Sylvester

Sylvester

Sylvester
  • Dijkstraat 44, 3150 Haacht, België
  • Certificate of Excellence 2023

Sylvester Creates. Captures. Moves.

 

Sylvester is het langst bestaande productiehuis van België, maar een looprekje hebben we voorlopig nog niet van doen. Met TV, video, live events en (sinds dit jaar) online en virtuele events hebben we 4 specialisaties in huis, met 1 gemeenschappelijk doel: verhalen vertellen en personeel, klanten en/of stakeholders vol beleving verbinden. Vandaag hebben we honderden events en programma’s op de teller staan. Gerealiseerd door fantastische teams die er op één of andere wonderlijke manier altijd in slagen om het idee dat u in uw hoofd hebt, om te toveren tot realiteit. En bovendien binnen uw budget. Programma’s, video’s en events die blijven nazinderen.

 

Events op poten zetten die mensen en bedrijven dichter bij elkaar brengen én doen groeien. Films en televisieprogramma’s creëren die tien snaren tegelijk raken. En in  de mix van deze expertises ook spraakmakende online events (livestreams) en virtuele events creëren met ons zelf gebouwd virtueel eventplatform MEEPLE, dat intussen tot over de grenzen zijn weerklank kreeg. 


Het is elke dag een plezier om grootse dingen teweeg te brengen. Om de meest complexe projecten zo te organiseren dat het lijkt alsof het geen moeite heeft gekost. Om de muren tussen televisie, video en (digitale) events met de creatieve voorhamer aan diggelen te slaan. En daardoor resultaten te boeken die monden doen openvallen en pure magie creëren.

 

Daar zijn hippe termen voor, zoals cross-mediaal, multi-platform en live-communication. Maar onze cases zeggen meer dan 1.000 buzzwords. Creëren, verzinnen, organiseren, delegeren, ontwikkelen, ontwerpen. We zijn ervoor in de wieg gelegd. Het is het gaspedaal van ons bestaan en we hebben de stuurknuppel na 25 jaar nog altijd stevig vast. Elk klein aspect van uw opdracht wordt door onze mensen in handen genomen. Van idee tot concept. Van logistiek tot productie. En daar zijn we trots op. Want controlefreaks? Ja, dat zijn we wel. Maar het resultaat is dan ook navenant.

 

Geïnteresseerd? Neem contact op en dan zetten we ons aan tafel, of zetten we een videomeeting op.

Sylvester
CityCubes en Sylvester Transformeren Sportpaleis tot Innovatief Belevingspaleis tijdens FTI Slotfestival
26 maart 2024

Ruim 33.000 bezoekers zagen tijdens het FTI Slotfestival van 23 en 24 maart het Antwerps Sportpaleis en de Lotto Arena omgetoverd worden tot een waar belevingspaleis. Jong en oud genoten van een overvloed aan content, animatie en boeiende talks rond de kracht van Vlaamse Innovatie en Technologie. 


Onder leiding van FTI-festivaldirecteur Dries Mahieu en curator Bruno Schaubroek vormde het slotfestival de kroon op 10 ...

Lees meer

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 26 maart 2024

Impressive 🙌

Like | Reply

65 reviews over Sylvester - 9.6/10

Schrijf een review
Lise Cox
New|Vlaamse Belastingdienst|

Personeelsevent

We deden beroep op Sylvester voor de organisatie van ons personeelsevent voor 650 deelnemers. Hendrik en Lune hebben ons hier zeer goed in begeleid: we kregen duidelijke feedback op onze vragen, ze dachten constructief en proactief mee na over de opzet en deden ook voorstellen tot verbetering/aanpassing. Daarbij bekeken ze ook wat er mogelijk was om alles binnen ons budget te voorzien en zochten ze daarvoor naar alternatieven waar nodig. Bij de opbouw en tijdens het event hebben ze alles goed opgevolgd en hebben ze naar ons teruggekoppeld over de stand van zaken. Enkele praktische problemen met de catering hebben ze professioneel opgelost en nadien ook besproken met de cateraar. Het was een fijne samenwerking met een geslaagd event als resultaat.

