Event Idee

Event Idee

Event Idee
  • Vijfwegenstraat 176, 8800 Roeselare, België

EVENT IDEE : Life's a Party, Invite Yourself & let Eventidee worry about the Details!

Als Gast op uw eigen evenement, dat is waar wij prat op gaan en voor u verwezenlijken, u kunt u dus focussen op uw gasten terwijl wij zorgen dat alles op rolletjes verloopt.

Dit natuurlijk volgens jouw wensen en budget want we organiseren telkens op maat gemaakte concepten zodat u uw event gerust uniek mag noemen.


Eventidee, events voor bedrijven, professionals en particulieren

Mensen samenbrengen en het hun naar hun zin maken. Da’s het DNA van Eventidee en van Veerle Goddeeris, die al van jongs af aan het organiseren in het bloed had. Vandaag organiseert Eventidee – met vestigingen in Roeselare en Koksijde – evenementen, feesten, opendeurdagen en jubilea, zowel voor bedrijven, professionals als particulieren. Bij de klanten thuis, op het bedrijf of op exclusieve locaties. Samen met haar team specialisten zorgt creatief brein en drijvende kracht Veerle Goddeeris ervoor dat uw event een topper van formaat wordt. Warm, hartelijk, respectvol, creatief en steeds ten dienste van de klant, dat is Veerle Goddeeris ten voeten uit. Met een professionele bagage van meer dan 20 jaren weet Eventidee steeds de perfecte invulling te geven aan uw evenement.


Persoonlijke aanpak

Eventidee staat voor een persoonlijke aanpak, een originele invulling en goede afspraken. Altijd afgestemd op uw wensen en verlangens, hoe groot of intiem die ook mogen zijn. Eventidee keert uw briefing binnenstebuiten en gaat er prat op dat u een overzichtelijke prijsofferte krijgt zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. De gemaakte afspraken worden stipt nageleefd zodat u met een gerust hart kunt toeleven naar uw event. Eventidee zorgt er met andere woorden voor dat u zich “gast” voelt op uw eigen event.


Eén groot feest

Het leven zou één groot feest moeten zijn en dat is het ook vaak. Een geboorte, communie, huwelijk of diplomaviering, kinderanimatie, de organisatie van een verjaardagsfeestje, beursorganisatie, stand-aankleding, muzikale omlijsting, kinderfeestjes, party organisatie, teambuilding ... een reden om te feesten of om te ontspannen is nooit ver te zoeken… een perfecte organisatie evenmin. Stijlvol, jong en trendy, creatief, groots of net heel intiem. Eventidee beschikt over alle knowhow om een feest op uw maat te organiseren, op de locatie die perfect bij uw persoonlijkheid past. De organisatie is aan ons, het feest aan u.

Wij regelen alles van a tot z.

U houdt een opendeurdag of u bent van plan om uw medewerkers eens goed in de watten te leggen? Of u hebt een nieuw product dat u graag wilt voorstellen of misschien plant u uw eerste beursdeelname? Eventidee zorgt voor stopping power en dat alles op wieltjes verloopt. Geen zorgen voor u, Eventidee regelt alles met de nodige vakkennis, creativiteit, maar vooral met veel goesting. Een concept op uw maat met respect voor uw budget & huisstijl.


Een onvergetelijke ervaring.

Eventidee probeert u en uw gasten te beroeren, te verrassen en te verwonderen. En daarvoor trekken we alle registers open en prikkelen we alle zintuigen van uw gasten met een beleving die ze niet gauw zullen vergeten. Wedden dat men nog lang napraat over uw event in West-Vlaanderen? Zorgen hoeft u zich niet te maken. Die nemen wij op ons: voor, tijdens en na het event. U zit met een onmogelijke timing of een ongewone vraag? Vertrouw op ons: wij toveren altijd weer een oplossing op maat uit onze hoed. 

Genieten als VIP-gast op uw eigen evenement, dat is onze missie en vind je terug in onze slogan: "Life's a party, invite yourself and let Eventidee worry about the details!" 

Event Idee
In Your Loge Evenementen die Tomorrowland Around the World - Digitaal festival hosten
25 juli 2020

IYLE hosting Tomorrowland Around The World - 25 & 26 juli

Dat 2020 een apart jaar is geworden, dat valt niet meer te betwisten. Zowel op professioneel als op sociaal vlak moesten we het met een pak minder stellen en ook die heerlijke festivalzomer mochten we op onze buik schrijven. Om de pijn wat te verzachten komt Tomorrowland nu met Around the World, een digitaal ...

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer

6 reviews over Event Idee - 9.8/10

Schrijf een review
Lies Nuyttens
New|Schilderwerken SDAD|

It was just a perfect day!

We hebben onze huwelijksdag met blind vertrouwen uit handen gegeven aan Veerle!
Wat niet evident is voor mij want ik heb graag de touwtjes zelf in handen, doch intrigeerde hun slogan mij, “life’s a party, invite yourself and let us worry about the details!’”
Veerle is een expert in dergelijke zaken goed en op maat aan te pakken. Nooit had deze dag op deze manier kunnen verlopen of in elkaar gestoken geweest zijn mocht ik dit zelf op mij genomen hebben.
Ik kan zeer overtuigend zeggen dat dit echt een goede beslissing is geweest.
Veerle respecteerde het feit dat wij geen klassiek huwelijksfeest wilden en besefte ook dat er grote verschillen zaten tussen de wensen van mezelf en die van Arne. Toch slaagde ze er in om onze werelden samen te brengen in een op maat gegoten huwelijksfeest waar we ons beiden zeer goed en comfortabel bij gevoeld hebben.
We hebben door Veerle haar perfecte organisatie en coördinatie beiden ten volle van iedere minuut kunnen genieten. De complimenten dat het een goede en leuke, georganiseerde dag en topfeest was stroomden binnen tot dagen nadien.
Dit wil je toch hé, dat je feest als zeer positief en leuk herinnert wordt. Bedankt Veerle voor de organisatie en coördinatie van onze dag, it was just a perfect day!
Heb je dus een event of privéfeest en twijfel je er aan om op deze manier te werk te gaan, twijfel niet langer en laat Veerle er op los, het wordt ongetwijfeld een topfeest of event!
Veerle, oprechte dank vanwege Lies & Arne!

Reactie van Event Idee op deze review:

Hartelijk dank Lies, wij hebben jullie huwelijksfeest met heel veel 'goesting' georganiseerd en we zijn uiterst tevreden dat wij aan onze missie hebben voldaan, want het gevoel van gast te zijn op je eigen evenement is wat wij graag aan onze klanten schenken.
Daarom onze motto: "Life's a party, invite yourself & let us worry about the details"

0 likes|
Jan Goddeeris
New|GODDEERIS NV|

Oog voor detail

We hebben reeds verschillende events georganiseerd met Event-Idee. Zowel groot (opening van onze nieuwe bedrijfsgebouwen) als klein (het opstellen van een ijscrèmekraam voor onze werknemers tijdens de warme zomermaanden). Telkens moeten wij vaststellen dat het oog voor detail en de zeer hoge afwerkingsgraad, steeds opvalt tijdens onze events. Geen moeite is hen te groot, om een gepersonaliseerd detail uit te werken. Zoals bierviltjes met ons logo, vlaggetjes met logo, uiterst verzorgde uitnodigingen en niet te vergeten een opkuis waarvan je nooit gemerkt hebt dat er een event gebeurd is, zodat alles terug zijn normale gang kan gaan. Veerle blijft er altijd bij tot de laatste. Proficiat voor jullie inzet_

Reactie van Event Idee op deze review:

Hartelijk dank voor deze mooie woorden... voor ons zijn het de details die het verschil maken en we zijn blij dat dit gewaardeerd wordt.

0 likes|
Sarah Van Cauwenberghe
New|BDO|

Openingsreceptie nieuw kantoor BDO Melle

Hartelijk bedankt voor de voortreffelijke organisatie.
Héél vriendelijke, vlotte en zeer dynamische samenwerking. Heel creatieve ideeën, de virtual reality rondleiding was een succes!
Het event werd volledig aangepast op maat van ons bedrijf.
Eventidee wordt door ons aan éénieder warm aanbevolen! Wij zijn méér dan tevreden.
Een event dat we niet snel zullen vergeten!

Heel erg bedankt!

Reactie van Event Idee op deze review:

Bedankt Sarah, Het was ook fijn samenwerken met de mensen van BDO.

0 likes|
Steven Beirinckx
New|BM Engineering|

Originele ideeën leiden tot een geslaagde netwerkavond

Door een zorgvuldig uitgekiend idee, hebben we verschillende positieve commentaren gekregen op het netwerkevent dat jullie voor ons bedrijf hadden georganiseerd. We hebben ons doel bereikt door een mooie combinatie van inhoudelijke voorstellingen, networking en culinair genot. Vooral de inbreng om in kleinere groepen te werken en meerdere events te organiseren heeft geleid tot telkenmale een geslaagde avond.

1 like|
Rudi Vereecke
New|Multiform|

Professionele organisatie

Degelijk en professioneel georganiseerd, ook al was de deadline strak. Iventidee denkt mee met de opdrachtgever voor de invulling van het evenement en laat een flexibele keuze van de diverse mogelijkheden toe. Goede subcontractors, duidelijke communicatie ivm wat we mochten verwachten, waarbij het budget niet overschreden werd.

1 like|
Hilde Vanhaelewijn
New|Viamundi & Coachpartners|

infodag 26 januari 2016

ik ben heel tevreden over het verloop van onze infodag. Zowel de voorbereiding, als de dag zelf, als het afbouwen nadien is goed verlopen. De communicatie verliep heel vlot en het evenement was een succes. De klanten die wij die dag uitgenodigd hebben, waren allen in de wolken. Wij hadden zelf een idee van hoe we die dag zouden invullen. Event Idee heeft onze ideeën gerealiseerd zoals wij die wensten waardoor wij de dag konden plannen zoals we het zelf wilden maar zonder de stress om alles tijdig voor elkaar te krijgen. De samenwerking verliep absoluut naar wens.

1 like|
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Activiteiten Event Idee

Activiteitsregio's:
Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Belgium
Activiteiten:
Evenementenbureaus | Privéfeesten organisatie
Trefwoorden:
organisatie feest | evenement organiseren | organisatie bedrijfsevenement | organisatie evenementen | bedrijfsevenement organiseren | organisatiebureau | feesten organisatie | bedrijfsfeest | evenementen organiseren | bedrijfsfeest organisatie | evenementenbureau | organisatie bedrijfsfeesten | bedrijfsfeesten | organisatie feesten | bedrijfsfeesten organisatie | feest organisatie | eventbureau | bedrijfsevenement organisatie | trouwfeest | organisatie evenement | feesten organiseren | bedrijfsevenementen | evenementen organisatie | bedrijfsevenementen organiseren | huwelijksfeest | communiefeest | bedrijfsevenementen organisatie | bedrijfsevenement | bedrijfsfeest organiseren | organisatie bedrijfsevenementen | organisatie bedrijfsfeest | evenementbureau | feest organiseren | evenement organisatie | bedrijfsfeesten organiseren | animatie | tuinfeest | feesten | huwelijk | totaalconcept | feest | origineel evenement
Event Idee
There's a new kid in town... Maak kennis met In Your Loge Events, een gloednieuw concept by Eventidee!
15 juli 2020

Een zomer zonder evenementen? Niet als het aan ons ligt! 

Een hele tijd lang konden er omwille van de coronamaatregelen geen evenementen plaatsvinden, maar sinds 1 juli kreeg de evenementensector opnieuw groen licht. De mogelijkheden zijn nog steeds beperkt, maar met In Your Loge Events willen wij ons toch voor de volle 100% inzetten voor een zomer vol stijlvolle en leuke ...

Lees meer

Like Reageer
Event Idee
Verbondenheid in virtuele tijden
27 april 2020

Een teambuilding met de collega’s of een vrijgezellenparty met de vriendinnen… allemaal vanuit hun eigen kot… Dat zijn enkele van de mogelijkheden die wij jou kunnen aanbieden in deze periode waarin persoonlijk contact enkel via virtuele evenementen mogelijk is. 

Elk evenement wordt voor jou op maat uitgewerkt met uitgelezen details zodat jouw exclusieve boodschap duidelijk wordt overgebracht aan het juiste doelpubliek.  

Wij nemen de totale organisatie voor onze rekening zodat jij ...

Lees meer

Like Reageer
Event Idee
Eventidee doet het al 19 jaren met een smile!
5 oktober 2019

Wij zijn fier op onze 19de verjaardag en we kunnen oprecht zeggen dat we ons nog steeds 'jeunen' in het organiseren van op-maat-gemaakte-evenementen vol nuttige details dat leiden tot een resultaatgerichte investering... Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren voor je volgend evenement!

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 5 oktober 2019

Proficiat met jullie verjaardag!

Event Idee
Management Outdoor Meeting
15 november 2019

Voor mijn klant gaan wij 2 maal per jaar op zoek naar een gezellige locatie om eens op een andere manier en volledig uit de werksfeer te vergaderen met het management-team, dit om hun strategie en budgetplanning met een open geest en in een ontspannen sfeer te kunnen bespreken.

Deze last-minute aanvraag van november was weeral een geslaagde missie: een ...

Lees meer

Like Reageer