Gratis software voor het organiseren van evenementen

Gratis software voor het organiseren van evenementen

Denk aan alle tools die je gebruikt bij het plannen van onvergetelijke evenementen: moodboards, checklists, callsheets, … Stel je nu eens voor dat je al die tools op één handige plek hebt! eventplanner.net lanceert met trots een nieuwe reeks digitale tools voor het plannen van evenementen die precies dat doen: al je inspiratie, taken en plannen binnen handbereik!


Het is 20 jaar geleden dat Kevin Van der Straeten eventplanner.net oprichtte en de code zelf schreef. Sindsdien is het platform uitgegroeid tot een van 's werelds grootste marktplaatsen voor de evenementensector. Ter gelegenheid van ons 20-jarig jubileum zetten we de volgende logische stap. Met een volledige reeks gratis tools voor het plannen van evenementen.


Versie 1.0 van onze event software komt met 3 krachtige tools:

Moodboards

Organiseer inspiratie voor je evenement op één plek met Moodboards. Kom je een prachtige locatie, innovatieve leverancier of interessante post tegen op ons platform? Pin ze op Moodboards: de ideale tool om ideeën te verzamelen, te organiseren en te delen met je medeorganisatoren.


Lees meer over MoodboardsChecklists

Houd elk belangrijk detail in het vizier dankzij Checklists. Zelfs de eenvoudigste evenementen genereren eindeloze to-dolijsten. Die van ons zijn zelfs pre-filled met items afgestemd op jouw type evenement. Voeg taken toe, wijs ze toe en wijzig de status via een eenvoudige drag-and-drop. Checklists is een volwaardige projectmanagementtool die speciaal ontwikkeld is voor eventplanners en naadloos geïntegreerd is met onze andere tools en het eventplanner.net-platform.


Lees meer over ChecklistsDraaiboeken

Beheer eenvoudig alle actiepunten voor jouw evenement met Draaiboeken. Het maken van draaiboeken in Excel is een gedoe. En hoewel er betere opties zijn, heeft niet iedereen toegang. Met Draaiboeken beheer je met een paar klikken eenvoudig alle actiepunten, zelfs voor jouw grote evenementen. Wijs eenvoudig een verantwoordelijke toe en deel het met het hele team.

 

Lees meer over Callsheets
En dat is nog maar het begin

We zullen de komende maanden nog meer functies en tools toevoegen aan onze software voor het plannen van evenementen. Deel dus zeker jouw feedback en je suggesties zodat we je de komende tijd nog beter van dienst kunnen zijn!


Start nu

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Datalek Ticketmaster: wat het betekent voor organisatoren van evenementen

Datalek Ticketmaster: wat het betekent voor organisatoren van evenementen

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties