Coronamaatregelen in Congrescentrum De Pitte.


Plan je een vergadering in Congrescentrum De Pitte?

Hou dan rekening met deze maatregelen:


 • In onze grootste zaal (Zaal Boom) kunnen we maximum 25 personen toelaten. We hebben ook nog kleinere zalen ter beschikking met een maximum van 10 (Zaal Noeveren) en een maximum van 4 personen (Zaal Hoek).
 • We vragen onze bezoekers om de handen te ontsmetten bij binnenkomst én wanneer je gemeenschappelijke materialen en gebruiksvoorwerpen aanraakt.
 • We brachten signalisatie aan om de veiligheid van onze bezoekers én onze medewerkers te garanderen. Gelieve deze dus ook te respecteren.
 • Catering: Er zijn momenteel enkel individueel verpakte salades en broodjes mogelijk. Recepties zijn voorlopig nog niet toegelaten. 

 

Wat garanderen wij onze bezoekers?

 • Alle materialen werden grondig gereinigd door het schoonmaakteam.
 • De oorspronkelijke zaalopstelling garandeert 1,5 meter sociale afstand tussen de aanwezigen.
 • Alle balpennen worden telkens ontsmet.
 • De post-its en notablokken leggen we gedurende 72 uur opzij voor ze opnieuw gebruikt worden. ---GROENE OASE TUSSEN BRUSSEL & ANTWERPEN

Het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom ken je zeker van grote evenementen zoals Tomorrowland. Deze locatie is centraal gelegen in Vlaanderen met een makkelijke verbinding met A12 & E19. Je komt er terecht in een groene oase met vijvers en wandelpaden. Deze omgeving breng rust voor je meetings, opleidingen, congressen of netwerkevenementen in Congrescentrum De Pitte.


VAN 12 TOT 120 PERSONEN

De Pitte is een oude steenfabriek die omgevormd werd tot een modern congrescentrum. Maak er gebruik van onze zalen met verschillende capaciteiten van 12 tot 120 personen. Combineer het congrescentrum met onze andere locaties zoals wielercafé 'De Musette', fietsbelevingspunt 'De Velodroom' en feest- en beurszaal Den Oven.


Het congrescentrum bestaat uit een ruim onthaal, een aula en 5 vergaderzalen.

Standaard voorzien we:

 • projectiescherm of beamer
 • flipchart met stiften
 • wireless internet
 • blocnote, post-its en pen voor elke aanwezige
 • inrichting volgens jouw wensen


Organiseer je andere activiteit met meer dan 120 deelnemers en zie je het wat grootser? Bespreek je wensen gerust met congrescoördinator Nathalie Van Nuffel. Samen met onze partners zorgt zij voor een geslaagd event.


MEER DAN VERGADEREN

Til je activiteit naar een hoger niveau met onze heerlijke gevarieerde cateringmogelijkheden. Of combineer je evenement in De Pitte met een andere leuke activiteit op ons terrein zoals Schorregolf, stand-up-paddleboard, wandelingen, waterfietsen, elektrische- of standaardfietsen, zipline, blotevoetenpad en circus-, kajak of hockeyinitiaties. Daarnaast staan we ook steeds open voor jouw eigen ideeën voor een teambuilding.


OP MAAT VAN JE BEDRIJF OF ORGANISATIE

De Schorre staat garant voor een uitstekende service. We hebben enkele standaardformules voor het gebruik van de zalen en catering, maar werken graag een voorstel uit aan de hand van jouw noden. Ontdek onze talloze MICE-mogelijkheden tijdens een persoonlijke rondleiding.

8 reviews over Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre - 9.8/10

Schrijf een review
Marie Verhoogen
New|CC De Steiger (Boom)|

Review Zaal Hoek

- Vlotte communicatie bij afspraken en afhandeling overeenkomst, zowel telefonisch als per mail. Telefonisch wel paar keer moeten terugbellen.
- De gemaakte afspraken werden stipt nageleefd.
- De beamer en internetverbinding waren eenvoudig op te starten, voor iedereen.
- Wij namen een drankenforfait en ook dit werd ook goed verzorgd. Er stond enkel niet voldoende cava fris, maar voldoende alternatief.

