eventplanner.nl referral programma

Wil je onze eventsoftware promoten? Ken je een eventbedrijf of -locatie die nog niet op eventplanner.nl staat vermeld? Beveel ons aan en verdien 'coins', die je kunt gebruiken voor .PRO-licenties of om campagne te voeren voor je eigen bedrijf. Ook jouw relatie wordt beloond!

Met het 'eventplanner.nl verwijzingsprogramma' willen wij onze trouwe klanten en gebruikers belonen voor wat ze vaak toch al doen: eventplanner.nl aanbevelen aan bevriende organisatoren, eventlocaties en -bedrijven. Maar ook de zakenrelaties die je naar ons doorverwijst worden beloond.

Hoe werkt het programma?

1. Organisatoren verwijzen naar onze eventsoftware

Bij #site_top_domain# creëren we de meest innovatieve evenemtsoftware om onze gebruikers te helpen impactvolle evenementen te organiseren. Jij kunt onze groei ondersteunen door onze software aan te bevelen aan andere organisatoren en eventbedrijven. Of je nu blogposts schrijft, deelt op sociale media of gewoon een link naar vrienden stuurt, jouw inspanningen kunnen een verschil maken. Als gebruiker van #site_top_domain# verdien je coins als tegoed via ons verwijzingsprogramma. Je ontvangt deze coins telkens wanneer jouw persoonlijke verwijzingslink (hierna 'verwijzingslink') wordt gebruikt om een nieuw account aan te maken en een eerste aankoop te doen van onze eventsoftwarelicentie(s).

 

Wanneer een organisator zich aanmeldt en onze evenementensoftware aanschaft via jouw Verwijzingslink, ontvang je 50% van het factuurbedrag (exclusief BTW) van de initiële aankoop in 'coins' toegevoegd aan je account (zie ook algemene gebruiksvoorwaarden) . Elke 'coin' komt overeen met 1 euro. Je kunt de verzamelde coins gebruiken om extra softwarelicenties aan te schaffen of om je eventbedrijf op ons platform te promoten.

2. Eventbedrijven doorverwijzen om te adverteren

Bij eventplanner.nl bouwen we het slimste marketingplatform voor eventbedrijven en -locaties. Wij helpen deze bedrijven groeien door middel van onze krachtige tools. Jij kunt ons helpen groeien door onze site aan te bevelen aan collega-eventbedrijven. Als adverteerder met eventplanner.nl verdien je coins als tegoed met het verwijzingsprogramma. Je ontvangt deze munten telkens wanneer jouw persoonlijke Verwijzingslink (hierna 'Verwijzingslink') wordt gebruikt om een nieuw account aan te maken met een bedrijfspagina op onze site. Elke coin komt overeen met 1 euro en kan daarom als korting worden gebruikt. Je kunt de verzamelde munten gebruiken voor advertentiecampagnes voor je eigen eventbedrijf of -locatie op eventplanner.nl of ze inwisselen voor .PRO-licentie(s) voor onze eventsoftware.

 

Wanneer een nieuwe eventlocatie of een nieuw eventbedrijf zich aanmeldt voor een bedrijfspagina via jouw Verwijzingslink, krijgt jouw relatie 3 maand gratis een premium bedrijfspagina aangeboden! Jij krijgt meteen 15 'coins' op je account van zodra de bedrijfspagina van je zakenrelatie door ons goedgekeurd wordt (zie ook algemene gebruiksvoorwaarden), zelfs als die voor de gratis vermelding kiest. Kiest het door jou aangebrachte bedrijf ervoor om op het moment van het aanmaken van zijn bedrijfspagina onmiddellijk een betalende klant van eventplanner.nl te worden (met een online aangemaakte terugkerende betaling), dan krijg jij van ons bij de eerste drie betalingen 50% van dat factuurbedrag (ex btw) in 'coins' in jouw account toegevoegd.

 

Enkele voorbeelden:

  • Kiest de aangebrachte adverteerder bijvoorbeeld voor een XL-bedrijfspagina met jaarlijkse betaling (595 euro per jaar (excl. btw)), dan strijk jij 15 + 3x 297,5 = 907,5 coins op verspreid over de 3 jaar en 3 maanden (trial periode).

  • Kiest de aangebrachte adverteerder voor een maandelijkse medium-bedrijfspagina van 35 euro, dan krijg jij over een periode van 6 maanden (3 trial + de 3 aansluitende maanden) 15+ 3x 17,5 = 67,5 coins in je account. Op voorwaarde natuurlijk dat het aangebrachte eventbedrijf in de hele periode klant blijft en de facturen betaalt.

  • Kiest het aangebrachte eventbedrijf voor een gratis bedrijfspagina of downgrade het voor de eerste verlenging, dan krijg je sowieso de 15 coins voor het aanbrengen van de gebruiker.

Hoe ga je van start?

Lees voor je van start gaat de voorwaarden van het referral programma na. Deelnemen aan het programma impliceert je akkoord met deze voorwaarden.

 

Log in op je account en ga naar de speciale referral pagina om je verwijzingslink te delen en het saldo van je verwijzingscoins op te volgen.