Beste event software & tools voor het organiseren van evenementen: jouw ultieme gids

Beste event software & tools voor het organiseren van evenementen: jouw ultieme gids

Het navigeren door de complexiteit van het organiseren van evenementen is veeleisend en vereist nauwkeurige coördinatie en oog voor details. Rust jezelf uit met de beste event software van 2024 om elk aspect van jouw evenementen te stroomlijnen, van de start tot de uitvoering.


Dit artikel onthult niet alleen onze beste softwarekeuzes, maar licht ook toe hoe deze tools de efficiëntie van jouw event organisatie aanzienlijk kunnen verbeteren.Event software definiëren

Software voor evenementenplanning omvat een verscheidenheid aan toepassingen die zijn ontworpen om de orkestratie van evenementen te vereenvoudigen. Deze krachtige tools helpen bij het beheren van budgetten, planningen, bezoekersregistratie en tickets, en interacties met leveranciers, waardoor activiteiten efficiënt worden geautomatiseerd en nauwgezette aandacht voor elk detail van je evenement wordt gegarandeerd.


De coördinatie van evenementen behoort tot de meest stressvolle carrières ter wereld en vereist een hoog niveau van multitasking en organisatorische vaardigheden. Moderne evenementensoftware vermindert deze stress door gestroomlijnde, gebruiksvriendelijke interfaces te bieden waarmee het beheren van zelfs de meest complexe evenementen moeiteloos aanvoelt. Het huidige technologische landschap biedt een groot aantal oplossingen voor eventplanning, die allemaal beloven een deel of de gehele levenscyclus van jouw evenementen te optimaliseren. Onze samengestelde lijst helpt je door de bomen het bos te zien door gerichte aanbevelingen te doen, zodat jij de software selecteert die het beste bij jouw specifieke behoeften past.


Om je te helpen bij het navigeren door het ruime aanbod aan eventsoftware, hebben we de belangrijkste softwareopties in verschillende groepen onderverdeeld, elk afgestemd op verschillende aspecten van evenementenbeheer. Deze categorieën zijn ontworpen om het je gemakkelijker te maken de software te vinden die het beste bij jouw specifieke behoeften past:


 • Alles-in-één software event software: uitgebreide oplossingen die end-to-end mogelijkheden voor evenementenbeheer bieden.
 • Projectmanagement en samenwerking: tools gericht op het verbeteren van de teamcoördinatie en het opvolgen van projecten.
 • Eventregistratie en ticketverkoop: systemen die zijn ontworpen om de registratie van bezoekers en de kaartverkoop te stroomlijnen.
 • Customer Relationship Management (CRM): toepassingen die helpen bij het beheren van bezoekersgegevens en het verbeteren van klantrelaties.


Onze samengestelde lijst verkent elke categorie en biedt gerichte aanbevelingen om ervoor te zorgen dat je de software selecteert die perfect aansluit bij jouw event doelstellingen.Aanbevelingen voor event software op basis van jarenlange ervaring

Onze aanbevelingen zijn gebaseerd op meer dan twee decennia praktijkervaring in de evenementenbranche. We doen meer dan schrijven over evenementen; we hebben er talloze georganiseerd, waarbij we verschillende tools voor eventbeheer gebruikten en evalueerden. Als uitgever van EVENTPLANNER, een bestseller over evenementenorganisatie dat wereldwijd in de academische wereld wordt gebruikt, en uitbater van een van 's werelds grootste beoordelingsplatforms voor event software, leveranciers en locaties, bieden we uitgebreide, onbevooroordeelde inzichten. Deze uitgebreide interacties met de community verrijken onze expertise. In alle transparantie, we ontwikkelen we ook onze eigen event software, waardoor ons begrip en perspectief verder wordt verdiept.Ontdek de beste eventplanningssoftware van 2024

Klaar om de tools te ontdekken die jouw eventplanning radicaal zullen veranderen? Van bedrijfsevenementen tot bruiloften, de software die we aanbevelen is op maat gemaakt om alle soorten evenementen te ondersteunen, waardoor een naadloos beheer en onvergetelijke ervaringen worden gegarandeerd. Met de juiste tools wordt de lastige taak van het plannen van evenementen een creatief en plezierig proces. Ontdek onze gedetailleerde gids met de beste tools voor het organiseren van evenementen in 2024 en begin met het transformeren van de manier waarop je vandaag evenementen organiseert.


In deze lijst ligt onze nadruk vooral op internationale oplossingen die in de meeste markten beschikbaar zijn. Daarnaast hebben we links naar onze directory toegevoegd voor nog meer alternatieven, waaronder enkele opmerkelijke lokale opties die jouw aandacht verdienen!


We zullen het hebben over deze event software oplossingen:

 • eventplanner.net
 • Cvent
 • Bizzabo
 • Stova
 • JIRA van Atlassian
 • Trello
 • Monday
 • ClickUp
 • Eventbrite
 • Eventtia
 • Salesforce
 • HubspotAlles-in-één event software


1/ EVENTPLANNER.NET


De eventplanner.net event software is gemaakt door eventprofessionals en zorgt ervoor dat deze voldoet aan de kernbehoeften van eventplanning met functionaliteiten zoals evenementen projectbeheer, evenementeno draaiboeken en evenementen budgetbeheer. Zeer weinig platforms geven prioriteit aan organisatorische tools, waardoor eventplanner.net zich onderscheidt in deze niche. Het biedt een uitgebreide set tools, waaronder een geavanceerd ticketing- en bezoekersregistratiesysteem. Zelfs een robuuste app voor het scannen van tickets is in het pakket inbegrepen. Het alles-in-één platform voor evenementenbeheer wordt ook geleverd met vooraf ingevulde evenementen checklists voor allerlei soorten evenementen, zodat je snel aan de slag kunt.


Voordelen: Het softwarepakket is op maat ontworpen voor organisatoren van evenementen en biedt uitgebreide tools voor effectief evenementenbeheer, waaronder een geïntegreerd ticketingsysteem, samenwerking en leveranciersbeheer. Het merendeel van deze tools is volledig gratis beschikbaar, waardoor het een van de beste gratis evenementensoftware opties op de markt is. Voor een uitzonderlijk betaalbare prijs ontgrendelt de .PRO-versie nog krachtigere functies.


Nadelen: Hoewel de suite boordevol functies zit, evolueert hij voortdurend, waarbij er regelmatig nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd om de mogelijkheden te verbeteren, wat aangeeft dat sommige functies mogelijk nog in ontwikkeling zijn. Momenteel zijn de personalisatie mogelijkheden voor ticketverkoop beperkt, hoewel er naar verwachting in de nabije toekomst meer zullen worden toegevoegd.2/ CVENT


Cvent is niet alleen een grote speler op het gebied van evenementenbeheer, het is een allesomvattende krachtpatser. Deze software biedt een schaalbare reeks tools, perfect voor complexe bedrijfsevenementen. Hun marketingtools en functies voor bezoekersbetrokkenheid tonen hun expertise in het beheren van digitale doelgroepen. Cvent biedt meer dan alleen software, een holistische benadering van evenementenplanning, waardoor hun uitstekende reputatie welverdiend is.


Voordelen: Uitgebreide tools, persoonlijke gastervaring, uitstekende klantenondersteuning.


Nadelen: Cvent is in het hogere prijssegment verkrijgbaar vergeleken met alternatieven en kan een steilere leercurve met zich meebrengen, waardoor het geschikter is voor het beheer van bedrijfsevenementen.3/ BIZZABO


Bizzabo is niet zomaar een evenementenregistratieplatform. Het is een alles-in-één besturingssysteem voor evenementenervaring dat is ontworpen om het hele proces te stroomlijnen. Stel je voor dat je alles onder één dak beheert, van virtuele conferenties tot persoonlijke gala's. Bizzabo biedt tools voor registratie, het bouwen van een event website, ... – en biedt tegelijkertijd waardevolle gegevens en analyses. Hun mobiele app gaat nog een stap verder en verbetert de ervaring voor bezoekers die onderweg zijn.


Voordelen: Bizzabo elimineert de noodzaak van meerdere tools, vereenvoudigt de evenementenplanning en houdt alles georganiseerd op één centrale locatie. De software geeft prioriteit aan het creëren van een positieve ervaring voor bezoekers.


