Software voor event organisatoren

Met aanmelder kun je eenvoudig evenementen organiseren. Of het nu gaat om een congres, informatiebijeenkomst of netwerkevenement, als organisator kun jij alles zelf regelen. Deelnemersregistratie met uitnodigingen, eventwebsite, tickets, betalingen en statistieken. aanmelder is ISO27001 gecertificeerd; jouw evenementen AVG-proof!

 

Aanmeldformulier

Je hoeft geen technische handelingen te verrichten om een registratieformulier te bouwen. Het maken van een effectief aanmeldformulier doe je simpelweg door vraagtypen in het aanmeldformulier te slepen. Met een drag & drop module. Zo vraagt een aanmeldformulier vaak naar dieetvoorkeuren, of kunnen deelnemers ook workshops/deelsessies kiezen in hun deelnemersregistatie.

 

Eventwebsite

Alle relevante informatie voor je deelnemers op de eventwebsite. Met aanmelder bespaar je hoge ontwikkelkosten en heb je oneindig veel mogelijkheden. Registreer een nieuwe domeinnaam of kies ervoor om onze registratie te embedden in je eigen website.

 

Deelnemersregistratie
Gastenlijsten uploaden, een aanmeldformulier ontwerpen, deelnemersgroepen maken en klaar! Vanaf dat moment gaat alles automatisch. Je bent als organisator altijd op de hoogte van het aantal geregistreerde deelnemers.

 

Tickets & Betalingen
Ons team integreerde een ticketing- en betalingsmodule in aanmelder Zo kun je zelf e-tickets aanmaken en deelnemers op verschillende manieren laten betalen. Er zijn vele betaalmogelijkheden: iDEAL, PayPal, creditcard, bankoverschrijving of op factuur.

 

Financiële administratie

Het grootste deel van de zakelijke tickets wordt gekocht op factuur. Met aanmelder houd je gemakkelijk overzicht op de financiële stand van zaken. Stuur automatisch herinneringen naar deelnemers die hun factuur nog moeten voldoen. Als het nodig is zet je de opdracht door naar een incassobureau.


Uitnodigingen

Met aanmelder kun je voor de event communicatie je eigen huisstijl doorvoeren tot in de details. Verstuur uitnodigingen, e-mails en SMSjes. Zo blijf je voor, tijdens en na het evenement in contact met de deelnemers.

 

Enquêtes & statistieken

Als organisator is het belangrijk om van je deelnemers feedback te krijgen op je evenement. Met een enquête kom je dit te weten. Zo kun je de juiste conclusies trekken en volgende evenementen slimmer organiseren. Wij bieden jou overzichtelijke data. Statistieken saai? Nee, razend interessant!

 

Inchecken bij evenement

Bij de entree van je evenement zorgen we voor een soepele ontvangst van de deelnemers met Scan & Badge: razendsnel deelnemers inchecken en on-site badge printing. De fullcolor badges zijn volledig te personaliseren. Op de dag van het evenement bieden we Scan & Badge: on-site inchecken en badge printing.

14 reviews over aanmelder.nl - 9/10

 • Professioneel gemak en super service!

  Het was best spannend om voor ons eerste grote mth live! “Forward Failing” event gebruik te maken van een nieuw registratiesysteem.
  Maar gezien het thema “leren van je fouten” kon er eigenlijk niets mis gaan (hooguit anders dan verwacht) en dat stelde gerust.
  Ook al hadden wij er nog geen enkele ervaring mee, het was mogelijk om zonder enige training een landingspage aan te maken in onze eigen look & feel en de uitnodiging te versturen.
  Bij vragen was er altijd goede en plezierige ondersteuning beschikbaar. Complimenten voor de servicegerichtheid van de medewerkers bij Aanmelder.nl!
  Dus bedankt voor alle ondersteuning en tot het volgende event!

  - mth accountants & adviseurs ()

 • Meer dan tevreden!

  Sinds maart vorig jaar gebruiken wij aanmelder.nl. Na een aantal systemen geprobeerd te hebben, kwam aanmelder.nl eruit als het systeem dat alles biedt wat wij nodig hebben, simpel is om onder de knie te krijgen en bij wie de service en bereikbaarheid top is. Daar komt nog bij dat als er een vraag is of een verzoek, ze meedenken en bijna altijd een oplossing voor handen hebben. Aanrader dus!

  - bureauMK Events & Projecten ()

 • Eenvoudig en compleet

  Ik ben zeer blij met Aanmelder.nl het systeem is gebruiksvriendelijk, snel en compleet. Daarnaast is de service bij vragen zeer goed. Kortom een aanrader!

  - Conference Company ()

 • Aanmelder.nl my buddy

  Ik werk nu een aantal jaren met aanmelder.nl en ik denk dat ik niet meer zonder kan. Het is een geweldig systeem, een enorme hulp en de backup die je krijgt vanuit het team is subliem. Ik ben heel tevreden.

  - TU Delft - BleuBoxEvents ()

 • erg gebruiksvriendelijk

  Aanmelder.nl bevalt mij zeer goed. Ik organiseer diverse evenementen voor ons bedrijf en via Aanmelder.nl verzorgen we de uitnodigingen en registraties. De tool is erg gemakkelijk te gebruiken en in te richten. Zonder enige training heb ik direct op dag 1 een eventwebsite aangemaakt in onze eigen huisstijl en uitnodigingen gemaakt. Alles wijst zich vanzelf. Ook voor vragen is de support afdeling goed bereikbaar en altijd meedenkend en behulpzaam. Ik ben erg tevreden.

  - STERN ()

 • Zeer goede service en overzichtelijke website!

  We werken nu al een geruime tijd samen met Aanmelder en zijn hier zeer tevreden over! Ze bieden een goede service en nemen de tijd om je vraag stap voor stap te beantwoorden, erg klantgericht. Daarnaast is de website zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig werkbaar. Door middel van diverse buttons kun je stapsgewijs je evenement en website inrichten. Aanmelder is zowel voorafgaand als tijdens het evenement zeer bruikbaar. Op locatie plaatsen ze printers en tablets bij de registratiebalie. Door middel van QR-codes kunnen de deelnemers gescand worden, waarna er vervolgens automatisch een badge uit de printer komt rollen. Zeker een aanrader!

  - Arko Sports Media ()

 • Zeer tevreden!

  wij werken nu 3 jaar met Aanmelder en zijn hier zeer tevreden van! Het gemak in gebruik, zowel op voorhand als op het evenement zelf is super! Wij werken steeds met jobstudenten aan de ontvangstbalie en qua gebruik (QR-codes inscannen en badges ter plaatse printen) is dit een grote sprong vooruit in vergelijking met hoe het vroeger was.
  zeer tevreden!

  - flanders.bio ()

 • Met aanmelder opgelet met AVG

  Collegiale waarschuwing aan gebruikers van Aanmelder.nl. In het kader van de AVG mag u geen bestanden meer op uw computer hebben. U bent ook verantwoordelijk voor de bestanden die online op aanmelder.nl staat, ook van die activiteiten die al zijn geweest. Aanmelder.nl heeft hier in een nieuwsbrief hierover iets gezegd, maar geen waarschuwing per mail uitgestuurd. Gaat u naar uw "event", klik op instelling reachtboven, scrol helemaal naar beneden naar "gevarenzone" (dit is geen grapje), klik er op, klik dan op "evenement verwijderen" en dan mag u nogmaals "Verwijder" invullen. Dit moest dus voor mijn 40+ events, aanmelder wilde het ook wel doen, tegen betaling uiteraard.

  - TU Delft ()

  Reactie van aanmelder.nl op deze review:

  Goedemiddag Jan-Henk,

  Dank voor je advies. We zijn erg blij met kritische en trouwe gebruikers zoals jij. We hebben hard gewerkt om aan alle eisen van de AVG te voldoen, om het onze klanten/gebruikers zo makkelijk mogelijk te maken. We hebben een knop gemaakt om je data te verwijderen. Je bent namelijk zelf eigenaar van de data en wij kunnen niet bepalen wanneer je het wel of niet wilt verwijderen. We vinden het heel belangrijk dat je dat voor elk event en op elk moment zelf kan beslissen. Wil je de data van al je events in 1 keer verwijderen of van een aantal events tegelijk, dan kun je daar altijd contact over opnemen met ons. Als er nog vragen zijn, schroom niet om met ons te bellen of mailen. Fijne dag! Vriendelijke groet, team aanmelder.nl

 • Uit handen!

  Wij werken nu zo'n 4 jaar met aanmelder. En tot volle tevredenheid! Ze nemen de registratie van onze events (en dat zijn er nogal wat!) volledig uit handen met hun online tool, die zeer gebruiksvriendelijk is en waarbij je in een handomdraai een professioneel ogende registratiepagina hebt staan.

  - Opel Nederland ()

 • LOEY Awards 2017

  Na met verschillende registratieplatformen te hebben gewerkt in de afgelopen jaren voor de jaarlijkse LOEY Awards, was het gebruik van Aanmelder.nl een prettige verwelkoming. Het systeem van aanmelder.nl is erg gebruiksvriendelijk en voldeed aan alle wensen die we als organisatie hebben om onze gasten uit te nodigen en registeren. Vooral de mogelijkheden om alles zelf in te stellen en te regelen maakt het voor ons een prettige tool om mee te werken. Registratie met e-tickets op het event verliep tevens erg soepel.

  - Stichting LOEY ()

 • Professioneel gemak

  Als grote universiteit in een van de meest vooraanstaande congressteden van Europa ontvangen we jaarlijks duizenden deelnemers. Aanmelder.nl heeft ons ontzettend geholpen het proces van deelnemersregistratie te stroomlijnen.
  De interface is ontzettend gebruiksvriendelijk; nieuwe medewerkers pikken het gemakkelijk op. Maar ook registranten vinden gemakkelijk hun weg, getuige niet alleen de feedback die we direct van ze krijgen, maar ook het simpele feit dat we minder vragen krijgen over het registratieproces.
  Daarnaast zijn de printers waarmee on site badges gemaakt kunnen worden een ontzettende uitkomst: nooit meer vooraf badges maken, ter plekke kunnen aanpassen waar nodig. En het ziet er ook nog eens super goed uit.
  Samenvattend kun je zeggen dat onze samenwerking met Aanmelder ervoor heeft gezorgd dat ons werk soepeler verloopt, minder tijd kost en professioneler oogt. Tel daarbij op dat ze altijd open staan voor dialoog over mogelijke aanpassingen, verbeteringen of specifieke wensen en u begrijpt waarom ik deze ronkende review schrijf!

  - Congresbureau Universiteit van Amsterdam ()

 • Ideale tool voor eenvoudig en professionele uitnodigingen en registratie

  Aanmelder is een must voor elke event organisator. Met een paar klikken heb je een professionele event website met eigen branding. Je kan met behulp van de tool eenvoudig nette uitnodigingen en reminders versturen. Gasten kunnen zich eenvoudig registreren en alle event informatie op een plek vinden en bij aankomst via een geautomatiseerd proces hun badge ontvangen. Leuke toevoegingen zijn de sms dienst voor de laatste event updates en natuurlijk de app!

  - YES!Delft ()

 • Dé (gebruiks)vriendelijke eventsite

  Als eigenaar van een taal- en communicatieschool organiseer ik bijna wekelijks nieuwe cursussen. Voorheen kostte het me handen vol tijd om de registratie van alle cursisten te managen en de betalingen op te volgen.
  Aanmelder.nl heeft me al deze zaken uit handen genomen. De interface is heel laagdrempelig en gebruiksvriendelijk. In een handomdraai zet je een mooie eventwebsite in elkaar. Als je, net als ik, op regelmatige basis evenementen/cursussen organiseert, kun je heel gemakkelijk templates van vorige events kopiëren.
  Maar het belangrijkste is misschien nog wel het team van aanmelder.nl zelf: die staan altijd op vriendelijke en persoonlijke wijze voor je klaar, beantwoorden al je vragen en begeleiden je waar nodig.

  - Zamaradi Communications ()

 • Met aanmelder.nl hebben we een professionele partij gevonden...

  Met aanmelder.nl hebben we een professionele partij gevonden die ons helpt met de registraties, zodat wij ons bezig kunnen houden met de creatieve en praktische zaken om het perfecte evenement te organiseren.
  Bij verschillende bedrijven en events heb ik gebruik gemaakt van aanmelder.nl. Altijd ben ik zeer tevreden over het product. Het is zeer eenvoudig om zelf een evenement aan te maken en te ‘bouwen’ naar je eigen wensen. Weet je het even niet meer dan is er altijd iemand van de klantenservice die je verder kan helpen.
  Het printen van badges op locatie zorgt voor een goede doorstroom bij de ingang. Vroeger hielpen we namenlijst bij in excel en dit was altijd een drama! Ik ben blij dat ik in aanmelder.nl een professionele partij hebben gevonden die me help bij de registratie van genodigden, zodat ik me bezig kan houden met de creatieve en praktische zaken om het perfecte evenement te organiseren.

  - SPAR Nederland ()

Activiteiten aanmelder.nl

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Limburg | Oost-Vlaanderen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | West-Vlaanderen | Flevoland | Groningen | Limburg | Noord-Brabant | Noord-Holland | Overijssel | Utrecht | Zuid-Holland
Activiteiten:
Ticketing en registratie | Toegangscontrole
Trefwoorden:
registratie evenementen | uitnodigingen | deelnemersregistratie | event app | etickets | online registreren | event software | registratie congres | registratie | badges | sms code | qr | herinneringen | on-site check-in | betalingen | deelnemersapp | aanmeldformulier | statistieken | standhouder app