Beveiligingsagenten

Security voor je evenement nodig? Een gespecialiseerd event security team voor je evenement helpt elke situatie in goede banen te leiden. Professionele security bedrijven voor evenementen, zowel festivals, fuiven, sportmanifestaties als privé-evenementen, vind je in onderstaande lijst. Deze professionals denken graag actief met je mee over de geschikte aanpak voor je event beveiliging.

Heras Mobile Fencing & Security

Heras Mobile Fencing & Security

Schrijf review Best

Alleen Heras Mobile kan alles met tijdelijk hekwerk. Toegang verschaffen, droog fouilleren, veilig vluchten, even opladen, onbegrensd begrenzen en nog veel meer. Heras, dat staat eindeloos.

Meteo4events

Meteo4events

9 reviews Kerkrade

Weerbewaking is een onderschat onderdeel voor het succes van je evenement. Zeker bij buitenevenementen waar het weer een directe invloed kan hebben op uw bezoekers.

Bluestar Academy

Bluestar Academy

Schrijf review Breda

Veiligheid is ons Ambacht, Opleiden onze Passie!

No Photo Available

Lockerman

Schrijf review Deurne

Op zoek naar lockers die u kunt huren? Wij verhuren lockers op locatie. U kunt lockers huren per dag, week of maand en in aantallen vanaf 24 vakken tot 2500 vakken. Wij bieden lockers aan in verschillende varianten.

360 Solutions Risk & Safety

360 Solutions Risk & Safety

Schrijf review Aarschot

360 Solutions is uw veiligheidspartner bij uitstek. Wij bieden uitgebreid veiligheidsadvies, opleidingen en operationele veiligheidsondersteuning om van uw event of bedrijfssite een veilige omgeving te maken.

Eventsafe kluisjes verhuur

Eventsafe kluisjes verhuur

Schrijf review Erp

Eventsafe, je spullen in veilige handen. Eventsafe is gespecialiseerd in het verhuren /exploiteren van kluisjes op in- & outdoor evenementen, zoals festivals, dance- en bedrijfsfeesten, congressen en beurzen.

ViNotion bv

ViNotion bv

Schrijf review Eindhoven

ViNotion is specialist op het vlak van geautomatiseerde beeldanalyse door gebruik te maken van de innovatieve technieken machine learning en deep learning. ViNotion is 12 jaar geleden ontstaan als een "spin-off" van de Technische Universiteit Eindhoven (T

Fortas Beveiliging / Intergarde

Fortas Beveiliging / Intergarde

Schrijf review Maastricht

Sinds de bundeling van de activiteiten van Intergarde en Nimo Security Groep op het gebied van mobiele surveillance en evenementenbeveiliging is Fortas de grootste beveiligingsorganisatie van Zuidoost Nederland.

Ruud Verschoor Verhuur bv

Ruud Verschoor Verhuur bv

Schrijf review Hellevoetsluis

Ruud Verschoor verhuur bv heeft in de specifieke wereld van de evenementen een vooraanstaande plaats verworven. Wanneer het gaat om afzettingen in de meest uitgebreide zin des woords, valt bijna altijd als vanzelfsprekend de naam Ruud Verschoor.

BDG Beveiliging

BDG Beveiliging

Schrijf review Barneveld

BDG Beveiliging levert gastheren en gastvrouwen bij met name familie evenementen en zakelijke evenementen en dan met name in Midden Nederland.

Loyaal Beveiliging bv

Loyaal Beveiliging bv

Schrijf review Waddinxveen

etten. Loyaal beveiliging heeft er voor gekozen zich in 4 sectoren te specailiseren, waaronder evenementen. Waarbij er voor elke Sector diverse materialen kunnen worden gebruikt en Nieuwe beveiligingsmethodes kunnen worden toegepast.

ABCD Veiligheid

ABCD Veiligheid

Schrijf review Hoofddorp

In diverse veiligheid aspecten, o.a. tijdens evenementen, EHBO, BHV, (industrieel)Brandwacht & Beveiliging

Infinite Risks | Persoonsbeveiliging & Bodyguards

Infinite Risks | Persoonsbeveiliging & Bodyguards

Schrijf review Amsterdam

Veiligheid is in onze samenleving niet meer weg te denken en wordt steeds serieuzer genomen door bedrijven en particulieren.

No Photo Available

TSC Crowd Management

Schrijf review Utrecht

The Security Company is marktleider in crowd management en crowd services.

No Photo Available

To serve & protect

Schrijf review Amsterdam

Evenementenbeveiliging vergt specialistisch opgeleid personeel; objectbewakers of winkelsurveillanten zijn niet per definitie geschikt voor het bewaken van de sfeer en orde tijdens drukbezochte evenementen. To Serve And Protect heeft veel ervaring opgedaa

No Photo Available

S2N fire & rescue B.V.

Schrijf review Rotterdam

Wilt u uw evenement, voorstelling of bedrijf beveiligen? Onze professionals nemen u die zorg graag uit handen. Wij leiden uw medewerkers tot hoog niveau op en kunnen zelfs de gehele inrichting van de veiligheid binnen uw organisatie verzorgen.

No Photo Available

Het Twickelerveld Speurhonden service

Schrijf review Middenbeemster

Het Twickelerveld levert wereld wijd speurhonden diensten, voor (semi)overheid, bedrijven en particulieren. We verzorgen de inzet van drugshonden, explosieven speurhonden en bewakingshonden.

No Photo Available

International Security Agency

Schrijf review Amsterdam

International Security Agency is gespecialiseerd in beveiliging en veiligheid.

No Photo Available

World Wide Security

Schrijf review Zaandam

World Wide Security is als beveiligingsorganisatie verbonden aan het Nederlandse voetbal en aan grootschalige evenementen.

No Photo Available

Profi-Sec Security bv

Schrijf review 's-Hertogenbosch

No Photo Available

Mosae Secure & Facilities

Schrijf review Maastricht

Mosae Secure & Facilities. De specialist op gebied van evenementenbeveiliging, waarbij kwaliteit voorop staat. Evenementen en feesten moeten vlekkeloos en veilig verlopen.

No Photo Available

Risk security Holland bv

Schrijf review Hoofddorp

Risk Security Holland B.V. Beveiligen met kwaliteit.

No Photo Available

EventCare

Schrijf review Amsterdam

Gepassioneerd in evenementconcepten, -beleving, -verkeers- en veiligheidsmanagement, -(duty)management, -productie, -logistiek, -branding, -marketing, -communicatie, -registratie, -opleiding, -coaching en -medewerkers,.

No Photo Available

Algiz Security Services

Schrijf review IJmuiden

Op zoek naar betrouwbaar en eerlijk beveiligings bedrijf? Neem eens vrijblijvend contact op met Algiz Security Services.

No Photo Available

Jens Security

Schrijf review Emmen

Janssen & Schalen beveiliging en bewaking BV houdt zich vanaf 1992 bezig met beveiliging in de breedste zin van het woord. Of het nu objectbeveiliging, mobiele surveillance, evenementenbeveiliging of één van de andere diensten uit ons pakket betreft, in

No Photo Available

SAT Security Assistant Team bvba

Schrijf review Aarschot

No Photo Available

Van Egdom Security bv

Schrijf review Eindhoven

Om de orde en rust te handhaven, cruciaal om het evenement te laten slagen, zetten organisatoren doorgaans toezichthouders in. Dit blijkt vaak geen overbodige luxe te zijn. Onze medewerkers werken tijdens evenementen in een representatief zwart kostuum.

No Photo Available

SecuServe International bv

Schrijf review Almere

SECUSERVE kan voorzien in de behoefte aan evenementbeveiliging en support. Onze dienstverlening bestaat niet louter uit het leveren van medewerkers. Wij staan u desgewenst bij, gedurende het gehele proces van het organiseren van een evenement. Vanaf de ee

No Photo Available

Security First bv

Schrijf review Valkenburg a/d Geul

Landelijk actieve specialist binnen de beveiligingsbranche. Ons team bestaat uit mensen met jarenlange ervaring binnen de beveiliging. Of het nu gaat om crowd management, evenementenbeveiliging, gastenontvangst, persoonsbeveiliging, consultancy en lokatie

No Photo Available

Promeon Security

Schrijf review Oirschot

Expertise, ervaring, professionaliteit en innovatie: dat is waar Promeon Security voor staat. Wij zien veiligheid als onderdeel van een strategie die bijdraagt aan het succes van uw organisatie of festival.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 99 reviews over bedrijven in de categorie 'Beveiligingsagenten'.

Key4ce Security

Key4ce Security

Top service!

|N'Dagou Toure (BAAS Antwerpen)|28/05/2024

Snelle verwerking, professioneel contact met de klantendienst en bovenal professionele en sympathieke bewakers! Niks op aan te merken.

Key4ce Security

Key4ce Security

Samenwerking Après-ski fuif

|Joppe Degrave|03/01/2024

Wij waren heel tevreden.
Sympathieke medewerkers die meedenken over hoe het beter kan.
Heel punctueel.

Meteo4events

Meteo4events

Weerbewaking op afstand - Kerst in oud Kampen

|Jos Hogenbirk (Kerst in oud Kampen)|12/12/2023

Sinds een aantal jaren maken wij gebruik van de diensten van Meteo4Events voor de weermonitoring van ons theaterfestival in december. Met een evenement in de koude en natte maanden is het weer altijd een onzekere factor, waar we liever preventief op acteren. Maickel voorziet ons voor en tijdens de opbouw van updates en komt met praktische tips en oplossingen om de veiligheid beter te kunnen borgen. Tijdens het evenement krijgen we meermaals weerkaarten en updates, afgestemd op het veiligheidsoverleg. Dat we beter weten wat ons te wachten staat neemt een onzekere factor bij ons weg, waardoor we weer kunnen doen waar we goed in zijn; een mooi evenement organiseren. Dank weer voor je inzet en hulp dit jaar!

Key4ce Security

Key4ce Security

Nacht van de Zwette Maan

|Matthias Brantegem (VZW AKV De Snotneizen)|09/11/2023

Voor de tweede maal op rij succesvol mogen samenwerken voor onze jaarlijkse fuif met een ploeg van Key4CE Security! Professionele mensen die hun job kennen!

Beveiligingsagenten

Sommige evenementen zijn meer risicogevoelig dan anderen en vragen om professionele beveiliging voor je bezoekers, je werknemers maar ook bijvoorbeeld je artiesten en leveranciers. Door de inzet van evenementenbeveiligers voorkom je ook schade aan de locatie, eigendommen en logistiek. Een derde element waarom het inzetten van security voor je evenement belangrijk is, is de gastvrijheid: goede security voor je evenement dient ook als visitekaartje voor jouw naam in de sector!

Eventsecurity en eventbeveiliging op maat

Evenementen waar grote groepen mensen tegelijk samenkomen, zoals megafestivals of grote sportmanifestaties, vragen een volledig andere securityaanpak dan pakweg het prestigieuze World Economic Forum in Davos in Zwitserland. Evenementenbeveiliging is een specialisatie binnen de particuliere beveiliging. Er zijn verschillende beveiligingsbedrijven die zich hierin specialiseren.

Allerlei mogelijkheden beveiliging evenementen

Voor de echte bewaking op je event heb je speciaal vergunde beveiligingsagenten nodig die gediplomeerd en getraind zijn. Beveiligingsagenten op evenementen zijn alert op risico’s en discreet en zorgen ervoor dat jouw event in een goede sfeer en veilig plaatsvindt. Securityagenten kunnen verschillende taken op grote en kleine evenementen doen, zoals toegangscontrole. Zij checken of iedereen een geldig ticket of toegangsbewijs heeft en er geen verboden voorwerpen mee binnengenomen worden zoals wapens of drugs. Beveiligingsagenten doen ook uitgangscontrole (persoonscontrole). Maar ook voor de ontvangst van bezoekers, de tassencontrole, een tussenkomst bij noodsituaties zoals een evacuatie, en nachtbewaking kun je beveiligingsspecialisten inzetten. Je kunt eventbeveiliging ook aanwenden ter bewaking van apparatuur, terreinen en gebouwen (statische bewaking).

Bewakingsagenten in uniform vallen op en werken preventief. Deze vorm van beveiliging voor evenementen wordt vaak gecombineerd met securityagenten die niet opvallen.

Een aanvullende oplossing die je kunt inzetten zijn stewards en hosts of hostessen, ook al mogen zij geen bewakingstaken uitvoeren. Ontvang je belangrijke vips zoals internationale artiesten? Deze komen vaak met een legertje persoonlijke bodyguards. Zorg dan voor goede afspraken tussen alle partijen. Nog extra helpende handen nodig op je event? Al eens nagedacht over het inschakelen van interimpersoneel?

Veilig bezoekersstromen managen

Securitybedrijven voor je evenement helpen je als organisator bij een groot evenement ook met crowdmanagement. Crowdmanagement is het plannen en sturen van de manier waarop het publiek samenkomt op de locatie en zich op en rondom het evenemententerrein verplaatst. Om die bezoekersstromen in goede banen te leiden, schakelen eventsecuritybedrijven crowdcontrol in. Eventsecurityofficers houden in controlekamers met video-ondersteuning de beelden van bewakingscamera’s en drones nauwlettend in het oog en sturen van daaruit mobiele beveiliging ploegen aan.

Security voor je evenement huren?

Je zoekt beveiligingsagenten met ervaring die de veiligheid van jouw event verzekeren? Hoe ga je aan de slag? Je belt je collega’s (en je komt op het antwoordapparaat), je spendeert uren aan het zoeken op het internet of je consulteert onderstaande lijst? Dat laatste is niet alleen het meest efficiënt, maar je kan er bovendien ook de kwaliteit van deze leveranciers heel eenvoudig controleren door de reviews te lezen die andere klanten voor je achtergelaten hebben.

Jouw eventbeveiligingsbedrijf toevoegen?

Jij bent gespecialiseerd in beveiliging op evenementen? Voeg dan jouw evenementen security bedrijf gratis toe aan onderstaande lijst. Als security evenementenbedrijf bereik je in een klap duizenden event planners en event organisatoren die op zoek zijn naar beveiligingspersoneel en beveiliging bij evenementen. Op zoek naar nog andere manieren om jouw doelgroep te bereiken? Neem contact op met ons team, wij bieden je verschillende effectieve marketing mogelijkheden.

Tags: beveiligingsagenten, beveiligingsagent, evenementenbewaking, bewaking fuiven, beveiligingspersoneel, beveiligingsagenten evenement, evenementen bewaking, bewaking, beveiliging, veiligheidsagenten, beveiligen, evenementenbeveiligers, mobiele bewaking, evenementenbeveiliger, persoonsbescherming, evenementbeveiligers, bewakers, veiligheidsagent, beveiliger, persoonsbeveiliging, surveillance, statische bewaking, bewakingsfirma, beveiligers, bewakingsonderneming, bewaker, veiligheidsofficier, beveiligingsorganisatie, beveiliging amsterdam, beveiliging purmerend, beveiligingsspecialist, beveiliging utrecht, veiligheidsmanagement, security medewerkers, huren beveiliging, beveiliging eindhoven, veiligheidsdiensten, beveiligingsagenten concert, beveiliging dancing, beveiliging discotheek, beveiliging discotheken, beveiligingsagenten discotheek, beveiliging cafe, ...

Artikels

Geheimen van veiligheid voor grote evenementen

Geheimen van veiligheid voor grote evenementen

Eén van de verantwoordelijkheden van de eventprofessional is om te anticiperen op dingen die fout kunnen gaan voor of tijdens het evenement.