Online & hybrid event studio's

Online & hybrid event studio's

Eventstudio nodig voor jouw hybride of jouw online event? Zoek niet langer. Op deze pagina vind je professionele partijen met perfect technisch uitgeruste studio's, camera's, livestreamtechnologie en het geschikte technische personeel om van jouw virtueel event een daverend succes te maken.

Jaarbeurs Congressen

Jaarbeurs Congressen

Schrijf review Utrecht

Welkom bij de congreszalen van Jaarbeurs: bijzondere evenementen organiseren met oog voor jou

ECC Leiden

ECC Leiden

Schrijf review Leiden

De combinatie van mooie zalen én verrassende hotspots bij ECC Leiden maken jouw event, training of meeting nét even anders dan anders. Vergader op de bodem van een zwembad of brainstorm in een Greenhouse. Dat maakt vergaderen leuk!

Fokker Terminal

Fokker Terminal

Schrijf review Den Haag

De Fokker Terminal heeft zich ontwikkeld tot een congreslocatie met landelijke aantrekkingskracht. De oude vliegtuighangar biedt plaats aan een plenaire opstelling van 150 tot 1000 personen, gecombineerd met bijvoorbeeld een cateringplein of beursvloer.

Aristo meeting center Amsterdam

Aristo meeting center Amsterdam

Schrijf review Amsterdam

Buiten de hectiek van de drukke binnenstad, nabij de A10 en naast Station Sloterdijk ligt Aristo Amsterdam. Een moderne meetinglocatie met flexibele ruimtes voor bijeenkomsten van 2 tot 200 personen.

Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage

Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage

Schrijf review Amsterdam

Dé congres- en evenementenlocatie midden in Amsterdam. Met 20 multifunctionele zalen een perfecte locatie voor vergaderingen, congressen, beurzen, evenementen en feestelijke bijeenkomst vanaf 200 personen.

Poppodium Annabel

Poppodium Annabel

Schrijf review Rotterdam

Annabel is sinds haar opening in oktober 2015 een veel bezochte locatie voor concerten en clubfeesten, maar ook voor zakelijke evenementen, opnames en privé-bijeenkomsten.

Cultuurpodium Perron

Cultuurpodium Perron

Schrijf review Rotterdam

Perron is een tijdelijk cultureel podium uit 2011 in een leeg, oud postgebouw aan de Schiestraat in Rotterdam. De locatie staat in hartje Rotterdam en heeft in de afgelopen jaren al veel bezoekers bij elkaar gebracht.

Tobacco Theater

Tobacco Theater

Schrijf review Amsterdam

Een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de muren af!

Studio op T by SoMMedia

Studio op T by SoMMedia

Schrijf review Eindhoven

Studio op T by SoMMedia, is de ultieme plek voor evenementen op Strijp-T.

Internationaal Perscentrum Nieuwspoort

Internationaal Perscentrum Nieuwspoort

Schrijf review Den Haag

Het internationaal Perscentrum Nieuwspoort is dé ontmoetingsplaats voor politici, journalisten en vertegenwoordigers van bedrijven en maatschappelijke organisaties, maar ons perscentrum is ook bekend als locatie voor (grootschalige) evenementen.

Studio 21

Studio 21

Schrijf review Hilversum

In Hilversum, het hart van de Nederlandse showbusiness- en televisie-industrie, bestaat welgeteld één plek waar je als gast even onderdeel wordt van die wereld: Studio 21.

Online Video Producties

Online Video Producties

Schrijf review Schiedam

Wij van Online Video Producties vinden werkplezier, co-creatie en een duurzame werkrelatie belangrijk. Dit zijn voor ons dé ingrediënten voor krachtige online videoproducties.

I'm Studio

I'm Studio

Schrijf review Amsterdam

Onze daglichtstudio bevindt zich in Amsterdam Oost en is verdeeld over twee studio’s.

H20 Event campus Amsterdam

H20 Event campus Amsterdam

Schrijf review Purmerend

H20 is een unieke evenementenlocatie in Purmerend, op 20 minuten van Amsterdam centrum. De locatie beschikt over de nieuwste technologie en staat in het teken van 'the next generation', dit tilt jouw evenement naar een ander niveau!

No Photo Available

KRN 340

Schrijf review Amsterdam

KRN340 is ingericht met een focus op modern, maar huiselijk comfort. Of je nu een fotoshoot, een inspirerende workshop, een intiem diner, of een effectieve vergadering wilt organiseren, de ruimte is ontworpen om aan alle behoeften te voldoen.

No Photo Available

Slachthuis Haarlem

Schrijf review Haarlem

Slachthuis is te huur voor worstelshows, vergaderingen, trouwfeesten, uitvaarten, personeelsfeesten, verjaardagen, workshops, award shows, conferenties, Lgbtqia+ bijeenkomsten, EP releases, videoclip opnames, buurtfeesten, surpriseparty’s, ...

