eventplanner.net

eventplanner.net

  • Moleneinde 10, 2381 Weelde, België

eventplanner.be /.nl is de #1 community en inspiratiebron voor event professionals in België en Nederland.


Onze missie? Inspireren om creatievere evenementen met meer impact te organiseren. Dat doen we door de slimste zoekmachine met 9.000 eventlocaties en -leveranciers te bouwen, elke dag inspiratie, nieuws en kennis te delen, leuke vacatures te verzamelen, boeiende tv-uitzendingen en podcasts de ether in te sturen, boeken te schrijven én onze community ook zelf tools te geven hun mooiste events te delen. Onze passie is technologie bouwen die het verschil maakt.

eventplanner.net
Happy Newyear!
02 January 2021

Goodbye, 2020! 👋 Looking forward to a future in which events may thrive once again. 🎉 Until then, stay safe, stay healthy. ❤

Lees meer

Like Reageer

10 reviews over eventplanner.net - 9.9/10

Glenn Peeters
Leader|LUX Group|

Een super partner

Vanaf het eerste contact met eventplanner.be wisten we al direct dat we hier goed aandeden om samen te werken. Enorm vriendelijke, snelle reacties, zelfs buiten de kantooruren. Er werd mee gedacht wat het beste zou zijn en snel uitgewerkt. Het leverde zo snel resultaat op, echt wauw. Wij zijn steenvast om een jarenlange samenwerking te gaan doen met jullie.

Reactie van eventplanner.net op deze review:

Wat fijn om zo’n review te mogen ontvangen. Dank je wel!

Like0 likes
Stefan Kerkhofs
New|The Fungroup bv|

Samenwerking van de bovenste plank

The Fungroup gaat al een jarenlange samenwerking aan met Eventplanner.
Waarbij we steevast kunnen rekenen op een uiterst professionele dienstverlening met kennisgeving van de meest hedendaagse tips en tricks.
Op die manier is The Fungroup al jaar en dag vaste klant, en bijzonder tevreden over het gehele pakket dat Eventplanner te bieden heeft.
Kortom, een samenwerking van de bovenste plank!

Reactie van eventplanner.net op deze review:

Dank je Stefan. Doet plezier zo'n mooie review te mogen ontvangen! We blijven ons voor de volle 100% voor jullie inzetten.

Like0 likes
Jill Oomen
Expert|OGZ|

Al ruim 12 jaar ontzettend fijne samenwerking! Groot bereik, diverse platform maar vooral ook flexibiliteit en persoonlijke samenwerking

Zo.. mijn titel geeft vrijwel de hele review aan maar ik ben dan ook erg enthousiast over onze samenwerking.
Al vanaf één van de eerste edities van Festivak Belgie werken we samen met het team van Kevin/ Eventplanner en ik mag wel zeggen dat het succes van deze beurs zeker te maken heeft met de campagnes die we in de loop der jaren met Kevin hebben neergezet.
Zowel met items in de nieuwsbrieven, op de website en via Eventplanner.tv hebben we enorm veel mooie campagnes gehad om Festivak te promoten. Overigens niet alleen de Belgische maar ook de Nederlandse editie heeft flink wat deelnemers en bezoekers te danken aan deze samenwerking.
Kevin, ook voor 2020 en 2021 (Festivak, 25 jaar!) kijk ik weer uit naar onze samenwerking!

Reactie van eventplanner.net op deze review:

Dank je Jill! Fijn te weten wat je aan een partner hebt, dat is geheel wederzijds. 25 jaar Festivak wordt een feestje!

Like0 likes
Harm Wonders
Expert|STRND|

Fijne samenwerking!

Wij werken al meerdere jaren samen met Eventplanner. Een prettige samenwerking met onze 'Belgische eventpartner'. Kevin schakelt snel en denkt graag mee met ons mee als eventlocatie. Aanrader!

Reactie van eventplanner.net op deze review:

Dank je wel Harm! We appreciëren jullie business en denken inderdaad graag met jullie mee.

Like1 like
Rutger Bremer
Leader|Momice|

Heel divers platform met goed advies team erbij

We maken al jaren gebruik van het platform Eventplanner. Ze bieden handige tools om je bedrijf te promotien. Ze denken mee in campagnes en content. Prettig team om mee te werken en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Reactie van eventplanner.net op deze review:

Dank je Rutger voor de mooie review. Met innovatieve bedrijven zoals jullie sparren we graag over groeimogelijkheden. Fijn te zien dat jullie door hebben hoe onze tools slim in te zetten.

Like1 like
Dirk Van Hooydonk
New|Inkart nv|

Al jarenlang een schitterende samenwerking

We werken al jaren samen om onze eventmogelijkheden van Inkart en de rijvaardigheidstrainingen van Jesco Auto Training School op een originele manier in de kijker te stellen. Het is echt samenwerken en niet zo maar adverteren. Ook is de analytische feedback over de impact van de campagnes een erg nuttige tool om alles te fine tunen.

Reactie van eventplanner.net op deze review:

Dank je Dirk! Fijn dat je het ook net op deze manier verwoord, want 'teamwork' is ook hoe wij een succesvolle campagne zien.

