Risico's bij co-hosten van een event, en hoe ze te vermijden

Risico's bij co-hosten van een event, en hoe ze te vermijden

Co-hosting is geen nieuw concept in de eventwereld. Denk bijvoorbeeld aan je partnership met een merk of een mediabedrijf. Beeld je in dat je samen een conferentie organiseert. Dit soort evenement is heel logisch als jullie samen hetzelfde publiek trachten te benaderen en bepaalde doelen willen bereiken zonder dat je in concurrentie komt met elkaar.

25 creatieve catering presentaties

25 creatieve catering presentaties

Wanneer het op evenementen aankomt, doen 'looks' ertoe. Mensen houden van mooie dingen en zeggen geen nee tegen een smakelijke...

Hoe je eerste chatbot creëren voor je eventwebsite

Hoe je eerste chatbot creëren voor je eventwebsite

Je ziet ze overal op eventwebsites: de chatvensters. Ze zetten je aan om je vraag in te typen en een conversatie te starten. Het antwoord dat je krijgt, is geen antwoord van een echte mens, maar van een algoritme.

Hoe creëer je de beste sfeer op je evenement?

Hoe creëer je de beste sfeer op je evenement?

Heb je jezelf ooit afgevraagd wat de menselijke kant van jouw evenement is? In een wereld waar de snelheid van uitvoering uiterst belangrijk is en waarin digitale belevingen de planning en uitvoering van events...

18 magische decoratie ideeën voor je event

18 magische decoratie ideeën voor je event

Details doen ertoe. Kleine decoratieve elementen zoals bloemen, kleuren, lampen, ... - zijn allemaal belangrijk om de juiste sfeer voor je gasten te creëren.

Gemakkelijke manieren om het succes van je event te meten

Gemakkelijke manieren om het succes van je event te meten

Het succes van een event meten is niet voor iedereen hetzelfde. Wat cruciaal is voor jou, kan irrelevant zijn voor iemand anders. Alles heeft te maken met de doelen die je wil bereiken met jouw evenement.

29 mini sandwiches om je gasten te verwennen

29 mini sandwiches om je gasten te verwennen

Bij het plannen van een evenement geeft je cateraar vaak aanbevelingen en ideeën. Dat is uiterst waardevol, vooral als je zelf niet zeker weet wat je gasten te serveren.