Novid breidt gamma uit met 95'' LCD-schermenNovid breidt gamma uit met 95'' LCD-schermen

Eindelijk opvolging voor de 103" plasmaschermen van weleer! "Nadat we eind 2013 afscheid namen van onze laatste 235kg zware reus kunnen we je nu de toekomst verhuren: een 95" LCD-scherm met een diagonaal van 242cm dat slechts 67kg weegt!"

 

Het scherm wordt aangeboden in een kit met stand die het scherm uit de kist naar meer dan twee meter hoogte kan tillen. Maar het kan ook makkelijk aan een wand of een truss gehangen worden. "Zo slagen we erin om deze super schermen op een veilige manier te verhuren. De perfecte oplossing voor een exclusieve productpresentatie of persconferentie", aldus Wouter Van Beirendonck.


LCD infozuilen

Novid verhuurt LCD-schermen in zowat elke afmeting of type. Maar er is meer, zoals LCD-totems voor o.a. Point Of Sales toepassingen. "Deze budgetvriendelijke oplossing (vanaf € 195 per week!) biedt klanten een meetbare visibiliteit. Door zowel een variant voor indoor- als één voor outdoorgebruik aan te bieden, halen we de scherpste prijzen. Je betaalt voor wat je nodig hebt, zo eenvoudig is het. Wil je twintig info-zuilen voor binnen, voor één weekend, dan kan Novid die onmiddellijk leveren. Contentmanagement via 3G-netwerk of gewoon een clip afspelen; alles kan. En uiteraard is ook de mogelijkheid om de zuilen te  personaliseren een troef. Naast de clips kan je ook de hele behuizing laten wrappen."


www.novid.be

advertorialBron: Foto LCD-zuil - 28-02-2014

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Saboteer je event met een slecht registratieformulierSaboteer je event met een slecht registratieformulier
BMW host spectaculaire 360° showBMW host spectaculaire 360° show
6 Nederlandse en 2 Belgische events in finale Bea World 20176 Nederlandse en 2 Belgische events in finale Bea World 2017
Advertenties

In de kijker

Neptunus

Neptunus

Specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen