blankspace Brussels

blankspace Brussels

blankspace Brussels
  • Rue Saint-Quentin 29, 1000 Brussels, België

Welkom in de blankspace Brussel, waar blankspace jouwruimte wordt. Op het moment dat je binnenstapt, voelt het alsof je je ruimte betreedt. Onze ruimtes zijn blanco doeken, wachtend tot uw op maat gemaakte visie tot leven wordt gebracht. Genesteld in een serene woonstraat vlak achter het Berlaymontgebouw, het hoofdkwartier van de Europese Commissie in Brussel, biedt een blankspace een onderscheidende setting voor elke gelegenheid. Onze ruimtes zijn perfect voor zakelijke bijeenkomsten, productlanceringen, teambuildings en meer...


Ons Concept

Onze naam, blankspace, spreekt boekdelen. Net als een blanco vel papier is deze ruimte neutraal en wacht op jouw creatieve flair om kleur en stijl te creëren. Op het eerste gezicht lijkt het leeg, de minimalistische witte kozijnen sieren de muren, aangevuld met hangend groen aan het plafond. Deze leegte van de ruimte is eenvoudig te transformeren in blankspace.


Onze ruimtes

De begane grond van ons strakke herenhuis is van jou, bestaande uit drie aaneengesloten ruimtes, een stedelijke creatieve studio en een stadstuin, gezamenlijk bekend als blankspace Brussel.


barspace

Zodra u door onze deuren loopt, bevindt u zich in de uitnodigende barspace. Deze ruimte is ideaal als in- of break-outruimte voor een koffiepauze of lunchbuffet tot 28 gasten.

 

meetingspace

Grenzend aan de barspace vindt u meetingspace.

Deze ruimte is uitgerust met een Samsung Frame en biedt plaats aan bestuursvergaderingen, cocktailrecepties of productlanceringen voor maximaal 28 gasten.


tablespace

Via de houten schuifdeuren betreedt u de tablespace met onze kenmerkende hangende en verstelbare tafels. Uitgerust met Samsung Frames is de ruimte ideaal voor vergaderingen, workshops of diners tot 30 gasten.


gardenspace

Genesteld achter het herenhuis, ligt de gardenspace van onze weelderige stadstuin, die de hele dag in direct zonlicht baadt. Ideaal voor een break-outsessie tijdens vergaderingen, voor een aperitief of winterbarbecue tot 30 gasten.


studiospace

Achter de tuin, verscholen achter glazen deuren, is de studiospace ideaal voor creatieve bijeenkomsten en biedt het een vleugje inspiratie. Het is perfect voor fantasierijke brainstormsessies, conferenties, kleinschalige workshops of zomerse diners. De ruimte is uitgerust met een Samsung Frame en biedt plaats aan vergaderingen of lunches in de open lucht voor maximaal 20 gasten.


Onze catering

Of u nu zin heeft in een lichte lunch of een extravagant viergangenfeest, wij werken samen met een selectie cateringpartners, elk met een eigen culinaire stijl. Onze partners zijn onder meer Fonteyne The Kitchen , I Tratturi , Barpartners en OBAO.


Onze workshops

Entertainment toevoegen aan uw evenement? Denk eens aan onze workshops, aangeboden in samenwerking met partners als Greenmood , I Tratturi , Barpartners en fotograaf Luk Vander Plaetse .

blankspace Brussels
Spaces opnieuw gedefinieerd: een blik op de open dag van blankspace
28 November 2023

In het hart van de levendige EU-wijk organiseerde blankspace Brussels op 9 november met trots een onvergetelijke open dag, waarbij zijn nieuwste ruimtes werden onthuld aan een enthousiast publiek. De lucht gonsde van opwinding toen de gasten de innovatieve wereld van de lege ruimte binnenstapten, waar creativiteit geen grenzen kent. Hartelijk dank aan alle aanwezigen.

Toen gasten de drempel overstaken naar ...

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer

Reviews over blankspace Brussels

Er zijn (nog) geen reviews over blankspace Brussels. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Kenmerken blankspace Brussels

Wifi

gratis 

Aantal personen

1 - 60 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

parking - gratis 

Omgeving

vlakbij snelweg 

stad (centrum) 

Cateringlocatie

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten

airco 

geluidsinstallatie 

projectie 

Activiteiten blankspace Brussels

Activiteitsregio's:
België | Bruxelles-Capitale
Activiteiten:
Vergaderzaal huren in Brussel | Vergaderzaal huren | Feestzaal huren in Brussel | Feestzaal huren | Evenementenlocatie huren in Brussel | Evenementenlocatie huren
Trefwoorden:
eventlocatie | eventlocatie brussel
blankspace Brussels
Urban Serenity ontdekken: de tuinruimte bij blankspace
28 November 2023

Heb je ooit een rustige stedelijke oase gewenst om te ontsnappen aan de drukte van het stadsleven? Blankspace heeft precies dat gecreëerd, en het ligt vlak achter hun herenhuis: de betoverende tuinruimte. Als u het terrein betreedt, is het alsof u uw eigen geheime tuin betreedt, wachtend om ontdekt te worden.


Het concept van blankspace gaat erom dat u zich thuis ...

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer
blankspace Brussels
Waar natuur innovatie ontmoet: verhoog uw creativiteit in onze tafelruimte
06 November 2023

Genesteld in het creatieve wonderland van Blankspace Brussel, ontdekt u een ruimte die zeker tot uw verbeelding zal spreken en uw evenementervaring naar een hoger niveau zal tillen. Welkom bij tablespace, waar schuifdeuren een oase van creativiteit en innovatie onthullen.


Verhoog de creativiteit, één tafel tegelijk

Terwijl u door de schuifdeuren naar de tafelruimte glijdt, wordt u onmiddellijk getransporteerd naar een wereld ...

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer
blankspace Brussels
Socialiseren en strategiseren: Ontdek de bar en vergaderruimte van blankspace
03 November 2023

Als het gaat om het organiseren van een onvergetelijk evenement, is het kiezen van de juiste locatie cruciaal. Betreed blankspace Brussels, een unieke locatie waar creativiteit geen grenzen kent. blankspace tilt het concept van op maat gemaakt maatwerk naar een geheel nieuw niveau en transformeert de ruimtes in uw persoonlijke canvas voor uw evenement. Laten we de opmerkelijke barruimte en ...

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer