Vuurwerk

Wil je een vuurwerkshow organiseren? Deze vuurwerk leveranciers zorgen ervoor dat elke vuurwerkshow - zowel indoor als outdoor - een succes wordt.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'Vuurwerk'.
 • Special-effects / A³ productions

  Special-effects / A³ productions

  Fijne samenwerking

  Wij werken nu al een paar jaar samen met special-effects voor het brengen van extra sfeer op onze evenementen. Steeds een fijne samenwerking met correcte afspraken en prima service. Toppers in hun vak!!

  Wim Dejonghe - Alle Belgen vzw - 17/12/2019

 • Special-effects / A³ productions

  Special-effects / A³ productions

  Fantastisch!

  Voor Schlagerfestival Mol heb ik reeds een jarenlange fijne samenwerking met Gregory van Special-effects! Vuurwerk, confetti, CO2-shooters, noem maar op! Gregory komt steeds met nieuwe ideeën op de proppen! Vooral zijn gevoel voor veiligheid geeft voor mij de doorslag. Op Gregory kan je rekenen.

  Zino Lehaen - Schlagerfestival Mol - 14/12/2019

 • Special-effects / A³ productions

  Special-effects / A³ productions

  Eindejaarsevenementen

  Fijne samenwerking, keer op keer. Levert kwaliteit, op tijd! En met de nodige uitleg!
  Aanrader!

  Dans Bár - Dans Bár vzw - 08/12/2019

 • Special-effects / A³ productions

  Special-effects / A³ productions

  Magisch moment!

  Het mooiste moment van mijn leven! Confetti tijdens openingsdans, kussen tijdens het vuurwerk en CO2 en vlammen tijdens een magisch feest... een feestje waar nog steeds over gepraat wordt en nog lang zal over gepraat worden. Onze trouw had een prachtig feest geweest, maar door special-effects.be was het echt geweldig, magisch, een droom! Dank je wel daarvoor...

  Lisa Aerts - 08/12/2019

Vuurwerk

Geef een magische toets aan jouw congres, bedrijfsfeest of productlancering met een heuse vuurwerkshow. Laat je publiek versteld staan met een indrukwekkend lichtspektakel en ze zullen nog lang over jouw evenement napraten.

Vuurwerk en meer

Met hun vakkennis zorgen onze partners ervoor dat elke vuurwerkshow - zowel indoor als outdoor - een succes wordt. Ze helpen jou bij het bedenken van een leuk concept en de uitvoering ervan, rekening houdend met de doelgroep en het budget.

Ook de veiligheid wordt niet vergeten. Vuurwerk kan namelijk voor gevaarlijke situaties zorgen. Gelukkig zorgen onze vuurwerkartiesten ervoor dat alle veiligheidsmaatregelen correct geïmplementeerd worden. Je kan dus zonder zorgen een vuurwerkshow organiseren.

Gratis een bedrijf aanmelden

Ben je een vuurwerkexpert? Dan mag jouw bedrijf niet in dit overzicht ontbreken. Klik op onderstaande knop en voeg jouw onderneming gratis toe aan onze database.

Tags: vuurwerk, professioneel vuurwerk, evenementen vuurwerk, spektakelvuurwerk, outdoor vuurwerk, oudejaarsvuurwerk, oudejaars vuurwerk, particulier vuurwerk, consumenten vuurwerk, grootvuurwerk, vuurwerkverkoop, vuurwerkshop, vuurwerkfestival, ...

Filters

Reviews

Advertenties