Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre

Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre

 • Schommelei 1 bus 1, 2850 Boom, België

GROENE OASE TUSSEN BRUSSEL & ANTWERPEN
Het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom ken je zeker van grote evenementen zoals Tomorrowland. Deze locatie is centraal gelegen in Vlaanderen met een makkelijke verbinding met A12 & E19. Je komt er terecht in een groene oase met vijvers en wandelpaden. Deze omgeving breng rust voor je meetings, opleidingen, congressen of netwerkevenementen in Congrescentrum De Pitte.

VAN 12 TOT 120 PERSONEN
De Pitte is een oude steenfabriek die omgevormd werd tot een modern congrescentrum. Maak er gebruik van onze zalen met verschillende capaciteiten van 12 tot 120 personen. Combineer het congrescentrum met onze andere locaties zoals wielercafé 'De Musette', fietsbelevingspunt 'De Velodroom' en feest- en beurszaal Den Oven.
 

Het congrescentrum bestaat uit een ruim onthaal, een aula en 5 vergaderzalen.
Standaard voorzien we:

 • interactief magnetisch wit bord met stiften
 • projectiescherm of beamer
 • flipchart met stiften
 • wireless internet
 • blocnote & pen voor elke aanwezige
 • plat en bruisend water
   

MEER DAN VERGADEREN
Til je activiteit naar een hoger niveau met onze heerlijke gevarieerde cateringmogelijkheden. Of combineer je evenement in De Pitte met een andere leuke activiteit op ons terrein zoals Schorregolf, stand-up-paddleboard, wandelingen, waterfietsen, elektrische- of standaardfietsen, zipline, blotevoetenpad en circus-, kajak of hockeyinitiaties. Daarnaast staan we ook steeds open voor jouw eigen ideeën voor een teambuilding.

OP MAAT VAN JE BEDRIJF OF ORGANISATIE
De Schorre staat garant voor een uitstekende service. We hebben enkele standaardformules voor het gebruik van de zalen en catering, maar werken graag een voorstel uit aan de hand van jouw noden. Ontdek onze talloze MICE-mogelijkheden tijdens een persoonlijke rondleiding.

3 reviews over Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre - 9.4/10

 • Zeer professioneel

  Het congresscentrum De Pitte is ideaal voor de organisatie van bedrijfsvergaderingen of seminaries. De catering is altijd zeer verzorgd. Ook de locatie De Schorre in Boom spreekt tot de verbeelding van de genodigden.

  - ThxVille ()

 • Onverwachte partner!

  Tijdens de zoektocht naar opleidingsruimtes voor onze BIM Academy vonden we onverwacht een echte partner in De Schorre.
  Fijne omgeving, prima service en flexibiliteit, onze klanten zijn uiterst tevreden.
  Bedankt aan de medewerkers van De Schorre!

  - Bimplan - BIM Academy ()

 • Een oase van ... activiteit!

  Als trainer maakte ik al een aantal keer gebruik van de zalen van De Schorre. Met name zaal Hoek doet de natuurlijke habitat van De Schorre écht recht aan. Terwijl je tijdens de workshops alle focus op het inhoudelijke van je training richt, kunnen deelnemers tijdens de pauzes volop genieten van een ontspannende, ruimtelijke omgeving. Gesterkt door een hapje, drankje en (als je er voor kiest) door het De Schorre-team vers gesneden fruit, kan je weer met volle aandacht de (training)ring in! Positieve reacties van de deelnemers m.b.t. de locatie blijven dan ook zelden uit. Ook qua ondersteuning hoef je als trainer niet wakker te liggen; daar zorgen de teamleden van het provinciaal domein lekker voor! Een aanrader!

  - OOOOOOO ()

Kenmerken Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre

Wifi

gratis 

Aantal personen

10 - 120 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - gratis 

Omgeving

groen (bos, ...) 

vlakbij snelweg 

water 

Catering locatie

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten

geluidsinstallatie 

projectie