Studio A12 bv

Studio A12 bv

  • Schoudermantel 52, 3981 AH Bunnik, Nederland

Studio A12 in Bunnik, dé evenementenlocatie voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Studio A12 is een unieke evenementenlocatie met 4 verschillende sfeerruimtes en een groot outdoorterrein, met capaciteit tot wel 3.000 gasten. 

De ruimtes zijn multifunctioneel inzetbaar; door alle ruimtes met elkaar te combineren ontstaat er een maximum capaciteit van 4.000 gasten. Naast de thematische personeelsfeesten is Studio A12 ook de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten zoals een congres, productpresentatie, beurs of relatiedag.

Studio 1
Studio 1 is de blackbox van Studio A12 en heeft een vrije zaaloppervlakte van meer dan 850 m², een hoogte van ruim 6 meter, een groot balkon en een capaciteit van maar liefst 1.500 gasten. De mogelijkheden in Studio 1 zijn eindeloos veelzijdig en overweldigend. 
 

Studio 2
Studio 2 staat voor sfeervol en verrassend. Een vaste DJ en LJ Booth en de uitgebreide licht- en geluidsfaciliteiten maken van Studio 2 een trendy ruimte. Door de moderne LED-verlichting kan de hele ruimte eenvoudig in de kleuren van uw bedrijf worden uitgelicht. 

Studio 3
Modern, sfeervol, zakelijk en trendy: dat is Studio 3, voorzien van een unieke LED-Wall. De LED-Wall, die doorloopt over het plafond, zorgt bij ieder evenement voor een unieke lichtsensatie: bewegende beelden en bedrijfslogo’s kunnen in alle kleuren worden weergegeven.

Uitstekend gelegen direct langs de A12, op 5 km. afstand van Utrecht. Goed bereikbaar en met 1.200 bewaakte en op eigen terrein gelegen, gratis parkeerplaatsen. 

Studio A12 is onderdeel van Brothers Horeca Groep (BHG); een jonge, groeiende organisatie die gastvrijheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Reviews over Studio A12 bv

Er zijn (nog) geen reviews over Studio A12 bv. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Studio A12 bv

Wifi

gratis 

Aantal personen

150 - 3000 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - gratis 

Omgeving

vlakbij snelweg 

Catering locatie

vrij van catering 

Faciliteiten

airco 

blackbox 

geluidsinstallatie 

projectie