Ben je generieke evenementenlocaties beu?

Ben je generieke evenementenlocaties beu?

Ben je generieke evenementenlocaties zonder persoonlijkheid beu? BlankSpace heeft een oplossing; door de locatie te transformeren naar YourSpace. Gelegen in Schuman, het levendige politieke centrum van Brussel, biedt deze locatie 5 onderscheidend vormgegeven ruimtes, die passen bij al je eventbehoeften.


"Ons doel is om van jouw visie onze missie te maken. Hoe? Wanneer je onze locatie boekt, verzeker je je van je eigen gepersonaliseerde ruimte."


De barruimte biedt de perfecte setting voor discussies tussen collega's en creëert een energieke sfeer. Uitgerust met een surround sound-audiosysteem en Samsung Frame TV's, zullen je gasten zeker een onvergetelijke ervaring beleven. Bovendien biedt de barpartner een speciale samenwerking aan voor cocktailworkshops die een ontspannen sfeer op je evenement zal brengen. Misschien is je evenement strikt werkgericht en heb je een rustige omgeving nodig voor een vergadering of brainstormsessie? Zeg hallo tegen de vergaderruimte, die vakkundig is ontworpen om efficiëntie en creativiteit te stimuleren. Bent je op zoek naar een plek om te dineren met collega's en vrienden, BlankSpace heeft de tafel en tuinruimte voor je klaar! Vraag om de eersteklas cateringservice, waarbij BlankSpace garandeert dat elk bord een culinaire magie brengt.
"Hier bij BlankSpace zijn we van mening dat elke gelegenheid net zo uitzonderlijk moet zijn als jouw individualiteit. Daarom overtreffen we de verwachtingen om aan al je wensen te voldoen. Van op maat gemaakte culinaire keuzes en een grote verscheidenheid aan workshops tot individuele privéruimtes, wij omarmen jouw visie als onze missie. Dus waar wacht je nog op? Reserveer nu je evenement bij BlankSpace om er YourSpace van te maken!"

www.blankspace.brussels
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties