadcast kwaliteit. Ook live uitzendingen

Paardenstallen

Paardenstallen

Schrijf review Genk

Deze unieke locatie deed ooit dienst als paardenstallen voor de koolmijn van Winterslag. De restauratie werd gedaan met oog voor het behoud van het historische karakter in combinatie met een prachtig staaltje moderne architectuur.

Skyline Studio's

Skyline Studio's

Schrijf review Lokeren

Skyline studio's ondersteunt jouw online events en corporate films van idee tot eindproduct.

Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage

Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage

Schrijf review Amsterdam

Dè congres- en evenementenlocatie midden in Amsterdam. De Beurs van Berlage is één van de mooiste gebouwen van Nederland. Met 20 multifunctionele zalen een perfecte locatie voor vergaderingen, congressen, beurzen, evenementen en feestelijke bijeenkomst

Studio 3hoog

Studio 3hoog

Schrijf review Leuven

Ben jij met jouw bedrijf op zoek naar een ruimte voor het opnemen van al deze digitale projecten? Dan ben je bij Studio 3hoog aan het juiste adres!

Tobacco

Tobacco

Schrijf review Amsterdam

Een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de muren af!

Studio 21

Studio 21

Schrijf review Hilversum

In Hilversum, het hart van de Nederlandse showbusiness- en televisie-industrie, bestaat welgeteld één plek waar je als gast even onderdeel wordt van die wereld: Studio 21.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 50 reviews over bedrijven in de categorie 'Online & hybrid event studio's'.

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

De beste waar we ooit mee hebben gewerkt...!

|Omar Jilla (Belgian JavaScript Community)|17/05/2022

Als Conference Producer voor 9 jaar heb ik veel evenementen gehad in verschillende locaties, hotels, conferentiecentra enz... in verschillende steden in Europa, namelijk Brussel, en ik kan niet ontkennen dat dit de beste ervaring is die ik ooit heb gehad tot dusver!!! Het organiseren van onze 1e post-Covid Hybride Conferentie in BluePoint Brussels afgelopen 13 mei was gewoon een ongelooflijke voldoening...:
- Dhr. Laurent Coessens, "The Make it Happen Guy": Mijn ervaring met Laurent is vanaf dag één perfect geweest; een getalenteerde evenementenadviseur met een mensgericht tintje die ik zelden ben tegengekomen. Ervaring, expertise, communicatie, geduld... om er maar een paar te noemen! Bedankt Laurent.
- Conferentieruimte & hal: voor een geeky, techneut, nerdy conferentie, ben ik ervan overtuigd dat we geen betere hadden gevonden. De setting was gewoon adembenemend en de speciale ruimte zorgde voor meer feestgenot!
- Technisch: dat was het deel dat onze conferentie echt uniek maakte. Van verlichting tot AV, en van productie tot live delivery... het technische team liet ons allemaal verbaasd en trots achter. Om nog maar te zwijgen over de streamingmogelijkheden en setup voor een enthousiast online publiek.
- Catering: we zijn ons er allemaal van bewust dat F&B van vitaal belang is tijdens een bijeenkomst van een hele dag, kwaliteit en kwantiteit waren op tijd en veel belangrijker, alle gecommuniceerde dieetbeperkingen werden to the point gerespecteerd = elke maaltijd werd met een sticker genoemd naar de verzoekende deelnemer. ..
- Personeel: professioneel, georganiseerd, vrolijk.
# Om het samen te vatten, ik heb uiteindelijk vastgesteld dat de behandeling van cliënten voor, tijdens en na een conferentie bij BluePoint deel uitmaakt van hun cultuur, ze zijn erin geslaagd om mensen, processen en technologie op elkaar af te stemmen op een manier die geen enkele andere locatie ooit heeft gedaan (in mijn bescheiden mening). Trouwens, het feit dat ze een volledig end-to-end servicepakket bieden (locatie, catering, technologie...) kan alleen maar een enorme toevoeging zijn om te voldoen aan de zeer veeleisende evenementvereisten en het tempo van vandaag... Nogmaals bedankt, we komen zonder enige twijfel terug voor de volgende conferentie.

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

top

|Alexandre De preter (Stellantis)|17/12/2021

Uitstekende ervaring. Zeer professioneel team en geweldige faciliteiten.

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

Uitstekende service, ondersteuning en flexibiliteit

|Paula Kellett (European Marine Board)|03/12/2021

Op 1 december 2021 konden we eindelijk ons hybride wetenschaps-beleidsforum houden. We begonnen dit evenement aanvankelijk te plannen voor april 2020, maar vanwege COVID moest het evenement twee keer worden verplaatst. Gedurende het hele proces is het BluePoint-team flexibel geweest in het inspelen op veranderende vereisten en hebben we het indien nodig opnieuw kunnen plannen. Voor het evenement dat uiteindelijk plaatsvond, waren ze erg behulpzaam bij het snel beantwoorden van al onze vragen. We waren in staat om met het technische team droge runs te doen op de locatie en ze deden er alles aan om ons te helpen het evenement soepel te laten verlopen. Het hosten van een hybride evenement betekende dat het evenement logistiek en technisch complex was, maar het team heeft ons nooit verteld dat iets niet mogelijk was. De dag zelf verliep buitengewoon soepel en het team deed er alles aan om ervoor te zorgen dat dit gebeurde zonder onze eigen onvermijdelijke stress bij evenementen te vergroten. De faciliteiten die beschikbaar zijn bij BluePoint zijn uitstekend en dit zorgde ervoor dat onze deelnemers een ervaring van hoge kwaliteit konden hebben, of ze nu in de kamer of online waren. De uitstekende catering was een bonus. De locatie ligt iets buiten het centrum van Brussel maar is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met een grote ondergrondse parkeergarage. Als je wilt zien wat ze kunnen, kun je onze evenementvideo's hier bekijken: https://www.youtube.com/playlist?list=PLXKTm_QGiR-jWyqBcvhHwxw-sVDvdSo5t

