Factotum events & projects bv

Factotum events & projects bv

'Get exited about planning your event/project without getting stressed out'

 

Fac-totum events organiseert onvergetelijke festiviteiten, lanceringen, netwerkbijeenkomsten, themafeesten, happenings, beurzen, workshops, personeelsfeesten, klanten-events, communiefeesten, huwelijken en nog zo veel meer van A tot Z. Zowel voor bedrijven en instellingen als voor verenigingen en besturen is fac-totum een zeer veelzijdige organisatiepartner die de meest uiteenlopende evenementen tot een succes maakt.  Tailor-made teamwork en een enorme passie voor kwaliteit maken hierbij het verschil.

 

Fac-totum projects realiseert allerhande ondernemingsprojecten. Als het nu gaat over communicatie, visibiliteit, drukwerk, webdesign, hulp bij opstart van een webshop, de opvolging van uw bouwproject of bij de ondersteuning van u dagdagelijkse activiteiten bieden wij u als KMO-Duizendpoot een allround oplossing aan. Vooral bij praktische coördinatietaken waarvoor de benodigde tijd, kennis of ervaring ontbreekt, vindt u bij fac-totum de ideale 'KMO-duizendpoot' die uw project tot uitvoer brengt. Zonder aan kwaliteit of doorlooptijd in te boeten wordt al het nodige voor u gedaan, terwijl u toch de volledige controle behoudt over de voortgang en de resultaten.

Factotum events & projects bv
BREAKING NEWS - De Sint komt (ondanks corona)
14 October 2020

Ook Sinterklaas wordt getroffen door de coronamaatregelen maar heeft ook goed nieuws. “Ik kom binnenkort zeker naar België," vertelt hij enthousiast. "Uiteraard ligt een bezoek bij kinderen thuis of een groot Sinterklaasfeest in een bedrijf wat moeilijk," betreurt de kindervriend. Zijn technologiepieten hebben daar echter een geweldige oplossing voor gevonden.


Met enige trots laat de Sint zijn nagelnieuwe videofilmpje zien. "Omdat ...

Lees meer

Like Reageer

40 reviews over Factotum events & projects bv - 9.8/10

Evi Cap
New|

Huwelijk Ibiza

FacTotum staat garant voor een tot in de puntjes geregeld event! Aan elk klein detail wordt gedacht. Op je huwelijk wil je dat alles perfect verloopt waardoor genieten soms vergeten wordt. Op Karin kan je volledig vertrouwen: ze stel je gerust, is altijd over aanwezig en heeft alles onder controle! Wij hebben echt enkel maar moeten genieten! Zalig gevoel!

Like1 like
Kim Joostens
New|Global Blue|

Onvergetelijk huwelijk !!!

Karin/Factotum events heeft ervoor gezorgd dat wij een onvergetelijk huwelijk hebben beleefd samen met onze familie en vrienden. Het was super om met haar samen te werken; vooral omdat ze wist waar we heen wilden met het eindresultaat en vooral met het verrassingseffect in Spanje voor onze genodigden. Wij hebben zelf ook enorm genoten en dit zonder zorgen!
Factotum is een absolute aanrader voor zowel privé als bedrijfsfeesten! Karin is een zeer professionele dame met een hart van goud en haalt het maximale uit een feest/ event naar uw wens.

Like1 like
Birre Timmermans
New|Anglo-Eastern (Antwerp) NV|

een meer dan geslaagd evenement

Net voor de waanzin van Covid19 toesloeg mochten wij begin 2020 genieten van een personeelsfeest dat Factotum Events voor ons in elkaar timmerde. De vorige jaren deden we alles zelf omdat we dachten daar goedkoper mee af te zijn. Factotum overtuigde ons dat zij voor elk budget kunnen werken en zijn die afspraak nagekomen. Het feest was tot in de puntjes verzorgd, op een locatie waar we zelf nog niet aan zouden durven denken. Al onze vragen en wensen waren meegenomen en de flexibiliteit van Factotum Events, gecombineerd met hun ervaring en expertise maken dat zij onze nummer 1 zijn voor een eventueel volgend event.

Like1 like
Demona Delzainne
New|Shipex|

Uitstekende hulp bij het organiseren van een nieuwjaarsreceptie

We hebben deze firma ingeschakeld voor het organiseren van onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Karin heeft uitstekend werk geleverd. Het was een toffe locatie en het concept zat goed in elkaar. Super vlotte communicatie was daarnaast echt een meerwaarde.

Like1 like
Dominik  Messiaen
Leader|Zakkenroller en hypnotiseur The Charming Thief|

Perfecte samenwerking

Reeds vele malen samengewerkt en steeds een perfecte match, oog voor detail
en bovenal een meer dan een betrouwbare partner voor een professioneel eindresultaat
... ik kijk al uit naar een volgende samenwerking !

Like1 like
Kristof Van Den Bossche
New|Fotografik|

Fijn samenwerken!

Samenwerken met Karin van Fac-totum events is een plezier! De briefing die door haar gemaakt wordt is keer op keer perfect, zodat wij precies weten wat er verwacht wordt. Ook worden wij als partner zeer goed onthaald, we komen niks tekort! Tot de volgende!

Like1 like
Koen Opdenbergh
New|De Lachgasten|

Tot in de puntjes

Met Karin / Factotum.events is het altijd fijn samenwerken. De afspraken zijn helder & de feesten zijn steeds TOP georganiseerd. Haar betrokkenheid is bovendien oprecht & haar dankuwel gemeend. Omdat alles tot in de puntjes is geregeld, is stress nooit een issue. We kijken al uit naar de volgende samenwerking !

Like1 like
Veerle Bogaerts
New|add time|

Wat n huwelijksfeest...

Dankzij Karin hebben wij genoten van elk moment van onze mooiste dag!!! Aan elk detail werd gedacht, alles was zoals wij er van droomden, live muziek, lekker eten, mooie decoratie, de perfecte setting... Alles was van A tot Z in de puntjes verzorgd, en dit binnen het budget hoe we het vooropgesteld hadden. Wat n topmadam!!!

Like1 like
Christian Swolfs
New|The amazing flowers|

The Amazing Flowers

Reeds meerdere malen zijn wij voor Fac-totum mogen gaan optreden met The Amazing Flowers op 1 van de vele (bedrijfs) feesten die ze jaarlijks organiseren. Telkens werden we uiterst goed ontvangen en begeleid door het Fac-totum team.
Een sterke aanrader om mee samen te werken!!!

Like1 like
Marvin Ravesteijn
New|Shake and Serve Belgium|

Hele fijne samenwerking

Buiten dat de events iedere keer tot in de puntjes wordt verzorgd, denkt Karin niet alleen aan haar gasten, maar ook zeer zeker aan haar leveranciers. Heel fijn is het om met Karin(Factotum) samen te werken. Tot nog veel meer mooie events!!

Like1 like
Monique Jans
New|Alma|

James bond

Super feestje, alles tot in details verzorgd.
Hoed af voor het team

Like1 like
Katia T.
New|

Familiedag met Factotum: aan alles gedacht!

Voor onze jaarlijkse familiedag, konden we rekenen op Factotum voor de volledige organisatie en coördinatie. Aan alles werd gedacht: animatie voor de verschillende leeftijden, en aankleding van het geheel met oog voor detail als in het voorzien van fijn bloemstukjes in onze bedrijfskleur. Ook op culinair vlak, konden we genieten van een bijzondere barbecue formule en smakelijk dessertenbuffet. Kortom, volledige ontzorging en een supergezellige dag waar iedereen van genoten heeft.

Like1 like
Tjeerd Jager
New|Bvba radiologie dr jager|

Onvergetelijke party

Ons 30 jarig huwelijksbruilofsfeest is een onvergetelijk gebeuren geworden; alle gasten waren onder de indruk van hoe alles tot in perfectie was geregeld. Alleen maar happy people , van jong tot oud.
Dank aan Karin voor de zeer gedegen voorbereiding, waar alleen het beste goed genoeg was en de prettige samenwerking.

Like1 like
Tessa Valkenborg
New|Baunv|

Factotum

We riepen de hulp van Karin in voor het organiseren van ons allereerste bedrijfsfeest.
Alles verliep zeer vlot en correct. De uitwerking was origineel en authentiek, geen enkele vraag was teveel.
Zeker een aanrader!

Like1 like
Annick Zinzen
New|GIA|

Absoluut tevreden!

We hadden de openingsreceptie van ons kantoor georganiseerd door Factotum en waren absoluut tevreden.
De persoonlijke benadering van Karin gaf ons het vertrouwen geen zorgen te hebben en te kunnen genieten van ons evenement.
Dankzij haar expertise en professionele aanpak was er geen reden tot stress en werd ons evenement prachtig.
We kunnen Factotum absoluut aanbevelen en zullen bij een volgende gelegenheid zeker samenwerken.

bekijk origineel

Like1 like
Ingrid Moerman
New|Psychiatrisch Ziekenhuis Duffel|

Factotum: perfecte en betrouwbare service

Het resultaat van de dienstverlening van/samenwerking met Factotum is alleen in positieve termen te omschrijven: professioneel, correct, duidelijk, tijdig, betrouwbaar, steeds bereikbaar, fijn contact en vooral zeer flexibel als wij als klant nog laattijdige vragen of veranderingen voorstellen. Het geeft je als klant een zeer gerust gevoel (en een hoop stress minder) dat alles in goede banen geleid wordt. Het event 'staat' er en is af tot in de puntjes.

Like1 like
Marc van Lier
New|

Wat een feest!

Karine ontzorgde ons volledig en bezorgde onze dochter, ons en al de geluksvogels (want dat waren ze)die aanwezig waren een ongelooflijk topfeest. Alles was tiptop geregeld van tent, eten, drinken, bediening tot animatie en superfotograaf. Hier wordt nog lang over gesproken en het plezantste van al is dat we er als ouders op deze manier ten volle mee hebben van kunnen genieten. Geen vraag was teveel of te moeilijk. Ik zou nog kinderen bijmaken om nog zo’n feesten te mogen (laten) organiseren!

Like1 like
christian hazard
New|La Lorraine|

Sales Meeting La Lorraine

We werken al jaren met Factotum en de service blijft altijd optimaal. Duidelijke afspraken, goede en tijdige afstemmingen, geen enkele vraag is teveel en ze slagen er altijd in om iets extras mee te geven. Prijs/kwaliteit zeker top , altijd meedenkend met de klant.
Plezier om met samen te werken.

Like1 like
Ellen Mergits
New|Bolckmans nv|

Geweldige ondersteuning & begeleiding bij je event!

Of je nu zelf al een idee hebt, of helemaal van nul moet beginnen, heb je een vastgelegd budget of heb je enkel een richtlijn, samen brainstormen, of gewoon wachten op de voorstellen van Karin? Er komt zowieso een topvoorstel uit de bus!
Factotum ondersteunt je op alle gebied. Ze zoeken alles uit tot op het bot. Geen vraag is teveel. Zelfs niet voor de meest kritische klant.
Het leuke aan samenwerken met Karin en haar team is dat ik weet dat we haar alles kunnen vragen. Niks is te veel. Gaat het om een groot event of een kleinschalige bijeenkomst, er wordt evenveel energie ingestoken. En telkens aan de scherpste prijs.
We hebben het plezier gehad al enkele events samen te organiseren en ik ben er zeker van dat er in de toekomst nog volgen!

Like1 like
NICK DE WINTER
New|

Huwelijk

Wij werden door Factotum volledig van A naar Z begeleid in het kader van ons huwelijk. Dit heeft bijna een volledig jaar in beslag genomen. Factotum heeft ons zéér professioneel bijgestaan en al onze wensen werden door hen vervuld. Ons huwelijk werd mits door hun volledige bijstand een echt sprookje.

Like1 like
Nick Heinen
New|Advox Advocaten|

Openingsreceptie Advox Advocaten

Karin van Fac-totum,heeft onze openingsreceptie van ons nieuwe kantoor in goede banen geleid.
Alles was tot in de puntjes geregeld, geen detail was vergeten.
Perfecte organisatie van een fantastisch evenement!
Dank Karin! Een absolute aanrader voor iedereen...

Like1 like
Jasper Van Hemelrijk
New|Hifferman Group|

Top event!

In het verleden hebben wij meermaals feesten gegeven. Ons laatste event werd georganiseerd door Fac-totum. Een hemelsbreed verschil! Door de persoonlijk aanpak van Karin van den Bogaert werd dit een feest volledig op maat, met een mooie combinatie tussen onze wensen, en haar professionele expertise. Als wij terugdenken aan zowel de organisatie, als het feest zelf, komt er maar één woord voor ons naar boven: TOP!

Like1 like
Ann Ann Willekens
New|

TOP TEAM!

Factotum events maakten van ons feest één om nooit te vergeten! Alleen maar lof voor de organisatie, als feestvarkens kregen we de boodschap te genieten en dat hebben we gedaan, van begin tot einde. Alles werd uit handen genomen, zalig gewoon! Nogmaals dikke dikke merci!

Like1 like
Bieke Klaassen
New|

Ongelooflijk waanzinnig topfeest!!!

Op ons huwelijksfeest was alles , maar echt alles, tot in de puntjes verzorgd!!! De catering, de drank, de muziek, de attenties, de fotograaf, de locatie, de service,...alles was gewoonweg top georganiseerd door factotum!! Het enige wat wij mochten doen, was genieten, en dat is hetgeen wij gedaan hebben!!! Een feest om nooit nog te vergeten,een feest beyond our dreams!!

Like1 like
Ilse Sambaer
New|De Wit Bunkering NV|

onvergetelijk evenement op toplocatie!

De Wit Bunkering organiseerde ter gelegenheid van hun 70-jarig bestaan een avondfeest voor personeel, klanten en leveranciers. Wij konden rekenen op een perfecte opvolging van het begin tot einde! Alles was top: locatie, catering, muziekgroepje, DJ. Iedereen heeft genoten van deze avond. Een echte aanrader. Bedankt Karin!

Like1 like
Tony Tormans
New|Tormans bvba|

Goede samenwerking

Ik heb al meerdere malen samengewerkt en alles is tot in detail verzorgd. Ik kan op 2 oren slapen en laat de stress over aan Factotum!

Like1 like
Andy Van den Bosch
Expert|AP audiovisuele producties|

Top eventbureau

Vriendelijke mensen en steeds een correcte afwerking!

Like1 like
Brigitte Maloens
New|Backline|

Samen streven naar 100% tevredenheid

Al het privilege gehad om al enkele keren samen te werken met Karin & kan persoonlijk getuigen dat een organisatie door Fac Totum gelijk staat aan 'alles tot in de puntjes verzorgd' en 'alle details die kloppen'. Karin draagt haar klant op handen en streeft naar de 100% tevredenheid. Streng en veeleisend als 'leider/coördinator' van het event, maar ook en vooral een toffe & aangename 'collega' ... Meer van dat Karin!

Like2 likes
Christine Graf
New|

Weddingplanner

Ons trouwfeest was een droom! En dit hadden we niet enkel te danken aan een grondige voorbereiding door Karin, maar ook door haar aanwezigheid het hele weekend in de Champagne... waar ze zich uitsloofde, de benen onder haar lijf liep, ... om alles in goede banen te laten lopen, zodat wij enkel moesten genieten, genieten ... genieten! Waarvoor we haar dan ook super bedanken! Niemand had dit beter gekund.
Dikke dikke merci XXX Christine & Yves

Like1 like
Tom Gemoets
New|

Detail en organisatie

We huurden Fac-Totum in voor de organisatie van ons huwelijk.
Het feest vond plaats in onze tuin en daardoor moest alles van 0 voorzien en gecoördineerd worden opgebouwd. Onze wensen waren hoog, de details in afwerking moesten high end zijn. Fac-Totum heeft deze opdracht tot in het uiterste detail opgevolgd en geruisloos uitgevoerd. Verschillende leveranciers per onderdeel werden voorgesteld, steeds met open prijssettings. Het feest was een ongelooflijk succes, zonder enige hickups, de afhandeling feilloos uitgevoerd.

