De Hasselt Studenten Regatta, een uniek sportevent op hoog niveau

De Hasselt Studenten Regatta, een uniek sportevent op hoog niveau

Vergeet 'The Boat Race' tussen Oxford en Cambridge, want ook in België bekampen de Hasseltse Hogescholen en Universiteit elkaar ieder jaar tijdens een spraakmakende roeiwedstrijd. Op het Albertkanaal in Kuringen strijden de roeiteams van UCLL, PXL en UHasselt voor winst in de Hasselt Studenten Regatta.


Het is een dag vol topsport en randanimatie voor de hele familie op zondagnamiddag. Ook dit jaar mocht het team van To The Point Events het geheel coördineren.


IMG_9094.jpg

 


Van studentenfeest naar sportevent op hoog niveau

"De 20ste editie van de Hasselt Studenten Regatta zit erop, en wat een spektakel was het. Een bloedstollende race met fotofinish, duizenden enthousiaste supporters, veel emotie en een fantastische sfeer", vertelt Robin Paesen, senior projectmanager. Het is uitgegroeid tot een wedstrijd op zeer hoog niveau waar de roeiers ook maanden intens professioneel voor trainen en zelfs een aangepast voedingsschema volgen. Dit jaar was het bijzonder spannend met de UCLL Sharks die de PXL versloegen in een mm spurt. De UHasselt won de pre-regatta en mocht als eerste de roeibaan kiezen, maar kon dit niet verzilveren.


regatta_sven dillen_15406.JPG

 


Studenten uw doelgroep? Partner up!

Bart Koninckx vertelt: "Al 15 jaar zijn studenten één van onze belangrijkste doelgroepen die we graag verwennen. Zij zitten in ons DNA. We zijn dan ook blij dat wij recent de pitch gewonnen hebben om de komende 3 jaren zowel de Regatta als de Student Take-Off te mogen organiseren. Voor deze events doen wij in opdracht van de Stad Hasselt, de PXL, UHasselt en UCCL de volledige coördinatie en zelfs de sponsorwerving. Daarom zijn wij continu op zoek naar partners die we volledig op maat helpen om te communiceren met deze interessante doelgroep van 25.000 studenten. Zij zijn de next generation, toekomstige collega's, de consumenten van morgen. Zin in een partnership? Let’s connect!"

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

BESA heeft een nieuwe voorzitter

BESA heeft een nieuwe voorzitter

Bedrijven winnen met INKART-teamevents

Bedrijven winnen met INKART-teamevents

Advertenties