Alle vergaderzalen in Groningen op een rij

De beste vergaderzalen in Groningen vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 8+ unieke vergaderzalen in Groningen. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

EM2 venue

EM2 venue

Schrijf review Groningen (0.9 km)

Welkom in de mooiste zaal. We leveren een passend evenement naar jou wensen. Een prachtige ruime zaal met bovenbalkon.

No Photo Available

Groninger Museum

Schrijf review Groningen (1.2 km)

No Photo Available

Martinikerk Groningen

Schrijf review Groningen (1.3 km)

De Martinikerk vervult een brede publieke functie en is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een veelzijdig en uniek podium voor congressen, diners, jubilea, lezingen, concerten en tentoonstellingen.

Martiniplaza

Martiniplaza

Schrijf review Groningen (1.6 km)

Martiniplaza beschikt over 4 plenaire congreszalen met een maximumcapaciteit van 4000 personen. Samen met de 12 vergaderzalen en de stijlvolle foyers, is een aangename setting voor uw congres gegarandeerd. Zowel voor grote als kleine bedrijfsevenementen.

Kinepolis Groningen

Kinepolis Groningen

Schrijf review Groningen (3 km)

Kinepolis Groningen is de geknipte locatie voor jouw volgende event. Ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Organiseer jij jouw volgende evenement, congres of beurs in Kinepolis Groningen?

Fletcher Familiehotel Paterswolde

Fletcher Familiehotel Paterswolde

Schrijf review Paterswolde (6.2 km)

Dit hotel, gelegen aan het Paterswoldsemeer en nabij natuurgebied De Onlanden. Hier kunt u in alle rust komen vergaderen en inspiratie opdoen terwijl u geniet van alles wat de natuur te bieden heeft!

No Photo Available

Partycentrum de Postwagen

Schrijf review Tolbert (13.6 km)

Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen

Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen

Schrijf review Zeegse (17.7 km)

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Drenthe? Dan bent u bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen aan het juiste adres! Een uniek hotel met inspirerende vergadermogelijkheden.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Groningen

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Groningen? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Groningen dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Groningen

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Groningen. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Groningen was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Groningen, Evenementenlocaties in Groningen, Feestzalen in Groningen, Trouwlocaties in Groningen

Jouw vergaderzaal in Groningen toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Groningen. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: