Online & hybrid event studio's

Online & hybrid event studio's

Event studio nodig voor jouw hybride of jouw online event? Zoek niet langer. Op deze pagina vind je professionele partijen met perfect technisch uitgeruste studio's, camera's, livestream technologie en het geschikte technische personeel om van jouw virtueel event een daverend succes te maken.

Jaarbeurs Congressen

Jaarbeurs Congressen

Schrijf review Utrecht

Live ontmoetingen in allerlei soorten en maten organiseer je in de onwijs bijzondere en meest inspirerende zalen van Jaarbeurs.

ECC Leiden

ECC Leiden

Schrijf review Leiden

Het ECC Leiden is de nieuwste locatie in de Randstad als het gaat om grote evenementen, (meerdaagse-) congressen, beurzen, diners, feesten, openingen en productpresentaties. Goed bereikbaar, uitstekende catering, comfortabel overnachten en voldoende ruimt

Fokker Terminal

Fokker Terminal

Schrijf review Den Haag

De Fokker Terminal heeft zich ontwikkeld tot een congreslocatie met landelijke aantrekkingskracht. De oude vliegtuighangar biedt plaats aan een plenaire opstelling van 150 tot 1000 personen, gecombineerd met bijvoorbeeld een cateringplein of beursvloer.

Aristo meeting center Amsterdam

Aristo meeting center Amsterdam

Schrijf review Amsterdam

Buiten de hectiek van de drukke binnenstad, nabij de A10 en naast Station Sloterdijk ligt Aristo Amsterdam. Een moderne meetinglocatie met flexibele ruimtes voor bijeenkomsten van 2 tot 200 personen.

Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage

Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage

Schrijf review Amsterdam

Dè congres- en evenementenlocatie midden in Amsterdam. De Beurs van Berlage is één van de mooiste gebouwen van Nederland. Met 20 multifunctionele zalen een perfecte locatie voor vergaderingen, congressen, beurzen, evenementen en feestelijke bijeenkomst

Tobacco

Tobacco

Schrijf review Amsterdam

Een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de muren af!

Vogelfrei

Vogelfrei

Schrijf review Utrecht

Het kloppend hart van VOGELFREI is een multifunctionele werkplaats voor lezingen, exposities, events, trainingen, eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken.

Studio 21

Studio 21

Schrijf review Hilversum

In Hilversum, het hart van de Nederlandse showbusiness- en televisie-industrie, bestaat welgeteld één plek waar je als gast even onderdeel wordt van die wereld: Studio 21.

H20

H20

Schrijf review Purmerend

H20 is een unieke evenementenlocatie in Purmerend, op 20 minuten van Amsterdam centrum. De locatie ademt esports, gaming en creative tech wat het perfect geschikt maakt voor bedrijven die deze nieuwe wereld willen meegeven aan hun publiek.

Meer resultaten wereldwijd

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

56 reviews Brussels

BluePoint Brussels Conference & Business Centre is de ideale locatie voor seminaries, vergaderingen, presentaties, opleidingen en bedrijfsevenementen: 25 aanpasbare zalen van 2 tot 350 personen, eigen audiovisueel materiaal, ...

Technopolis

Technopolis

Schrijf review Mechelen

Technopolis is een uniek doe-centrum: fun en educatie zijn er op een originele manier verweven en iedereen voelt er zich thuis. Ook bedrijven kunnen zich vinden in dit unieke concept. Uitgegroeid tot een ideale locatie voor evenementen.

NEP Studio

NEP Studio

Schrijf review Londerzeel

NEP Belgium biedt 3 studio's in België en hebben toegang tot meer dan 50 studio's en controlekamers over de hele wereld.

pinkminds.tv

pinkminds.tv

3 reviews Weelde

Op zoek naar een livestream studio voor je online evenement, webcast of hybrid event? Een tv-studio om je talkshow op te nemen? Onze vaste studio is uitgerust voor de meest veeleisende multi-camera producties in broadcast kwaliteit. Ook live uitzendingen

MoMu - ModeMuseum Antwerpen

MoMu - ModeMuseum Antwerpen

Schrijf review Antwerpen

3 redenen waarom MoMu dé perfecte locatie is voor jouw bedrijfsevenement: MoMu is veel meer dan louter een museum over mode. Het heeft een eigen verhaal over innovatie, duurzaamheid en storytelling.

Paardenstallen

Paardenstallen

Schrijf review Genk

Deze unieke locatie deed ooit dienst als paardenstallen voor de koolmijn van Winterslag. De restauratie werd gedaan met oog voor het behoud van het historische karakter in combinatie met een prachtig staaltje moderne architectuur.

