Winnaars 'eventplanner.be /.nl Certificates of Excellence 2017'

Heel trots mag Kevin de eventplanner Certificates of Excellence 2017 uitreiken!

 

Alle winnaars van het eventplanner Certificate of Excellence op een rij

16-11-2017|Kevin Van der Straeten
Reageer op deze tv aflevering

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Ook beschikbaar als podcast:

Ook via podcast:

Listen on Google PodcastsListen on Apple PodcastsListen on Shopify

Transcript

Heel trots mag ik vandaag de eventplanner Certificates of Excellence 2017 uitreiken. Dat zijn onze onderscheidingen voor eventlocaties, eventbureaus en toeleveranciers, die elke dag tot het uiterste gaan voor hun klanten. Het zijn die klanten, die zelf voor de 2de keer, via ons veilige reviewsysteem, hun eventleveranciers bekronen.

 

Om in aanmerking te komen voor het certificaat, moet het eventbedrijf een minimum aantal reviews halen én hoger scoren dan negen op tien. Elk bedrijf, betalende adverteerder of niet, kan het eventplanner certificaat behalen.

 

We stuurden de onderscheidingen op en vroegen de winnaars een leuke video selfie te maken bij het openmaken van hun pakketje. Dat levert heel wat leuk beeldmateriaal op.

 

We starten bij eventlocaties Bluepoint Brussel en Antwerpen, die beiden voor het 2de jaar op rij het eventplanner Certificate of Excellence weten binnen te halen. Proficiat!

 

Hi there, you have just received a package from eventplanner. Do you think it is the certificate again? Let's open it quickly. Yeah, you have won it again. And the Bluepoint Antwerpen too. BLUEPOINT!

 

Ook event-softwarepakket Momice is terecht trots op hun certificaat.

 

Hoi, mijn naam is Rutger en we zijn supertrots dat we dit certificaat in ontvangst hebben mogen nemen. Maar we vinden het vooral ook heel goed, dat er een platform is als eventplanner, waar professionals terecht kunnen, om betere services en betere producten te vinden. Dus: dank, klanten, dat jullie de moeite hebben genomen om reviews achter te laten en dank je wel, eventplanner, voor de mogelijkheid van dit certificaat, want daar zijn we supertrots op. En daar krijgen we ontzettend veel energie van, om nog betere tools te bouwen. En ook bedankt namens Mo.

 

Dank je wel, Rutger. En ook ticketing oplossing Go-Tickets had heel wat redenen om te feesten.

 

Bij evenementenbureau Sylvester Productions gingen ze helemaal door het dak.

 

Net als Bluepoint mocht ook Perfect+ Event Productions het certificate of Excellence voor het 2de jaar op rij in ontvangst nemen. Duidelijk erg tevreden klanten daar.

 

De Bottelarij geeft mensen kansen, die in het normale economische circuit geen kansen krijgen. Ik ben dan ook erg blij dat we een organisatie met een warm hart als deze mogen bekronen met een 9,9 op 10.

 

Hoe is het in de Bottelarij? Excellent!

 

Heb je cocktails nodig voor je evenement, dan moet je bij Peter Grunewald zijn. Ook hij haalt, voor het 2de jaar op rij, een heel mooie score met Grunewald.bar.

 

Na het winnen van het Certificate of Excellence in 2016, terug winnaar in 2017. Bedankt aan de mensen die de reviews geplaatst hebben. Bedankt aan Kevin van eventplanner.

 

Met Rent-A-Willys gaan we terug in de tijd van de legendarische Willys Jeep. Als ik de reviews lees, hebben Philippe en zijn team het certificaat dik verdiend.

 

Wij hebben het certificaat voor Excellence gewonnen, van eventplanner. Graag uw enthousiast applaus!

 

Bij Farmfun weten ze hoe ze zich beestig moeten amuseren. Onder luid applaus kregen ze het certificaat overhandigd van hun postbode.

 

Wij hebben meegedaan... Bij eventplanner konden mensen reviews geven. En wij waren keibenieuwd wat ze van ons dachten. En ik denk dat we het gehaald hebben.

 

En ook aan de mensen van Sint-Jozefhoeve: een dikke proficiat.

 

Wij hebben een certificaat gewonnen! Oh yeah, wij mensen van Sint-Jozefhoeve teambuilding zijn keiblij met de reviews, die onze deelnemers hebben geschreven op eventplanner. Want daar doen we het voor! Dat de mensen een plezante dag beleven, tijdens een weidespel en heel tevreden naar huis gaan. Dank u wel, allemaal!

 

De eventplanner Certificates of Excellence gaan werkelijk naar alle uithoeken van Nederland en België. Ook naar het prachtige heuvelland, de thuisbasis van WeCreate Events.

 

Yes, we dit it. Certificate of Excellence 2017. En vanuit waar kunnen we iedereen beter bedanken dan hier, vanuit een prachtig Bourgondisch heuvellandschap. Dus aan al onze samenwerkingspartners, in zowel Zuid-Limburg, maar ook in Brugge en in Gent, maar vooral alle klanten die de afgelopen jaren vertrouwen in ons gehad hebben: heel erg bedankt! Tot de volgende keer en tot ziens, vanuit Zuid-Limburg.

 

Cum Laude Events gaf hun certificaat alvast een mooi plekje. Proficiat dames, een mooie kroon op jullie harde werk.

 

Cheers!

 

Naast deze top eventbedrijven haalden ook VideoCrew, Key4ce Security, OpdeFoto, Melis Events, dauranta catering, KonseptS, De Kube, Hostessenbureau Finesse d’Hostess én House Of Dreams het eventplanner Certificate of Excellence in huis.


En dat waren ze allemaal voor dit jaar. Wil jij jouw eventleveranciers volgend jaar ook aan het eventplanner Certificate of Excellence helpen? Schrijf dan nu een review op eventplanner.xx. Heb je zelf een locatie of eventbedrijf, contacteer ons dan voor meer informatie over de reviews

Advertenties