Beveiligingsagenten

Security voor je evenement nodig? Een gespecialiseerd event security team voor je evenement helpt elke situatie in goede banen te leiden. Professionele security bedrijven voor evenementen, zowel festivals, fuiven, sportmanifestaties als privé-evenementen, vind je in onderstaande lijst. Deze professionals denken graag actief met je mee over de geschikte aanpak voor je event beveiliging.

Heras Mobile Fencing & Security

Heras Mobile Fencing & Security

Schrijf review Best

Alleen Allfence kan alles met tijdelijk hekwerk. Toegang verschaffen, droog fouilleren, veilig vluchten, even opladen, onbegrensd begrenzen en nog veel meer. Allfence, dat staat eindeloos.

Meteo4events

Meteo4events

6 reviews Maastricht

Weerbewaking is een onderschat onderdeel voor het succes van je evenement. Zeker bij buitenevenementen waar het weer een directe invloed kan hebben op uw bezoekers.

Bluestar Academy

Bluestar Academy

Schrijf review Breda

Veiligheid is ons Ambacht, Opleiden onze Passie!

No Photo Available

Lockerman

Schrijf review Deurne

Op zoek naar lockers die u kunt huren? Wij verhuren lockers op locatie. U kunt lockers huren per dag, week of maand en in aantallen vanaf 24 vakken tot 2500 vakken. Wij bieden lockers aan in verschillende varianten.

360 Solutions Risk & Safety

360 Solutions Risk & Safety

Schrijf review Aarschot

360 Solutions is uw veiligheidspartner bij uitstek. Wij bieden uitgebreid veiligheidsadvies, opleidingen en operationele veiligheidsondersteuning om van uw event of bedrijfssite een veilige omgeving te maken.

Eventsafe kluisjes verhuur

Eventsafe kluisjes verhuur

Schrijf review Erp

Eventsafe, je spullen in veilige handen. Eventsafe is gespecialiseerd in het verhuren /exploiteren van kluisjes op in- & outdoor evenementen, zoals festivals, dance- en bedrijfsfeesten, congressen en beurzen.

ViNotion bv

ViNotion bv

Schrijf review Eindhoven

ViNotion is specialist op het vlak van geautomatiseerde beeldanalyse door gebruik te maken van de innovatieve technieken machine learning en deep learning. ViNotion is 12 jaar geleden ontstaan als een "spin-off" van de Technische Universiteit Eindhoven (T

Fortas Beveiliging

Fortas Beveiliging

Schrijf review Maastricht

Sinds de bundeling van de activiteiten van Intergarde en Nimo Security Groep op het gebied van mobiele surveillance en evenementenbeveiliging is Fortas de grootste beveiligingsorganisatie van Zuidoost Nederland.

Ruud Verschoor Verhuur bv

Ruud Verschoor Verhuur bv

Schrijf review Hellevoetsluis

Ruud Verschoor verhuur bv heeft in de specifieke wereld van de evenementen een vooraanstaande plaats verworven. Wanneer het gaat om afzettingen in de meest uitgebreide zin des woords, valt bijna altijd als vanzelfsprekend de naam Ruud Verschoor.

BDG Beveiliging

BDG Beveiliging

Schrijf review Barneveld

BDG Beveiliging levert gastheren en gastvrouwen bij met name familie evenementen en zakelijke evenementen en dan met name in Midden Nederland.

Loyaal Beveiliging bv

Loyaal Beveiliging bv

Schrijf review Waddinxveen

etten. Loyaal beveiliging heeft er voor gekozen zich in 4 sectoren te specailiseren, waaronder evenementen. Waarbij er voor elke Sector diverse materialen kunnen worden gebruikt en Nieuwe beveiligingsmethodes kunnen worden toegepast.

Infinite Risks | Persoonsbeveiliging & Bodyguards

Infinite Risks | Persoonsbeveiliging & Bodyguards

Schrijf review Amsterdam

Veiligheid is in onze samenleving niet meer weg te denken en wordt steeds serieuzer genomen door bedrijven en particulieren.

No Photo Available

C&D Security Support

Schrijf review Zoetermeer

C&D Security Support is een kleinschalig flexibel no-nonsense bedrijf wat denkt in oplossingen, niet in problemen. Wij hebben het professionaliseringsproces van de markt doorstaan en hebben expertise binnen een breed spectrum van beveiligingsdiensten.

No Photo Available

To serve & protect

Schrijf review Amsterdam

Evenementenbeveiliging vergt specialistisch opgeleid personeel; objectbewakers of winkelsurveillanten zijn niet per definitie geschikt voor het bewaken van de sfeer en orde tijdens drukbezochte evenementen. To Serve And Protect heeft veel ervaring opgedaa

No Photo Available

S2N bv

Schrijf review Rotterdam

Wilt u uw evenement, voorstelling of bedrijf beveiligen? Onze professionals nemen u die zorg graag uit handen. Wij leiden uw medewerkers tot hoog niveau op en kunnen zelfs de gehele inrichting van de veiligheid binnen uw organisatie verzorgen.