0 likes|
Marian Vandenbossche
New|Agentschap Binnenlands Bestuur|

Flexibel en proactief!

We werkten samen met Sylvester voor de organisatie van een symposium rond de overgang/menopauze. Het moest snel gaan! De collega's Shannon en Gelein schakelden op flexibele en proactieve manier om al onze wensen te realiseren. Op zeer korte termijn een heel leuk event in elkaar gestoken, met niets dan felicitaties achteraf! Tot de volgende keer!

0 likes|
Machteld Ryckaert
New|Vlaamse overheid|

Bedankt, Sylvester!

We hebben met Sylvester samengewerkt voor de organisatie van onze Smart Shipping Conference in Antwerpen (16 mei 2024), die kaderde binnen het Belgische EU-voorzitterschap. Het event was van A tot Z in de puntjes uitgewerkt en voorbereid. De conferentie vond plaats aan boord van het schip 'Blue Rhapsody', wat heel wat logistieke en technische uitdagingen met zich meebrengt. En daar kwam Sylvester perfect in beeld. Niet alleen werden we als organisatie maximaal ontzorgd in de voorbereidingen, ook de communicatie voorafgaand aan het event en de dag zelf verliepen vlekkeloos en professioneel. Het contact met Femke, Randy en Jason van Sylvester was erg fijn, waardoor het op het einde echt aanvoelde alsof we één team waren. Dankjewel daarvoor!

0 likes|
Frank Kindt
New|PMV|

Europees event in goede banen met Sylvester

In het kader van het Europese Voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie organiseerde PMV samen met Wallonie Entreprendre, SFPIM en finance&invest.brussels een event in de Brusselse Bozar. Daarvoor deden we een beroep op Sylvester, die dit voortreffelijk heeft uitgevoerd: zeer hands on en altijd luisterbereid en zoekend naar oplossingen.

Omdat het een event in co-organisatie was met 4 partijen, was dit communicatief niet altijd een even gemakkelijke opgave, maar gezien de goede meertaligheid van het team hebben ze dit ook op een uitstekende manier in goede bane geleid. Aanbevelenswaardig!

0 likes|
Filip Clarisse
New|PMV|

Geslaagde nieuwjaarsreceptie

De nieuwjaarsreceptie van PMV is voor velen in de investeringswereld hét netwerkmoment van het jaar. Meer dan 800 bankiers, ondernemers, advocaten en financiers kijken elk jaar weer uit naar ons event. Uiteraard moet alles op wieltjes verlopen. Voor de eerste keer deden we een beroep op Sylvester en dat hebben we ons niet beklaagd: het Sylvester-team had het hele event volledig onder controle en wist enkele aspecten van het gebeuren nog te verbeteren.

0 likes|
Leuven 2030 team
New|Leuven 2030|

Snelle reactietijd, flexibele opstelling

Sylvester verzorgde voor ons mee de professionele organisatie van het event ter ere van de lancering van het Leuvens Klimaatcontract, waarop zo'n 400 aanwezigen present tekenden. In deze vlotte samenwerking apprecieerden we bovenal de steeds snelle reactietijd, en hun flexibele opstelling. We kregen bovendien verschillende lovende commentaren van de aanwezigheden omtrent de insteek en organisatie van het event. - Leuven 2030-team

0 likes|
Melina Roossens
New|Baloise|

Fijne eerste samenwerking!

Zeer tevreden over de creativiteit en de flexibiliteit waarbij Femke en Brecht ons event tot een goed einde brachten! Altijd met de glimlach :-)

0 likes|
Liesbet Van Rompaey
New|Organon Heist|

Een knaller van een event! Top organisatie door het team van Sylvester!

