To The Point Events met versterkt team klaar voor de toekomst

To The Point Events met versterkt team klaar voor de toekomst

Bij To The Point Events denken ze - in de ban van de voetbalgekte van het EK - in voetbaltermen over hun toekomst en strategie.

 

"2016 dient zich aan als een topjaar. Dankzij het grote vertrouwen van onze partners en supporters, bieden er zich mogelijkheden aan waarop wij bijzonder fier mogen zijn! Zo houden wij de bal van het Bollekesfeest in ons kamp. Na het winnen van een stevige pitch mag To The Point Events voor het tweede jaar op rij de logistieke coördinatie verzorgen van dit unieke Antwerpse feest. Bovendien hebben we een 4-jarencontract binnengehaald voor Infrax en organiseren we wederom tal van bijzondere Family Days en personeelsfeesten in de komende zomermaanden", vertelt Bart Koninckx trots.

 

Met al deze stevige matchen in het vooruitzicht, was de tijd rijp om het team gevoelig te versterken. "Zo hebben we een nieuwe spits, Sofie, binnengehaald voor onze teambuildings en het PUUR Lifestyle Event in de markt te zetten. Op zoek naar een wereldgoal als teambuilding? Vraag het aan Sofie! In haar uitgebreid aanbod zit zeker en vast een teambuilding op uw maat! We hebben eveneens een toptransfer geregeld door Anouck in het veld te zetten. Zij gaat als nieuwe Office Manager de positie van verdedigende middenvelder innemen en ervoor zorgen dat ons creatieve compartiment nog beter kan presteren."

 

"Onze targets blijven nog steeds de grote events op maat waarbij scoren met beleving centraal staat. Onder andere Chambers Trophy, Bollekesfeest, Global Journey, bedrijfsfeesten en Family Days voor grote groepen… dat zijn onze jaarlijkse ambities. Daarnaast willen we onze klanten steeds ontzorgen. Zo zorgen we voor de 360°-coördinatie van Student Take-Off en hebben we de organisatie en logistieke ondersteuning voor de opendeurdag van het Jessa Ziekenhuis op poten gezet. Of we verstevigden de klantenbinding van een nationaal A-merk door middel van een roadshow in 6 verschillende cinemazalen in heel Vlaanderen."

 

"Met onze nieuwe spelers en grote projecten willen we het tempo omhoog halen en onze kansen vergroten. De bal moet immers altijd aan het rollen blijven! En de ambities zijn duidelijk. Voor een spraakmakend event op maat of een toffe teambuilding moet je bij team To The Point Events zijn!", besluit Bart.

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties