eventplanner.PRO - alleen voor échte pro's

Ben jij echt begaan met je vak? Wil je meebouwen aan een sterke en professionele eventsector? Word dan nu 'eventplanner.pro' member! Exclusief voor de echte eventprofessionals die het maximum willen halen uit hun job en de eventsector is er de eventplanner.pro-kaart.

eventplanner.PRO

.PRO voor échte eventprofessionals

Als eigenaar van de eventplanner.pro-kaart geniet je tal van unieke voordelen.

1VIP priority bij netwerking

Zoals je weet zijn de tickets voor onze gratis 'Get Inspired' netwerkevenementen zeer gegeerd. Alle voorgaande edities waren steeds tot op de laatste plek bezet. Met de pro-kaart voorkom je dat je naast een ticket grijpt. Als eventplanner.pro-lid krijg je immers de kans om je als eerste te registreren voor onze evenementen.

2Exclusieve content

Als eventplanner.PRO heb je toegang tot exclusieve content. Bepaalde artikels met juridische informatie, event-kennis, ... zijn enkel toegankelijk voor onze .PRO leden.

3Extended toegang tot eventplanner.net database

Als échte pro wil je snel toegang tot alle leveranciers in België en Nederland. Onze database bevat meer dan 6.000 eventbedrijven, maar enkel bij onze betalende adverteerders vermelden we de digitale contactgegevens (website, social media en e-mail formulier - niet voor marketing doeleinden). Surf je als pro-member op onze site dan krijg je ook deze contactgegevens van alle andere bedrijven te zien. Je kan bovendien de vergunningen die evenementenlocaties en eventbedrijven op onze site opgeladen hebben, inkijken. Een tool die tot de standaarduitrusting van elke eventprofessional moet behoren!

4Juridisch advies

Heb je een vraag over marktpraktijken, vergunningen, modelcontracten, modelbrieven, ... dan kan je als pro terecht bij onze redacteurs. Zij zoeken je vraag voor je uit en maken er, samen met onafhankelijke experts, zo snel mogelijk een artikel over dat jou en andere pro-leden op weg helpt. Is jouw vraag heel specifiek voor jouw bedrijfssituatie en niet relevant voor al onze leden, kan je terecht in het expert center.

5Expert center

Heb je een complexe of heel specifieke vraag, dan kan je je als eventplanner.pro-lid laten bijstaan en adviseren door de beste experts, advocaten en consultants op vlak van communicatie, marketing (ook online zoals zoekmachine optimalisatie (SEO & SEA)), rechten, HR, bedrijfsbeleid, ... En dat tegen onklopbare voordeeltarieven. Via het eventplanner.pro-netwerk brengen we je zo snel mogelijk in contact met de juiste expert. Die lost de meest ingewikkelde problemen voor je op.

eventplanner.PRO

6Gratis toegang tot naslagwerk

Als eventplanner.pro krijg je online toegang tot dé bijbel voor elke organisator: het EVENTPLANNER boek. De honderden tips en checklists helpen je om een event succesvol te organiseren zonder ook maar één detail over het hoofd te zien.

7Gratis vacatures plaatsen

Als pro-member plaats je gratis vacatures op eventplanner.be /.nl. Zo vind je snel de geknipte medewerker voor jouw eventbedrijf of evenement.

8Exclusieve kortingen

Als eventplanner.pro-kaarthouder geniet je tal van uitzonderlijke kortingen en privileges. Zo doe je je voordeel bij opleidingen (Master in Event Management), bij de organisatie van evenementen (binnenkort lanceren we kortingen op locaties, toeleveranciers, ... voor eventplanner.pro-leden), ...

9Ook voor studenten

Ook studenten eventmanagement die hun carrière op een professionele manier willen starten, kunnen de eventplanner.pro-kaart aanvragen. De gratis netwerkevents die we organiseren zijn normaal niet voor studenten, maar met de eventplanner.pro-kaart kan je dit omzeilen. Voor studenten met een commitment om zich in te zetten voor de eventsector maken we immers graag een uitzondering.

€ 89,00/ jaar
Bestel nu

.PRO partners

Sirius Legal
Master in Eventmanagement
Algemene verkoopsvoorwaarden