Foodtrucks

Foodtrucks

Een foodtruck boeken voor jouw evenement of festival? Dat kan snel en eenvoudig via eventplanner.nl. Hier vind je een overzicht van alle foodtrucks in België en Nederland.

Foodtrucks

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.93/10. Gebaseerd op 17 reviews over bedrijven in de categorie 'Foodtrucks'.
 • Mocktailz

  Mocktailz

  Heerlijke cocktails en supergoede service

  Kevin en Tine serveren verrassende, heerlijke cocktails. Alle smaken bestaan zowel in alcoholische als in non-alcoholische versie, wat een groot voordeel is :). Ze zijn ook zeer flexibel (door de regen hebben ze hun bar 2 keer moeten verplaatsen – was geen enkel probleem). Kevin en Tine lossen alles op, zonder dat ze jou hierbij nodig hebben! Een echte aanrader!

  Fientje Moerman - Voka Vlaams-Brabant - 15/06/2018

 • Mocktailz

  Mocktailz

  Verrassend lekker, fair èn lokaal

  We maakten kennis met Mocktailz op een avond voor ondernemers in Herent. We vroegen of ze bereid waren een mocktail te ontwerpen met lokale en faire ingrediënten om te serveren op de Wereldmarkt. De Wereldmarkt is een jaarlijks, kleurrijk event waar honderden mensen komen genieten van de sfeer en de muziek. Mocktailz nam de uitdaging aan en overtrof ruimschoots onze verwachtingen. Kwaliteit, originaliteit en hartelijkheid staan bij Mocktailz voorop.
  Mocktailz was een topper op de Wereldmarkt in Herent!

  Katrien Ryde - Herent FairTradeGemeente - 06/06/2018

 • Mocktailz

  Mocktailz

  Ideale verfrissing op buurtfeest, bedrijfsfeest, trouwfeest, ...

  Wij werkten samen met Kevin en Tine voor een festival. Hun verfrissende Mocktails zijn een uitstekend alternatief voor wie 's avonds met de auto naar huis moet. Ze serveren de heerlijk uitgepuurde kunstwerkjes met een glimlach in hun zelf gemaakte, erg gezellige bar. Een topper! Schol!

  Bert VH - WIP - 05/06/2018

 • The Golden baravan

  The Golden baravan

  Golden service bij the Golden Baravan!

  Top bediening in een fantastisch kader (mooie gouden bar/car-avan). Ideaal voor feestjes allerhande. samen met de klant bekijken ze wat er nodig is op het event en passen hun assortiment aan. Er wordt echt geluisterd en dat is echt een pluspunt! Op mijn volgend feestje zijn zij alvast aanwezig!

  Sophie Wils - Vastgoedfoto - 29/05/2018

Foodtrucks

Een foodtruck inhuren voor je evenement of festival is altijd een goed idee. Zo kan je jouw gasten op een eenvoudige manier snacks en andere hapjes aanbieden. Neem snel een kijkje naar onderstaande bedrijven en sta versteld van de grote variatie aan mogelijkheden.

Verrassende foodtrucks

Wie dacht dat een foodtruck enkel frieten en hamburgers serveerde, is verkeerd. Er is namelijk heel wat variatie. Er zijn zelfs foodtrucks die artisanale pizza's aanbieden, Aziatische specialiteiten zoals loempia's maken of verschillende soorten champagne serveren. Voor elke gelegenheid is er een passend foodtruck te vinden.

Een bedrijf toevoegen

Baat je zelf een foodtruck uit? Voeg jouw bedrijf dan toe aan onderstaande lijst. Het is eenvoudig en volledig gratis, dus waarom zou je nog wachten?

Tags: foodtruck, foodtrucks, foodtruck huren, food truck, eetwagen, foodmobiel, cateringwagen, foodtruck trouwfeest, foodtruck babyborrel, foodtruck communnie, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!