Meer resultaten wereldwijd

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

70 reviews Brussels

BluePoint Brussels Conference & Business Centre is de ideale locatie voor seminaries, vergaderingen, presentaties, opleidingen en bedrijfsevenementen: 25 aanpasbare zalen van 2 tot 350 personen, eigen audiovisueel materiaal, ...

Technopolis

Technopolis

Schrijf review Mechelen

Technopolis is een uniek doe-centrum: fun en educatie zijn er op een originele manier verweven en iedereen voelt er zich thuis. Ook bedrijven kunnen zich vinden in dit unieke concept. Uitgegroeid tot een ideale locatie voor evenementen.

NEP Studio

NEP Studio

Schrijf review Londerzeel

NEP Belgium biedt 3 studio's in België en hebben toegang tot meer dan 50 studio's en controlekamers over de hele wereld.

pinkminds.tv

pinkminds.tv

3 reviews Weelde

Op zoek naar een livestream studio voor je online evenement, webcast of hybrid event? Een tv-studio om je talkshow op te nemen? Onze vaste studio is uitgerust voor de meest veeleisende multi-camera producties in broadcast kwaliteit. Ook live uitzendingen

Upoffiz|Upliving Ghent - Loop 5

Upoffiz|Upliving Ghent - Loop 5

Schrijf review Sint-Denijs-Westrem

Upoffiz|Upliving - Ghent Loop 5 biedt de ideale setting voor zowel zakelijke events, culturele festiviteiten en educatieve workshops.

8SPACE

8SPACE

Schrijf review Bornem

8SPACE is de ultieme evenementenlocatie in Bornem om jouw concept of merk onder de aandacht te brengen.

Paardenstallen

Paardenstallen

Schrijf review Genk

Deze unieke locatie deed ooit dienst als paardenstallen voor de koolmijn van Winterslag. De restauratie werd gedaan met oog voor het behoud van het historische karakter in combinatie met een prachtig staaltje moderne architectuur.

Skyline Studio's

Skyline Studio's

Schrijf review Lokeren

Skyline studio's ondersteunt jouw online events en corporate films van idee tot eindproduct.

La Brugeoise

La Brugeoise

Schrijf review Brugge

La Brugeoise is een nieuwe en unieke eventlocatie, strategisch gelegen aan het station van Brugge. Het oude fabriekspand behoort toe tot het weinig bewaarde industriële erfgoed in Vlaanderen.

The Galleria

The Galleria

Schrijf review Sandton

Onze locatie beschikt over meer dan 2.000 m aan aanpasbare evenementenruimte, geschikt voor een breed scala aan gelegenheden, van spraakmakende conferenties en productlanceringen tot grote bruiloften en verfijnde sociale bijeenkomsten.

Experience Event Center

Experience Event Center

Schrijf review Provo

Provo, UT - Het Experience Event Center is dé locatie voor live evenementen en digitale producties.

SPACE studio

SPACE studio

Schrijf review Antwerpen

Een goed uitgeruste foto- en filmstudio die ook kan dienen voor productlanceringen.

Livestream Studio München

Livestream Studio München

Schrijf review München

Onze ultramoderne livestream-studio bevindt zich in het hart van München en dus centraal aan het Ostbahnhof.

Skyline 609

Skyline 609

Schrijf review Washington (US20001)

Skyline 609 biedt een spectaculaire locatie met 360° uitzicht over Capitol Hill met een terras voor onvergetelijke nachten onder de sterrenhemel.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.65/10. Gebaseerd op 73 reviews over bedrijven in de categorie 'Online & hybrid event studio's'.

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

Fantastisch evenement

|Coline Van Hecke (Tipik)|05/12/2023

Ons evenement vond plaats in het BluePoint gedurende 2 dagen. Ik heb alleen maar goede feedback over de locatie. Iedereen was zeer attent en te allen tijde beschikbaar. Onze verzoeken werden zeer efficiënt behandeld. Het personeel was glimlachend, gastvrij en altijd bereid om te helpen. Ik raad de locatie 100% aan

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

DE PLAATS OM TE ZIJN!

|Genevieve Decot (Le Club)|01/12/2023

Het Bluepoint is één van de weinige plekken waar je alle benodigde ingrediënten voor een succesvol evenement kunt vinden: grote overdekte parkeerplaats (zeldzaam in Brussel), prachtige zaal met prachtige lichteffecten, extra audiovisuele apparatuur, supervriendelijk personeel, flexibiliteit op alle verzoeken, reactievermogen... We organiseren elk jaar ons grote evenement voor 200 tot 350 personen en we zijn nooit teleurgesteld! Wij raden 1000% aan!!

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

Zeer goede samenwerking

|Natacha Eggerickx (Contassur CAC)|01/12/2023

Half november organiseerden we een hybride bijeenkomst met simultaanvertaling voor zo’n vijftig deelnemers. Het hele BluePoint-team, onze belangrijkste contactpersoon Martin Libert, zijn collega's, de technicus, het cateringteam, toonden allemaal een grote professionaliteit en veel beschikbaarheid. Bedankt iedereen.
Een plek om aan te bevelen voor het organiseren van vergaderingen.

