Bespaar, innoveer en (her)investeer

Bespaar, innoveer en (her)investeer

Eventmateriaal huren of kopen? Ook wie regelmatig events organiseert kan soms goedkoper uitkomen door materiaal te huren. Geen stockageruimte, slijtage, ongebruikte goederen die niet renderen, ... Langs de andere kant is zelf aankopen natuurlijk ook voordelig: lagere kost per gebruik, je weet perfect met welke kwaliteit je werkt en moet niet rekenen op partners om alles tijdig aangeleverd te krijgen.

 

Om de allerbeste events te (blijven) organiseren moet je durven innovatief en uniek zijn. Altijd dezelfde opstelling, kleuren en stijl aanbieden is dus een no-go. Een nieuwe look aannemen was nog nooit zo gemakkelijk door snel en veilig aan te kopen (en weer te verkopen) via de themaveilingen van Moyersoen. Bekijk de meer dan 300 producten op onderstaande website.

 

Ook in 2019 kan je het hele jaar door tal van zaakjes doen via de online veilingen van Moyersoen. Alleen in maart al vind je meer dan 300 pareltjes. Keukentoestellen, (klap)tafels en stoelen, lichtscanners en spots, en zoveel meer om van je volgende event een topper te maken.

 

Wie wil vernieuwen, moet daar plaats voor maken. Laat je afgeschreven materiaal daarom nog maximaal opbrengen. Materiaal in goede staat kan nog een mooie som opbrengen wanneer het aangeboden wordt via online veilingen van Moyersoen.

 

Interesse? Neem contact op met sales@moyersoen.be of neem een kijkje op de website en ontdek wat jouw materiaal nog kan opbrengen:

www.moyersoen-auctions.com/ords/f
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties