7 beste eventbedrijven volgens... jullie7 beste eventbedrijven volgens... jullie

Tijdens de de 'eventplanner.be /.nl Get Inspired Network Night' werden de allereerste 'Certificates of Excellence' uitgereikt. Dat zijn onderscheidingen voor eventlocaties, eventbureaus en toeleveranciers die elke dag tot het uiterste gaan voor hun klanten. En het zijn die klanten die via ons veilige reviewsysteem hun eventleveranciers bekronen.

 

Voortaan beloont eventplanner.be /.nl elk jaar eventleveranciers en eventlocaties die dagelijks tot het uiterste gaan voor hun opdrachtgevers, met een officieel en feestelijk 'Certificate of Excellence'. Dat doen we op basis van ons unieke en veilige review systeem. Elk geslaagd evenement, groot of klein, is het resultaat van de inzet van alle eventbedrijven die eraan meewerkten. Van eventbureau, cateraar, audiovisueel bedrijf tot de clown. Elke leverancier die in zijn vakgebied de best mogelijke kwaliteit levert binnen het budget van de klant. Heel wat van deze eventbedrijven winnen zelden of nooit een award maar zijn eigenlijk de helden van onze sector. En wie kan dat beter beoordelen dan de klanten van die evenementen zelf? Jullie dus!

 

Om in aanmerking te komen voor het certificaat moet het eventbedrijf een minimum aantal reviews halen die door ons worden gecontroleerd, en een score van 9 op 10. Of het bedrijf bij ons nu adverteert of gewoon een gratis vermelding heeft, maakt helemaal niet uit. Iedereen kan meedingen naar het certificaat.

 

 

De winnaars

Kevin doorkruiste het hele land om de eerste awards persoonlijk te gaan overhandigen bij de winnende eventbedrijven. De video van deze overhandiging kregen de 900 gasten van de Get Inspired Network Night op 9 november in primeur te zien. Was je er niet bij? Dan kan je de uitreiking hier herbekijken. De eventlocaties en eventbedrijven die het certificaat trots aan de muur mogen hangen zijn:

 

Er zaten ook een aantal Nederlandse bedrijven in de running, maar die zijn er op de valreep niet meer in geslaagd voldoende reviews te halen. Volgend jaar zitten die er ongetwijfeld wel bij!

 

 

Help ook jouw eventleveranciers aan het certificaat

Wil je jouw eventleveranciers volgend jaar ook aan het Certificate of Excellence helpen schrijf dan nu een review op eventplanner.be of eventplanner.nl. Heb je zelf een locatie of eventbedrijf? Contacteer ons dan voor meer informatie over de reviews.

 

 

Bekijk de video: Allereerste 'eventplanner.be /.nl Certificates of Excellence' uitgereikt

10-11-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Saboteer je event met een slecht registratieformulierSaboteer je event met een slecht registratieformulier
Hoe kan je het gedrag van je bezoekers beïnvloeden?Hoe kan je het gedrag van je bezoekers beïnvloeden?
Rotterdam Ahoy in volgende fase grootschalige renovatieRotterdam Ahoy in volgende fase grootschalige renovatie
Advertenties

In de kijker

Breepark

Breepark

Doen, wat je leuk vindt.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen