Cabaret en Stand-upcomedians

Wil je een comedian boeken? Humor werkt! Een avondje ontspanning of inhoudelijke boodschappen op een prettige manier overbrengen? Stand-upcomedians en cabaretiers kunnen dat. In onderstaande lijst vind je de gepaste comedian of cabaretier voor jouw evenement of feest.

Aaaaha! Bureau voor live communicatie

Aaaaha! Bureau voor live communicatie

Schrijf review Den Haag

Aaaaha! the Actor Factory BV verrijkt communicatie met humor en interactie: workshops, filmpjes, presentatoren, sprekers, acteurs, openingsacts, maatwerk theater. Maak het onvergetelijk!

Boom Chicago

Boom Chicago

Schrijf review Amsterdam

Boom Chicago's prachtige theater aan de Rozengracht is een van Amsterdam's meest bijzondere locaties.

The Charming Thief & Hypnotist

The Charming Thief & Hypnotist

59 reviews Essen

Originele animaties en Comedy Hypnose Show. Ideaal voor bedrijfsevents, theaterzalen en exclusieve privé-feesten. Bovendien perfect viertalig! Gezien op VTM, VIER en op eventplanner.tv. Bekroond met Certificate of Excellence!

Humor in Bedrijf

Humor in Bedrijf

11 reviews Heerewaarden

Humor in Bedrijf bestaat al meer dan 10 jaar en maakt luchtige training-shows voor bedrijven over omgaan met verandering en omgaan met elkaar. Met 50% inhoud 50% humor.

Mr. Image Theater

Mr. Image Theater

Schrijf review Amsterdam

Mr. Image Theatre creëert een ongekend origineel maskertheater dat tot leven komt door direct contact met het publiek. De karakters van Mr. Image fascineren, intrigeren en maken mensen aan het lachen – waar zij ook verschijnen.

Partyfun by kwadraad

Partyfun by kwadraad

Schrijf review Diepenbeek

Party-Fun is het meest actieve artiestenbureau op vlak van animaties en artiesten voor bedrijfsfeesten, shoppingcentra, evenementen en privéfeesten. Party-Fun is een erkend artiestenbureau met een zeer groot aanbod.

Otto Wijnen Speaker & Coach

Otto Wijnen Speaker & Coach

Schrijf review Hoorn

Waar Otto zich extra in onderscheidt is zijn multimediakennis, snelle humor en taalgevoel. Ook is hij niet bang om – op ludieke wijze – in te grijpen als dat nodig mocht zijn.

Unieke Dagvoorzitter

Unieke Dagvoorzitter

6 reviews Norg

Laat u inspireren, motiveren, relativeren, trainen of ontwapenen door Typisch!, Cabaret op maat. Typisch! bestaat uit RTL nieuws presentatrice Femke Wolthuis en Eric Bergsma. Zij speelt op de locatie van uw keuze en spitst haar programma toe op uw gelegen

Karel Declercq cabaret

Karel Declercq cabaret

Schrijf review Izegem

Karel Declercq cabaret brengt 2 komische optredens: het jolijt van de actualiteit en elk jaar een komisch jaaroverzicht. Spits cabaret in originele vormen dat de grijze actualiteit verwerkt tot een aanstekelijk lachspektakel.

Theater in Feite

Theater in Feite

Schrijf review 's-Gravenzande

Voor feestelijke bijeenkomsten: humoristisch theater, cabaret, acts, zang, interactief. Voor congressen: ook humoristich, maar vaak met een inhoudelijke input. We komen dan langs voor deze input.

Tom Sligting

Tom Sligting

Schrijf review Brummen

Een van de eerste comedians van Nederland, met meer dan 17 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Specialiteit: Wrap up Comedyshow: tijdens het aanhoren van de sprekers schrijft Tom een op maat comedy show. Zeer doeltreffend waar lang over nagepraat wordt.

Cabaret-sprekersbureau Humor Werkt

Cabaret-sprekersbureau Humor Werkt

Schrijf review Den Haag

Humor Werkt is in 2008 opgericht door Ilonka Blok en Merel Kortekaas. Ontstaan vanuit de overtuiging dat humor een waardevolle toevoeging bij evenementen is: het werkt om de dag te breken, een boodschap luchtig te verpakken of gewoonweg ter ontspanning!

Theater Elckerlyc

Theater Elckerlyc

Schrijf review Antwerpen

De Komedie Compagnie is een commercieel theatergezelschap en brengt elk jaar drie komedies op de planken in Vlaanderen. In Antwerpen heeft het gezelschap Zaal Elckerlyc als vaste uitvalsbasis. De Komedie Compagnie gaat tevens op tournee in Vlaanderen.

Quirine Melssen Connectie Concerten

Quirine Melssen Connectie Concerten

Schrijf review Amsterdam

Stand-updiva Quirine Melssen heeft een apocalyptische insteek en combineert opera en stand-upcomedy.

Co Solo

Co Solo

Schrijf review Rotterdam

Organisatiebureau van evenementen en entertainment voor de zakelijke markt met focus op de doelstelling(en) van de klant en de gastengroep.

ArtiWorld

ArtiWorld

Schrijf review Lent

Jaarlijks zoeken en boeken vele honderden particulieren en bedrijven via de site van ArtiWorld naar een passende spreker, dagvoorzitter, presentator, artiest of band.

Mier Cabaret & Dagvoorzitters

Mier Cabaret & Dagvoorzitters

Schrijf review Rotterdam

MiER, makers van improvisatiecabaret! Een unieke vorm van cabaret vol interactie, improvisatie, muziek en inhoud. De show wordt ter plekke bedacht en het publiek bepaalt waar het over gaat. Er is geen onderwerp waarin MiER niet geïnteresseerd is.

ZinDerDing

ZinDerDing

Schrijf review Ranst

Ik vertel verhalen voor jong en oud: volksverhalen, erotische verhalen, verhalen voor kinderen en voor peuters.

No Photo Available

BlueLuna

Schrijf review Zwolle

Artiesten, entertainment en muziek; artiestenbureau BlueLuna.

No Photo Available

Van Engelenburg in Bedrijf

Schrijf review Haarlem

(Interactief) in Bedrijf, (Impro-)Voorstelling op Maat, Muziek op Maat, Column op Maat, Theater op Maat, Lied op Maat, Concert op Maat, Dagvoorzitters en Discussieleiders.

No Photo Available

AOT Events

Schrijf review Veenendaal

AOT Events is een evenementen-, management- en boekingsbureau. Sinds 2009 organiseren en programmeren wij ieder seizoen meer dan 150 evenementen, comedy shows en voorstellingen op vele locaties in binnen- en buitenland.

No Photo Available

Hans van Veen Entertainment

Schrijf review Mijdrecht

No Photo Available

Speakers Academy

Schrijf review Rotterdam

Welkom in de wondere wereld van Speakers Academy. We vertegenwoordigen de meest invloedrijke experts en autoriteiten van de wereld.

No Photo Available

Geerling evenementen & artiesten

Schrijf review Valkenburg

Geerling Evenementen is een multifunctioneel evenementen en artiestenburo met 20 jaar dagelijkse ervaring in de evenementenbranche in zowel actieve als interactieve vorm. Wij bieden u de meest uiteenlopende ingrediënten aan om van ieder evenement.

No Photo Available

Jonas & Friends

Schrijf review Amsterdam

Jonas & Friends wordt gevormd door Frans Schouten en Liesbeth Grimbergen. Zij treden op met bijzondere theatrale eyecatchers, theatervariété voorstellingen, openingsproducties en tal van mobiele animatie-acts op uiteenlopende evenementen. Het programma

No Photo Available

NAB EvenementenCreatie

Schrijf review Capelle aan den Ijssel

Organisatie van bedrijfsevenementen.

No Photo Available

ComedyTEAM

Schrijf review Zoetermeer

Wij leveren stand up comedians en comedyshows op maat met lachgarantie. Wij verzorgen workshops comedy en roasts.

Meer resultaten wereldwijd

Injabulo-Events

Injabulo-Events

Schrijf review Oostende

Wij van Injabulo-Events willen ons graag aan jou voorstellen als jouw partner in het organiseren van onvergetelijke evenementen en feesten. Met een ruime waaier aan animaties en acts, beloven wij een meerwaarde te bieden voor elk type evenement, of het nu

Vermaak vzw

Vermaak vzw

Schrijf review Haacht

Lachen is gezond en dat is wetenschappelijk bewezen! Omdat wij allen begaan zijn met onze gezondheid, pakt Vermaak Vzw uit met nieuwe zaalshows van de grappigste Vlaamse stand-up comedians.

LiveComedy

LiveComedy

Schrijf review Gent

Met humor haal je een bijzonder mooi middel in huis om mensen nog sneller te bereiken. Er ontstaat ontlading. Dat geeft een magisch gevoel en bevordert de groepsdynamiek.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.45/10. Gebaseerd op 80 reviews over bedrijven in de categorie 'Cabaret en Stand-upcomedians'.

The Charming Thief & Hypnotist

The Charming Thief & Hypnotist

Verwachtingen overtroffen

|Klaas De Beer (VSZ)|25/04/2024

Receptie na studiedag. The Charming Thief zorgt voor ongedwongen sfeer aan tafeltjes. Entertainment op hoog niveau. Sterk!!

The Charming Thief & Hypnotist

The Charming Thief & Hypnotist

Supertoffe avond

|Els Boden (Braxburg)|01/02/2024

Op het nieuwjaarsdiner van Braxburg heeft Dominik ons heel aangenaam verrast met al zijn originele goochel- en verdwijntrucjes. Ook de hypnose van een collega hebben we met prettige verwondering kunnen aanschouwen. Top avond!

The Charming Thief & Hypnotist

The Charming Thief & Hypnotist

Nieuwjaarsevent bij J&J

|B. Ellen (Johnson & Johnson Innovative Medicine)|30/01/2024

The Charming Thief was een meerwaarde op ons Nieuwjaarsevent! De gasten hebben genoten van de truuken en animatie die Dominik en Bregt opvoerden. Zeker de moeite, en het is eens iets anders 😉

The Charming Thief & Hypnotist

The Charming Thief & Hypnotist

Link 25 netwerkavond (Kontich)

|Tine Zwaenepoel (Link 25 VZW)|22/01/2024

zeer geslaagde netwerk avond op Link 25 , lovende reacties mogen ontvangen van Dominik's act.

Cabaret en Stand-upcomedians

Een stand-upcomedian is iemand die een vorm van cabaret doet waarbij veel improvisatie aan bod komt en de persoon inspeelt op de reactie van het publiek. De stand-upcomedian voert dan ook voornamelijk een humoristische monoloog. Huur je cabaret in, dan maakt de cabaretier meer gebruik van theatrale elementen tijdens zijn of haar show. Je ziet vaste nummers, meer acteerwerk en er zijn ook muzikale onderdelen aanwezig. Bij cabaret is publieksinteractie of -interventie minimaal of niet aanwezig.

Wil je een comedy show organiseren of een cabaretshow op maat? Of ben je op zoek naar een goede stand-upcomedian voor je personeelsfeest of bedrijfsfeest? Wij bij eventplanner.net hebben met veel plezier een overzichtelijke lijst met stand-upcomedians en cabaretiers voor je samengesteld zodat je vlot een comedian kunt boeken.

Stand up comedy op je bedrijfsevent

Boek een stand-upcomedian om een komische noot aan je bedrijfsevenement of -feest te geven. Maar ook om de dag of avond structuur te geven of een boodschap luchtig te verpakken. Ook tijdens zakelijke events kan humor namelijk een doorslaggevende factor zijn. Deze artiesten, die soms ook muziek maken, zingen, sketches opvoeren of typetjes spelen, halen de beste moppen en grappigste anekdotes boven om je collega’s, je klanten of je prospecten de tijd van hun leven te bezorgen. Er zijn zelfs stand-upcomedians die tijdens de bedrijfspresentaties een wrap-up maken van de onderwerpen en die dan onmiddellijk opvoeren als een stand-upcomedyact. Ook imitatoren en clowns worden wel eens ingehuurd als entertainment tijdens bedrijfsevents.

Tips bij het inhuren van een stand-upcomedian

Zeker bij een cabaret op maat maar ook als je een comedian boekt, is het van belang dat je vooraf in gesprek gaat om te bespreken welke show er gegeven gaat worden en of die bij het thema van je feest of event past. Bepaal ook op voorhand of je wil gaan voor een avondvullende comedyshow of eerder voor een bij-act gedurende de avond. Wil je graag een act in je eigen taal, of verwacht je publiek ook andere talen?

Comedian boeken?

Je wil een stand-upcomedian inhuren? Een cabaretevent organiseren als afsluiter voor je congres of seminar? De juiste stand-upcomedian boeken bij het juiste evenement is soms lastig. Neem je een ervaren ster uit de comedy scene met heel wat jaar ervaring, of engageer je een nieuwe of wat onbekende naam. En waar begin je in hemelsnaam te zoeken om een stand up act in te huren?

Maak het jezelf gemakkelijk. Consulteer onderstaande lijst. Je vindt er een uitgebreid aanbod van nationale en internationale stand up comedy specialisten die je kunt inhuren. Zoek je een lokale cabaretier of stand-upcomedian? Met de speciale zoekfilters kun je gemakkelijk zoeken binnen jouw regio. Wil je graag feedback over de stand up acts van deze mensen? Lees dan de reviews die eerdere klanten hebben geschreven. Comedians kun je rechtstreeks inhuren, of soms bieden ze hun diensten ook aan via artiestenbureaus.

Als comedian een gratis bedrijfspagina aanmaken bij eventplanner.net: dat kan!

Wist je al dat je gratis een bedrijfspagina kunt toevoegen aan deze lijst? Jouw bedrijfspagina! Een pagina vol informatie over jezelf en waarom mensen je als comedian moeten boeken. Druk op onderstaande knop, maak een bedrijfsfiche aan en klaar is kees. Zo makkelijk is het! Wil je daarnaast nog kennismaken met marketing tools die je helpen je doelgroep te bereiken zodat ze cabaret kunnen inhuren? Neem via deze website contact op met onze marketingexperts en zij vertellen je meer.

Tags: cabaret op maat, comedians, komiek, bedrijfscabaret, stand up act, stand up comedian, stand-up comedian, cabaret, comedian, stand up, standupcomedian, ...