Enkel superlatieven over het event dus alle krediet voor het team van Sylvester: open en correcte communicatie, transparante boekhouding, creatieve ideeën, video's met een grote portie humor, een vlotte pen, ... we waren in goeie handen voor de organisatie van ons 50-jarig jubileum. Ze hebben een knaller van een event neergezet en ons 'ontzorgd' van begin tot eind. Dankjewel!

0 likes|
Tim Smets
New|Murprotec|

Geweldige ervaring met Sylvester

Vorige week hebben wij het genoegen gehad om samen te werken met Sylvester Events voor ons bedrijfsevent voor Murprotec. We willen graag onze oprechte waardering uiten voor het uitstekende werk dat het team heeft geleverd. Het evenement verliep absoluut vlekkeloos, en alles wat wij vroegen werd zonder problemen direct uitgevoerd. Vanaf het allereerste contact met Sylvester hadden we het gevoel dat we in goede handen waren. Ze begrepen direct onze wensen en behoeften, en hebben deze op een professionele en efficiënte manier vertaald naar een fantastisch event.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar Wouter en Rani van Sylvester, die ons gedurende het hele proces hebben bijgestaan. Hun deskundigheid en toewijding waren merkbaar in elke fase van de planning en uitvoering. Ze waren altijd beschikbaar om onze vragen te beantwoorden en reageerden snel op eventuele wijzigingen of aanpassingen die we gaandeweg wilden maken.

Naast de vlekkeloze uitvoering was onze waardering vooral groot voor de creativiteit en oog voor detail die Sylvester heeft getoond. Ze wisten precies hoe ze de sfeer en boodschap van ons bedrijf konden vertalen naar het evenement. Van de decoratie tot het entertainment, alles was perfect afgestemd op onze bedrijfscultuur en het thema van de dag.

Als bedrijf bevelen we Sylvester Events ten zeerste aan. Ze hebben bewezen dat ze een betrouwbare partner zijn die uitblinkt in professionaliteit, creativiteit en klantgerichtheid. Dankzij hun inspanningen hebben we een onvergetelijk bedrijfsevent gehad waar alle medewerkers van Murprotec nog lang zullen over praten.

0 likes|
Anne-Marie Maene
Expert|Departement Cultuur, Jeugd en Media - Vlaamse Over|

Sylvester is top!

Als je bij Sylvester komt aankloppen voor je project(en); dan weet je gewoon dat het perfect gaat zijn. Van eerste vage briefing tot realisatie; Sylvester denkt mee, is origineel en doet alles kloppen tot in de kleinste details. Bovendien zijn het één voor één fantastische mensen die perfect aanvoelen hoe de vork in de steel zit.
Ik kan hier nog even doorgaan: flexibel, integer, loyaal, kwaliteitgericht, sympathiek, empathisch,... kortom, wie voor Sylvester kiest, kan er van op aan dat er iets fantastisch geleverd zal worden.

0 likes|
Stefaan Galle
Expert|flanders.bio|

Top team

Professionele aanpak, elke keer opnieuw. En super fijne mensen om mee samen te werken.

0 likes|
Annemarie Kappelle
New|Wyre|

Geen uitdaging is te klein

Allen fijne mensen om samen mee te werken die geen uitdaging uit de weg gaan. Hoe lastiger de vraag, hoe enthousiaster ze zijn om het te organiseren. Fijne mensen om mee samen te werken, ze denken mee en zorgen voor de kleinste details; die maken het verschil.

0 likes|
Georgina Rozario
New|Lansweeper|

Ze rocken!

Zeer professioneel en georganiseerd, oog voor detail, goede suggesties binnen het verstrekte budget.

bekijk origineel

0 likes|
Bram Vergote
New|LifeWorx Group|

Aangename samenwerking

Heel aangename samenwerking met een schitterend event als bekroning. Dank alvast!