Skyline Studio's

Skyline Studio's

Schrijf review Lokeren

Skyline studio's ondersteunt jouw online events en corporate films van idee tot eindproduct.

Studio 3hoog

Studio 3hoog

Schrijf review Leuven

Ben jij met jouw bedrijf op zoek naar een ruimte voor het opnemen van al deze digitale projecten? Dan ben je bij Studio 3hoog aan het juiste adres!

Experience Event Center

Experience Event Center

Schrijf review Provo

Provo, UT - Het Experience Event Center is dé locatie voor live evenementen en digitale producties.

SPACE studio

SPACE studio

Schrijf review Hoboken

Een goed uitgeruste foto- en filmstudio die ook kan dienen voor productlanceringen.

Niel am See

Niel am See

Schrijf review Niel

CNR Records Belgium, B&ML en Tousensemble Publishing doopten de nieuwe kantoren in Niel eind 2018 om tot 'Niel am See'. De bovenverdieping van deze unieke locatie is ondertussen omgevormd tot een grote keynote, inspiratie , brainstorm- en meeting locatie.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.65/10. Gebaseerd op 59 reviews over bedrijven in de categorie 'Online & hybrid event studio's'.

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

Makkelijk, flexibel en effectief!

|Stella Arapoglou (VUB)|24/10/2022

Jarenlang kozen we ervoor om onze evenementen in ons eigen pand te organiseren, alles zelf te organiseren: catering, technische apparatuur en ondersteuning, fotografen, streaming, locaties. Voor een keer hebben we besloten om de evenementenorganisatie uit te besteden om een groter congres te ondersteunen en wat moeite te besparen. Het resultaat was beter dan verwacht: efficiënte communicatie, zonder tijdverspilling / holistische organisatie, we hadden alleen te maken met de inhoud van ons evenement / geweldig eten, iedereen gaf commentaar op de quiches / mooi pand, veel licht / vriendelijke mensen. Over het algemeen hadden we geen enkel probleem en al onze gasten genoten van hun tijd, hoge kwaliteit en professionele diensten.

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

Zeker waarde!

|Celine Batteauw (visit.brussels)|21/10/2022

Ik had het genoegen een evenement te organiseren in de Blue Point voor visit.brussels. Ik leg de nadruk op professionele, attente en beschikbare service, kwaliteitsopvolging voor, tijdens en na het evenement. De kamers zijn uitgerust met de modernste technologieën. En wat ik vooral wil benadrukken, is de kwaliteitsvolle catering die de smaakpapillen van de gasten verrukte met originele voorstellen en vol smaken, die veranderen van wat we tegenwoordig overal zien. Bedankt aan het hele team voor hun grote bijdrage aan het succes van het evenement!

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

Ideale locatie voor uw evenementen

|siham lahdioui (hospitality.brussels)|20/10/2022

We organiseerden ons jaarlijkse evenement over digitale technologieën in de toeristische sector. De plek leende zich uitstekend voor het evenement dat bestond uit een gedeelte met conferenties en een gedeelte met stands/demohoek en netwerken.
De kamers zijn zeer goed uitgerust en de plaats is gastvrij.
De catering/walking dinner was van hoge kwaliteit met seizoensproducten.
Ik dank in het bijzonder Rany Ayoub en Laurent Coessens voor de organisatie maar ook het gebruik van de Green Key studio voor onze ondernemers.

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

Een perfecte plek om een conferentie te organiseren met een zeer hoog technisch niveau en uitstekende projectondersteuning

|Gabriele Kerrmann (EUMETSAT)|11/10/2022

We organiseerden in september 2022 onze jaarlijkse weersatellietconferentie op BluePoint. We streamden delen van het programma en hielden tal van nevenevenementen, waarvan sommige in hybride vorm. Alle vergaderzalen zijn zeer modern, comfortabel en technisch zeer goed uitgerust. Het auditorium is prachtig, met een grote projectiewand en geweldige lichteffecten. Het was de perfecte setting voor onze sessies op hoog niveau.
Het projectteam heeft ons goed ondersteund; Ik wil in het bijzonder Laura Van Hoorick en Laurent Coessens bedanken, die hebben meegeholpen om de voorwaarden te scheppen voor een succesvol evenement. De technische uitrusting voldoet aan de hoogste verwachtingen. De techniekers en cateraar waren zeer klantgericht, professioneel en uiterst efficiënt. Het was een waar genoegen om met hen allemaal samen te werken.
De poster- en sponsoruitstalling was zeer goed ingedeeld en de cateringruimte was mooi ingericht en gastvrij. Het team bood een speciale service waarmee conferentiedeelnemers lunches konden bestellen om mee te nemen of op te eten in het Bluepoint-restaurant. Het eten was uitstekend en het was gemakkelijk te bestellen. Er is ook een zeer aangename buitenruimte met mogelijkheden om te zitten terwijl u geniet van de frisse lucht. Ik raad deze locatie ten zeerste aan voor een conferentie of evenement.

Online & hybrid event studio's

Of je nu een hybrid event, een professionele webinar, tv-talkshow, concert of personeelsfeest doet, deze event studio's kunnen volledig afgestemd worden naar jouw wensen als organisator! Er is heel wat mogelijk.

Er zijn multifunctionele event studio's op de markt met verschillende honderden meters waar podium en (fysiek) publiek op kan. De look & feel van deze livestream studio's zijn in een handomdraai aan te passen aan jouw wensen. Het zijn livestream studio's die beschikken over professionele belichting en AV-infrastructuur zoals indrukwekkende led walls om de online beleving van jouw online event zo optimaal mogelijk te maken.

Terwijl je je publiek op je online events platform ontvangt, zijn er in digital event studio's vaak ook mogelijkheden om je fysieke gasten fullservice in te ontvangen. Denk aan faciliteiten zoals vergaderlocaties en catering maar de backstage kan ook uitgerust zijn met productielokalen, VIP-ontvangstruimtes, make-up rooms, opslagruimtes, ...

Er zijn ook greenkey studio's met één of meerdere groene wanden die je door high tech software vervangt door schermvullende virtuele achtergronden. Weerom met één doel: de online beleving zo wow mogelijk te maken voor je publiek. En er bestaan ook thematische event studio's die ingericht zijn als interviewruimte, lounge of keuken. Die kunnen helemaal ingericht worden in de huisstijl van je bedrijf.

Er zijn zelfs event studio's die specifiek georganiseerd zijn als podcast studio om podcasts in op te nemen. Als je een podcast wil opnemen, zonder dat je een investering wil doen om alle podcast apparatuur aan te schaffen, dan is het slim om een podcast studio te huren. Je kan er terecht met een kleine groep of zelfs een groter gezelschap.

Make the magic happen tijdens jouw online event

Ondertussen weten we wat het geheim is van een succesvol digital event in een livestream studio. Prikkel de online beleving van je deelnemers door gebruik te maken van interactie. Zo zorg je er namelijk voor dat je publiek zich betrokken en geconnecteerd voelt en van het begin tot het einde geboeid blijft kijken.

Geen statische beelden dus. In de online event studio's kun je werken met meerdere camera's en met picture in picture of beeld-in-beeld technieken. En afhankelijk van je eventconcept, schakel moderatoren of hosts in, neem live interviews af, organiseer panel debatten of live polling. Ondersteun je keynotes met grafische animaties en wissel je plenaire sessies af met online break-outs. Het is allemaal mogelijk vanuit jouw youtube streaming studio of facebook livestream studio.

Event studio op jouw locatie

Ga je een event studio bij je op het bedrijf of op een andere locatie inrichten? Ook dat kan, als je over de nodige ruimte beschikt. Dan heb je nood aan een professionele partij die zorgt voor een virtueel event platform en die daarnaast ook voor een naadloze livestreaming zorgt.

Jij zoekt een event studio?

Een event studio selecteren is heel wat eenvoudiger dan je denkt. Je hoeft er om te beginnen niet het hele internet voor af te speuren, maar gewoon door gebruik te maken van onderstaande lijst. Door de filters in te zetten, kun je je zoektocht naar de geschikte virtual event studio voor jouw live event verder verfijnen. En de kwaliteit van deze studio's? Lees de geverifieerde reviews, die helpen je een slimme keuze te maken en de juiste partner online event studio te selecteren.

Jouw event studio staat nog niet in deze lijst?

Kansen moet je pakken. En dit is zo een kans. Door je bedrijfspagina op eventplanner.net aan te maken, loop je in het oog van duizenden event planners die elke dag online op zoek zijn naar een studio voor een online event. Een bedrijfspagina aanmaken is heel eenvoudig, een wervende tekst en sprekende foto's zijn de basis. Maar nog meer goed nieuws, het is ook helemaal gratis. Wil je daarnaast nog meer marketing opportuniteiten verkennen? Neem contact met ons op. Onze marketing experten staan voor je klaar om jouw hybrid event studio nog beter in the picture te zetten.

Tags: ...