Vuurwerk

Een vuurwerk evenement op de planning? Je zoekt speciale effecten voor op je event, privéfeest, een productie in een theater of voor een filmopname? De vuurwerkleveranciers in onderstaande lijst zorgen ervoor dat elke vuurwerk show - zowel indoor als outdoor - niet alleen veilig georganiseerd wordt, maar ook een spetterend succes is.

SPARKS FX BVBA

SPARKS FX BVBA

Schrijf review Kortrijk/Heule

Bij Sparks-efx kan u terecht voor speciale effecten voor film, theater, productie en events. In- en outdoor in alle veiligheid Vuur, wind, explosies, rook, kogelinslagen, sneeuw, confetti, vuurwerk, co2-effecten, brandenscenering ...

Backstage FX, crew & productions

Backstage FX, crew & productions

Schrijf review Uitgeest

Backstage FX verzorgt de meest uiteenlopende effecten. Naast special effecten, als co2, confetti shooters en vlamsystemen, bedenken we ook complete eindshows voor festivals op muziek, met combinatie van special effects, outdoor theatervuurwerk, ...

Sense Effects

Sense Effects

Schrijf review Vinkega

Sense Effects maakt met Water Entertainment adembenemende watershows en water effecten voor festivals en andere evenementen.

Eventgadgets

Eventgadgets

Schrijf review Paal

Decoratie, Sfeermakers & Feestartikelen tegen groothandelsprijzen voor particulieren, events en horeca sinds 1989.

Pro Industries

Pro Industries

Schrijf review Oud-Turnhout

Pro Industries geluid en licht.

MysteryFX

MysteryFX

Schrijf review Melick

Wij zijn sinds 2013 actief en verzorgen professionele spektakelshows tegen scherpe tarieven. U kan bij ons terecht voor alles op het gebied van Laser, vlammen, vuurwerk en totaalspektakels.

Fuego Fireworks

Fuego Fireworks

Schrijf review Aalsmeer

Bij ons kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met vuur, special effects en vuurwerk. Met meer dan 20 jaar ervaring binnen onze branche weten wij keer op keer ons publiek te verwonderen waarbij veel waarde wordt gehecht aan onze ecologische footprin

No Photo Available

Elementum FX bv

Schrijf review Wolvega

Elementum FX, vuurwerk, pyrotechnics en Special Effects te Wolvega; indoor outdoor vuurwerk, oudejaars vuurwerk, particulier vuurwerk, consumenten vuurwerk, evenementenvuurwerk, vuurwerkshow's, professioneelvuurwerk, grootvuurwerk.

No Photo Available

Vangelabbeek Events bvba

Schrijf review Lanaken

Wij zijn een professioneel bedrijf voor het verzorgen van vuurwerkshows, zowel indoor als outdoor. Ook verzorgen we totaalspektakels met licht, muziek, vuurwerk, vuur en dans.

No Photo Available

OnePyro

Schrijf review Didam

Professionele vuurwerkshows en evenementen.

No Photo Available

Amstock Produkties bv

Schrijf review Almere

Amstock Produkties is een full service productie & organisatiebureau die verschillende disciplines zoals vuurwerk en sfx in eigen beheer uitvoert. Door het op maat ontwikkelen en produceren van creatieve concepten bieden we een oplossing voor iedere vraag

No Photo Available

SPM-Pauly

Schrijf review Oevel

Vuurwerkspektakels.

No Photo Available

RWIN Showtechniek

Schrijf review Groningen

De kernactiviteiten van RWIN Showtechniek zijn het verhuren en verkopen van showtechniek, met showtechniek bedoelen wij decor, video en beeld, licht en geluid, truss en rigging.

No Photo Available

Paljasso vzw

Schrijf review Hoeselt

Circus Paljasso: Zoek je een Workshop circus, vuurshow, vuurspuwer, steltloper...? Bij ons ben je aan het juiste adres. Of heb jij misschien een ander leuk idee? Een suggestie? Laat het ons weten en wij kijken of we dit voor jullie kunnen organiseren.

No Photo Available

Meester Vuurwerk

Schrijf review Lelystad

eester Vuurwerk, uw supplier voor special fx, vuurwerk, confetti, co2, vlammen, kleuren vlammen met ons team van gecertificeerde pyrotechnici is ons niks te gek.

