Sylvester

Sylvester

Sylvester
  • Dijkstraat 44, 3150 Haacht, België
  • Certificate of Excellence 2022

Sylvester Creates. Captures. Moves.

 

Sylvester is het langst bestaande productiehuis van België, maar een looprekje hebben we voorlopig nog niet van doen. Met TV, video, live events en (sinds dit jaar) online en virtuele events hebben we 4 specialisaties in huis, met 1 gemeenschappelijk doel: verhalen vertellen en personeel, klanten en/of stakeholders vol beleving verbinden. Vandaag hebben we honderden events en programma’s op de teller staan. Gerealiseerd door fantastische teams die er op één of andere wonderlijke manier altijd in slagen om het idee dat u in uw hoofd hebt, om te toveren tot realiteit. En bovendien binnen uw budget. Programma’s, video’s en events die blijven nazinderen.

 

Events op poten zetten die mensen en bedrijven dichter bij elkaar brengen én doen groeien. Films en televisieprogramma’s creëren die tien snaren tegelijk raken. En in  de mix van deze expertises ook spraakmakende online events (livestreams) en virtuele events creëren met ons zelf gebouwd virtueel eventplatform MEEPLE, dat intussen tot over de grenzen zijn weerklank kreeg. 


Het is elke dag een plezier om grootse dingen teweeg te brengen. Om de meest complexe projecten zo te organiseren dat het lijkt alsof het geen moeite heeft gekost. Om de muren tussen televisie, video en (digitale) events met de creatieve voorhamer aan diggelen te slaan. En daardoor resultaten te boeken die monden doen openvallen en pure magie creëren.

 

Daar zijn hippe termen voor, zoals cross-mediaal, multi-platform en live-communication. Maar onze cases zeggen meer dan 1.000 buzzwords. Creëren, verzinnen, organiseren, delegeren, ontwikkelen, ontwerpen. We zijn ervoor in de wieg gelegd. Het is het gaspedaal van ons bestaan en we hebben de stuurknuppel na 25 jaar nog altijd stevig vast. Elk klein aspect van uw opdracht wordt door onze mensen in handen genomen. Van idee tot concept. Van logistiek tot productie. En daar zijn we trots op. Want controlefreaks? Ja, dat zijn we wel. Maar het resultaat is dan ook navenant.

 

Geïnteresseerd? Neem contact op en dan zetten we ons aan tafel, of zetten we een videomeeting op.

Sylvester
Sylvester wint voor het tweede jaar op rij een gouden BEA Award
23 November 2022

Haacht, 24 november 2022 - Bij Sylvester knallen tegenwoordig de champagnekurken. Enkele dagen nadat het eventbureau uitgeroepen werd tot kmo van het jaar Vlaams-Brabant & Brussel, wonnen ze tijdens de uitreiking van de BEA Awards een prestigieuze Golden BEA-Award. De overwinning krijgt nog extra glans want het is voor het tweede jaar op rij dat Sylvester deze felbegeerde prijs binnenhaalt.

“In ...

Lees meer

Like Reageer

51 reviews over Sylvester - 9.6/10

Schrijf een review
Anne-Marie Maene
New|Departement Cultuur, Jeugd en Media - Vlaamse Over|

Sylvester is de beste :-)

Met volle vertrouwen doe ik beroep op Sylvester om onze events mee uit te denken, te ondersteunen, te realiseren; en dit van het kleinste ideetje, tot een superproductie met alle toeters en bellen. Niets is hen te min. Ze komen met de origineelste concepten, zijn super flexibel en zijn onmiddellijk mee met de doelstellingen en houden rekening met alle mogelijke subtiliteiten. Klasse en kwaliteit! Het zou een vanzelfsprekendheid moeten zijn maar Sylvester is zeer transparant en helder wat budgetten en timings betreft.
Kortom, een fantastisch bedrijf met geweldige mensen om mee samen te werken!