Nadelen: Bizzabo heeft een premium prijs en biedt geen evenementenlogistiek functionaliteit die helpt bij het stroomlijnen van jouw event projectbeheer, leveranciersbeheer, ...4/ STOVA


Stova (voorheen bekend als Etouches, Aventri en Meetingplay) is een cloudgebaseerd platform voor evenementenbeheer dat is ontworpen om de hele levenscyclus van evenementen te stroomlijnen, niet alleen de ticketverkoop. Stel je een one-stop-shop voor voor het beheren van registraties, het maken van evenementenwebsites, het verzenden van geautomatiseerde e-mails en zelfs het bijhouden van bezoekersanalyses. Stova beschikt over een gebruiksvriendelijke interface en kan worden geïntegreerd met verschillende marketing- en communicatietools, waardoor het een centraal knooppunt is voor de planning van evenementen.


Voordelen: Stova vereenvoudigt het evenementenbeheer door een uitgebreide reeks tools op één plek aan te bieden, waardoor de noodzaak voor meerdere platforms wordt geëlimineerd.


Nadelen: de prijsstructuur van Stova is misschien niet ideaal voor kleinere evenementen of organisaties met beperkte budgetten. Het is belangrijk om de functies en kosten af te wegen tegen jouw specifieke behoeften. Bovendien geeft dit platform geen prioriteit aan functionaliteit voor evenementenlogistiek, wat kan worden opgelost door software voor event projectbeheer toe te voegen aan uw tech-stack.Op zoek naar aanvullende event software opties? Verken onze directory voor een uitgebreid overzicht van beschikbare oplossingen, inclusief lokale providers.Projectmanagement en samenwerking

Hoewel de markt een overvloed aan projectmanagementtools biedt, zijn er maar weinig die specifiek zijn afgestemd op de unieke eisen van het organiseren van evenementen. De software voor evenementen projectmanagement van eventplanner.net onderscheidt zich doordat deze is ontworpen met de specifieke behoeften van organisatoren van evenementen in gedachten. De lijst hieronder bevat echter vooral meer algemene projectmanagementtools die uitstekend werk leveren bij het organiseren van evenementen. Ze bieden robuuste functionaliteiten en veelzijdigheid, ook al bieden ze misschien niet de alles-in-één, geïntegreerde ervaring die gespecialiseerde platforms zoals eventplanner.net bieden.5/ JIRA DOOR ATLASSIAN

JIRA, een krachtpatser op het gebied van projectmanagement van Atlassian, is misschien niet de eerste naam die in je opkomt bij het plannen van evenementen. Maar de kracht ligt in zijn aanpassingsvermogen. JIRA beschikt over een robuuste reeks functies voor taakbeheer, workflowautomatisering en gedetailleerde rapportage. Stel je voor dat je complexe evenementen met gemak in beheersbare stukken kunt opsplitsen! Bovendien betekent de populariteit ervan dat veel andere tools en communicatieplatforms naadloos met JIRA kunnen worden geïntegreerd, waardoor de workflow van uw evenement mogelijk wordt gestroomlijnd.


Voordelen: Bekend om zijn robuuste projectmanagementsoftware, die algemeen favoriet is in uiteenlopende sectoren, en vooral gewaardeerd wordt door softwareontwikkelaars.


Nadelen: JIRA is niet specifiek gebouwd voor de evenementenwereld. Er is een leercurve voor degenen die niet bekend zijn met projectmanagementsoftware, en het aanpassen ervan voor eventplanning vereist enige geavanceerde configuratie.6/ TRELLO

Trello is een visuele projectmanagementtool die bekend staat om zijn gebruiksvriendelijke interface en focus op organisatie. Stel je een gigantisch digitaal whiteboard voor waarop je lijsten kunt maken (denk aan 'To Do', 'In Progress', 'Done') en digitale plaknotities ('kaarten' genoemd) daartussen kunt verplaatsen. Met Trello kun je samenwerken met je team door taken op kaarten toe te wijzen, opmerkingen toe te voegen en bestanden te uploaden - allemaal op één plek. Vergelijkbaar met de evenementensoftware eventplanner.net.


Voordelen: De visuele interface van Trello biedt een duidelijk overzicht van het evenementenplan en de voortgang ervan, en maakt eenvoudige taaktoewijzing mogelijk. De aanpasbare structuur van Trello maakt veelzijdig gebruik mogelijk in verschillende contexten voor evenementenplanning.