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

Geweldige organisatie

|Michael Peschl (Harms & Wende GmbH & Co. KG)|02/11/2023

Eind september hadden we een bijeenkomst met ongeveer 20 deelnemers verspreid over 2 dagen. Bijzonder was de livestreaming, die begeleid zou worden door een camerateam. De organisatie van het evenement en de opzet waren uitstekend. Alles verliep vlot, van de ontvangst tot de levering van onze apparatuur, alles was goed georganiseerd. De livestream werkte prima, we werden perfect geënsceneerd door 2 zeer professionele cameramannen ;-) Over 2 weken staat het volgende evenement op de planning, dat houden we weer bij Bluepoint.

Online & hybrid event studio's

Of je nu een hybrid event, een professionele webinar, tv-talkshow, concert of personeelsfeest doet, deze event studio's kunnen volledig afgestemd worden op jouw wensen als organisator! Er is heel wat mogelijk.

Er zijn multifunctionele event studio's op de markt met verschillende honderden meters waar een podium en een (fysiek) publiek op kunnen. De look & feel van deze livestream studio's zijn in een handomdraai aan te passen aan jouw wensen. Het zijn livestreamstudio's die beschikken over professionele belichting en AV-infrastructuur zoals indrukwekkende led walls om de online beleving van jouw online event zo optimaal mogelijk te maken.

Terwijl je je publiek op je online evenementenplatform ontvangt, zijn er in digitale evenementenstudio's vaak ook mogelijkheden om je fysieke gasten fullservice in te ontvangen. Denk aan faciliteiten zoals vergaderlocaties en catering maar de backstage kan ook uitgerust zijn met productielokalen, VIP-ontvangstruimtes, make-up rooms, opslagruimtes, ...

Er zijn ook greenkeystudio's met één of meerdere groene wanden die je met hightech software vervangt door schermvullende virtuele achtergronden. Weerom met één doel: de online beleving zo wow mogelijk te maken voor je publiek. En er bestaan ook thematische event studio's die ingericht zijn als interviewruimte, lounge of keuken. Die kunnen helemaal ingericht worden in de huisstijl van je bedrijf.

Er zijn zelfs eventstudio's die specifiek georganiseerd zijn als podcast studio om podcasts in op te nemen. Als je een podcast wil opnemen, zonder dat je een investering wil doen om alle podcast apparatuur aan te schaffen, dan is het slim om een podcaststudio te huren. Je kan er terecht met een kleine groep of zelfs een groter gezelschap.

Make the magic happen tijdens jouw online event

Ondertussen weten we wat het geheim is van een succesvol digital event in een livestream studio. Prikkel de online beleving van je deelnemers door gebruik te maken van interactie. Zo zorg je er namelijk voor dat je publiek zich betrokken en geconnecteerd voelt en van het begin tot het einde geboeid blijft kijken.

Geen statische beelden dus. In de online event studio's kun je werken met meerdere camera's en met picture in picture of beeld-in-beeld technieken. En afhankelijk van je eventconcept, schakel moderatoren of hosts in, neem live interviews af, organiseer panel debatten of live polling. Ondersteun je keynotes met grafische animaties en wissel je plenaire sessies af met online break-outs. Het is allemaal mogelijk vanuit jouw studio voor YouTube-streaming of Facebook Live.

Event studio op jouw locatie

Ga je een event studio bij je op het bedrijf of op een andere locatie inrichten? Ook dat kan als je over de nodige ruimte beschikt. Dan heb je nood aan een professionele partij die zorgt voor een virtueel event platform en die daarnaast ook voor een naadloze livestreaming zorgt.

Jij zoekt een event studio?

Een evenementenstudio selecteren is heel wat eenvoudiger dan je denkt. Je hoeft er om te beginnen niet het hele internet voor af te speuren, maar je kan gewoon gebruikmaken van onderstaande lijst. Door de filters in te zetten, kun je je zoektocht naar de geschikte virtual event studio voor jouw live event verder verfijnen. En de kwaliteit van deze studio's? Lees de geverifieerde reviews, die helpen je een slimme keuze te maken en de juiste online evenementenstudio als partner te selecteren.

Jouw event studio staat nog niet in deze lijst?

Kansen moet je pakken. En dit is zo een kans. Door je bedrijfspagina op eventplanner.net aan te maken, loop je in het oog van duizenden evenementenplanners die elke dag online op zoek zijn naar een studio voor een online event. Een bedrijfspagina aanmaken is heel eenvoudig, een wervende tekst en sprekende foto's zijn de basis. Maar nog meer goed nieuws, het is ook helemaal gratis. Wil je daarnaast nog meer marketingopportuniteiten verkennen? Neem contact met ons op. Onze marketingexperts staan voor je klaar om jouw hybrid event studio nog beter in the picture te zetten.

Tags: opnamestudio, ...