Meer resultaten wereldwijd

Special-effects / A³ productions

Special-effects / A³ productions

5 reviews Kortenaken

Special-effects kan u omschrijven als een fris bedrijf dat creatief, vernieuwend, open en gepassioneerd te werk gaat.

Art Of Confusion / 7theaven / Fabula Productions

Art Of Confusion / 7theaven / Fabula Productions

Schrijf review Kontich

Art Of Confusion verzorgt al meer dan 20 jaar de audiovisuele ondersteuning van corporate events, product lanceringen, culturele evenementen, shows en large scale party's en festivals.

AVM-SFX

AVM-SFX

Schrijf review Affligem

From a modest private party, a stylish B2B event to the biggest festivals and events in the world with the greatest artists, AVMSFX always has the most appropriate special effects or pyrotechnics and related know-how.

No Photo Available

T&T Fireworks bvba

Schrijf review Lummen

T&T Fireworks is een bedrijf dat professionele vuurwerkshows uitwerkt en realiseert. U kan bij ons terecht voor een traditionele vuurwerkshow, een low noise spektakel (geluidsarm vuurwerk), pyromusicals, ...

No Photo Available

Louis Wittenburg

Schrijf review Amsterdam

Louis Wittenburg is een van de oudste feestwinkels van Amsterdam [sinds 1901]. Door eigen import kunnen wij u voor elke gelegenheid een breed assortiment bieden: Halloween-artikelen, Kostuums, Pruiken, Ballonnen, Slingers, Fopartikelen, Maskers, Hoeden,..

No Photo Available

EMPIRE Light & Sound

Schrijf review Wezembeek-Oppem

Empire Light & Sound. Uw partner in verkoop en verhuur van alle geluid en licht apparatuur.

No Photo Available

Profireworks

Schrijf review Burcht

Profireworks specialiseert zich in het organiseren van spektakelvuurwerkshows en vuurwerk, met daarin een ruime waaier aan vuurwerkshows, voor ieder thema en budget.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 5 reviews over bedrijven in de categorie 'Vuurwerk'.

Special-effects / A³ productions

Special-effects / A³ productions

Aangename samenwerking

|Myrthe L. (Marry & More)|16/01/2023

Ik heb een zeer aangename samenwerking gehad met Gregory van special effects. Vlot in zijn communicatie, komt afspraken na en staat klaar om te helpen.
Denkt gericht mee over de mogelijkheden. Hij geeft duidelijke instructies over het gebruik van zijn materiaal en alles werkte perfect.
Het trouwkoppel heeft genoten van een spectaculaire entree met vuurwerk en een openingsdans zwevend over wolkjes.

Special-effects / A³ productions

Special-effects / A³ productions

Fijne samenwerking

|Wim Dejonghe (Alle Belgen vzw)|17/12/2019

Wij werken nu al een paar jaar samen met special-effects voor het brengen van extra sfeer op onze evenementen. Steeds een fijne samenwerking met correcte afspraken en prima service. Toppers in hun vak!!

Special-effects / A³ productions

Special-effects / A³ productions

Fantastisch!

|Zino Lehaen (Schlagerfestival Mol)|14/12/2019

Voor Schlagerfestival Mol heb ik reeds een jarenlange fijne samenwerking met Gregory van Special-effects! Vuurwerk, confetti, CO2-shooters, noem maar op! Gregory komt steeds met nieuwe ideeën op de proppen! Vooral zijn gevoel voor veiligheid geeft voor mij de doorslag. Op Gregory kan je rekenen.

Special-effects / A³ productions

Special-effects / A³ productions

Eindejaarsevenementen

|Dans Bár (Dans Bár vzw)|08/12/2019

Fijne samenwerking, keer op keer. Levert kwaliteit, op tijd! En met de nodige uitleg!
Aanrader!

Vuurwerk

Je festival - van een dance festival tot een cultureel festival - dat afsluit met een mega vuurwerk. Je zakelijk evenement waar je op het hoogtepunt een vuurwerk show geeft. De lokale kermis of braderie die met een knal begint. Een vurig momentje op de afstudeer party. Een lichtspektakel tijdens een bruiloft. Special effects om middernacht tijdens het eindejaarsfeest dat je organiseert, ... er zijn redenen genoeg om een magisch spektakelvuurwerk te organiseren met schitterende kleuren en eindeloze variaties die indruk maken op jong en oud!

Professioneel vuurwerk of grootvuurwerk

Wat belangrijk is om te weten bij een vuurwerk evenement: professioneel vuurwerk of grootvuurwerk mag je als particulier niet aankopen. Het is veel krachtiger en dat is de reden waarom enkel professionals grootvuurwerk mogen afsteken. Die hebben een speciale opleiding gevolgd en kunnen daardoor alle veiligheidsmaatregelen correct implementeren. Dit vuurwerk moet bijvoorbeeld in een specifieke opslagplaats worden bewaard en dat wordt bepaald door de hoeveelheid pyrotechnische sas die in het vuurwerk zit. Redenen genoeg om een professionele partij in te huren als je een vuurwerk evenement gaat organiseren. Maak gebruik van eventplanner.net om je hierbij te helpen.

Vuurwerk, zowel buiten als binnen

Vuurwerk prikkelt! Bij buiten vuurwerk op een festival, evenement of wedstrijd kies je uit een breed assortiment aan verschillende types vuurwerk, eventueel gesynchroniseerd met muziek. Van spektakelvuurwerk tot kleinere vuurwerk shows die vuurwerk professionals al op enkele meters afstand veilig kunnen organiseren. Ook indoor vuurwerk is mogelijk. Binnen vuurwerk is een geweldige manier om je indoor activiteit extra kracht te geven. Ook hier kunnen vuurwerk experts met een breed assortiment van soorten vuurwerk een show op maat ontwerpen. Zo zijn er bijvoorbeeld fonteinen in verschillende hoogtes, kleuren en tijdsduur. De vuurwerk show kan ter plaatse perfect gecombineerd worden met andere special effects, zoals lichtflitsen en geluidseffecten, en synchroon lopen met muziek.

Een duidelijke trend op de markt is geluidsarm vuurwerk of eco- en milieuvriendelijk vuurwerk. Geluidsarm vuurwerk bijvoorbeeld heeft een even spectaculair effect maar heeft een maximale geluidsgrens van ongeveer 85 dB. Dat zorgt ervoor dat dieren minder stress hebben en dat er minder impact is op de natuur.

Jij gaat een vuurwerk evenement organiseren?

Dan ga je op zoek naar een partij om je te helpen bij dit aspect van je event organisatie. Je wil een bedrijf dat je ondersteunt bij het bedenken van een verrassend concept en de uitvoering van de vuurwerk show. Een partner die rekening houdt met je doelgroep en je budget. Je hoeft daarvoor het hele internet niet af te speuren. Onderstaande lijst biedt een groot aantal leveranciers. Je drukt gewoon op de knop voor meer informatie, of zelfs een offerte, bij de leverancier van je voorkeur. Zeker zijn van de kwaliteit van de geleverde diensten? Lees de reviews van klanten die eerder beroep deden op deze leveranciers voor spektakelvuurwerk.

Jouw professioneel vuurwerk bedrijf op deze lijst?

Jij pronkt nog niet op deze lijst en je bent een bedrijf of een persoon met gespecialiseerde kennis over vuurwerk? Dan mag je niet in dit overzicht ontbreken. Klik op onderstaande knop en voeg jouw onderneming gratis toe aan onze database. Zo kom je in het vizier van duizenden event organisatoren, zowel professionals als privépersonen, die deze meest volledige én meest geraadpleegde search engine met eventlocaties en event leveranciers consulteren, op zoek naar dé leverancier voor professionele vuurwerkshows. Ook bieden we andere marketing oplossingen voor onze klanten. We hebben een heel aanbod van slimme strategieën die jouw bedrijf helpen meer leads te scoren. Neem daarvoor contact op via onze website.

Tags: vuurwerk, professioneel vuurwerk, evenementen vuurwerk, spektakelvuurwerk, outdoor vuurwerk, grootvuurwerk, vuurwerkverkoop, vuurwerkshop, vuurwerkfestival, oudejaarsvuurwerk, oudejaars vuurwerk, particulier vuurwerk, consumenten vuurwerk, ...