How to: giveaways en promotiemateriaal op evenementen

How to: giveaways en promotiemateriaal op evenementen

De zomer komt eraan. Het festivalseizoen draait al op volle toeren. Ook evenementen zijn talrijk. Je hebt heel wat organisationele to do’s op je agenda staan. Staat giveaways en promotiemateriaal bestellen ook op je lijstje? Want zo maak je de beleving van jouw gasten nog beter, en daar draait het toch allemaal om?

 

Het aanbod giveaways en promotiemateriaal is breed. En met branded giveaways en promotiemateriaal zet je nog een stapje extra. Jouw huisstijl, jouw merk komt nog meer in the picture te staan. Promotiemateriaal of giveaways die nuttig zijn, scoren het best volgens onderzoek.

 


Nuttige giveaways scoren

Zomer = zon = zonnebescherming nodig! Waarschijnlijk hebben je gasten wel een tube zonnecrème bij. Originele giveaways op outdoor festivals die helemaal in dit thema passen, zijn zonnebrillen of een zonnehoed. Met die laatste kan je alle kanten

uit, van de klassieke strooien hoed in verschillende kwaliteiten en prijsklassen, tot het hippe vissershoedje, verkrijgbaar in talloze kleuren. Een ander idee voor een festivalartikel: kwalitatieve drinkbekers met het logo van je evenement op. Heel wat van deze bekers worden een tijdlang gebruikt en refereren direct naar de mooie herinneringen die mensen maakten op jouw festival of event. 

 


Een eerste indruk maak je maar 1 keer

Een vlot registratieproces is key bij het binnenkomen op je evenement of festival. Dat weet je. Dat gecombineerd met een goede binnenkomer zet de toon voor de rest van de dag. Daarom mag een festivalbandje, als promobandje of als middel voor toegangscontrole, niet ontbreken. Ook daar is een breed aanbod van op de markt. Je kiest uit een groot gamma aan materialen, kleuren en personalisaties. Zo maak je het bandje dat perfect bij de sfeer van je festival past. En je festivalbandjes? Veel mensen houden die gewoon de hele zomer aan! Over indirecte reclame gesproken!

 

Je hebt al je giveaways en promotiemateriaal besteld? Dan kan het feest beginnen!

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

8 out of the box meeting locaties

8 out of the box meeting locaties

To The Point Events en SKF scoren internationale hattrick

To The Point Events en SKF scoren internationale hattrick

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties