Sylvester Creates. Captures. Moves.

 

Sylvester is het langst bestaande productiehuis van België, maar een looprekje hebben we voorlopig nog niet van doen. Met TV, video en events hebben we 3 specialisaties in huis, met 1 gemeenschappelijk doel: verhalen vertellen. Vandaag hebben we honderden programma’s en events op de teller staan. Gerealiseerd door fantastische teams die er op één of andere wonderlijke manier altijd in slagen om het idee dat u in uw hoofd hebt, om te toveren tot realiteit. En bovendien binnen uw budget. Programma’s, video’s en events die blijven nazinderen.

 

Events op poten zetten die mensen en bedrijven dichter bij elkaar brengen én doen groeien. Films en televisieprogramma’s creëren die tien snaren tegelijk raken. Het is elke dag een plezier om grootse dingen teweeg te brengen. Om de meest complexe projecten zo te organiseren dat het lijkt alsof het geen moeite heeft gekost. Om de muren tussen televisie, video en events met de creatieve voorhamer aan diggelen te slaan. En daardoor resultaten te boeken die monden doen openvallen en pure magie creëren.

 

Daar zijn hippe termen voor, zoals cross-mediaal, multi-platform en live-communication. Maar onze cases zeggen meer dan 1.000 buzzwords. Creëren, verzinnen, organiseren, delegeren, ontwikkelen, ontwerpen. We zijn ervoor in de wieg gelegd. Het is het gaspedaal van ons bestaan en we hebben de stuurknuppel na 25 jaar nog altijd stevig vast. Elk klein aspect van uw opdracht wordt door onze mensen in handen genomen. Van idee tot concept. Van logistiek tot productie. En daar zijn we trots op. Want controlefreaks? Ja, dat zijn we wel. Maar het resultaat is dan ook navenant.

 

Geïnteresseerd? Neem contact op en dan zetten we ons aan tafel!

Sylvester
Sylvester zet TV-skills in voor creatie virtuele events
07 May 2020

Terwijl de wijzen van het land broeden op exitstrategieën komen de creatieve TV, video- en eventproducers van Sylvester met een eigen strategie om mensen toch te kunnen samenbrengen in de uitdagende coronatijden, waarin physical distancing nog lang de norm zal zijn. Onder de noemer online & virtual communication experiences realiseren ze straffe online en virtueel samenkomsten.


Sylvester combineert al 20 jaar de ervaringen van video, ...

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Mooie video! Keep up the good work!

Like | Reply

25 reviews over Sylvester - 9.4/10

Tatiana Willockx
New|Telenet Business|

Toppers van formaat!

Ondertussen al aantal jaren dat ik met hun samenwerk voor verschillende gelegenheden en elke keer opnieuw is 'het er boenk op'.
Volledig in lijn met mijn verwachtingen én elk detail wordt uitgewerkt zoals omschreven. Zelfs het onmogelijke is voor hun mogelijk!
Creatief, professioneel, proactief, vlotte communicatie én enorm veel geduld. Perfecte combinatie, ideale samenwerking.
Op naar de volgende zou ik zeggen!

Like3 likes
Kurt Leuridan
New|Tokai Optecs|

TokaiTV

Beste Sylvester-team, bedankt voor de organisatie, planning, en opvolging. Uiterst professioneel en aangenaam samenwerken. Deze TokaiTV in meerdere talen, voor zoveel verschillende culturen op zo'n korte tijd in elkaar steken is zeker niet evident. Onze klanten, distributeurs en collega's over de ganse wereld waren onder de indruk van jullie professionaliteit. Zeker tot een volgende keer.

Like1 like
Janne Geyskens
New|CAW Boom Mechelen Lier|

Studio CAW

In tijden van corona waren we genoodzaakt om onze medewerkersdag fysiek te annuleren, dus gingen we op zoek naar een fijn alternatief. Zo maakten we kennis met Sylvester. Het resultaat was een online, ludiek en gezellig event waar we met alle medewerkers van genoten hebben. In tijden van fysieke afstand slaagden zij erin om toch nabijheid te creëren. Dankjewel daarvoor!
Positieve punten: professionaliteit, vlotte communicatie, originele teambuilding.