Reactie van Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre op deze review:

Bedankt voor jouw feedback over zaal Hoek. Fijn te lezen dat ze voldoet aan de verwachtingen en dat alles volgens de afspraken werd voorzien. Omdat we niet elke zaal individueel voorzien van een koelkast wordt er een minimum aan alcoholische dranken op voorhand klaargezet. Het onthaalteam heeft telkens gekoelde flessen in stock. Spring binnenkort gerust nog even binnen, dan maken we dit zeker goed!

0 likes|
Karin De Mulder
New|Toerisme Rupelstreek vzw|

Geweldige ontvangst in de Rupelstreek

Een event organiseren in De pitte is altijd een plezier.
Onthaal, faciliteiten, ondersteuning,... alles is prima in orde.
En dit alles op een prachtige locatie in het hart van de Rupelstreek. De combinatie vergaderen en genieten van de natuur, water, erfgoed,... is hier allemaal mogelijk.
Een echte aanrader in de Rupelstreek!

Reactie van Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre op deze review:

Leuk dat je erfgoed benoemt in deze mooie review Karin. Het congrescentrum was vroeger de machinehal van een steenfabriek. Het huidig industriële en tegelijkertijd moderne karakter is binnen heel wat MICE-activiteiten zeker een meerwaarde. Bedankt om dit onder de aandacht te brengen!

0 likes|
Alex Van Loon
New|Provincie Antwerpen|

ProjectLab '19

De provincie Antwerpen organiseerde ProjectLab '19 in De Pitte, een congres over projectmanagement voor interne medewerkers. Er waren 75 deelnemers. We maakten gebruik van de aula en 4 kleinere zalen (waarvan je 3 kunt omvormen tot een grotere ruimte). De meeste zalen waren flexibel aanpasbaar aan onze noden en de medewerkers van De Schorre hielpen ons om alles in orde te brengen. De Pitte is een prima congrescentrum voor evenementen tot 120 deelnemers. Uiteraard gelegen in een prachtige omgeving: het sport- en recreatiecentrum De Schorre.

Reactie van Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre op deze review:

Bedankt voor de mooie woorden Alex. We vinden het heel fijn dat de flexibiliteit en dienstbaarheid van onze medewerkers wordt opgemerkt. Wij kijken alvast uit naar een volgende samenwerking!

0 likes|
Gunter Waegemans
New|Jeugddienst Boom|

Evenement

We hebben in De Pitte een fijne locatie gevonden voor een klein evenement voor tieners. De aansluiting op de buitenlocatie was ideaal voor onze straatvoetbalworkshop. Binnen was er genoeg ruimte om vier verschillende workshops in te plannen. Het terras buiten was voor de tieners een fijne hangplek. Tafels, stoelen, keukengerei was aanwezig. Wifi hebben we ook gebruikt. Dankzij de hulp van de medewerkers was het een geslaagde namiddag voor zo'n 100 tieners.

Reactie van Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre op deze review:

Bedankt voor de mooie feedback Gunter. Jullie evenement heeft ons geïnspireerd naar de diverse mogelijkheden in zaal Verstrepen. Nog veel succes met alles wat jullie ondernemen voor Rupeljoeng, e.d. En zoals je wellicht weet... altijd opnieuw welkom in Congrescentrum De Pitte!

0 likes|
Jürgen Rypens
Expert|J. Rypens bvba - Oventrop|

Congrescentrum De Pitte

Zoals steeds wordt er verwacht dat je opleidingen geeft in bedrijven, hoofdzetels enz.. Nu is het Congrescentrum De Pitte een neutraal terrein waar je als bedrijf, scholen, enz... een ideale locatie hebt om zulke activiteiten laten doorgaan, daar er diverse mogelijkheden zijn zoals verschillende type lokalen tot wel 120 man sterk , kleinere lokalen en ontvangstruimtes waar je alvast de mensen kan ontvangen met een hapje , koffie , thee enz. alvorens aan de 1/2 - of dagopleiding te beginnen.
Tijdens, tussen en na de opleidingen wordt u voorzien van de nodige dranken die u zelf kan kiezen uit een brede waaier, zelfs streekbieren zijn te verkrijgen , wel liefst deze na de opleiding aanbieden. Verder wordt de catering door het team van het Congrescentrum verzorgt , en ook hier is de kwaliteit een must. Er is ook een ruime parking voorzien.
Als u dit wenst, kan u tijdens de middagpauze even door het domein wandelen om wat frisse lucht te snuiven.
Dus alleen maar voordelen, en u wordt verwent door een professioneel team.

Reactie van Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre op deze review:

Bedankt Jürgen voor de geweldige feedback. Altijd fijn om het vertrouwen te krijgen van onze klanten en te merken dat ze keer op keer terugkomen. Tot snel!

1 like|
Nicolas Lejaeghere
New|Thxville|

Zeer professioneel

Het congresscentrum De Pitte is ideaal voor de organisatie van bedrijfsvergaderingen of seminaries. De catering is altijd zeer verzorgd. Ook de locatie De Schorre in Boom spreekt tot de verbeelding van de genodigden.

Reactie van Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre op deze review:

Bedankt Nicolas! Het is knap om te zien hoe jullie met ThxVille gebruik maken van al onze faciliteiten op het domein om van jullie evenement een succes te maken. We kijken al uit naar de volgende editie in september 2019!

0 likes|
Bart Verheyden
New|Bimplan - BIM Academy|

Onverwachte partner!

Tijdens de zoektocht naar opleidingsruimtes voor onze BIM Academy vonden we onverwacht een echte partner in De Schorre.
Fijne omgeving, prima service en flexibiliteit, onze klanten zijn uiterst tevreden.
Bedankt aan de medewerkers van De Schorre!

Reactie van Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre op deze review:

Bedankt Bart om onze flexibiliteit te benoemen in jouw feedback. We vinden het inderdaad heel belangrijk om binnen het proces van de MICE-opdracht onze klanten maximaal tegemoet te komen. Een ad-hoc aanpak is ons dus niet vreemd. Fijn te lezen dat BIM Academy dit apprecieert!

1 like|
Werner De Vree
New|OOOOOOO|

Een oase van ... activiteit!

Als trainer maakte ik al een aantal keer gebruik van de zalen van De Schorre. Met name zaal Hoek doet de natuurlijke habitat van De Schorre écht recht aan. Terwijl je tijdens de workshops alle focus op het inhoudelijke van je training richt, kunnen deelnemers tijdens de pauzes volop genieten van een ontspannende, ruimtelijke omgeving. Gesterkt door een hapje, drankje en (als je er voor kiest) door het De Schorre-team vers gesneden fruit, kan je weer met volle aandacht de (training)ring in! Positieve reacties van de deelnemers m.b.t. de locatie blijven dan ook zelden uit. Ook qua ondersteuning hoef je als trainer niet wakker te liggen; daar zorgen de teamleden van het provinciaal domein lekker voor! Een aanrader!

Reactie van Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre op deze review:

Bedankt Werner voor deze mooie review. Het doet ons enorm veel deugd om zo'n positieve feedback te lezen. We zijn zelf stiekem ook een grote fan van zaal Hoek. Fijn dat jij en jouw deelnemers daar ook zo over denken!

1 like|
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Kenmerken Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre

Wifi

gratis 

Aantal personen

10 - 120 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - gratis 

Omgeving

groen (bos, ...) 

vlakbij snelweg 

water 

Catering locatie

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten

geluidsinstallatie 

projectie 

Activiteiten Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre

Activiteitsregio's:
Antwerpen | België
Activiteiten:
Vergaderzaal huren in Boom | Vergaderzaal huren | Feestzaal huren in Boom | Feestzaal huren | Congreslocatie huren in Boom | Congreslocatie huren | Teambuilding en bedrijfsuitjes
Trefwoorden:
feestzaal antwerpen | zaal huren | locatie huren | feestzalen | zalen verhuur | feestzaal verhuur | locatie | zaal verhuur | zalenverhuur | verhuur feestzalen | zalen huren | feestlocatie | locatie verhuur | feestzaal | verhuur zalen | evenementlocatie | locaties | partycentrum | feestzaal huren | zaalverhuur | verhuur feestzaal | verhuur zaal | feestruimte | partycentra | verhuur locatie | festival | attractiepark | pretparken | bedrijfssportdag | feestzalen verhuur | pretpark | beurs | familiehappening | verhuur locaties | avonturendag | feestzalen huren | locaties verhuur | attractieparken

Nieuws

Blijf plakken in De Schorre

Blijf plakken in De Schorre

'Pittig Gezegd' - Gratis netwerk event met Frederik Imbo

'Pittig Gezegd' - Gratis netwerk event met Frederik Imbo

Uitnodiging: maak kennis met Congrescentrum De Pitte

Uitnodiging: maak kennis met Congrescentrum De Pitte