Like1 like
Anne  Van Gils
Expert|Gosselin Group |

Op je twee oren slapen!

We hebben reeds meerdere events met FacTotum samengewerkt en het moet gezegd : alles is in de puntjes voorbereid, uitgewerkt en ook de debrief is altijd nuttig! Karin en haar team gaan de extra mile om het ons en onze gasten naar onze zin te maken. Dit alles steeds rekening houdend met de vooropgestelde budgetten. We kunnen Factotum als event partner absoluut aanbevelen! Van kleinschalig klantenevent, over personeelsfeest, naar opendeurdag : met Factotum klopt het plaatje én kan je op je beide oren slapen! Volgend feest is reeds geboekt.

Like1 like
Delphine Breuil
New|Challenge International |

Marketing Communicatie Manager

Zeer goede samenwerking met Karin van Factotum voor onze klantdag en avond. Het was een heel mooi evenement dat unaniem was onder onze gasten. Bedankt Karin voor je professionaliteit, je advies en de kwaliteit van je dienstverlening.

bekijk origineel

Like1 like
New|

Weddingplanner

Wij wilden een trouwfeest geven op een toplocatie, met topcatering, livemuziek en binnen ons budget en iemand die alles in goede banen zou leiden.....Factotum-events dus, zo simpel kan het zijn.
Alles was tiptop geregeld zoals wij het gedroomd hadden, voor ons een dag om nooit te vergeten en dit mede dankzij onze weddingplanner. Karin, bedankt voor jou topservice!!

Like1 like
Jan somers
New|GS1 Belgium & Luxembourg|

Teambuilding met Karin

Het was ongelofelijk fijn samen te werken met Karin om mijn teambuilding op poten te zetten. Maar ze heeft dit fantastische gedaan in de koekestad. Elk detail was verzorgd. Geen inspanning teveel! Proficiat. Grtn jan

Like1 like
Filippe Gregoir
New|

Lente feest van de dochters

Vorig jaar hadden we een spetterend lentefeest in gedachte voor onze dochters, we hadden alles voorzien, behalve de annulering van de traiteur..... Paniek alom daar het lenterest in't water zou vallen. Toen besloten we beroep te doen op Fac-Totum en nam contact op met Karin. Tegen al onze verwachtingen in slaagde zij erin om lastminute alles nog tot in de puntjes geregeld te krijgen, ze had ook oog voor ieder detail (zelf zaken waar wij niet aan dachten) de catering, de tent, de decoratie, de bediening, alles was tot in de puntjes geregeld. Onze dochters beleefde een lentefeest om "U" tegen te zeggen, mede dankzij de hulp van Karin. Hoe ze dit alles op het laatste nippertje geregeld kreeg weten we niet, maar ze deed het...
1000x dank voor de redding en het schitterend resultaat.
alvast tot volgend event.
Groetjes uit Wemmel.

Like1 like
Elke Van Sweeveldt
Expert|Geodis Wilson Belgium|

Tot in de kleinste detail

Ik ken Karin al jaren, voorheen als direct collega en nu via Fac-Totum terug contact met mekaar opgenomen.
Karin is een duizendpoot. Niets is te veel.
Voor elk event, klein of groot zet ze zich meer dan 100% in. Tot in de kleinste detail is alle geregeld.
Puur genieten.
Originele ideeën en Karin denkt steeds met je mee.
Keep on going Karin!!

Like1 like
Catrien Scheers
New|Fast Lines Belgium|

Karin let op elk detail!

“Ik hou van feesten. Maar feestjes moeten AF zijn!”
Ken je dit gevoel: veel te doen, weinig tijd, (on)gezonde stress...
Sinds ik Karin onder de arm nam voor het organiseren van mijn feesten ken ik een nog veel fijner gevoel:
LOSLATEN en genieten...
Bij Karin kan je loslaten: zij zoekt alles uit, stelt verschillende alternatieven voor.
Het enige dat je rest is beslissen, betalen, smullen, dansen en complimentjes in ontvangst nemen.
Karin is de perfecte gastvrouw. Zelfs de bloemen worden in de juiste vazen geschikt. Bedankt team Karin!

Like1 like
cindy wouters
New|Flanders Port Security|

personeelsreceptie Flanders Port Security

Dankzij Karin van Fac-totum events en projects was onze personeelsreceptie een FEEST! Alles was tot in de puntjes geregeld! Zowel de voorbereidingen (samen wordt de juiste formule uitgedokterd) als de receptie zelf. Fijn als je de organisatie uit handen kan geven en zo zelf alle stress kan vermijden en relax kan genieten. Wij kunnen Fac-totum sterk aanbevelen! Deze samenwerking is zeker voor herhaling vatbaar!

Like1 like
Linda Vanhaelst
New|Scaldis Salvage & Marine Contractors NV|

Bedrijfsfeest Scaldis December 2013

Dankzij jouw ervaring, vakkennis en enthousiasme werd ons bedrijfsfeest een daverend succes. Jouw creativiteit kent geen grenzen en niets is je teveel. Je luisterde goed naar de wensen van ons bedrijf. Als resultaat hebben onze collega's genoten en het korte filmpje is een leuk aandenken aan deze geslaagde avond. Een verdere voortzetting van onze samenwerking is feit. Ik kan Fact-totum warm aanbevelen aan iedereen die iets unieks wil organiseren en alle zorgen/stress wil vermijden. Nog veel succes met al je andere projecten Karin.

Like1 like
ilse Horemans
New|fac-totum bvba|

Originaliteit en vakkennis

Brava Karin, jouw talenten weerspiegelen zich in een unieke samenstelling van originaliteit en vakkennis die klanten een unieke en onvergetelijke ervaring doen beleven. Alle geïnteresseerden, er is maar één adres nl dat van Karin bij Fac-Totum! Paul Bellemans

Like1 like

Activiteiten Factotum events & projects bv

Factotum events & projects bv
Antwerp Natical Event 2020
21 June 2020

Vanaf deze week zullen we wekelijks een event in de kijker plaatsen tot we terug mogen opstarten.


Vandaag starten we met de opendeurdagen van Nassau scheepsbenodigdheden en De Wit bunkering.

Lees meer

Like Reageer
Factotum events & projects bv
Factotum events & projects
05 May 2020

Corona / Covid-19


Uw medewerkers beschermen tegen corona?

Gezondheid en veiligheid van uw naasten en uzelf staan meer dan ooit bovenaan uw to do lijst!

Lees meer

Like Reageer
Factotum events & projects bv
Wanneer vrienden en familie niet bij je huwelijk mogen zijn: "livestream vanuit u kot"
03 May 2020

Blij dat we familie en vrienden van het bruidspaar via livestream konden laten mee genieten vanuit hun kot!


#keepsafe #blijfinukot #livestream #factotumevents

Lees meer

Like Reageer
Factotum events & projects bv
Factotum events & projects
11 February 2020

Ideaal weer kunnen we niet beloven in ons landje ☔️

Wel kunnen we dankzij onze tenten een topfeest garanderen! 💃🎪🕺


✅ Denk aan trouwfeesten, verjaardagsfeesten, communiefeesten groot of klein dan moet u bij Factotum zijn!

Lees meer

Like Reageer
Factotum events & projects bv
Factotum events & projects
22 January 2020

Een Magische Winterdrink

Before & After! 😏


Dit is precies wat wij doen bij Factotum, wij geven die extra Magic Touch aan jouw event ✨

Lees meer

Like Reageer
Factotum events & projects bv
Factotum events & projects
21 January 2020

Een Food Truck is altijd een goed idee!


Op een Food Truck festival ben jij dan eerder Taco 🌮 of Burrito 🌯?#foodonourmind

Lees meer

Like Reageer