Event Idee

Event Idee

 • Vijfwegenstraat 176, 8800 Roeselare, België

Event Idee is een organisatiebureau die het u of uw bediende gemakkelijker maakt om gelijk welk event te organiseren. Dit steeds in samenspraak en volledig naar uw wens en budget. Zowel voor bedrijven als persoonlijke aangelegenheden, ook voor kleine evenementen!

EVENT IDEE : Uw Event, Ons Idee!

Event Idee
Eventidee doet het al 19 jaren met een smile!
05 October 2019

Wij zijn fier op onze 19de verjaardag en we kunnen oprecht zeggen dat we ons nog steeds 'jeunen' in het organiseren van op-maat-gemaakte-evenementen vol nuttige details dat leiden tot een resultaatgerichte investering... Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren voor je volgend evenement!

Like Comment
Kevin Van der Straeten
Leader
Pink Minds Media|21 October 2019

Proficiat met jullie verjaardag!

Like | Reply

3 reviews over Event Idee - 9.2/10

 • Originele ideeën leiden tot een geslaagde netwerkavond

  Door een zorgvuldig uitgekiend idee, hebben we verschillende positieve commentaren gekregen op het netwerkevent dat jullie voor ons bedrijf hadden georganiseerd. We hebben ons doel bereikt door een mooie combinatie van inhoudelijke voorstellingen, networking en culinair genot. Vooral de inbreng om in kleinere groepen te werken en meerdere events te organiseren heeft geleid tot telkenmale een geslaagde avond.

  - BM Engineering ()

 • Professionele organisatie

  Degelijk en professioneel georganiseerd, ook al was de deadline strak. Iventidee denkt mee met de opdrachtgever voor de invulling van het evenement en laat een flexibele keuze van de diverse mogelijkheden toe. Goede subcontractors, duidelijke communicatie ivm wat we mochten verwachten, waarbij het budget niet overschreden werd.

  - Multiform ()

 • infodag 26 januari 2016

  ik ben heel tevreden over het verloop van onze infodag. Zowel de voorbereiding, als de dag zelf, als het afbouwen nadien is goed verlopen. De communicatie verliep heel vlot en het evenement was een succes. De klanten die wij die dag uitgenodigd hebben, waren allen in de wolken. Wij hadden zelf een idee van hoe we die dag zouden invullen. Event Idee heeft onze ideeën gerealiseerd zoals wij die wensten waardoor wij de dag konden plannen zoals we het zelf wilden maar zonder de stress om alles tijdig voor elkaar te krijgen. De samenwerking verliep absoluut naar wens.

  - Viamundi & Coachpartners ()