BluePoint Antwerpen: seminarie- en eventlocatie met uniek dakterras

BluePoint Antwerpen: seminarie- en eventlocatie met uniek dakterras

Welk zakelijk of privé-evenement je ook wil organiseren, de kans is zeer groot dat BluePoint Antwerpen je een unieke setting kan bieden. Naast het grote en gevarieerde aanbod aan ruimtes is het prachtige dakterras dé troef van deze evenementenlocatie.

 

BluePoint Antwerpen heeft 25 multifunctionele en modern uitgeruste zalen met een capaciteit van 2 tot 500 personen. Doordat de ruimtes aangepast kunnen worden aan het aantal gasten, zijn er oneindig veel mogelijkheden. Maar ook een imposante foyer, uitnodigende coffee corners, een multifunctionele eventruimte met orangerie annex tuin zijn beschikbaar. En dus, het spectaculaire dakterras.

 


Rooftop-belevingen 

Je gasten krijgen energie van de frisse lucht, ontspannen door het mooie uitzicht, komen sneller in een ongedwongen sfeer, het zijn enkele voordelen van een feest of evenement organiseren op een dakterras. Het terras van BluePoint Antwerpen is deels overdekt met een strakke tent en dus bruikbaar bij alle soorten (Belgische) weersituaties. Ook aan comfort ontbreekt het in deze buitenruimte niet. Het terras is uitgerust met comfortabel lounge meubilair of kan ingericht en gedecoreerd worden naar wens. Drankjes serveer je vanuit de aanwezige bar.

 

Bij een dakterras denk je aan BBQ's en afterwork drinks en deze worden vaak georganiseerd op deze locatie. Maar ook een ontbijt, lunch of diner in buitenlucht is perfect mogelijk. Wil je een outdoor productlancering, openluchtfilmavond, modeshow of cocktailparty bij zonsondergang organiseren? Het team van BluePoint Antwerpen maakt je evenement op maat. Ook voor privé feesten of trouwfeesten biedt het dakterras een uniek decor.

 


BluePoint Antwerpen: dienstverlening van A tot Z 

In BluePoint Antwerpen ben je als eventorganisator zeker van een breed aanbod aan on-site faciliteiten waardoor je een zorgeloos evenement geniet. De ervaren eventexperten begeleiden je van A tot Z doorheen heel het organisatieproces. Van de praktische aspecten, zoals de inrichting en het meubilair van de zalen, de AV-mogelijkheden en de technische ondersteuning daarin. Tot de visuele uitwerking van onder andere de decoratie.


agoria-164_52537769488_o.jpg

 

Op een feest of evenement mag de gepaste catering niet ontbreken. Dankzij het on-site event catering team kan je rekenen op een passend, lekker en verzorgd gepresenteerd cateringconcept.

 


Nieuwe belevingen organiseren?

Het dakterras van BluePoint Antwerpen is de perfecte plek om de dag te beginnen of af te sluiten samen met je gasten. Ontdek deze hideaway dichtbij Antwerpen en creëer samen met het BluePoint team nieuwe belevingen.

www.bluepoint.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties