Plofhuis
Het enige uitje dat nog wel kan met de collega's
Plofhuis|
10 November 2020

Zo richting de december maanden in deze bijzondere tijden is er grote behoefte om het jaar toch nog positief en waar mogelijk samen af te sluiten. Het zakelijk evenementenbureau Fort Evenementen heeft hierop ingespeeld met een coronaproof Autopuzzel Kerstuitje. Een sympathiek gebaar na dit voor iedereen zo bijzondere jaar.

De basis van het kerstuitje is een ouderwets gezellige autopuzzeltocht. Aan het begin corona-tijd bedacht het evenementenbureau een eerste autopuzzeltocht (voor particulieren) langs de Hollandse forten. Deze zorgde direct voor zoveel enthousiaste reacties dat er een hele website omheen werd ontwikkeld met meerdere routes. Inmiddels zijn hiervan al meer dan 500 verkocht.


Om hiermee ook hun zakelijke klant te bedienen, is er voor de decembermaand een speciale kersteditie bedacht in de vorm van een coronaproof kerstuitje. In teams van 2 of 3 personen wordt er een rally gereden waarbij de teams in tijdsblokken starten. De teams kunnen onderling met elkaar communiceren via de app en hierop wordt ook de eindejaar speech van de directie afgespeeld. Een hilarische competitie, uiteraard inclusief goodiebag met kerstdecoratie voor in de auto. Een goed moment om met elkaar nog een mooie herinnering te maken van dit jaar.


Daarnaast is er ook nog het autopuzzel kerstpakket én kunnen bedrijven een route op maat bestellen (bijvoorbeeld een route langs alle klanten).  


Al deze initiatieven zijn coronaproof. Bij de autopuzzeltocht hoef je onderweg namelijk niet uit te stappen en bij geen van de uitjes is er groepsvorming. Bij het kerstuitje zit je met 2 of 3 collega’s in de auto (afhankelijk van de maatregelen in december) en start elke auto in een ander tijdsblok.


Bekijk de complete inhoud van het autopuzzel kerstuitje via: www.autopuzzeltocht.nl/kerst

Like Reageer