1 like|
Stefaan Galle
Expert|flanders.bio|

Professionalisme met een glimlach

Sylvester kent een heel bekwaam, altijd enthousiast en ontzorgend team, waarmee het een plezier is om samen te werken. Zij verzorgden dit jaar opnieuw een smetteloze opvolging, regie en captatie van ons hybride tweedaagse event. Ik apprecieer het enorm dat er steeds wordt meegedacht om tot de best mogelijke resultaten te komen en dankzij hun tonnen ervaring is er altijd wel iets waar je zelf niet aan gedacht had. Een aanrader!

0 likes|
Nathalie Van Impe
New|Port of Antwerp-Bruges|

Dive into the future - Port of Antwerp-Bruges

 
Twee wereldhavens die hun krachten bundelen en samen de toekomst induiken, dat is iets dat je niet zomaar kan laten passeren.
 
Om de start van Port of Antwerp-Bruges op passende en memorabele wijze te vieren, zochten we een creatieve en betrouwbare partner die ons hierbij kon helpen.
Deze partner vonden we in Sylvester, ze kwamen met een sterk concept, een goed uitgewerkt plan en ze hadden onze vraag om de 2 havens te verbinden helemaal begrepen.
 
Sylvester creëerde voor ons een op maat gemaakte immersieve plafondprojectie waardoor je als gast in een onderwaterwereld terecht kwam en zo met Port of Antwerp-Bruges samen de toekomst in dook.
Om de synergie van beide havens in de verf te zetten, serveerde de catering gerechten van hotelscholen uit Antwerpen en Brugge en zorgde een live duet tussen een Brugs en een Antwerps jeugdkoor voor het ultieme kippenvelmoment.
 
De start van Port of Antwerp-Bruges werd succesvol ingezet en dit mede dankzij Sylvester.
Hun expertise in productie alsook hun flexibel en betrouwbaar team zorgde voor een fijne samenwerking met het gewenste resultaat.
 
Bedankt Sylvester.

2 likes|
Lucie Hoffmann
Expert|Waterleau Group NV|

Streaming Quarterly Business Review

Professionele aanpak, no nonsense, to the point. Elke keer opnieuw. Zeer vriendelijke teamleden ook. Top!

2 likes|
Jan Maessen
New|Exello.net|

Sylvester, grote onderscheiding met felicitaties

Sylvester, het hele team, neemt je mee op reis. Waar wil je naartoe, wat wil je zeker gezien hebben, wat kost het allemaal, voor welke verrassingen wil ik niet staan en voor welke wel, hoe kunnen we excelleren, …? Bedankt voor het onvergetelijke avontuur.

2 likes|
Dirk Jacoby
New|Telenet|

Telenet Awards

Op korte termijn alles zo goed georganiseerd krijgen en mensen gelukkig maken!!
Dank aan Sylvester.
Dirk

1 like|
Nick Vandeneynde
New|Telenet|

Fijne samenwerking

Altijd fijn met Sylvester samenwerken. Vanuit Telenet snappen ze snel welk type event we voor ogen hebben en denken ze mee out of the box. Aanrader!

1 like|
Cynthia Doms
New|Yokogawa Belgium|

Sylvester maakte onze Co-innovation Tour tot een succes

Na 2 jaar konden we eindelijk nog eens een evenement organiseren voor onze klanten met tal van demo-installaties omtrent onze producten en oplossingen. Sylvester heeft meegewerkt aan het succes van beide events in Vlaanderen en Wallonië. Er werden prachtige lokaties voorgesteld. Ik kan Sylvester aanraden gezien zij zeer professioneel werken en zich ook zeer flexibel en behulpzaam opstellen. Top!

1 like|
Johan Tourne
Expert|Samana vzw|

Sylvester maakt ons Samana-Toekomstcongres tot een succes

Op een begrijpelijke en enthousiasmerende wijze chronisch zieke mensen, mantelzorgers en vrijwilligers duidelijk maken wat de krachtlijnen zijn van het nieuwe beleidsplan is niet zo eenvoudig. Sylvester is daar in de coronatijd op wonderlijke wijze in gelukt met een digitaal, interactief en toegankelijk event. Een inspirerend en verdiepend gebeuren dat door de 500 aanwezigen als uiterst positief en professioneel werd geëvalueerd. Een energie boost voor de werking van onze vereniging. Dankjewel Sylvester !

1 like|
Bart De Smet
New|Volley Haasrode Leuven|

Volley Haasrode Leuven en Sylvester slaan de handen in elkaar om een ambitieus virtueel business event te realiseren

Na 9 succesvolle fysieke business events - waarvan het laatste in januari 2020 met 620 deelnemers - heeft Volley Haasrode Leuven (VHL) één van de grootste volleybalclubs in Vlaanderen, Sylvester aangesproken om de 10de jubileumeditie volledig virtueel te producen. Het is een uitzonderlijk succes geworden met meer dan 700 betalende deelnemers en een programma én eindproduct dat alom geprezen werd. Het programma werd gemodereerd door Annelies Van Herck, Michael Van Droogenbroeck en Ruben Van Gucht. Er was een debat met Alexander De Croo, Jan Jambon en Elio Di Rupo én een gesprek met Tia Hellebaut, Kim Gevaert, Tom Boonen en Hendrik Tuerlinckx. Drie muzikale intermezzo's van Ozark Henry en fragmenten van interviews met een tiental sprekers uit vorige edities (Eddy Merckx, Koen Geens, Theo Francken, Roberto Martinez, Bob Verbeeck, Nina Derwael, Evi Van Acker, Mark Waer, Gerd Vande Broek, Mohamed Ridouani en John Porter). De samenwerking met Sylvester was uiterst professioneel en aangenaam. Sylvester heeft continu meegedacht en meegecreëerd. Een aanrader !

2 likes|
Gerd Theunis
New|Europees Muziekfestival voor de Jeugd|

Online Europees Muziekfestival voor de Jeugd in 35 landen en 2500 deelnemers

Dat de 69e editie van ons festival kon doorgaan in deze omstandigheden hebben we ondermeer aan het Meeple-team te danken. Vanaf het eerste contact heeft het team blijk gegeven van engagement en vertrouwen. De medewerkers hebben zich op zeer professionele manier opgesteld om ons initiatief te doen slagen. Deze kordate no-nonsense aanpak was van eenzelfde gedrevenheid als die van onze eigen ploeg, die volledig uit vrijwilligers bestaat.
Door de open samenwerking konden we op heel korte tijd een gepersonaliseerd online platform opzetten. Snelle feedback, duidelijk antwoorden, een proactieve houding en een stabiele oplossing zorgden voor een succesvolle festivaldag voor onze deelnemers. Een festivalervaring via het Meeple-platform waar we onze eigen juryconcerten, workshops, liveshows op een intuïtieve en vlotte manier konden aanbieden aan de 2.500 deelnemers uit 35 landen wereldwijd.
Een geslaagde match die smaakt naar meer. Al hopen we natuurlijk dat de volgende editie opnieuw live kan doorgaan. Maar wie weet met een extra online kantje...

1 like|
Annie Scanlan
New|FTA Europe|

Fantastische virtuele prijsuitreiking voor EU-handelsvereniging

Het team van Sylvester creëerde een fantastisch virtueel evenement voor ons (een EU-handelsvereniging gevestigd in Brussel), die live werd gestreamd vanuit Antwerpen. We moesten een bestaand fysiek evenement (show uit de brancheprijzen) aanpassen aan een online format. Het team had veel creatieve ideeën om de show te laten werken terwijl het publiek thuis toekijkt. Het resultaat was een zeer vermakelijk en professioneel evenement. Het team is erg vriendelijk en ondersteunend en we zullen niet aarzelen om weer met hen samen te werken.

bekijk origineel

1 like|
Els Vandecasteele
New|Triodos Bank|

Webinar NL + FR rond ecologisch verbouwen Triodos Bank

Op 24 en 25 maart organiseerden we samen met Sylvester Events een webinar rond ecologisch verbouwen. Ons kantoor werd tot een echt tv-studio omgebouwd.
Heel fijn en professioneel team om mee samen te werken: ze denken met de klant mee, zoeken oplossingen, geven suggesties op basis van hun rijke ervaring. Voor herhaling vatbaar.

1 like|
Alejandra Ranson
Expert|

delaware Student Game 2021

We hadden een erg leuke en professionele samenwerking met Sylvester. Ons evenement was een groot succes en we kregen veel positieve feedback.
Ook al was het een digitaal evenement, alles verliep vlekkeloos. DANK JE!​

bekijk origineel

0 likes|
Helga Van Muylders
New|Toerisme Vlaanderen|

Toeristische virtual experiences

Sylvester heeft voor Toerisme Vlaanderen 4 video's gemaakt. De opdracht was nieuwe toeristische producten naar onze internationale tradecontacten te brengen, aangezien ze zelf niet naar hier kunnen komen om ze te ontdekken. Het werden 4 "virtual experiences" rond Ensor en Oostende, Genk en LABIOMISTA, Gent en Van Eyck en Beer & Cycling in de Westhoek. Het idee om als rode draad met 1 zelfde vliegende reporter voor de 4 video's te werken komt van Sylvester. We hadden hier een kleine maand voor en dat is meer dan gelukt. Heel veel positieve reacties ontvangen, zowel van onze tradecontacten, de partners die meewerkten als collega's. Het was een zeer geslaagde samenwerking.

0 likes|

Lid van...

ACC
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Activiteiten Sylvester

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Henegouwen | Luik | Luxemburg | Namen | Waals-Brabant [+Bruxelles] | Belgium
Activiteiten:
Teambuilding en bedrijfsuitjes | Evenementenbureaus | Productlanceringen | Organisatie congressen en seminaries | Concertorganisatie
Trefwoorden:
productlancering | feest organiseren | congresbureau | organisatie evenementen | bedrijfsevenement organisatie | teambuilding activiteiten | organisatie feest | seminarie | productlanceringen | teambuilding | concert organiseren | evenementen organiseren | evenementen organisatie | bedrijfsevenement organiseren | evenement organisatie | publieksevents | teambuilding activiteit | congres organisatie | bedrijfsuitjes | bedrijfsfeest organisatie | eventbureau | evenement | bedrijfsuitje | zakelijke events | organisatie bedrijfsevenementen | organisatie bedrijfsfeesten | organisatie seminaries | organisatie evenement | bedrijfsfeesten organiseren | personeelsevenement | marketing event | events | evenementenbureau | feest organisatie | personeelsfeest | congresorganisatie | bedrijfsevenementen organiseren | evenement organiseren | feesten organiseren | organisatie feesten | concertorganisatie | congres organiseren | feesten organisatie | publieksevenement | bedrijfsevenementen organisatie | congres | evnementenorganisatie | hr event | organisatiebureau | events organiseren | seminar | bedrijfsfeest organiseren | organisatie congressen | audiovisueel | bedrijfsfeesten organisatie | publieksevenementen | concerten organiseren | incentives | corporate event | evenementencel | organisatie congres | vip-events | klantenevent | spektakel | happening | incentive | public event | hospitality | videoproducties | vlaanderen | congressen organiseren | feesten | launch | feest | kids awards | b2c | sinterklaas | productiehuis | vic de wachter | audiovisuele sector | b2b event | lancering | team | b2b | axel daeseleire | seminaries organiseren | intrede sint | format | personeelshappenings | seminarie organiseren | producties vrt | kinderen van dewindt | tv | concert organisatie | producties vt4 | congressen organisatie | concerten organisatie | ibs | seminaries organisatie | wespelaar | conceptbedenker | seminarie organisatie | televisie | rederijkers | tv programma | commercieel | organisatie concert | producties vtm | castar | organisatie concerten | producties sporza | haacht | programmamaker | international broadcasting services | viering

Nieuws

Sylvester ontwerpt zelf virtuele eventvenue 'Meeple'

Sylvester ontwerpt zelf virtuele eventvenue 'Meeple'

Sylvester staat sterk in herdenkingsevents

Sylvester staat sterk in herdenkingsevents

Sylvester bewijst meerwaarde van video voor events

Sylvester bewijst meerwaarde van video voor events

Events die blijven nazinderen? Sylvester doet het met creativiteit!

Events die blijven nazinderen? Sylvester doet het met creativiteit!

In slaap gevallen tijdens een management off-site?

In slaap gevallen tijdens een management off-site?

Beste eventbedrijven 2017 volgens... jullie

Beste eventbedrijven 2017 volgens... jullie

Sylvester
Productiehuis Sylvester is provinciaal ‘Kmo van het Jaar’
21 November 2022

Unizo Vlaams-Brabant & Brussel heeft vrijdagavond eventbureau en productiehuis SYLVESTER uitgeroepen tot provinciaal ‘Kmo van het Jaar’. Sylvester kan beginnen dromen van de nationale titel. Die wordt op 6 december bekendgemaakt tijdens het Unizo Topseminar.


Sylvester is het langst bestaande productiehuis van het land. Al sinds 1993 is het bedrijf uit Haacht een vaste waarde in de event- en televisiewereld. Fel ...

Lees meer

Like Reageer
Sylvester
Sylvester zorgt voor het ‘schoonste’ openluchtsfestival vol schoonheid tijdens het openingsweekend van het KSMKA
28 September 2022

Meer dan een decennium werd er naar dit moment toegeleefd. En eindelijk was het dan zover. Nadat het elf jaar in de steigers had gestaan, werd op zaterdag 24 en zondag 25 september de heropening van het vernieuwde Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA) gevierd met een kunstzinnig festival. Een weekend lang bruiste het van de feestelijke activiteiten binnen ...

Lees meer

Like Reageer
Christian Titeca
Leader |Photoevents | 28 September 2022

Bedankt dat ik er als fotograaf bij mocht zijn, het was een unieke ervaring !

Like | Reply
Sylvester
Sylvester organiseert het inhuldigingsfeest van het gerenoveerde stadhuis van Antwerpen
18 June 2022

Onder een stralende zon gaven presentatoren Carl Huybrechts en Esohe Weyden op zaterdag 18 juni kort na de middag de aftrap van een groots en druk bijgewoond volksfeest op de Grote Markt waarmee de heropening van het gerenoveerde stadhuis van Antwerpen gevierd werd. Het volksfeest was live te volgen op ATV. Een uitgebreid Sylvester-team leidde alles in goed banen en ...

Lees meer

Like Reageer
Sylvester
Sylvester organiseert tweede jaar op rij de Ultimas
10 May 2022

Na een noodgedwongen, maar zeer gesmaakte online editie in 2021, konden de cultuurliefhebbers dit jaar opnieuw fysiek samenkomen. Zo’n 600 enthousiaste genodigden verzamelden in deSingel in Antwerpen voor de uitreiking van de Vlaamse Cultuurprijzen: de Ultimas.

 

12 laureaten en een publiekswinnaar werden de gelukkige eigenaars van de vernieuwde Ultima award: Tintin’s Jungle, gemaakt door kunstenaar Daan Gielis. Naast de felbegeerde award ...

Lees meer

Like Reageer
Sylvester
Sylvester organiseert Launch Event voor Port of Antwerp-Bruges
28 April 2022

Op 28 & 29 april kwamen in totaal zo’n 2000 genodigden samen in de Antwerpse Waagnatie, voor de officiële launch van Port of Antwerp-Bruges, de nieuwe fusiehaven van Antwerpen en Zeebrugge. Voor de vormgeving en organisatie van dit event ging Port of Antwerp-Bruges in zee met evenementen- en productiehuis Sylvester.

 

1 jaar geleden werd de verloving tussen Antwerpen en Zeebrugge bekend ...

Lees meer

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 12 May 2022

Heel mooie case Sylvester

Like | Reply
Sylvester
Foreign Investment Trophy
22 March 2022

Op 22 maart zakten zo’n 140 ondernemers uit het internationale bedrijfsleven af naar Technopolis in Mechelen voor de jubileumeditie (happy 10th anniversary!) van de Foreign Investment Trophy. Voor de vormgeving en organisatie van die awardshow rekende FIT op evenementen- en productiehuis Sylvester!

 

FIT reikte drie awards uit aan buitenlandse bedrijven met opvallende investeringsprojecten: CNH won de Lifetime Achievement Trophy, ...

Lees meer

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 31 March 2022

Heel mooie case! Dank om te delen 🙌