Like1 like
Dominik  Messiaen
Leader|Zakkenroller en hypnotiseur The Charming Thief|

Uitstekende samenwerking

Enkele jaren geleden besloot ik aarzelend om een bedrijfspagina op Eventplanner te proberen. En dat bleek meteen de juiste beslissing! Intussen gaf ik 2 interviews, 1 over zakkenrollen en 1 over hypnose en houd ik mijn pagina zeker aan. Door de informatieve nieuwsbrief blijf ik zelf ook op de hoogte van het reilen en zeilen in de sector. Over enkele maanden wil ik de nieuwsbrief ook gebruiken om mijn nieuwe hypnose voorstelling te promoten naar programmatoren in de cultuursector. Anders dan bij andere platforms heeft Eventplanner een heel uitgebreide database waardoor je als artiest de juiste doelgroep bereikt. Klanten kunnen van hun kant dankzij het waterdichte review systeem meteen zien wie er de juiste match vormt voor hun event. Tot slot verloopt de samenwerking steeds erg vlot en denkt het Eventplanner team steeds constructief mee!

Reactie van eventplanner.net op deze review:

Dank je wel Dominik! Heel mooie woorden, met professionals zoals jij die altijd voor kwaliteit gaan denken we heel graag mee. Het waren ook twee erg leuke interviews met je in onze tv-studio!

Like1 like
Elke Waterschoot
Leader|Agoria Real Estate nv|

Steeds een vlotte samenwerking!

BluePoint Antwerpen, Brussel en Luik maken met plezier gebruik van de diensten van Eventplanner en zijn erg tevreden over de samenwerking.
De website biedt een mooi overzicht en is zeer makkelijk om mee te werken. Daarnaast blijven ze inventief door nieuwe mogelijkheden te bieden aan alle abonnees.
Ook de content die je kan terugvinden op de website is steeds boeiend en relevant voor onze sector!
Bij vragen krijg je steeds een snelle reactie.
Eventplanner is voor BluePoint venues een belangrijke partner voor online marketing.

Reactie van eventplanner.net op deze review:

Dank je Elke! Het doet plezier een belangrijke partner in jullie marketing te mogen zijn. Fijn ook dat jullie actief met onze tools (reviews, posts, ...) aan de slag gaan. Dat werpt zijn vruchten af, want jullie locaties scoren erg goed op onze sites.

Like1 like
Martijn van den Broek
Expert|Van Ham Tenten & Podia bv|

Fijne partij met een groot bereik

Al een aantal jaren maken wij gebruik van de diensten van Eventplanner.be.
Vooral de nieuwsbrieven die wekelijks rond gestuurd worden zijn voor ons van grote toegevoegde waarde geweest om onze nieuwe producten in België te promoten

Reactie van eventplanner.net op deze review:

Dank je Martijn! Het hele team hier werkt hard om de nieuwsbrieven keer op keer weer boeiend te maken. Het doet ons dan ook heel veel plezier te lezen dat ze voor jullie een grote toegevoegde waarde hebben. Wij zijn alvast blij dat we jullie mooie tenten al jaren onder de aandacht mogen brengen. Thx!

Like1 like
Philippe Deweerdt
Leader|Rent-A-Willys|

The best !

Na vele omzwervingen in de marketingwereld kwamen wij met onze twee bedrijven, Rentawillys en Taxitel, uit bij Eventplanner en ... we're here to stay. Kevin kent zijn vak als geen ander en is steeds happig om zijn ervaring te delen om onze mediatieke aanwezigheid te realiseren en te bestendigen. Eventplanner is niet meer weg te denken uit ons marketingplan.
Zijn boeken zijn inspirerend en geven een realistische kijk op het event gebeuren.

Reactie van eventplanner.net op deze review:

Dank je wel Philippe, leuk om zo'n mooie review te mogen ontvangen. Fijn jullie tot onze klanten te mogen rekenen.

Like1 like
eventplanner.net
#soundofsilence #blackout #sos
05 September 2020

#Soundofsilence doet maandag het licht uit 💡Warme oproep om maandag 7/9 deze actie massaal te steunen! Meer info -> https://www.eventplanner.be/nieuws/10143_soundofsilence-doet-maandag-het-licht-uit.html

Lees meer

Like Reageer
eventplanner.net
Opnamedag eventplanner.tv
28 July 2020

Even een lange opnamedag afronden voor eventplanner.tv 📺 Dankbaar voor de inspirerende gasten! 🙏 Je ziet de resultaten de komende weken op onze website, onze podcast of onze gloednieuwe iPhone- en Android-app 📱

Lees meer

Like Reageer
Rutger B.
Leader |

En de studio zit ook strak in de nieuwe verf, nice!

Like | Reply
Kevin V.
Leader |

Wel, dat is dan misschien het beetje positieve aan deze coronacrisis: tijd om te schilderen ;-)

eventplanner.net
Betoverende tent
27 July 2020

Een betoverende #tent van Alphatentevent. Een idee voor jouw #evenement of #bruiloft?

Like Reageer
eventplanner.net
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/

Lees meer

Placeholder image
Like Reageer
eventplanner.net
Online events... een huiskamergesprek met Rutger en Kevin
29 April 2020

Normaal stelt Kevin de vragen altijd aan Rutger Bremer van Momice in de eventplanner.tv studio, maar dit keer zijn de rollen omgedraaid. Rutger nodigde Kevin uit voor een huiskamergesprek. Een initiatief van Momice waarbij ze tijdens de coronacrisis naar de mening en inzichten van #industryleaders polsen. En dat levert boeiende gesprekken op 👌

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Dank je Rutger voor het fijne gesprek!

eventplanner.net
eventplanner.be /.nl mediakit 2020
20 December 2019

Onze nieuwe mediakit is klaar voor een knallend 2020! 🍾 Ontdek hoe we ook jouw eventbedrijf of -locatie kunnen helpen groeien.

Placeholder image
Like Reageer
Lorenzo W.
Leader |

Hulpvol om hier mee te starten!

Like | Reply
Kevin V.
Leader |

Als je vragen hebt, je weet ons te vinden ;-) info@eventplanner.be of info@eventplanner.nl