Foodboxen voor online evenementen

Foodboxen voor online evenementen

Met online evenementen tracht jij top-of-mind te zijn en blijven bij je klanten, prospecten en medewerkers. Door een beleving in te bouwen, gebruik je de echte kracht van eventmarketing. Webinarbox ontwikkelde daarvoor een aantal lekkere concepten.

 

Een online event dat bij je deelnemers blijft 'hangen' als iets speciaals? De liefde van de man én vrouw gaat door de maag, daarom ontwikkelde Webinarbox een aantal verrassende foodboxen. Ontbijt, lunch of diner, het kan allemaal.

 

Om de dag van je online event goed te starten, wat dacht je van een ontbijt in de brievenbus van je deelnemers? Om ook na de middag een energiek publiek te hebben, biedt Webinarbox gezonde lunches in een box aan, zoals pokebowls. En om de dag fijn af te sluiten, is er een origineel concept met een driegangendiner voor twee personen, inclusief apero en wijn, indien gewenst mét butler. Heb je zelf (lekkere) inspiratie, contacteer Webinarbox, want een foodbox op maat behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Fijn is dat je deelnemers bij hun registratie kunnen opgeven of ze vegetariër zijn, bepaalde allergieën hebben, ... zodat daar rekening mee gehouden kan worden! 

 

Je gaat liever actief aan de slag tijdens je event? Webinarbox biedt ook een 'Do it together kookworkshop' aan, een compleet 'samen koken' concept dat gegarandeerd een plezierige dynamiek brengt in je online evenement.

 


Webinarbox

Webinarbox is een initiatief van Halito! - jouw alles-in-één event software. Halito! heeft vele jaren ervaring met het organiseren van evenementen, Webinarbox heeft als missie om beleving te brengen in online events. Door de nationale spreiding en dito leveringsmogelijkheden is geen uitdaging te groot voor het bedrijf.

 

 

www.webinarbox.be/foodbox
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

To The Point Events zit vol energie

To The Point Events zit vol energie

Gedaan met peperdure concerttickets? Waarom kosten ze soms drie keer zoveel?

Gedaan met peperdure concerttickets? Waarom kosten ze soms drie keer zoveel?

De kunst van de perfecte aftermovie

De kunst van de perfecte aftermovie

Advertenties