Event Idee

Event Idee

  • Vijfwegenstraat 176, 8800 Roeselare, België

Event Idee is een organisatiebureau die het u of uw bediende gemakkelijker maakt om gelijk welk event te organiseren. Dit steeds in samenspraak en volledig naar uw wens en budget. Zowel voor bedrijven als persoonlijke aangelegenheden, ook voor kleine evenementen!

EVENT IDEE : Uw Event, Ons Idee!

Event Idee
Verbondenheid in virtuele tijden
27 April 2020

Een teambuilding met de collega’s of een vrijgezellenparty met de vriendinnen… allemaal vanuit hun eigen kot… Dat zijn enkele van de mogelijkheden die wij jou kunnen aanbieden in deze periode waarin persoonlijk contact enkel via virtuele evenementen mogelijk is. 

Elk evenement wordt voor jou op maat uitgewerkt met uitgelezen details zodat jouw exclusieve boodschap duidelijk wordt overgebracht aan het juiste doelpubliek.  

Wij nemen de totale organisatie voor onze rekening zodat jij samen met de vrienden / collega’s / klanten / prospecten kan genieten van een zorgeloos evenement. 

Voor bedrijven garanderen wij een return on investment en een prachtige herinnering voor de geschiedenis van je bedrijf. 

Voor privé aangelegenheden schrijven wij samen met jou onvergetelijke geschiedenis, een feest ...

Lees meer

Like Comment

4 reviews over Event Idee - 9.4/10

Sarah Van Cauwenberghe
New|BDO|

Openingsreceptie nieuw kantoor BDO Melle

Hartelijk bedankt voor de voortreffelijke organisatie.
Héél vriendelijke, vlotte en zeer dynamische samenwerking. Heel creatieve ideeën, de virtual reality rondleiding was een succes!
Het event werd volledig aangepast op maat van ons bedrijf.
Eventidee wordt door ons aan éénieder warm aanbevolen! Wij zijn méér dan tevreden.
Een event dat we niet snel zullen vergeten!
Heel erg bedankt!

Reactie van Event Idee op deze review:

Bedankt Sarah, Het was ook fijn samenwerken met de mensen van BDO.

Like0 likes
Steven Beirinckx
New|BM Engineering|

Originele ideeën leiden tot een geslaagde netwerkavond

Door een zorgvuldig uitgekiend idee, hebben we verschillende positieve commentaren gekregen op het netwerkevent dat jullie voor ons bedrijf hadden georganiseerd. We hebben ons doel bereikt door een mooie combinatie van inhoudelijke voorstellingen, networking en culinair genot. Vooral de inbreng om in kleinere groepen te werken en meerdere events te organiseren heeft geleid tot telkenmale een geslaagde avond.

Like1 like
Rudi Vereecke
New|Multiform|

Professionele organisatie

Degelijk en professioneel georganiseerd, ook al was de deadline strak. Iventidee denkt mee met de opdrachtgever voor de invulling van het evenement en laat een flexibele keuze van de diverse mogelijkheden toe. Goede subcontractors, duidelijke communicatie ivm wat we mochten verwachten, waarbij het budget niet overschreden werd.

Like1 like
Hilde Vanhaelewijn
New|Viamundi & Coachpartners|

infodag 26 januari 2016

ik ben heel tevreden over het verloop van onze infodag. Zowel de voorbereiding, als de dag zelf, als het afbouwen nadien is goed verlopen. De communicatie verliep heel vlot en het evenement was een succes. De klanten die wij die dag uitgenodigd hebben, waren allen in de wolken. Wij hadden zelf een idee van hoe we die dag zouden invullen. Event Idee heeft onze ideeën gerealiseerd zoals wij die wensten waardoor wij de dag konden plannen zoals we het zelf wilden maar zonder de stress om alles tijdig voor elkaar te krijgen. De samenwerking verliep absoluut naar wens.

Like1 like
Event Idee
Management Outdoor Meeting
15 November 2019

Voor mijn klant gaan wij 2 maal per jaar op zoek naar een gezellige locatie om eens op een andere manier en volledig uit de werksfeer te vergaderen met het management-team, dit om hun strategie en budgetplanning met een open geest en in een ontspannen sfeer te kunnen bespreken.

Deze last-minute aanvraag van november was weeral een geslaagde missie: een gezellige cocktailbar midden in de stad (en dus vlakbij restaurants voor een afhaal-lunch menu) werd het kader voor deze MOM.

Het management-team werd ontvangen om 08u45 met een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet en kon daarna aansluitend vergaderen in het voor de ...

Lees meer

Like Comment
Event Idee
Eventidee doet het al 19 jaren met een smile!
05 October 2019

Wij zijn fier op onze 19de verjaardag en we kunnen oprecht zeggen dat we ons nog steeds 'jeunen' in het organiseren van op-maat-gemaakte-evenementen vol nuttige details dat leiden tot een resultaatgerichte investering... Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren voor je volgend evenement!

Like Comment
Kevin V.
Leader |Multiform |

Proficiat met jullie verjaardag!