way2events
Spar-Colruyt beurs omgetoverd door way2events.
way2events|
23 april 2024

BAANBREKENDE INNOVATIE ONTMOET BEDRIJFSELEGANTIE

Bij way2events hebben we de reputatie de regels van bedrijfsevenementen te herschrijven. We kijken verder dan het traditionele om unieke, gedenkwaardige ervaringen te creëren die zowel baanbrekend als trendsettend zijn. Onze recente samenwerking met Colruyt Group voor de organisatie van de Spar Beurs in Belorta Warehouses getuigt van deze innovatieve aanpak. Dit evenement toonde ons vermogen om een conventionele beurs om te vormen tot een dynamisch platform voor verbinding en ontdekking.


DE UITDAGING: DE SPAR BEURS NAAR EEN HOGER NIVEAU NEMEN

De opdracht van Colruyt Group was duidelijk: maak van de Spar Beurs een beleving die zowel leveranciers als franchisenemers inspireert. Met ruim 400 bezoekers per dag en 21 stands van leveranciers was de uitdaging groot. De taak was niet alleen om een evenement te organiseren, maar om een omgeving te creëren die zowel functioneel als fascinerend was, waar zakelijke kansen hand in hand gingen met innovatieve ervaringen.


EVENTMANAGEMENT: DE ESSENTIE VAN EXCELLENTIEVanaf het initiële concept tot de uiteindelijke uitvoering nam ons way2events-team de volledige verantwoordelijkheid op zich voor de planning en coördinatie van de Spar Beurs. Met onze ervaring en toewijding hebben we gezorgd voor een vlekkeloos resultaat, waarbij elk detail minutieus werd overwogen en geïmplementeerd.


EEN OMGEVING DIE VERWONDERT: DE TRANSFORMATIE VAN DE RUIMTE

De magazijnen van Belorta werden getransformeerd met een elegante zeildoektent van 10 bij 22 meter, die niet alleen ruimte bood aan de 21 leveranciersstands, maar ook een uitnodigende en inspirerende omgeving creëerde. Het interieur, verrijkt met sfeervolle verlichting en zorgvuldig geselecteerde decoraties, stimuleerde ontdekking en dialoog tussen Spar-franchisenemers en leveranciers, met als bijkomend voordeel dat er met materiaal en decoratie in eigen beheer gewerkt wordt, wat niet alleen kostenefficiënt maar ook duurzamer is.


INNOVATIE IN LICHT EN GELUID

De technische aspecten, waaronder licht en geluid, werden zorgvuldig afgestemd op de unieke sfeer van de beurs. Deze elementen verbeterden de algehele ervaring, maakten duidelijke communicatie mogelijk en creëerden een sfeer die zowel professioneel als gastvrij was.


LEVERANCIERSSTANDS: PLATFORMS VOOR PRESENTATIE

Elke leverancier kreeg de mogelijkheid om zijn producten te presenteren in een optimaal ingerichte stand. Ons team werkte nauw samen met de leveranciers om ervoor te zorgen dat elke stand niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk was, waardoor een optimale presentatie van de producten werd gegarandeerd.


ANIMATIE EN ENTERTAINMENT

Deze Spar Beurs was meer dan een zakelijk evenement; het was een platform voor verbinding en entertainment. Via verschillende animaties en activiteiten bood het evenement een welkome afleiding en versterkte het de sociale interacties tussen de bezoekers.


De Spar Fair was een daverend succes, een bewijs van onze visie op evenementenplanning waarbij innovatie en betrokkenheid centraal staan. De feedback van zowel de Colruyt Group als de bezoekers was overweldigend positief, met bijzondere lof voor de creatieve opzet, de vlotte organisatie en de dynamische interactie tussen leveranciers en franchisenemers.


WAY2EVENTS, UW PARTNER IN EVENTINNOVATIE

De Spar-beurs in Belorta Warehouses onderstreept ons engagement om uitzonderlijke evenementen te creëren die de verwachtingen overtreffen. Bij way2events zijn wij niet alleen uw eventpartner; wij zijn uw bondgenoot bij het creëren van ervaringen die herinneringen vormen, harten raken en mensen verbinden.

Met deze visie en missie gaan we verder dan de standaardaanpak en introduceren we nieuwe dimensies in de wereld van bedrijfsevenementen. Van het minutieus plannen van elk detail tot het uitvoeren van een naadloze ervaring: wij streven ernaar om van elk evenement een mijlpaal te maken.

Wij kijken ernaar uit om samen met u toekomstige evenementen te realiseren die niet alleen aan de verwachtingen voldoen, maar deze ook ver achter u laten. Bij way2events geloven we dat elk evenement een kans is om te inspireren, te innoveren en een succes te maken

bekijk origineel

Like Reageer