header

Grime

Op zoek naar een grimeur? In deze lijst vind je een overzicht van alle grimeurs in Nederland. Ook voor cursussen en workshops kan je bij de meesten van hen terecht.

Grime

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.65/10. Gebaseerd op 19 reviews over bedrijven in de categorie 'Grime'.
 • Kinderanimatie Mr. Creezy

  Kinderanimatie Mr. Creezy

  De kids vonden het geweldig!

  Alles correct verlopen! Perfect tijdschema en correcte afhandeling. De kids (allemaal vrij jong) vonden het leuk en hebben nadien nog lang met de ballonfiguurtjes gespeeld!

  Nancy Van Eeckhout - 08/01/2019

 • Elni

  Elni

  Stijl en kleur analyse Elni

  We hebben een stijl en kleur analyse gevolgd bij Elni. We vonden het super aangenaam en zeer interessant. De cursus werd bijzonder vlot gebracht. De interactie was echt heel leuk en iedereen voelt zich direct op zijn gemak. Echt een aanrader!

  Anneloor Van den Bossche - 23/12/2018

 • Elni

  Elni

  Workshop kleur en stijl

  Toffe workshop. Professionele en vriendelijke begeleiding.

  Vincent Verhasselt - 23/12/2018

 • Elni

  Elni

  Teambuilding

  We hebben met de collega's een teambuilding kleur en stijl advies gevolgd bij elni, was heel leerrijk en tegelijk ook ontspannen sfeertje. Aanrader!

  Niels Beullens - 23/12/2018

Grime

Kinderen zijn gek op grime. Zo kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten en even hun favoriete personage of dier worden. Een grimeur is dus het perfecte kinderentertainment voor een bedrijfsevenement, opendeurdag of feest.

Plezier gegarandeerd

Grime is een kunst op zich. Deze artiesten kunnen als geen ander levensechte schilderingen aanbrengen. Met een grimeur bezorg je kinderen dus de tijd van hun leven. Maar dat is nog niet alles. Ook voor workshops kan je bij de meesten terecht. Zo kan je samen met klanten of collega's de kneepjes van het vak leren. Plezier gegarandeerd!

Een bedrijf aanmelden

Voeg een bedrijf toe aan onderstaande lijst om op een efficiënte manier nieuwe klanten te bereiken. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag, waar wacht je dus nog op?

Tags: grime, grimeren, facepainting, bellypaint, special effects grime, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!