No Photo Available

World Wide Security

Schrijf review Zaandam

World Wide Security is als beveiligingsorganisatie verbonden aan het Nederlandse voetbal en aan grootschalige evenementen.

No Photo Available

International Security Agency

Schrijf review Amsterdam

International Security Agency is gespecialiseerd in beveiliging en veiligheid.

No Photo Available

Het Twickelerveld Speurhonden service

Schrijf review Almere

Het Twickelerveld levert wereld wijd speurhonden diensten, voor (semi)overheid, bedrijven en particulieren. We verzorgen de inzet van drugshonden, explosieven speurhonden en bewakingshonden.

No Photo Available

Profi-Sec Security bv

Schrijf review 's-Hertogenbosch

No Photo Available

Mosae Secure & Facilities

Schrijf review Maastricht

Mosae Secure & Facilities. De specialist op gebied van evenementenbeveiliging, waarbij kwaliteit voorop staat. Evenementen en feesten moeten vlekkeloos en veilig verlopen.

No Photo Available

Risk security Holland bv

Schrijf review Aalsmeer

Risk Security Holland B.V. Beveiligen met kwaliteit.

No Photo Available

EventCare

Schrijf review Amsterdam

Gepassioneerd in evenementconcepten, -beleving, -verkeers- en veiligheidsmanagement, -(duty)management, -productie, -logistiek, -branding, -marketing, -communicatie, -registratie, -opleiding, -coaching en -medewerkers,.

No Photo Available

Algiz Security Services

Schrijf review IJmuiden

Op zoek naar betrouwbaar en eerlijk beveiligings bedrijf? Neem eens vrijblijvend contact op met Algiz Security Services.

No Photo Available

Jens Security

Schrijf review Emmen

Janssen & Schalen beveiliging en bewaking BV houdt zich vanaf 1992 bezig met beveiliging in de breedste zin van het woord. Of het nu objectbeveiliging, mobiele surveillance, evenementenbeveiliging of één van de andere diensten uit ons pakket betreft, in

No Photo Available

SAT Security Assistant Team bvba

Schrijf review Aarschot

No Photo Available

Van Egdom Security bv

Schrijf review Eindhoven

Om de orde en rust te handhaven, cruciaal om het evenement te laten slagen, zetten organisatoren doorgaans toezichthouders in. Dit blijkt vaak geen overbodige luxe te zijn. Onze medewerkers werken tijdens evenementen in een representatief zwart kostuum.

No Photo Available

SecuServe International bv

Schrijf review Almere

SECUSERVE kan voorzien in de behoefte aan evenementbeveiliging en support. Onze dienstverlening bestaat niet louter uit het leveren van medewerkers. Wij staan u desgewenst bij, gedurende het gehele proces van het organiseren van een evenement. Vanaf de ee

No Photo Available

TSC Crowd Management

Schrijf review Utrecht

The Security Company is marktleider in crowd management en crowd services.

No Photo Available

Security First bv

Schrijf review Valkenburg a/d Geul

Landelijk actieve specialist binnen de beveiligingsbranche. Ons team bestaat uit mensen met jarenlange ervaring binnen de beveiliging. Of het nu gaat om crowd management, evenementenbeveiliging, gastenontvangst, persoonsbeveiliging, consultancy en lokatie

No Photo Available

Promeon Security

Schrijf review Oirschot

Expertise, ervaring, professionaliteit en innovatie: dat is waar Promeon Security voor staat. Wij zien veiligheid als onderdeel van een strategie die bijdraagt aan het succes van uw organisatie of festival.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.75/10. Gebaseerd op 85 reviews over bedrijven in de categorie 'Beveiligingsagenten'.

Key4ce Security

Key4ce Security

TribFest 22

|Nico Ide (TribFest)|17/11/2022

Heel professionele firma om mee samen te werken. Veiligheidsagenten waren heel discreet en tegelijk (indien nodig) op een correcte manier heel aanwezig.

Key4ce Security

Key4ce Security

Perfecte dienstverlening

|Tim Debrabandere (WTC Roadrunners vzw)|10/11/2022

Vlotte service, zeer professioneel, subtiele en degelijke aanpak, schatten de context goed in en kunnen ook goed meegaan in die context.

Key4ce Security

Key4ce Security

50-dagen Ieper

|Niels Vandenberghe|03/06/2022

Professioneel, alert en kordaat waar nodig maar ook heel vriendelijk en behulpzaam.
Fantastische ondersteuning voor de 50-dagen.

Key4ce Security

Key4ce Security

Security galabal

|Marie Spillebeen (Vader Rouge)|02/03/2022

Voor een galabal in Waregem werkten we samen met Key4ce, de 4 agenten hebben hun taken perfect uitgevoerd. Heel tevreden over de aanpak

Beveiligingsagenten

Sommige evenementen zijn meer risicogevoelig dan anderen en vragen om professionele beveiliging voor je bezoekers, je werknemers maar ook bijvoorbeeld je artiesten en leveranciers. Door de inzet van evenementenbeveiligers voorkom je ook schade aan de locatie, eigendommen en logistiek. Een derde element waarom het inzetten van security voor je evenement belangrijk is, is de hospitality factor: een goede security voor je evenement dient ook als visitekaartje voor jouw naam in de sector!

Event security op maat

Evenementen waar grote groepen mensen tegelijk samenkomen, zoals mega festivals of grote sportmanifestaties, vragen een volledig andere security aanpak dan pakweg het prestigieuze World Economic Forum in Davos in Zwitserland. Evenementenbeveiliging is een specialisatie binnen de particuliere beveiliging. Er zijn verschillende beveiligingsbedrijven die zich hierin specialiseren.

Allerlei mogelijkheden beveiliging evenementen

Voor de echte bewaking op je event heb je speciaal vergunde beveiligingsagenten nodig die gediplomeerd en getraind zijn. Beveiligingsagenten op evenementen zijn alert op risico’s en discreet en zorgen ervoor dat jouw event in een goede sfeer en veilig plaatsvindt. Security agenten kunnen verschillende taken op grote en kleine evenementen doen zoals toegangscontrole. Zij checken of iedereen een geldig ticket of toegangsbewijs heeft en er geen verboden voorwerpen mee binnengenomen worden zoals wapens of drugs. Beveiligingsagenten doen ook uitgangscontrole (persoonscontrole). Maar ook voor de ontvangst van bezoekers, de controle van tassen, een tussenkomst bij noodsituaties zoals een evacuatie en nachtbewaking kun je beveiligingsspecialisten inzetten. Je kunt event beveiliging ook aanwenden als bewaking van apparatuur, terreinen en gebouwen (statische bewaking).

Bewakingsagenten in uniform vallen op en werken preventief. Deze vorm van beveiliging voor evenementen wordt vaak gecombineerd met security agenten die niet opvallen.

Een aanvullende oplossing die je kunt inzetten zijn stewards en hosts en hostessen, ook al kunnen mogen zij geen bewakingstaken uitvoeren. Ontvang je belangrijke VIP’s zoals internationale artiesten? Deze komen vaak met een legertje persoonlijke bodyguards. Zorg dan voor goede afspraken tussen alle partijen. Nog extra helpende handen nodig op je event? Als eens nagedacht over het inschakelen van interim personeel?

Veilig bezoekersstromen managen

Security voor je evenement bedrijven helpen je als organisator bij een groot evenement ook met crowd management. Crowd management is het plannen en sturen van de manier waarop het publiek samenkomt op de locatie en zich op en rondom het evenemententerrein verplaatst. Om die bezoekersstromen in goede banen te leiden, schakelen event security bedrijven crowd control in. Event security officers houden in controlekamers met videoroom support de beelden van security camera’s en drones nauwlettend in het oog en sturen van daaruit mobiele beveiliging ploegen aan.

Security voor je evenement huren?

Je zoekt beveiligingsagenten met ervaring die de veiligheid van jouw event verzekeren? Hoe ga je aan de slag? Je belt je collega’s (en je komt op het antwoordapparaat), je spendeert uren aan het zoeken op het internet of je consulteert onderstaande lijst? Dat laatste is niet alleen het meest efficiënt, je controleert bovendien de kwaliteit van deze leveranciers heel eenvoudig door de reviews te lezen die andere klanten voor je achtergelaten hebben.

Jouw event beveiliging bedrijf toevoegen?

Jij bent gespecialiseerd in beveiliging op evenementen? Voeg dan jouw evenementen security bedrijf gratis toe aan onderstaande lijst. Als security evenementenbedrijf bereik je in een klap duizenden event planners en event organisatoren die op zoek zijn naar beveiligingspersoneel en beveiliging bij evenementen. Op zoek naar nog andere manieren om jouw doelgroep te bereiken? Neem contact op met ons team, wij bieden je verschillende effectieve marketing mogelijkheden.

Tags: beveiligingsagenten, beveiligingsagent, evenementenbewaking, bewaking fuiven, beveiligingspersoneel, beveiligingsagenten evenement, evenementen bewaking, bewaking, beveiliging, veiligheidsagenten, beveiligen, evenementenbeveiligers, mobiele bewaking, evenementenbeveiliger, evenementbeveiligers, bewakers, persoonsbescherming, veiligheidsagent, persoonsbeveiliging, beveiliger, statische bewaking, bewakingsfirma, surveillance, bewakingsonderneming, bewaker, beveiligers, beveiliging amsterdam, beveiligingsspecialist, beveiliging purmerend, beveiliging utrecht, veiligheidsmanagement, security medewerkers, huren beveiliging, beveiliging eindhoven, veiligheidsdiensten, beveiligingsagenten concert, beveiliging dancing, beveiliging discotheek, beveiliging discotheken, beveiligingsagenten discotheek, beveiliging cafe, beveiligingsorganisatie, veiligheidsofficier, ...