eventplanner.PRO

Het lidmaatschap voor echte professionals

Ben je toegewijd om je organisatie-skills naar een hoger niveau te tillen? Word vandaag nog eventplanner.PRO-lid! Ons premium lidmaatschap is ontworpen voor echte eventprofessionals die de volledige kracht van onze geavanceerde event software willen benutten, en nog veel meer.

vanaf € 79 / jaar

Bestel nu
.PRO

Upgrade je events met eventplanner.PRO voordelen

Ontgrendel alle functies van onze eventplanningsoftware
eventplanner.PRO leden krijgen onbeperkt toegang tot alle features van onze eventplanningsoftware en dat zonder limieten. Voor andere gebruikers gelden limieten op het aantal events, aantal gebruikers en aantal items bij draaiboeken en checklists.
VIP priority bij netwerking
Zoals je weet zijn de tickets voor onze gratis 'Get Inspired' netwerkevenementen zeer gegeerd. Alle voorgaande edities waren steeds tot op de laatste plek bezet. Met de pro-kaart voorkom je dat je naast een ticket grijpt. Als eventplanner.PRO-lid krijg je immers de kans om je als eerste te registreren voor onze evenementen.
Exclusieve content
Als eventplanner.PRO heb je toegang tot exclusieve content. Bepaalde artikels met juridische informatie, event-kennis, ... zijn enkel toegankelijk voor onze .PRO-leden.
Uitgebreide toegang tot eventplanner.net database
Als échte pro wil je snel toegang tot alle leveranciers op eventplanner.net (niet voor marketingdoeleinden). Onze database bevat meer dan 16.431 eventbedrijven.
Gratis toegang tot naslagwerk
Als eventplanner.PRO krijg je online toegang tot dé bijbel voor elke organisator: het EVENTPLANNER boek. De honderden tips en checklists helpen je om een event succesvol te organiseren zonder ook maar één detail over het hoofd te zien.
Conciërgeservice
Vertel ons wat je zoekt en wij helpen je de beste eventlocaties en leveranciers over de hele wereld te vinden. Onze experts wijzen je ook in de juiste richting bij al je andere event-gerelateerde vragen.
charity

Wij geloven in gratis eventsoftware voor wereldverbeteraars

Als non-profitorganisatie zet je je in om de wereld te veranderen. Als 's werelds snelstgroeiende evenementenplatform doen we er alles aan om je te helpen dat doel te bereiken! Daarom maken we op eventplanner.net een reeks gratis digitale tools voor het organiseren van evenementen nu al voor iedereen toegankelijk. En daarom bieden we ook de voordelen van .PRO-toegang gratis aan, exclusief voor non-profitorganisaties die het verschil maken!*

Hoewel de basisfuncties van ons platform gratis zijn voor al onze gebruikers, ontgrendelt het .PRO-lidmaatschap de volledige mogelijkheden van onze eventsoftware, samen met een aantal extra voordelen. Dat betekent dat er geen limiet is aan de impact die je kunt creëren met je non-profit evenementen! Plan eenvoudig al je evenementen, van inzamelingsacties voor goede doelen tot educatieve bijeenkomsten en andere filantropische evenementen. Stel inspirerende moodboards samen voor een onvergetelijk evenement. En beheer alles, van checklists tot budgetten en andere actiepunten, eenvoudig, efficiënt en professioneel.

Geïnteresseerd? Stuur ons een bericht via info@eventplanner.net om de mogelijkheden te bespreken en om je gratis .PRO-accounttoegang te activeren. En als je non-profitorganisatie ook eventdiensten en/of een eventlocatie te huur aanbiedt, kunnen wij je ook helpen deze diensten te promoten tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

* Om in aanmerking te komen, dien je documentatie te bezorgen waaruit blijkt dat je organisatie erkend is als liefdadigheidsinstelling, non-profitorganisatie of educatieve organisatie in het land waar ze is geregistreerd en dat jij een wettelijke vertegenwoordiger bent. Dit aanbod geldt niet voor handels- of bedrijfsverenigingen of medische instellingen en artsen. We behouden ons het recht voor om naar eigen inzicht te bepalen of je organisatie in aanmerking komt.

Word vandaag nog eventplanner.PRO!

Trek je eventplanningservaring naar een hoger niveau door vandaag nog lid te worden van eventplanner.PRO!

Schrijf je in

Vergelijk abonnementen

Gratis

0
Voor altijd gratis
Voor individuen en kleine teams die hun evenementen willen opvolgen

Gratis abonnement omvat:

 • Moodboards

 • Checklists

 • Draaiboeken

 • Tickets

 • iOS en Android-apps

.PRO

79
vanaf | Gebruiker / jaar
Voor organisatoren die zonder limieten het maximale uit hun evenementen willen halen

Inclusief Gratis, plus:

 • Alle premiumfuncties

 • Onbeperkte evenementen

 • Onbeperkt teamleden

 • Bestandsuploads (tot 1 GB opslag)

 • Ondersteuning

Enterprise

Voor organisaties die op zoek zijn naar enterprise functies en ondersteuning

Inclusief .PRO, plus:

 • Enterprise-grade security & governance

 • Onboarding op maat

 • Premium ondersteuning