Ductape - Event Agency

Ductape - Event Agency

 • Oude Leeuwenrui 39/V2, 2000 Antwerpen, België

Ductape is, met 9 jaar ervaring, de perfecte partner voor het volledig uitwerken van uw corporate event, personeelsfeest, klantenfeest, incentive, teambuilding, product launch, etc. van A tot Z, zowel in binnen- als buitenland.

 

Ductape is een full-service evenementenbureau. Dat wil zeggen dat wij het volledige event van A tot Z voor u opvolgen. Ook wanneer u bepaalde onderdelen zelf wenst op te volgen (locatie, catering, …) nemen wij al het overige graag voor onze rekening.

 

Alles begint bij een gesprek over de aard van het evenement, wat uw wensen zijn en het budget dat u vooropstelt. We luisteren zorgvuldig naar u en streven ernaar om in functie van uw budget de beste oplossingen aan te reiken om er telkens weer een geslaagd event van te maken. Samen met u zetten we de puntjes op de i.

 

Op de dag van uw evenement coördineren wij alles van opbouw t/m afbouw. We verzorgen uw evenement tot in de puntjes en bieden een feilloze, kwalitatieve en flexibele organisatie. U hoeft zich geen zorgen te maken, u hebt meer tijd over voor uw gasten en kunt zelf ook echt genieten van het event.

 

Het team van Ductape wordt geleid door twee zaakvoerders, Kevin De Ridder en Lars Helsen. Zij worden bijgestaan door een ervaren en professioneel team.

3 reviews over Ductape - Event Agency - 10/10

 • Schitterend eventburo

  Super service, verzorgde offerte en puik werk! Absolute aanrader!

  ()

 • Het was top!

  Zowel de voorbereiding van het evenement als het evenement zelf verliepen heel vlot en dit dankzij de professionele en creatieve aanpak van Ductape! Met meer dan een gerust hart laten we onze events over aan dit dynamische en creatieve team. Jullie denken mee met de klant. Bedankt! Niets is te veel voor Ductape. Missie meer dan geslaagd.

  - Uitgeverij Van In ()

 • Stijlvol!

  een ervaren aanpak en een vlekkeloos eindresultaat. Dit is waar Ductape voor staat. ductape streeft naar perfectie en dit is merkbaar. De puntjes op de i! Een tevreden klant keert altijd terug. Bedankt Ductape

  ()