Teambuilding groot of klein, bij To The Point Events moet je zijnTeambuilding groot of klein, bij To The Point Events moet je zijn

Na de indienstname van Sofie eerder dit jaar, heeft To The Point Events achter de schermen hard gewerkt aan een vernieuwd aanbod teambuildings. De eerste uitvoeringen hiervan zijn net achter de rug en smaken naar meer.

 

To The Point Events combineert de gekende 'standaard' teambuildingformats met een op maat gemaakte uitvoering en professioneel advies. 

 

"Voor onder andere Harmony Group en AMG Belgium begon de dag met een interactieve meeting in het Radisson Blu Hotel Hasselt. In het fabuleuze decor van de Japanse Tuin, werden de werknemers nadien ondergedompeld in de Japanse cultuur. Een workshop Taiko (Japanse drum), een heuse sumo-worstel-wedstrijd en een workshop Origami kunnen hier natuurlijk niet ontbreken. Wil je het graag een vleugje actiever? Ook een workshop Samoerai-vechten behoort tot de opties! De dag wordt gezellig afgesloten tijdens een sushi-diner, met Japanse wijnen. Wil je het wat futuristischer? Dan is een teambuilding rond oxboards, drones en VR-brillen meer iets voor jou! Maar ook als je MVO hoog in het vaandel draagt, hebben we de teambuilding op jouw maat!"

 

Naast de op maat samengestelde teambuildings voor kleinere groepen, organiseerde To The Point Events voor het zevende jaar op rij de Chambers Trophy in opdracht van Voka - Kamer van Koophandel Limburg. De grootste teambuilding in zijn soort met maar liefst 600 deelnemers. 120 ploegen streden in De Warre, Neeroeteren voor de titel. Het thema nam de aanwezigen dit jaar mee in de sferen van de cowboys en de indianen. "Met proeven als spijkerbroekhangen, tipi's bouwen, schietproeven, sulky-race... waanden ze zich helemaal in de Far West. Uiteindelijk werd Team Edibo gekroond tot opperteam en barstte het feest los tot in de vroege uurtjes."

 


www.tothepointevents.be

advertorial30-09-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Flexivent opent nieuwbouwziekenhuis in prominent gezelschapFlexivent opent nieuwbouwziekenhuis in prominent gezelschap
Aanklachten tegen mislukt Fyre Festival blijven oplopenAanklachten tegen mislukt Fyre Festival blijven oplopen
Aanslag zet organisatoren aan het denken: 'De volgende stap is een versterkte burcht'Aanslag zet organisatoren aan het denken: 'De volgende stap is een versterkte burcht'
Advertenties

In de kijker

De Boer Tenten

De Boer Tenten

Een semipermanente structuur kan uw volgende evenementruimte worden.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 16-05Project Manager PCO & Association Management
  Seauton International...
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 15-05B2B Sales Manager
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 3. 12-05Powerman / woman @ midnightcoffee
  midnightcoffee bvba
  Antwerpen