Like1 like
Joke D'Hooghe
New|Welzijnszorg vzw|

Uiterst professionele samenwerking!

Een goed uitgewerkte reuzepicknick: daar werkte Sylvester Productions oorspronkelijk voor Welzijnszorg vzw aan.
De uitbraak van de coronacrisis 2 maand voor het event zelf, stak hier een stokje voor.
Gelukkig konden we rekenen op snel en concreet denkwerk van alle event producers.
In geen tijd hadden de medewerkers van Sylvester een alternatief bedacht voor onze online viering van het einde van 50 jaar campagne voeren. Op basis van een snelle briefing, waren we getuigen van een nooit aflatend enthousiasme van iedereen binnen dit eventbedrijf. Van grafisch ontwerper tot TV producer: iedereen was bereikbaar. Elke stap binnen het (toch wel spannend) proces werd tot in de puntjes uitgewerkt.
Op de dag zelf werden we hartelijk en coronaproof ontvangen in hun eigen studio.
Van concept tot eindresultaat voelden we een heel sterke betrokkenheid bij ons verhaal en konden we rekenen op heldere communicatie.

Like1 like
Philippe Deweerdt
Leader|Rent-A-Willys|

Super samenwerken !

Rent-A-Willys werd door Sylvester aangeschreven om hen bij te staan bij het realiseren van de Bevrijdingsfeesten 2019 in Antwerpen. Hoewel onze bijdrage gering was in het geheel, hebben wij toch kunnen zien dat de teams van Sylvester echt weten waar zij mee bezig zijn. de wens van de klant staat voorop en dat voel je . Top samenwerking.

Like3 likes
Cynthia Vanhee
New|GO! onderwijs van de Vlaamse gemeenschap|

Feest 30 jaar GO! - 3 mei 2019 - Lotto Arena Antwerpen

Het GO! viert in 2019 zijn 30ste verjaardag. De apotheose van dit feestjaar was een heus festival op 3 mei 2019 in de Lotto Arena Antwerpen.
De dag werd opgedeeld in twee luiken. In de voormiddag verwelkomden we de leerlingen van het basisonderwijs, in de namiddag leerlingen van het secundair onderwijs en schoolteams. In totaal waren we met 14.000 aanwezigen. Sylvester begeleide ons bij dit evenement.
Het eerste idee was om een openluchtfestival te organiseren. De tickets vlogen sneller de deur uit dan verwacht. In een mum van tijd was onze weide volzet en moesten we scholen die niet meer konden inschrijven teleurstellen. Om zoveel mogelijk scholen de kans te geven om mee te vieren hebben we ons programma last-minute moeten bijstellen.
Sylvester zocht en vond voor ons een oplossing. Door het programma en de locatie te wijzigen konden we onze capaciteit verdubbelen en dit binnen het voorop gestelde eerste budget. Zo gingen we van een openluchtfestival naar een spetterende podiumshow in de Lotto Arena in Antwerpen met tal van acts, stuk voor stuk helemaal in de lijn van ons pedagogisch project.
Sylvester verzorgde de hele organisatie van begin tot einde. Ze luisterden goed naar onze wensen en verwachtingen. Ze blijven ook steeds binnen het budget en laten weten als er wijzigingen zijn. Het is heel fijn om met hun samen te werken. Je krijgt wat ze beloven en meer. Ze werken steeds met heel professionele teams. Iedereen kent perfect zijn taak.
Als organisator kan je op rozen slapen.

Like2 likes
Evi Ramaekers
Leader|Evi Ramaekers Photography|

Hoogwaardige en kwalitatieve events

Hoogwaardige en kwalitatieve events, steeds knap bedacht en tot in de puntjes uitgevoerd!

Like1 like
sandra vandebroek
New|Departement Werk en sociale economie|

event 'Klaar voor morgen?!' , 29 november 2018, Antwerpen

Wij hebben met veel plezier samengewerkt met An van Sylvester voor het organiseren van een event voor maatwerkbedrijven. Sylvester heeft ons met de nodige ervaring en vooral veel geduld door de drukke momenten geloodst. Het was een drukke dag maar alles was tot in de puntjes af en is zeer goed verlopen! De medewerkers van Sylvester waren altijd bereikbaar en hadden voor alle praktische problemen een oplossing klaar. De samenwerking en afrekening is zeer vlot en correct verlopen! Nog eens bedankt aan de medewerkers die erbij waren en special thanks to An Moors voor haar oneindig geduld!

Like1 like
Els Rondas
New|Premed vzw|

Personeelsfeest 2018

Wij hebben in september 2018 samengewerkt met Ben & Hendrik van Sylvester voor ons personeelsfeest naar aanleiding van ons 50 jarig bestaan. Zij zijn zeer fijne, enthousiaste mensen en bijzonder aangenaam om mee samen te werken. Ons evenement was tot in de puntjes goed voorbereid en we hebben hier zelf helemaal niet voor hoeven doen. Ze nemen zodanig alles uit handen zodat je zelf geen enkel moment enige stress ervaart.
Het komt niet zo vaak voor dat echt iedereen tevreden is met het evenement, maar dat was in dit geval wel zo. We hoorden enkel positieve commentaren van alle werknemers en iedereen heeft stuk voor stuk genoten van een prachtige dag. De ideeën die ze naar voor hebben gebracht voor activiteiten waren dus perfect en doenbaar voor iedereen. Dat maakte het evenement een groot succes!

Like0 likes
Lucie Hoffmann
New|Waterleau Group NV|

Prima werk

Uitstekend bureau, en zeer aangenaam en helder om mee te werken

Like0 likes
Kristel De Ryck
New|New Zealand Embassy, Brussels|

Nieuw-Zeelandse ambassade heel tevreden over Sylvester Productions

De ambassade van Nieuw-Zeeland heeft samengewerkt met Sylvester Productions voor een uniek evenement voor de herdenking van de Nieuw-Zeelandse betrokkenheid bij de Slag om Passendale in oktober 2017. Ze hebben van onze sound&light show op de stadsomwalling van Ieper, inclusief een traditionele Maori waka (kano), een echt scces gemaakt.
We hebben niets dan lof voor Sylvester Productions. Ze waren heel enthousiast over onze visie en hebben deze mee helpen ontwikkelen. Ze gingen heel goed om met ons beperkte budget en waren steeds heel duidelijk over de kosten van elk element.
De communicatie verliep heel vlot en op elk detail werd gelet. We voelden echt dat we in geode handen waren en zouden meteen opnieuw met Sylvester Productions in zee gaan! Bedankt Ben, Amaury, Arno, Geert en de rest van het team

Like0 likes
Maurine Callens
New|Vlaamse overheid - Agentschap voor natuur en bos|

Sylvester Productions vertelde ons verhaal 'Vlucht Vooruit'

Vorig jaar heeft de entiteit Operationeel Terreinbeheer van het Agentschap voor Natuur en Bos, het project ‘Vlucht Vooruit’ gelopen. Een project waaraan boswachters, groenarbeiders en administratieven over heel Vlaanderen intensief hebben aan deelgenomen.
Nu, een jaar later ronden we 9 van de 15 projecten af en dat mocht niet onopgemerkt voorbijgaan!
Ons event ‘De landing, één jaar Vlucht Vooruit’ op 26/10/2017 in ANTWERP EXPO MEETING CENTER is een succes geweest dankzij de samenwerking met Sylvester Productions. Samen hebben we de juiste mix gevonden voor een boeiend gevarieerd dagprogramma. Naar het event toe, konden we rekenen op een solide ondersteuning en tijdens het event liep ALLES van een leien dakje inclusief timing ;-).
Sylvester Productions zorgde voor de regie en podiumtechnieken. Een waardevolle samenwerking!
Quote van Stefan Borry, projectleider operationeel Terreinbeheer: “Ik ben van de dag zeer tevreden, mensen hebben zichzelf overstegen. Ik heb veel meer gezien dan ik gehoopt had. Het was eigenlijk echt bijna ongelofelijk. Het was een heel intens jaar, het was een heel intense dag maar we zijn er, we zijn geland, we kunnen vooruit!”
Link naar reportage https://vimeo.com/241831891

Like1 like
Karel Liebaers
New|Departement Mobiliteit en Openbare Werken, Vlaamse|

Ringdagen - Antwerpen, september 2017

Wij hebben met Sylvester samengewerkt aan de opdracht 'Ringdagen': zes dagen waarop de ontwerpteams voor de overkapping van de Antwerpse ring in dialoog zijn gegaan met scholen, buurtbewoners, wijkorganisaties en burgerbewegingen. Die opdracht liep in het kader van een raamcontract van de Vlaamse overheid voor de organisatie van evenementen.
Sylvester heeft binnen een erg krappe deadline toch een vlekkeloze organisatie neergezet. Het hele team heeft in volle vakantieperiode bijzonder flexibel gereageerd op de verwachtingen en wensen van het uitgebreide projectteam. De Ringdagen zijn mede dankzij hun inzet professioneel verlopen. Het projectteam kon alle zorgen over de logistiek en de praktische organisatie aan de kant zetten en zich focussen op zijn core-business: de dialoog met inwoners van Antwerpen en Zwijndrecht. Dank voor de fijne samenwerking.

Like1 like
Axel Abeels
Expert|AMS medical team|

Aangename professionele samenwerking

Onlangs verzorgde we de medische hulpverlening tijdens een event van hun eventsteam. Alles was zeer professioneel en correct geregeld, waardoor het een veilig evenement werd!

Like1 like
Nele Motmans
New|Materialise NV|

Zeer aangename samenwerking, resulterend in professioneel georganiseerde events

Sylvester heeft ons al een paar keer bijgestaan met de organisatie van het avond event op de Materialise World Summit (een internationale conferentie voor tussen de 500 en 100 professionals uit de zowel industriële en de medische sector). De samenwerking met Sylvester verloopt altijd zeer aangenaam: ze luisteren naar onze ideeën, begrijpen onze waarden en onze organisatue, komen met creatieve voorstellen, vertalen het in een perfecte praktische uitvoering, blijven binnen het vooropgestelde budget, denken mee, zoeken oplossingen voor de onverwachte uitdagingen, zijn altijd beschikbaar en zeer hulpvaardig.

Like1 like
Kristof Durieux
Expert|Silverspoon Exclusive Catering|

Samenwerken met Sylvester Productions

Doorheen de jaren hebben we al meerdere malen mooie producties en events kunnen realiseren samen met Sylvester. Voor ons als cateringpartner zijn de voorbereiding en communicatie op voorhand zeer belangrijk. Door de professionele aanpak van iedereen binnen het Sylvester Team zijn we er met beide partijen in geslaagd om herinneringen te creëren voor talloze klanten. En dat is het doel in de eventsector om klanten hun verwachtingen te overtreffen elke maal opnieuw!

Like2 likes
Tim De Mulder
New|Stad Antwerpen|

Samenwerking ikv The Tall Ships Races 2016

Na een openbare aanbesteding door de stad Antwerpen en het Havenbedrijf Antwerpen werd de organisatie van The Tall Ships Races (7-10 juli 2016) toegewezen aan Sylvester Productions en PushToTalk voor enerzijds de zoektocht naar sponsors en hospitality-partners en anderzijds de volledige logistieke organisatie van dit grootschalig evenement.
De samenwerking met Sylvester Productions verliep zeer professioneel. Op regelmatige basis vonden vergaderingen plaats met verschillende partijen (stad, haven, nautische werkgroep, …) en het team van Sylvester. Tijdens deze meetings werden pijnpunten aangepakt en opportuniteiten gecreëerd.
Tijdens het vierdaags evenement liep alles op wieltjes. De uitvoerende partners scoorden op verschillende vlakken zeer goed:
- Stad en haven hadden steeds een aanspreekpunt. De projectleider had bovendien een volledig overzicht over het ganse event waardoor last minute issues zeer snel werden getackeld. Bovendien moest hier steeds rekening gehouden worden met de input van verschillende partijen (zowel nationaal als internationaal), maar ook dat verliep vlekkeloos. Deze verschillende partners spraken na het event enkel vol lof over de organisatie.
- Op logistiek vlak was Sylvester Productions een zeer sterke en betrouwbare partner. Verschillende aspecten werden in acht genomen met aandacht voor de noden van alle betrokken partners.
- Het budgetbeheer verliep op transparante wijze. De opdrachtgevers hadden steeds een inkijk op de middelen.
- Ook elementen die oorspronkelijk geen deel uitmaakten van de openbare aanbesteding, werden vlot uitgevoerd door Sylvester Productions. Zo schaarden zij zich volledig achter de werving van trainees en leverden ze extra inspanningen voor de samenwerkingen met de pleziervaartrederijen.
Uit de tevredenheidsenquête bij de bezoekers bleek overigens dat 74,3% een zeer positieve indruk overhoudt aan dit event. Daar kan de stad zich enkel bij aansluiten.
Tim De Mulder
Eventmanager
Stad Antwerpen

Like2 likes
Matthias Van Overtveldt
New|ETION|

Sylvester Productions: vaste waarde voor het ETION Forum

Sylvester is al jarenlang onze vertrouwde partner voor grote events. Met name voor het ETION Forum sloegen we de voorbije jaren de handen in mekaar, telkens met succes. De mensen van Sylvester nemen het podiumgebeuren, de techniek en de logistieke aspecten voor hun rekening, met de zorg en het oog voor detail die we van hen gewend zijn. Hierdoor kunnen wij ons concentreren op het inhoudelijke verhaal en het contact met onze leden. Ook hier kunnen we rekenen op de creatieve inbreng van Sylvester. Het resultaat is steevast hetzelfde: een bijzonder geslaagd evenement, met vele positieve reacties van onze leden.

Like2 likes
Pascale Behiels
New|Stad Antwerpen|

Sint intrede

Jaarlijks zet de Sint voet aan wal in Antwerpen. Dit wordt gerealiseerd door een samenwerking tussen de stad Antwerpen en Sylvester. Hoewel dit een jaarlijks project is, is er ook jaarlijks altijd wel iets dat moet gewijzigd worden. Door de flexibiliteit en het professionalisme geraken we er steeds uit. Overleg en wederzijds respect dragen bij tot een geslaagd evenement. Aangezien er verschillende partijen betrokken zijn (productie, acteurs, deelnemende groepen, veiligheidspersoneel, logistiek personeel, ...) is het niet altijd evident om dit alles op eenzelfde tijdstip rond te krijgen. De timing is soms een beetje nipt, maar dat maakt de uitdaging eens zo groot!

Like4 likes
Herman Janssens
New|CM|

Een evenement dat in ons collectief CM-geheugen gegrift staat

Sylvester zorgde in 2015 voor een onvergetelijk CM-congres in 'the Square' dat in het teken stond van onze CM-voorzitterswissel. Sylvester bedacht niet alleen een gepast concept maar zorgde ook voor de volledige uitvoering en begeleiding van dit congres in de twee landstalen. Naast het congres op zich zorgde Sylvester ook voor pakkende ondersteuningsfilmpjes, live-captatie en de opbouw van de bijhorende beurs in de aanpalende ruimten. Ook een schitterende begeleiding en ondersteuning van de workshops nam Sylvester voor hun rekening.
Kortom een CM-evenement dat tot op vandaag in het collectief CM-geheugen gegrift staat.

Like6 likes
Chris LUYPAERT
New|Nationale Loterij|

Sylvester Productions

Op korte termijn had de Nationale Loterij een evenementenbureau nodig voor de organisatie van de soiree "Iedereen telt mee". Sylvester Productions is direct op de kar gesprongen en heeft de werkgroep op een zeer professionele en constructieve manier begeleid om dit evenement te doen slagen. Ze hebben ook een filmpje gemaakt over de Nationale Loterij en haar spelers en een roadbook opgesteld dat tot in de puntjes het verloop van de avond vastgelegd heeft. Onder hun begeleiding is de soiree perfect verlopen. Met mijn oprechte dank aan het voltallige team!

Like7 likes
Pascale Engelen
New|Anacura|

De perfecte partner voor een geslaagd klantenevenement !

Sylvester Productions bezorgde onze klanten een onvergetelijke dag bij de inhuldiging van onze nieuwe gebouwen in Evergem. Volledig op maat, met een sfeer die op ons lijf geschreven was en een professionele, tot in de puntjes voorbereiding van hun team hebben we meer dan 300 gasten op een zonnige zomerdag verwelkomd op een prachtig tuinfeest naast ons gebouw . De dag verliep vlekkeloos! De klanten spreken vandaag nog over die prachtige dag!

Like6 likes
Barbara Gheysens
New|GO! onderwijs van de Vlaamse gemeenschap|

Top team

We deden een beroep op Sylvester voor de organisatie van ons tweedaags evenement 'PPGO! Live' op 27 en 28 april 2017 in The Egg, Brussel. Het werd een super evenement. De gasten waren overweldigd door de sfeer en professionaliteit van dit gebeuren. Dit kon alleen dankzij de heel goede samenwerking met Sylvester. Dit zowel voor, tijdens als na het evenement. Alles verliep vlekkeloos. Zij namen heel wat taken op zich, kwamen met creatieve voorstellen en dit zonder de eigenheid van onze organisatie uit het oog te verliezen.
Het is de tweede maal dat we met hen samenwerken en als het aan ons ligt zeker niet de laatste keer. Een topteam!

Like6 likes
Paul Willaert
New|Telenet nv|

Excellent job!

Een welgemeende proficiat aan het team van Sylvester dat betrokken was met de voorbereiding en de organisatie van onze 'Telenet Way Day 2017' in de Hasseltse Ethias Arena.
Top Job!

Like7 likes
Mari Garcia
New|Akzo Nobel Paints Belgium|

Teamevent

Heb verschillende keren het genoegen gehad om samen met Sylvester te mogen samenwerken.
iIdere keer was het event een groot succes. super professionele mensen, super vriendelijk, echt een aanrader voor elk bedrijf. Top!!!!

Like2 likes

Activiteiten Sylvester

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Henegouwen | Luik | Luxemburg | Namen | Waals-Brabant [+Bruxelles] | Belgium
Trefwoorden:
hr event | bedrijfsevenementen organisatie | congres | evnementenorganisatie | bedrijfsfeest organiseren | organisatiebureau | events organiseren | seminar | organisatie congressen | audiovisueel | bedrijfsfeesten organisatie | publieksevenementen | concerten organiseren | feest organiseren | productlancering | congresbureau | organisatie evenementen | bedrijfsevenement organisatie | teambuilding activiteiten | organisatie feest | seminarie | productlanceringen | teambuilding | concert organiseren | evenementen organiseren | evenementen organisatie | publieksevents | bedrijfsevenement organiseren | evenement organisatie | teambuilding activiteit | evenement | congres organisatie | bedrijfsuitjes | bedrijfsfeest organisatie | eventbureau | organisatie bedrijfsfeesten | bedrijfsuitje | zakelijke events | organisatie bedrijfsevenementen | marketing event | events | organisatie seminaries | organisatie evenement | bedrijfsfeesten organiseren | personeelsevenement | feest organisatie | evenementenbureau | personeelsfeest | congresorganisatie | bedrijfsevenementen organiseren | evenement organiseren | feesten organiseren | organisatie feesten | publieksevenement | concertorganisatie | congres organiseren | feesten organisatie | vlaanderen | videoproducties | congressen organiseren | feesten | incentives | corporate event | evenementencel | organisatie congres | vip-events | klantenevent | spektakel | happening | incentive | public event | hospitality | launch | feest | kids awards | b2c | vic de wachter | sinterklaas | productiehuis | audiovisuele sector | lancering | team | axel daeseleire | producties sporza | organisatie concerten | programmamaker | haacht | international broadcasting services | viering | intrede sint | seminaries organiseren | format | producties vrt | personeelshappenings | seminarie organiseren | kinderen van dewindt | producties vt4 | tv | concert organisatie | congressen organisatie | ibs | concerten organisatie | conceptbedenker | seminaries organisatie | wespelaar | rederijkers | b2b event | seminarie organisatie | televisie | tv programma | commercieel | producties vtm | castar | organisatie concert | b2b