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

Toplocatie

|Frank De Neve (Vlaamse Beroepsvereniging Tandartsen (VBT))|30/09/2021

Op donderdag 23/9/21 organiseerden we een wetenschappelijke bijscholing voor tandartsen in Bluepoint Brussel.
De VBT ( Vlaamse Beroepsvereniging Tandartsen) organiseert over het ganse Vlaamse land bijscholingen voor tandartsen en dit reeds gedurende 20 jaar. Momenteel is het voorbereiden van een event niet zo evident door de steeds veranderende Covid regels. Reeds van bij de voorbereidende gesprekken en mails was er een goed persoonlijk contact, snelle reply en de wil om oplossingen zoeken voor de toch  wel specifieke eisen van een bijscholing voor tandartsen.
De dag zelf stond alles klaar zoals afgesproken op de voorafgaande rondleiding. Het personeel was supervriendelijk en steeds beschikbaar. Een geluidstechnicus stond paraat om de sprekers te begeleiden en het zaalpersoneel was niet alleen attent maar ook heel flexibel als de timing moest aangepast worden. Last but not least : het buffet en de afsluitende receptie waren uitzonderlijk lekker en werden geapprecieerd door een toch wel ‘verwend’ publiek die tandartsen zijn.
Een echte aanrader voor Uw evenement zowel binnen als buiten in de prachtige tuin hartje Brussel.

Online & hybrid event studio's

Of je nu een hybrid event, een professionele webinar, tv-talkshow, concert of personeelsfeest doet, deze event studio's kunnen volledig afgestemd worden naar jouw wensen als organisator! Er is heel wat mogelijk.

Er zijn multifunctionele event studio's op de markt met verschillende honderden meters waar podium en (fysiek) publiek op kan. De look & feel van deze livestream studio's zijn in een handomdraai aan te passen aan jouw wensen. Het zijn livestream studio's die beschikken over professionele belichting en AV-infrastructuur zoals indrukwekkende led walls om de online beleving van jouw online event zo optimaal mogelijk te maken.

Terwijl je je publiek op je online events platform ontvangt, zijn er in digital event studio's vaak ook mogelijkheden om je fysieke gasten fullservice in te ontvangen. Denk aan faciliteiten zoals vergaderlocaties en catering maar de backstage kan ook uitgerust zijn met productielokalen, VIP-ontvangstruimtes, make-up rooms, opslagruimtes, ...

Er zijn ook greenkey studio's met één of meerdere groene wanden die je door high tech software vervangt door schermvullende virtuele achtergronden. Weerom met één doel: de online beleving zo wow mogelijk te maken voor je publiek. En er bestaan ook thematische event studio's die ingericht zijn als interviewruimte, lounge of keuken. Die kunnen helemaal ingericht worden in de huisstijl van je bedrijf.

Er zijn zelfs event studio's die specifiek georganiseerd zijn als podcast studio om podcasts in op te nemen. Als je een podcast wil opnemen, zonder dat je een investering wil doen om alle podcast apparatuur aan te schaffen, dan is het slim om een podcast studio te huren. Je kan er terecht met een kleine groep of zelfs een groter gezelschap.

Make the magic happen tijdens jouw online event

Ondertussen weten we wat het geheim is van een succesvol digital event in een livestream studio. Prikkel de online beleving van je deelnemers door gebruik te maken van interactie. Zo zorg je er namelijk voor dat je publiek zich betrokken en geconnecteerd voelt en van het begin tot het einde geboeid blijft kijken.

Geen statische beelden dus. In de online event studio's kun je werken met meerdere camera's en met picture in picture of beeld-in-beeld technieken. En afhankelijk van je eventconcept, schakel moderatoren of hosts in, neem live interviews af, organiseer panel debatten of live polling. Ondersteun je keynotes met grafische animaties en wissel je plenaire sessies af met online break-outs. Het is allemaal mogelijk vanuit jouw youtube streaming studio of facebook livestream studio.

Event studio op jouw locatie

Ga je een event studio bij je op het bedrijf of op een andere locatie inrichten? Ook dat kan, als je over de nodige ruimte beschikt. Dan heb je nood aan een professionele partij die zorgt voor een virtueel event platform en die daarnaast ook voor een naadloze livestreaming zorgt.

Jij zoekt een event studio?

Een event studio selecteren is heel wat eenvoudiger dan je denkt. Je hoeft er om te beginnen niet het hele internet voor af te speuren, maar gewoon door gebruik te maken van onderstaande lijst. Door de filters in te zetten, kun je je zoektocht naar de geschikte virtual event studio voor jouw live event verder verfijnen. En de kwaliteit van deze studio's? Lees de geverifieerde reviews, die helpen je een slimme keuze te maken en de juiste partner online event studio te selecteren.

Jouw event studio staat nog niet in deze lijst?

Kansen moet je pakken. En dit is zo een kans. Door je bedrijfspagina op eventplanner.net aan te maken, loop je in het oog van duizenden event planners die elke dag online op zoek zijn naar een studio voor een online event. Een bedrijfspagina aanmaken is heel eenvoudig, een wervende tekst en sprekende foto's zijn de basis. Maar nog meer goed nieuws, het is ook helemaal gratis. Wil je daarnaast nog meer marketing opportuniteiten verkennen? Neem contact met ons op. Onze marketing experten staan voor je klaar om jouw hybrid event studio nog beter in the picture te zetten.

Tags: ...