Beveiligingsagenten

Ben je op zoek naar beveiligingsagenten? Deze beveilingsfirma's zorgen ervoor dat je evenement vlekkeloos verloopt. Ook stewards en hosts zijn hier te vinden.

Beveiligingsagenten

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 36 reviews over bedrijven in de categorie 'Beveiligingsagenten'.
 • Key4ce Security

  Key4ce Security

  Beach Café

  tijdens het weekend van 31 aug tot 2 sep hebben wij deze firma ingeschakeld voor de fuifsfeer zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit is zeker geslaagd! Iedereen voelde zich veilig door de aanwezigheid van de security. De interventies van de bewakers heeft ons feestweekend toch wel geholpen! Zo hebben we geen problemen gehad met gevechten of schade aan voorwerpen.
  vervolgens moet ik zeggen dat deze firma zeker waar is voor zijn geld! ze leveren goed werk voor een goede prijs!

  Jens Bruneel - Beach Café - 04/09/2018

 • Key4ce Security

  Key4ce Security

  Nationale Eventing L'Equino Waregem-Nokere

  De samenwerking verloopt perfect en het hoofd wordt koel gehouden bij tussenkomsten. Anticiperen op mogelijke problemen gebeurd op een perfecte inschatting van de situaties

  Kristof Callens - L'Equino - 14/08/2018

 • Key4ce Security

  Key4ce Security

  Bewaking aan zee

  Heel kalme, correcte mensen. We hebben geen problemen gekend tijdens het evenement, security zorgde dat alles vlot verliep. Achteraf goede debriefing met de politie in burger, die zeer tevreden waren over de bewaking.

  Lukas Vandenbogaerde - Xoka Events vzw - 13/07/2018

 • Key4ce Security

  Key4ce Security

  Beveiliging door Key4ce Security

  Reeds enkele jaren werkten wij voor onze fuif met key4ce. Vroeger hadden wij een 6 tal agenten en dit jaar een 2 tal. Ze zijn zeer vriendelijk en communiceren zeer goed met de organisatie. Ze zijn altijd in orde met het nodige papierwerk. Zeker een aanrader voor beveiliging op u evenement!

  Lukas Coppens - 13+ Deerlijk - 03/07/2018

Beveiligingsagenten

Sommige evenementen zijn erg risicogevoelig en vragen om professionele beveiliging. Gelukkig zijn er verschillende beveiligingsbedrijven die zich hierin specialiseren. Neem een kijkje naar onderstaande lijst en zoek met behulp van de filteropties aan de rechterzijde een beveiligingsfirma bij jou in de buurt.

Allerlei mogelijkheden beveiliging evenementen

Op het vlak van evenementbeveiliging zijn er een heleboel mogelijkheden. Beveiligingsagenten in uniform vallen erg hard op en werken preventief, maar ook een meer subtiele aanpak (bijvoorbeeld beveiligingsagenten in burger) is mogelijk. Stewards of hosts zijn een goede tussenoplossing. Houd er rekening mee dat stewards geen bewakingstaken mogen uitvoeren. Volgens de bewakingswetgeving mogen dat alleen opgeleide bewakingsagenten die een vergunning hebben.

Naargelang het risico schakel je ook de plaatselijke politie in. Bij grote publieke evenementen (zoals festivals en concerten) met een hoog risico is het erg nuttig om de politie te betrekken bij het beveiligingsplan en hen in te zetten op en rond de locatie. Vraag zeker advies wanneer je belangrijke VIP's (zoals leden van de Koninklijke Familie, politici, internationale artiesten ...) verwacht. Meestal komen deze mensen met een eigen legertje persoonlijke bodyguards en hebben ze specifieke eisen over de minimale beveiliging.

Een beveiligingsfirma toevoegen

Voeg gratis een beveiligingsbedrijf toe aan onderstaande lijst en bereik in een klap duizenden bezoekers die op zoek zijn naar beveiliging voor hun evenement.

Tags: beveiligingsagenten, beveiligingsagent, beveiligingspersoneel, veiligheidsagenten, beveiligen, beveiliging, evenementenbeveiligers, persoonsbescherming, bewakers, evenementenbeveiliger, evenementbeveiligers, veiligheidsagent, persoonsbeveiliging, bewakingsonderneming, bewaker, beveiligers, veiligheidsdiensten, beveiliging dancing, beveiliging discotheken, beveiliging cafe, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!