G4S Event Solutions bewijst dat creatieve totaaloplossingen werkenG4S Event Solutions bewijst dat creatieve totaaloplossingen werken

Voor elke organisator is het aangenamer om met één partner te werken die alles kan. Zo levert G4S Event Solutions gespecialiseerd bewakings- en onthaalpersoneel en aanvullende diensten voor alle soorten evenementen in heel België.

 

"De totaaloplossingen van G4S Event Solutions hebben een effect op de productiviteit, de prijs en de geleverde resultaten", legt Alain D'Haese, Service Line Director van G4S Event Solutions, uit. "De centralisering van alle eventactiviteiten maakt dat G4S steeds volgens het principe van One Single Point of Contact (SPOC) werkt waarbij men steeds slechts met één partij aan tafel zit, vertegenwoordigd door één persoon. Zo worden zakenrelaties beter opgebouwd en onderhouden. We communiceren directer met de klant, pikken de gewenste strategie gemakkelijker op en vertalen die intern beter naar de uitvoerende krachten."

 

"Elke opdracht wordt bovendien individueel onder de loep genomen om aan te duiden welke activiteiten noodzakelijk zijn, waar ze het best uitgevoerd kunnen worden, maar ook op welke manieren men kan besparen. In wezen is dit de kracht van G4S Event Solutions. Want op deze manier kunnen we al onze mensen strategisch aansturen, zowel in de planning als op het terrein, en een flexibele full service garanderen. Het is zelfs een trend dat klanten ons vragen om ook zaken te regelen die niet binnen ons dienstenpakket vallen, simpelweg omdat ze gewend zijn alles aan ons te vragen."

 

Contacteer G4S Event Solutions via eventsolutions@be.g4s.com of via 0032(0)2/788.40.66 en kom te weten hoe ze jou kunnen helpen om van je event een succes te maken.


www.g4seventsolutions.be

advertorial28-01-2010

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Feest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykitFeest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykit
Virtual, augmented en mixed reality tijdens FestivakVirtual, augmented en mixed reality tijdens Festivak
Laat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feestenLaat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feesten
Advertenties

In de kijker

Festivak

Festivak

Dé vakbeurs voor (publieks)evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen
 2. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 3. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen