Vuurwerk

Wil je een vuurwerkshow organiseren? Deze vuurwerk leveranciers zorgen ervoor dat elke vuurwerkshow - zowel indoor als outdoor - een succes wordt.

Sparks EFX

Sparks EFX

Schrijf review Kortrijk/Heule

Bij Sparks-efx kan u terecht voor speciale effecten voor film, theater, productie en events. In- en outdoor in alle veiligheid Vuur, wind, explosies, rook, kogelinslagen, sneeuw, confetti, vuurwerk, co2-effecten, brandenscenering ...

Sense Effects

Sense Effects

Schrijf review Vinkega

Sense Effects maakt met Water Entertainment adembenemende watershows en water effecten voor festivals en andere evenementen.

Backstage FX, crew & productions

Backstage FX, crew & productions

Schrijf review Uitgeest

Backstage FX verzorgt de meest uiteenlopende effecten. Naast special effecten, als co2, confetti shooters en vlamsystemen, bedenken we ook complete eindshows voor festivals op muziek, met combinatie van special effects, outdoor theatervuurwerk, ...

RFI Pyro-events

RFI Pyro-events

Schrijf review Landgraaf

'RFI Pyro Events' is gespecialiseerd in het verzorgen van o.a. vuurwerk-evenementen, binnen-vuurwerk-evenementen, special effects, oudejaarsvuurwerk en pyro-musicals.

Pyroevents Fireworks & SpecialFX

Pyroevents Fireworks & SpecialFX

Schrijf review Bussum

Pyroevents verzorgt voor bedrijven, verenigingen of particulieren vuurwerk shows welk u evenement tot een waar feest maken. Vuurwerk brengt mensen bij elkaar op een unieke manier.

Eventgadgets

Eventgadgets

Schrijf review Paal

Decoratie, Sfeermakers & Feestartikelen tegen groothandelsprijzen voor particulieren, events en horeca sinds 1989.

Pro Industries

Pro Industries

Schrijf review Oud-Turnhout

Pro Industries geluid en licht.

MysteryFX

MysteryFX

Schrijf review Melick

Wij zijn sinds 2013 actief en verzorgen professionele spektakelshows tegen scherpe tarieven. U kan bij ons terecht voor alles op het gebied van Laser, vlammen, vuurwerk en totaalspektakels.

No Photo Available

Elementum FX bv

Schrijf review Wolvega

Elementum FX, vuurwerk, pyrotechnics en Special Effects te Wolvega; indoor outdoor vuurwerk, oudejaars vuurwerk, particulier vuurwerk, consumenten vuurwerk, evenementenvuurwerk, vuurwerkshow's, professioneelvuurwerk, grootvuurwerk.

No Photo Available

Vangelabbeek Events bvba

Schrijf review Lanaken

Wij zijn een professioneel bedrijf voor het verzorgen van vuurwerkshows, zowel indoor als outdoor. Ook verzorgen we totaalspektakels met licht, muziek, vuurwerk, vuur en dans.

No Photo Available

OnePyro

Schrijf review Didam

Professionele vuurwerkshows en evenementen.

No Photo Available

Amstock Produkties bv

Schrijf review Almere

Amstock Produkties is een full service productie & organisatiebureau die verschillende disciplines zoals vuurwerk en sfx in eigen beheer uitvoert. Door het op maat ontwikkelen en produceren van creatieve concepten bieden we een oplossing voor iedere vraag

No Photo Available

RWIN Showtechniek

Schrijf review Groningen

De kernactiviteiten van RWIN Showtechniek zijn het verhuren en verkopen van showtechniek, met showtechniek bedoelen wij decor, video en beeld, licht en geluid, truss en rigging.

No Photo Available

Paljasso vzw

Schrijf review Hoeselt

Circus Paljasso: Zoek je een Workshop circus, vuurshow, vuurspuwer, steltloper...? Bij ons ben je aan het juiste adres. Of heb jij misschien een ander leuk idee? Een suggestie? Laat het ons weten en wij kijken of we dit voor jullie kunnen organiseren.

No Photo Available

Meester Vuurwerk

Schrijf review Lelystad

eester Vuurwerk, uw supplier voor special fx, vuurwerk, confetti, co2, vlammen, kleuren vlammen met ons team van gecertificeerde pyrotechnici is ons niks te gek.

Meer resultaten wereldwijd

Special-effects / A³ productions

Special-effects / A³ productions

4 reviews Kortenaken

Special-effects kan u omschrijven als een fris bedrijf dat creatief, vernieuwend, open en gepassioneerd te werk gaat.

Art Of Confusion / 7theaven / Fabula Productions

Art Of Confusion / 7theaven / Fabula Productions

Schrijf review Kontich

Art Of Confusion verzorgt al meer dan 20 jaar de audiovisuele ondersteuning van corporate events, product lanceringen, culturele evenementen, shows en large scale party's en festivals.

AVM-SFX

AVM-SFX

Schrijf review Affligem

From a modest private party, a stylish B2B event to the biggest festivals and events in the world with the greatest artists, AVMSFX always has the most appropriate special effects or pyrotechnics and related know-how.

No Photo Available

T&T Fireworks bvba

Schrijf review Lummen

T&T Fireworks is een bedrijf dat professionele vuurwerkshows uitwerkt en realiseert. U kan bij ons terecht voor een traditionele vuurwerkshow, een low noise spektakel (geluidsarm vuurwerk), pyromusicals, ...

No Photo Available

Louis Wittenburg

Schrijf review Amsterdam

Louis Wittenburg is een van de oudste feestwinkels van Amsterdam [sinds 1901]. Door eigen import kunnen wij u voor elke gelegenheid een breed assortiment bieden: Halloween-artikelen, Kostuums, Pruiken, Ballonnen, Slingers, Fopartikelen, Maskers, Hoeden,..

No Photo Available

Empire Light & Sound

Schrijf review Wezembeek-Oppem

Empire Light & Sound. Uw partner in verkoop en verhuur van alle geluid en licht apparatuur.

No Photo Available

Profireworks

Schrijf review Burcht

Profireworks specialiseert zich in het organiseren van spektakelvuurwerkshows en vuurwerk, met daarin een ruime waaier aan vuurwerkshows, voor ieder thema en budget.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'Vuurwerk'.

Special-effects / A³ productions

Special-effects / A³ productions

Fijne samenwerking

|Wim Dejonghe (Alle Belgen vzw)|17/12/2019

Wij werken nu al een paar jaar samen met special-effects voor het brengen van extra sfeer op onze evenementen. Steeds een fijne samenwerking met correcte afspraken en prima service. Toppers in hun vak!!

Special-effects / A³ productions

Special-effects / A³ productions

Fantastisch!

|Zino Lehaen (Schlagerfestival Mol)|14/12/2019

Voor Schlagerfestival Mol heb ik reeds een jarenlange fijne samenwerking met Gregory van Special-effects! Vuurwerk, confetti, CO2-shooters, noem maar op! Gregory komt steeds met nieuwe ideeën op de proppen! Vooral zijn gevoel voor veiligheid geeft voor mij de doorslag. Op Gregory kan je rekenen.

Special-effects / A³ productions

Special-effects / A³ productions

Eindejaarsevenementen

|Dans Bár (Dans Bár vzw)|08/12/2019

Fijne samenwerking, keer op keer. Levert kwaliteit, op tijd! En met de nodige uitleg!
Aanrader!

Special-effects / A³ productions

Special-effects / A³ productions

Magisch moment!

|Lisa Aerts|08/12/2019

Het mooiste moment van mijn leven! Confetti tijdens openingsdans, kussen tijdens het vuurwerk en CO2 en vlammen tijdens een magisch feest... een feestje waar nog steeds over gepraat wordt en nog lang zal over gepraat worden. Onze trouw had een prachtig feest geweest, maar door special-effects.be was het echt geweldig, magisch, een droom! Dank je wel daarvoor...

Vuurwerk

Geef een magische toets aan jouw congres, bedrijfsfeest of productlancering met een heuse vuurwerkshow. Laat je publiek versteld staan met een indrukwekkend lichtspektakel en ze zullen nog lang over jouw evenement napraten.

Vuurwerk en meer

Met hun vakkennis zorgen onze partners ervoor dat elke vuurwerkshow - zowel indoor als outdoor - een succes wordt. Ze helpen jou bij het bedenken van een leuk concept en de uitvoering ervan, rekening houdend met de doelgroep en het budget.

Ook de veiligheid wordt niet vergeten. Vuurwerk kan namelijk voor gevaarlijke situaties zorgen. Gelukkig zorgen onze vuurwerkartiesten ervoor dat alle veiligheidsmaatregelen correct geïmplementeerd worden. Je kan dus zonder zorgen een vuurwerkshow organiseren.

Gratis een bedrijf aanmelden

Ben je een vuurwerkexpert? Dan mag jouw bedrijf niet in dit overzicht ontbreken. Klik op onderstaande knop en voeg jouw onderneming gratis toe aan onze database.

Tags: vuurwerk, professioneel vuurwerk, evenementen vuurwerk, spektakelvuurwerk, outdoor vuurwerk, oudejaarsvuurwerk, oudejaars vuurwerk, particulier vuurwerk, consumenten vuurwerk, grootvuurwerk, vuurwerkverkoop, vuurwerkshop, vuurwerkfestival, ...