0 likes|
Anne-Marie Maene
Expert|Departement Cultuur, Jeugd en Media - Vlaamse Over|

Sylvester is de beste :-)

Met volle vertrouwen doe ik beroep op Sylvester om onze events mee uit te denken, te ondersteunen, te realiseren; en dit van het kleinste ideetje, tot een superproductie met alle toeters en bellen. Niets is hen te min. Ze komen met de origineelste concepten, zijn super flexibel en zijn onmiddellijk mee met de doelstellingen en houden rekening met alle mogelijke subtiliteiten. Klasse en kwaliteit! Het zou een vanzelfsprekendheid moeten zijn maar Sylvester is zeer transparant en helder wat budgetten en timings betreft.
Kortom, een fantastisch bedrijf met geweldige mensen om mee samen te werken!

1 like|

Lid van...

ACC
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Activiteiten Sylvester

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Henegouwen | Luik | Luxemburg | Namen | Waals-Brabant [+Bruxelles] | Belgium
Activiteiten:
Teambuilding en bedrijfsuitjes | Evenementenbureaus | Productlanceringen | Organisatie congressen en seminaries | Concertorganisatie
Trefwoorden:
publieksevenement | concertorganisatie | congres organiseren | feesten organisatie | hr event | bedrijfsevenementen organisatie | congres | evnementenorganisatie | bedrijfsfeest organiseren | organisatiebureau | events organiseren | seminar | organisatie congressen | audiovisueel | bedrijfsfeesten organisatie | publieksevenementen | concerten organiseren | feest organiseren | productlancering | congresbureau | organisatie evenementen | bedrijfsevenement organisatie | teambuilding activiteiten | organisatie feest | seminarie | productlanceringen | teambuilding | concert organiseren | evenementen organiseren | evenementen organisatie | publieksevents | bedrijfsevenement organiseren | evenement organisatie | teambuilding activiteit | evenement | congres organisatie | bedrijfsuitjes | bedrijfsfeest organisatie | eventbureau | organisatie bedrijfsfeesten | bedrijfsuitje | zakelijke events | organisatie bedrijfsevenementen | marketing event | events | organisatie seminaries | organisatie evenement | bedrijfsfeesten organiseren | personeelsevenement | feest organisatie | evenementenbureau | personeelsfeest | congresorganisatie | bedrijfsevenementen organiseren | evenement organiseren | feesten organiseren | organisatie feesten | hospitality | vlaanderen | videoproducties | congressen organiseren | feesten | incentives | corporate event | evenementencel | organisatie congres | vip-events | klantenevent | spektakel | happening | incentive | public event | axel daeseleire | b2b | launch | feest | kids awards | b2c | vic de wachter | sinterklaas | productiehuis | audiovisuele sector | b2b event | lancering | team | producties sporza | organisatie concerten | programmamaker | haacht | international broadcasting services | viering | intrede sint | seminaries organiseren | format | personeelshappenings | seminarie organiseren | producties vrt | kinderen van dewindt | producties vt4 | tv | concert organisatie | congressen organisatie | ibs | concerten organisatie | conceptbedenker | seminaries organisatie | wespelaar | rederijkers | seminarie organisatie | televisie | tv programma | commercieel | castar | organisatie concert | producties vtm

Nieuws

Sylvester ontwerpt zelf virtuele eventvenue 'Meeple'

Sylvester ontwerpt zelf virtuele eventvenue 'Meeple'

Sylvester staat sterk in herdenkingsevents

Sylvester staat sterk in herdenkingsevents

Sylvester bewijst meerwaarde van video voor events

Sylvester bewijst meerwaarde van video voor events

Events die blijven nazinderen? Sylvester doet het met creativiteit!

Events die blijven nazinderen? Sylvester doet het met creativiteit!

In slaap gevallen tijdens een management off-site?

In slaap gevallen tijdens een management off-site?

Beste eventbedrijven 2017 volgens... jullie

Beste eventbedrijven 2017 volgens... jullie

Sylvester
Sylvester productions laat Mechelen schitteren met openingsfeest van Vlaamse luik EU-voorzitterschap
6 januari 2024

Op zaterdag 6 januari 2024 werd Mechelen het bruisende hart van Europa dankzij “Zie ons doen”, het spectaculaire openingsfeest van het EU-voorzitterschap. Voor deze speciale gelegenheid transformeerde productiehuis Sylvester de Mechelse binnenstad tot een wervelend cultureel epicentrum, een symbool van Vlaamse innovatie, diversiteit, en Europese eenheid.


Het evenement, dat gratis toegankelijk was voor het publiek, begon met een namiddag vol culturele, ...

Lees meer

Like Reageer
Sylvester
30 jaar Sylvester: Vlaams-Brabants productiehuis viert 30-jarig jubileum met hybride event vol inspiratie en verbinding
30 november 2023

Het Vlaams-Brabantse productiehuis Sylvester, bekend om zijn innovatieve aanpak in tv, video en events, heeft drie decennia van succes gevierd met een uniek hybride event. De viering, gehouden op 30 november en 1 december, weerspiegelde de kernwaarden van Sylvester: inspiratie, creativiteit en verbinding.


Doel van dit tweedaags event: partners en klanten fysiek en in informele sfeer ontmoeten en inspireren. In het ...

Lees meer

Like Reageer
Sylvester
Sylvester wint eerste plaats op ranking raamovereenkomst met Vlaamse overheid voor het organiseren van fysieke en hybride events
15 september 2023

Voor de vierde keer op rij is het eventbureau Sylvester mee geselecteerd als contractpartij voor de ‘Raamovereenkomst fysieke en hybride evenementen’ van de Vlaamse overheid. Het haalde daarbij de eerste plaats van de vier deelnemers en dat brengt heel wat overheidsevents onder de bekwame Sylvester-vleugels.

Dat ze opnieuw gekozen zijn als vast eventbureau, zien ze als een bevestiging van de jarenlange nauwe samenwerking ...

Lees meer

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 15 september 2023

Congratulations 🙌

Like | Reply
Sylvester
Sylvester productions zorgde voor een geslaagde lancering van Athumi
4 mei 2023

In Houston weten ze het als de beste : voor een geslaagde lancering heb je een topteam nodig.   Zeker als het over pionierswerk gaat zoals de officiële lancering van athumi, het Vlaams datanutsbedrijf dat er moet voor zorgen dat de gegevens van burgers beter beschermd zijn en onze privacy toeneemt dankzij de datakluis. Vlaanderen is de eerste overheid wereldwijd die de ...

Lees meer

Like Reageer
Sylvester
Eventbureau Sylvester bouwt grootste stand op Agriflanders voor Arvesta
12 januari 2023

Op de jaarlijkse land- en tuinbouwbeurs Agriflanders bouwde eventbureau Sylvester een imposante stand voor Arvesta, de grootste Belgische speler in de land- en tuinbouwsector. Sylvester realiseerde zo de grootste stand op de grootste agrarische vakbeurs van Vlaanderen.


Wie tussen 12 en 15 januari een bezoekje bracht aan Agriflanders in het Gentse Flanders Expo, kon moeilijk naast de grote stand van Arvesta ...

Lees meer

Like Reageer
Sylvester
Sylvester wint voor het tweede jaar op rij een gouden BEA Award
23 november 2022

Haacht, 24 november 2022 - Bij Sylvester knallen tegenwoordig de champagnekurken. Enkele dagen nadat het eventbureau uitgeroepen werd tot kmo van het jaar Vlaams-Brabant & Brussel, wonnen ze tijdens de uitreiking van de BEA Awards een prestigieuze Golden BEA-Award. De overwinning krijgt nog extra glans want het is voor het tweede jaar op rij dat Sylvester deze felbegeerde prijs binnenhaalt.

“In ...

Lees meer

Like Reageer