Beste eventbedrijven 2017 volgens... jullie

Beste eventbedrijven 2017 volgens... jullie

Voor het 2de jaar op rij reikt eventplanner.nl haar 'Certificates of Excellence' uit. We zetten de winnaars van 2017 voor je op een rij.

 

eventplanner.nl beloont elk jaar eventleveranciers en eventlocaties die dagelijks tot het uiterste gaan voor hun opdrachtgevers, met een officieel en feestelijk 'Certificate of Excellence'. Dat doen we op basis van ons unieke en veilige reviewsysteem. Elk geslaagd evenement, groot of klein, is het resultaat van de inzet van alle eventbedrijven die eraan meewerkten. Van eventbureau, cateraar, audiovisueel bedrijf tot de clown. Het gaat over elke leverancier die in zijn vakgebied de best mogelijke kwaliteit levert binnen het budget van de klant. Heel wat van deze eventbedrijven winnen zelden of nooit een award maar zijn eigenlijk de helden van onze sector. En wie kan dat beter beoordelen dan de klanten van die evenementen zelf? Jullie dus!

 

Om in aanmerking te komen voor het certificaat moet het eventbedrijf een minimum aantal reviews halen én hoger scoren dan 9 op 10. Elk bedrijf, betalende adverteerder of niet, kan het eventplanner certificaat behalen.

 

 

Winnaars 2017

De video van de uitreiking kan je hier herbekijken. De eventlocaties en -leveranciers die het certificaat trots aan de muur mogen hangen zijn:

 

Help ook jouw eventleveranciers aan het certificaat

Wil je jouw eventleveranciers volgend jaar ook aan het Certificate of Excellence helpen? Schrijf dan nu een review op eventplanner.nl. Heb je zelf een locatie of eventbedrijf? Contacteer ons dan voor meer informatie over de reviews.

 

 

Bekijk de video: 'eventplanner.be /.nl Certificates of Excellence 2017' uitgereikt

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties