blankspace wordt "yourspace" - Ontdek je creatieve space in het hart van Brussel!

blankspace wordt "yourspace" - Ontdek je creatieve space in het hart van Brussel!

Het is niet zomaar een ruimte; het is yourspace. Welkom in de wereld van blankspace, waar de ervaring begint als je naar binnen stapt. Het is alsof je iemands huis binnengaat, maar die iemand ben jij! Waarom? Want lege ruimte krijgt jouw naam vanaf het moment dat je hier een evenement organiseert.


Gelegen in een rustige woonstraat net achter het Berlaymontgebouw, het hoofdkwartier van de Europese Commissie, in de bruisende Brusselse EU-wijk waar Europa dagelijks samenkomt, biedt blankspace je een unieke herenhuiservaring. De begane grond is exclusief voor jou en bestaat uit drie onderling verbonden ruimtes en een charmante stadstuin. Het belichaamt de essentie van 'lege ruimte': een neutraal canvas waarop je creativiteit en stijl hanteert.

 

Ontdek ons Space-taculair nieuw concept: blankspace Brussels Open Day

Noteer donderdag 9 november 2023 in je agenda, want blankspace nodigt je uit voor haar officiële Open Dag. "Dit is jouw kans om onze catering- en workshoppartners te ontmoeten."


Datum: donderdag 9 november 2023

Tijd: Vanaf 16:00 tot 20:00 uur

Locatie: blankspace Brussel (Saint-Quentinstraat 29, B-1000 Brussel)


REGISTREER NU


2MIV_8891 copy.jpgEen sneak peek!

Wees een van de eersten die de transformatie ervaart van een professionele vergaderruimte naar een creatieve studioruimte, compleet met zwevende tafels en een zwevende biofiele oase. "Ontdek onze inspirerende ruimte, ontworpen voor vergaderingen, evenementen en bijeenkomsten voor maximaal 50 gasten. Wanneer je je registreert, kun je genieten van een exclusieve rondleiding, waarbij je de charme van de begane grond van ons herenhuis ontdekt, inclusief drie onderling verbonden ruimtes, een stad tuin, en een stedelijke creatieve studio."Partner-ecosysteem

"We zijn er trots op samen te werken met een selectie van catering- en workshoppartners, die elk een unieke culinaire en creatieve ervaring bieden. Onze cateringpartners zijn onder meer Fonteyne The Kitchen, I Tratturi, Barpartners en OBAO."


Ook voor workshops heb je volop keuze. Je kunt het shaken met Barpartners, genieten van Pasta la Vista met I Tratturi, je "Groene Vingers" verzorgen met Greenmood of memorabele momenten vastleggen met Luk Vander Plaetse. Fotografie, moskunstwerk, pasta maken, cocktails shaken...


REGISTREER NU


4MIV_7691 copy.jpgExtra details

Parkeren: Beschikbaar op straat en in de buurt, met Interparking Kunst-Wet op wandelafstand.


Openbaar vervoer: Gemakkelijk bereikbaar via Ambiorix en Schuman met bus en metro, Maalbeek en diverse treindiensten.


Hotels: Gunstig gelegen hotels in de omgeving zijn onder andere First Euroflat Hotel, Martin's Brussels EU, NH Brussels EU Berlaymont en New Hotel Charlemagne.


REGISTREER NU

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties