Online & hybrid event studio's

Online & hybrid event studio's

Eventstudio nodig voor jouw hybride of jouw online event? Zoek niet langer. Op deze pagina vind je professionele partijen met perfect technisch uitgeruste studio's, camera's, livestreamtechnologie en het geschikte technische personeel om van jouw virtueel event een daverend succes te maken.

Jaarbeurs Congressen

Jaarbeurs Congressen

Schrijf review Utrecht

Live ontmoetingen in allerlei soorten en maten organiseer je in de onwijs bijzondere en meest inspirerende zalen van Jaarbeurs.

ECC Leiden

ECC Leiden

Schrijf review Leiden

Het ECC Leiden is de nieuwste locatie in de Randstad als het gaat om grote evenementen, (meerdaagse-) congressen, beurzen, diners, feesten, openingen en productpresentaties. Goed bereikbaar, uitstekende catering, comfortabel overnachten en voldoende ruimt

Fokker Terminal

Fokker Terminal

Schrijf review Den Haag

De Fokker Terminal heeft zich ontwikkeld tot een congreslocatie met landelijke aantrekkingskracht. De oude vliegtuighangar biedt plaats aan een plenaire opstelling van 150 tot 1000 personen, gecombineerd met bijvoorbeeld een cateringplein of beursvloer.

Aristo meeting center Amsterdam

Aristo meeting center Amsterdam

Schrijf review Amsterdam

Buiten de hectiek van de drukke binnenstad, nabij de A10 en naast Station Sloterdijk ligt Aristo Amsterdam. Een moderne meetinglocatie met flexibele ruimtes voor bijeenkomsten van 2 tot 200 personen.

Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage

Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage

Schrijf review Amsterdam

Dè congres- en evenementenlocatie midden in Amsterdam. De Beurs van Berlage is één van de mooiste gebouwen van Nederland. Met 20 multifunctionele zalen een perfecte locatie voor vergaderingen, congressen, beurzen, evenementen en feestelijke bijeenkomst

Poppodium Annabel

Poppodium Annabel

Schrijf review Rotterdam

Annabel is sinds haar opening in oktober 2015 een veel bezochte locatie voor concerten en clubfeesten, maar ook voor zakelijke evenementen, opnames en privé-bijeenkomsten.

Cultuurpodium Perron

Cultuurpodium Perron

Schrijf review Rotterdam

Perron is een tijdelijk cultureel podium uit 2011 in een leeg, oud postgebouw aan de Schiestraat in Rotterdam. De locatie staat in hartje Rotterdam en heeft in de afgelopen jaren al veel bezoekers bij elkaar gebracht.

Tobacco Theater

Tobacco Theater

Schrijf review Amsterdam

Een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de muren af!

Internationaal Perscentrum Nieuwspoort

Internationaal Perscentrum Nieuwspoort

Schrijf review Den Haag

Het internationaal Perscentrum Nieuwspoort is dé ontmoetingsplaats voor politici, journalisten en vertegenwoordigers van bedrijven en maatschappelijke organisaties, maar ons perscentrum is ook bekend als locatie voor (grootschalige) evenementen.

Studio 21

Studio 21

Schrijf review Hilversum

In Hilversum, het hart van de Nederlandse showbusiness- en televisie-industrie, bestaat welgeteld één plek waar je als gast even onderdeel wordt van die wereld: Studio 21.

H20

H20

Schrijf review Purmerend

H20 is een unieke evenementenlocatie in Purmerend, op 20 minuten van Amsterdam centrum. De locatie ademt esports, gaming en creative tech wat het perfect geschikt maakt voor bedrijven die deze nieuwe wereld willen meegeven aan hun publiek.

Meer resultaten wereldwijd

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

64 reviews Brussels

BluePoint Brussels Conference & Business Centre is de ideale locatie voor seminaries, vergaderingen, presentaties, opleidingen en bedrijfsevenementen: 25 aanpasbare zalen van 2 tot 350 personen, eigen audiovisueel materiaal, ...

Technopolis

Technopolis

Schrijf review Mechelen

Technopolis is een uniek doe-centrum: fun en educatie zijn er op een originele manier verweven en iedereen voelt er zich thuis. Ook bedrijven kunnen zich vinden in dit unieke concept. Uitgegroeid tot een ideale locatie voor evenementen.

NEP Studio

NEP Studio

Schrijf review Londerzeel

NEP Belgium biedt 3 studio's in België en hebben toegang tot meer dan 50 studio's en controlekamers over de hele wereld.

pinkminds.tv

pinkminds.tv

3 reviews Weelde

Op zoek naar een livestream studio voor je online evenement, webcast of hybrid event? Een tv-studio om je talkshow op te nemen? Onze vaste studio is uitgerust voor de meest veeleisende multi-camera producties in broadcast kwaliteit. Ook live uitzendingen

MoMu - ModeMuseum Antwerpen

MoMu - ModeMuseum Antwerpen

Schrijf review Antwerpen

3 redenen waarom MoMu dé perfecte locatie is voor jouw bedrijfsevenement: MoMu is veel meer dan louter een museum over mode. Het heeft een eigen verhaal over innovatie, duurzaamheid en storytelling.

Paardenstallen

Paardenstallen

Schrijf review Genk

Deze unieke locatie deed ooit dienst als paardenstallen voor de koolmijn van Winterslag. De restauratie werd gedaan met oog voor het behoud van het historische karakter in combinatie met een prachtig staaltje moderne architectuur.

Skyline Studio's

Skyline Studio's

Schrijf review Lokeren

Skyline studio's ondersteunt jouw online events en corporate films van idee tot eindproduct.

Studio 3hoog

Studio 3hoog

Schrijf review Leuven

Ben jij met jouw bedrijf op zoek naar een ruimte voor het opnemen van al deze digitale projecten? Dan ben je bij Studio 3hoog aan het juiste adres!

La Brugeoise

La Brugeoise

Schrijf review Brugge

La Brugeoise is een nieuwe en unieke eventlocatie, strategisch gelegen aan het station van Brugge. Het oude fabriekspand behoort toe tot het weinig bewaarde industriële erfgoed in Vlaanderen.

Experience Event Center

Experience Event Center

Schrijf review Provo

Provo, UT - Het Experience Event Center is dé locatie voor live evenementen en digitale producties.

SPACE studio

SPACE studio

Schrijf review Hoboken

Een goed uitgeruste foto- en filmstudio die ook kan dienen voor productlanceringen.

Livestream Studio München

Livestream Studio München

Schrijf review München

Onze ultramoderne livestream-studio bevindt zich in het hart van München en dus centraal aan het Ostbahnhof.

Skyline 609

Skyline 609

Schrijf review Washington (US20001)

Skyline 609 biedt een spectaculaire locatie met 360° uitzicht over Capitol Hill met een terras voor onvergetelijke nachten onder de sterrenhemel.

The Art Factory

The Art Factory

Schrijf review Roeselare

The Art Factory is een ‘creative playground’ voor iedereen die wil creëren, werken, leren, ontmoeten en connecteren. Alles onder één dak.

Niel am See

Niel am See

Schrijf review Niel

CNR Records Belgium, B&ML en Tousensemble Publishing doopten de nieuwe kantoren in Niel eind 2018 om tot 'Niel am See'. De bovenverdieping van deze unieke locatie is ondertussen omgevormd tot een grote keynote, inspiratie , brainstorm- en meeting locatie.

Kempus

Kempus

Schrijf review Turnhout

Technologie is op haar best wanneer het mensen samenbrengt. Kempus is doordrongen van Modern Workplace innovatie om samenwerken te stimuleren.

Asian Fusion Gallery

Asian Fusion Gallery

Schrijf review Washington (US20001)

Asian Fusion Gallery is een moderne evenementenruimte met eindeloze mogelijkheden, gelegen in het stedelijke Washington DC. Het gebouw bestaat uit meerdere verdiepingen die gespecialiseerd zijn in verschillende toepassingen.

No Photo Available

Vogelfrei

Schrijf review Utrecht

VOGELFREI is een levendige, veelzijdige atelierruimte op het industriële terrein van de Havenloods.

No Photo Available

Hook Hall

Schrijf review Washington, DC

Hook Hall is een perfecte locatie voor alle soorten evenementen. De ruimte heeft veel verschillende kamers te huur met elk zijn eigen charme.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.65/10. Gebaseerd op 67 reviews over bedrijven in de categorie 'Online & hybrid event studio's'.

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

Gewoon perfect !

|Séverine De Smet (Folks)|07/09/2023

Onlangs organiseerden wij een evenement bij BluePoint Meiser voor een van onze klanten. De samenwerking verliep uitstekend en het evenement verliep perfect, de opdrachtgever was er absoluut blij mee. Met dank aan Martin voor zijn beschikbaarheid, snelheid, investering en flexibiliteit. Dank ook aan Philippe en Baptiste van het technische team voor hun vriendelijkheid, hun proactiviteit en hun professionaliteit. Ik wist dat we in goede handen zouden zijn, maar dit overtrof al mijn verwachtingen. Geen zorgen, iedereen zorgt voor alles. Het was gewoon PERFECT! Nogmaals hartelijk dank voor uw hulp om dit evenement tot een echt succes te maken!

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

Maatwerk event voor out of the box concept

|Marion Picot (CEJA)|05/06/2023

BluePoint Brussels is de perfecte plek om evenementen op maat te creëren, in lijn met de waarden en doelstellingen van uw organisatie. We hebben daar in mei 2023 een conferentie georganiseerd en het was een waar genoegen om met hun zeer gespecialiseerde team samen te werken, van ontwerp tot uitvoering. Zij hielpen ons out of the box te denken en ontzorgden alle aanbieders, zodat wij ons echt konden focussen op inhoud en kwaliteit. Veel dank aan hen voor hun hulp. We zullen zeker weer hosten bij BluePoint Brussels!

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

Zeer leuke ervaring

|Angélica Coldibeli (FEHRL)|23/05/2023

Het is een plezier om evenementen te organiseren in de BluePoint-ruimte.
Ze zijn altijd zeer proactief en effectief.
Bedankt aan alle samenwerking die we hadden van het zeer professionele personeel en mijn speciale dank aan Martin Libert die zijn geweldige expertise en ideeën implementeert om altijd het beste te bieden!

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

Perfecte organisatie

|Blanca Gutiérrez (Prestomedia)|05/05/2023

Perfecte organisatie
We hebben een evenement gehouden voor ons bedrijf in de BluePoint Brussels-ruimte en alles is perfect verlopen.
Het werk, de samenwerking en beschikbaarheid van Martin Libert en het hele BluePoint-team was uitstekend.
Zeer professioneel, bereidwillig en effectief team.
Zonder twijfel een plek waar we terug zullen komen!

Online & hybrid event studio's

Of je nu een hybrid event, een professionele webinar, tv-talkshow, concert of personeelsfeest doet, deze event studio's kunnen volledig afgestemd worden op jouw wensen als organisator! Er is heel wat mogelijk.

Er zijn multifunctionele event studio's op de markt met verschillende honderden meters waar een podium en een (fysiek) publiek op kunnen. De look & feel van deze livestream studio's zijn in een handomdraai aan te passen aan jouw wensen. Het zijn livestreamstudio's die beschikken over professionele belichting en AV-infrastructuur zoals indrukwekkende led walls om de online beleving van jouw online event zo optimaal mogelijk te maken.

Terwijl je je publiek op je online evenementenplatform ontvangt, zijn er in digitale evenementenstudio's vaak ook mogelijkheden om je fysieke gasten fullservice in te ontvangen. Denk aan faciliteiten zoals vergaderlocaties en catering maar de backstage kan ook uitgerust zijn met productielokalen, VIP-ontvangstruimtes, make-up rooms, opslagruimtes, ...

Er zijn ook greenkeystudio's met één of meerdere groene wanden die je met hightech software vervangt door schermvullende virtuele achtergronden. Weerom met één doel: de online beleving zo wow mogelijk te maken voor je publiek. En er bestaan ook thematische event studio's die ingericht zijn als interviewruimte, lounge of keuken. Die kunnen helemaal ingericht worden in de huisstijl van je bedrijf.

Er zijn zelfs eventstudio's die specifiek georganiseerd zijn als podcast studio om podcasts in op te nemen. Als je een podcast wil opnemen, zonder dat je een investering wil doen om alle podcast apparatuur aan te schaffen, dan is het slim om een podcaststudio te huren. Je kan er terecht met een kleine groep of zelfs een groter gezelschap.

Make the magic happen tijdens jouw online event

Ondertussen weten we wat het geheim is van een succesvol digital event in een livestream studio. Prikkel de online beleving van je deelnemers door gebruik te maken van interactie. Zo zorg je er namelijk voor dat je publiek zich betrokken en geconnecteerd voelt en van het begin tot het einde geboeid blijft kijken.

Geen statische beelden dus. In de online event studio's kun je werken met meerdere camera's en met picture in picture of beeld-in-beeld technieken. En afhankelijk van je eventconcept, schakel moderatoren of hosts in, neem live interviews af, organiseer panel debatten of live polling. Ondersteun je keynotes met grafische animaties en wissel je plenaire sessies af met online break-outs. Het is allemaal mogelijk vanuit jouw studio voor YouTube-streaming of Facebook Live.

Event studio op jouw locatie

Ga je een event studio bij je op het bedrijf of op een andere locatie inrichten? Ook dat kan als je over de nodige ruimte beschikt. Dan heb je nood aan een professionele partij die zorgt voor een virtueel event platform en die daarnaast ook voor een naadloze livestreaming zorgt.

Jij zoekt een event studio?

Een evenementenstudio selecteren is heel wat eenvoudiger dan je denkt. Je hoeft er om te beginnen niet het hele internet voor af te speuren, maar je kan gewoon gebruikmaken van onderstaande lijst. Door de filters in te zetten, kun je je zoektocht naar de geschikte virtual event studio voor jouw live event verder verfijnen. En de kwaliteit van deze studio's? Lees de geverifieerde reviews, die helpen je een slimme keuze te maken en de juiste online evenementenstudio als partner te selecteren.

Jouw event studio staat nog niet in deze lijst?

Kansen moet je pakken. En dit is zo een kans. Door je bedrijfspagina op eventplanner.net aan te maken, loop je in het oog van duizenden evenementenplanners die elke dag online op zoek zijn naar een studio voor een online event. Een bedrijfspagina aanmaken is heel eenvoudig, een wervende tekst en sprekende foto's zijn de basis. Maar nog meer goed nieuws, het is ook helemaal gratis. Wil je daarnaast nog meer marketingopportuniteiten verkennen? Neem contact met ons op. Onze marketingexperts staan voor je klaar om jouw hybrid event studio nog beter in the picture te zetten.

Tags: ...