Nadelen: Er ontbreken bepaalde functionaliteiten die vaak voorkomen in speciale software voor evenementenbeheer. In complexe gebeurtenisscenario's kunnen Trello-borden overvol raken, waardoor de duidelijkheid en organisatie worden aangetast.7/ MONDAY

Monday is een werkbesturingssysteem dat verder gaat dan alleen taakbeheer. Het biedt een aanpasbaar platform met bouwstenen, 'boards' genoemd, die kunnen worden aangepast aan verschillende behoeften. Zie het als een Lego-set voor op je werk: je kunt borden maken met specifieke kolommen (zoals deadlines, eigenaren, budgetten) en 'items' toevoegen (zoals taken, leveranciers, bezoekers) om je evenement te beheren.


Pluspunten: Met Monday kun je borden afstemmen op jouw specifieke behoeften voor de organisatie van je evenement, waardoor deze aanpasbaar zijn aan verschillende soorten en maten evenementen. Automatiseer repetitieve taken.


Nadelen: Hoewel ze gebruiksvriendelijk zijn, kan het enige tijd duren voordat je de uitgebreide aanpassingsmogelijkheden van Monday.com onder de knie hebt, vooral voor degenen die nieuw zijn op het platform. Voor bepaalde functies, die veel voorkomen in speciale evenementensoftware, zijn mogelijk aanvullende integraties vereist.8/ CLICK-UP

ClickUp is een projectmanagementtool die bekend staat om zijn vermogen om complexe workflows af te handelen. Stel je een centrale hub voor waar je geneste lijsten kunt maken, taken met afhankelijkheden kunt toewijzen en de voortgang in realtime kunt volgen. ClickUp gaat verder dan eenvoudige takenlijsten en biedt functies zoals samenwerking aan documenten en het stellen van doelen.


Voordelen: De hiërarchische structuur van ClickUp met geneste lijsten en subtaken houdt zelfs de meest complexe evenementenplannen georganiseerd en gemakkelijk te navigeren. Teamleden kunnen samenwerken aan taken, documenten delen en rechtstreeks chatten binnen ClickUp, waardoor duidelijke communicatie wordt bevorderd en iedereen op dezelfde pagina blijft.


Nadelen: Hoewel ClickUp een hoge mate van maatwerk biedt, kan het opzetten van de ideale werkruimte voor evenementenplanning enige tijdinvestering vooraf vergen. En nogmaals, deze tool mist speciale functionaliteit voor evenementenplanners.9/ SLACK

Slack, niet voor niets ons favoriete communicatiemiddel, gaat niet alleen over het verzenden van berichten en het delen van grappige kattenvideo's (hoewel het daar ook in uitblinkt!). Het kan ook een verrassend krachtig hulpmiddel zijn voor de planning van evenementen. Stel je een centrale hub voor waar je team ideeën kan bespreken en in realtime snelle antwoorden kan krijgen. Creëer kanalen gewijd aan specifieke aspecten van het evenement (denk aan 'Marketing', 'Locatie selectie' of 'Vrijwilligers coördinatie') om gesprekken georganiseerd en doorzoekbaar te houden.


Voordelen: Slack vergemakkelijkt directe communicatie tussen teamleden, waardoor snelle besluitvorming en probleemoplossing tijdens het hele evenementenplanningsproces mogelijk zijn.


Nadelen: Omdat meerdere kanalen en gesprekken tegelijkertijd plaatsvinden, kan Slack overweldigend worden als het niet effectief wordt beheerd. Een duidelijke naamgeving en verwachtingen van kanalen kunnen helpen. Hoewel Slack geweldig is voor communicatie, mist het functies voor complex taakbeheer of het bijhouden van deadlines. Wij adviseren Slack altijd in combinatie met andere tools te gebruiken.Eventregistratie en ticketverkoop

In dit gedeelte van ons alternatieven overzicht verdiepen we ons in pure softwareoplossingen voor ticketing en evenementenregistratie. Het is vermeldenswaard dat we al uitstekende opties voor eventickets hebben behandeld in het alles-in-één platformgedeelte hierboven, zoals de eventplanner.net evenemententicket- en bezoekersregistratiesoftware.


10/ EVENTBRITE


Eventbrite is een populair online platform dat de ticketverkoop voor zowel organisatoren als bezoekers van evenementen stroomlijnt. Stel je een gebruiksvriendelijk platform voor waar je je evenement kunt creëren, beheren en promoten, allemaal op één plek. Eventbrite biedt een reeks tools voor ticketverkoop, marketing van je evenement en zelfs het verkrijgen van waardevolle data-inzichten om je publiek te begrijpen en toekomstige evenementen te verbeteren.


Pluspunten:Zelfs degenen die nieuw zijn op het gebied van evenementenplanning kunnen gemakkelijk door de Eventbrite-interface navigeren, waardoor het een uitstekende keuze is voor beginners.


Nadelen: de brandingopties voor uw evenement zijn mogelijk beperkt. Eventbrite brengt ticketkosten in rekening, die je winst kunnen drukken. Houd rekening met deze kosten bij het bepalen van jouw ticketprijs. Hoewel geweldig voor veel evenementen, ticketverkoop is de kernfunctionaliteit van Eventbrite. Als je een complex evenement beheert met uitgebreide planningsbehoeften, is een platform met meer functionaliteit wellicht beter geschikt.11/ EVENTIA


Eventtia is niet zomaar een ticketplatform; het is bedoeld om jouw one-stop-shop te zijn voor het beheren van alle aspecten van evenementen met tickets. Stel je voor dat je een platform hebt om ticketopties te ontwerpen, registraties te beheren en zelfs de toegang te controleren – allemaal onder één dak. Eventtia beschikt over functies zoals promotiecodes, gelaagde ticketstructuren en mobiele ticketing voor een soepele bezoekerservaring.


Voordelen: Eventtia biedt een uitgebreide reeks tools voor het ontwerpen van tickets, het beheren van registratieprocessen en het garanderen van veilige toegangscontrole voor uw evenement.


Nadelen: de prijsstructuur van Eventtia is volgens reviews complex, waardoor het moeilijk is om de kosten vooraf te vergelijken met andere ticketingoplossingen.Op zoek naar meer alternatieven voor event ticketsoftware? Duik in onze directory voor een uitgebreid overzicht van beschikbare oplossingen, inclusief lokale providers. Als je in België of Nederland woont, zorg er dan voor dat je oplossingen als Momice of Halito bekijkt, die veel waar voor je geld bieden.
Klantrelatiebeheer (CRM)

In de CRM-categorie zijn er niet veel gespecialiseerde CRM-oplossingen die op maat zijn gemaakt voor organisatoren. Hoewel eventplanner.net momenteel een CRM voor leveranciers- en artiestenbeheer binnen zijn software ontwikkelt, raden we tot die tijd aan om een van deze platforms te overwegen, aangezien een CRM een essentieel hulpmiddel is voor de planning van evenementen.


12/ VERKOOPKRACHT

Salesforce is niet het typische platform voor evenementenbeheer, maar blinkt uit op een ander gebied dat cruciaal is voor het succes van evenementen: Customer Relationship Management (CRM). Stel je een centrale plek voor voor het opslaan van al je evenementgerelateerde contacten, bezoekersgegevens en communicatiegeschiedenis. Salesforce blinkt uit in het beheren van deze interacties en het opbouwen van relaties. Door je publiek beter te begrijpen, kun je toekomstige evenementenmarketing en outreach-inspanningen personaliseren.


Voordelen: Salesforce is een CRM-gigant die een robuust systeem biedt voor het opslaan en beheren van contactgegevens, communicatiegeschiedenis en eventgerelateerde gegevens. Salesforce schaalt mee met jouw behoeften.


Nadelen: Salesforce is niet specifiek ontworpen voor het plannen van evenementen. Je moet het integreren met andere tools voor taken zoals ticketverkoop of het bouwen van websites. Voor kleinere evenementen kunnen de robuuste functies van Salesforce meer dan nodig zijn en tot een complex installatieproces leiden. Prijzen zijn een ander aspect om te overwegen.13/ HUBSPOT

Hubspot heeft veel verschillende petten, maar één die vooral relevant is voor organisatoren van events is CRM. In tegenstelling tot Salesforce biedt Hubspot een gratis versie en staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke aanpak. Hubspot helpt je jouw publiek beter te begrijpen, waardoor je jouw marketinginspanningen kunt personaliseren en sterkere relaties kunt opbouwen met potentiële bezoekers.


Voordelen: Hubspot biedt een gratis CRM-versie met functies die perfect zijn voor het beheren van evenementcontacten, bezoekersgegevens en communicatiegeschiedenis. De gebruiksvriendelijke interface maakt het gemakkelijk om aan de slag te gaan, zelfs voor degenen die nieuw zijn met CRM-systemen.


Nadelen: het gratis niveau van Hubspot CRM mist enkele van de geavanceerde functies die je aantreft in betaalde CRM-oplossingen zoals Salesforce. Net als Salesforce is Hubspot niet specifiek ontworpen voor evenementenplanning. Je zult het moeten integreren met andere tools.
Hoe u de beste evenementen tools voor jouw behoeften kiest

Terwijl we onze lijst met de beste evenementenplanningssoftware voor 2024 afronden, moet je er rekening mee houden dat het kiezen van de juiste tools van cruciaal belang is in het digitale tijdperk. Het selecteren van de juiste software voor evenementenbeheer kan het planningsproces enorm verbeteren en stroomlijnen, of het nu om live of virtuele evenementen gaat. Hoewel de talloze beschikbare opties overweldigend lijken, kan het begrijpen van jouw specifieke behoeften deze beslissing aanzienlijk vereenvoudigen.


Eventmanagers fungeren als cruciale schakel tussen concept en uitvoering. Hun effectiviteit hangt grotendeels af van de robuustheid van de instrumenten die ze gebruiken. Net zoals een architect vertrouwt op nauwkeurige instrumenten om blauwdrukken om te zetten in gebouwen, zijn eventmanagers afhankelijk van hun software om hun visies om te zetten in gedenkwaardige evenementen.Belangrijke overwegingen bij het selecteren van event software:


 • Functionaliteit versus behoeften: begin met het opsommen van de specifieke functionaliteiten die je nodig hebt: ticketing, bezoekersbeheer, leverancierscoördinatie en meer. Vergelijk deze met de functies die door verschillende software worden aangeboden.
 • Gegevensbeveiliging en compliance: In de wereld van vandaag is gegevensbescherming van cruciaal belang. Kies voor software die voldoet aan internationale normen zoals ISO27001 en voldoet aan de GDPR- of AVG-richtlijnen, zodat zowel de gegevens van jou als die van je bezoekers veilig zijn.
 • Schaalbaarheid en flexibiliteit: overweeg of de software kan worden geschaald op basis van de omvang en typen van jouw evenement. Flexibiliteit bij het omgaan met verschillende complexiteiten van evenementen is essentieel.
 • Gebruikerservaring: Een goed platform biedt een intuïtieve gebruikersinterface die jouw taken vereenvoudigt in plaats van compliceert. Het zou je in staat moeten stellen om evenementen efficiënter te beheren zonder een steile leercurve.
 • Prijzen en waarde: Evalueer de prijsstructuur van de software. Biedt het waarde voor de kosten? Houd rekening met zowel de kosten vooraf als de langetermijnkosten, zoals abonnementen of extra kosten. Zoek naar transparantie in de prijzen om onverwachte kosten te voorkomen.
 • Recensies en reviews: bekijk recensies van andere gebruikers. Een robuust platform heeft een geschiedenis van positieve feedback en bewezen betrouwbaarheid.


Investeer in software die niet alleen aansluit bij jouw operationele behoeften, maar ook gegevensbescherming en gebruikersprivacy bevordert. Dergelijke tools helpen je niet alleen de logistiek efficiënt te beheren, maar houden ook jouw reputatie hoog door te zorgen voor naleving van veiligheidsnormen. Kies verstandig: jouw hulpmiddelen zijn uw bondgenoten tijdens het plannen van evenementen. Met de juiste technologie wordt elke uitdaging een springplank naar het creëren van opvallende evenementen die uw expertise en toewijding aan uitmuntendheid onder de aandacht brengen.Disclaimer: De inzichten en recensies in dit artikel zijn uitsluitend de onafhankelijke meningen van onze redactie en zijn bedoeld voor informatieve doeleinden. eventplanner.net heeft geen banden met de genoemde softwareleveranciers. Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Hoewel we ernaar streven actuele en nauwkeurige informatie te verstrekken, zijn de prijzen en kenmerken van de vermelde software onderhevig aan verandering. We moedigen onze lezers aan om de officiële websites van de aanbevolen producten te bezoeken voor de meest actuele informatie.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties