Een check-in app, niet alleen voor grote events

Een check-in app, niet alleen voor grote events

Of het nu gaat om een concert, conferentie, personeelsevenement of festival, het belang van goed eventmanagement kan niet worden onderschat. Eén van de meest kritieke aspecten van evenementenbeheer is het bijhouden van bezoekers. Gelukkig brengt technologie een efficiënte oplossing: scan-apps.


De toegangscontrole is een belangrijk moment omdat bezoekers meteen een eerste indruk krijgen van jouw event. Hier wil je natuurlijk scoren. Bij de toegangscontrole van grote events wordt er veelal flink opgeschaald met apparatuur en hostesses die met een QR-scanner de rijen laten verdwijnen. Maar hoe zorg je ervoor dat de toegangscontrole voor jouw kleinere event soepel verloopt en toch betaalbaar blijft?


Halito! heeft de oplossing voor jouw event! Recent lanceerden ze de Halito! ScanApp. Deze scan-app is te downloaden op elke smartphone, waardoor de smartphone van de hostess omgetoverd wordt tot een echte QR-code scanner en meer.

 


Gebruiksgemak voorop

Bij de app staat gebruiksgemak voorop. Zo is het niet nodig om een account aan te maken. Een slimme combinatie tussen de registratiesoftware van Halito! en de app, zorgt voor een super eenvoudige bediening. Duidelijke schermen geven weer of een gast al dan niet toegang krijgt én je voelt ook dat de gsm anders trilt.

 


Niet enkel aan de hoofdingang

De Halito! scan-app kan je naast aan de hoofdingang, ook inzetten voor break-out sessies, workshops, presentaties en zelfs aan de uitgang. Al deze data wordt netjes in Halito! bewaard zodat je achteraf een perfect overzicht hebt van wie waar wanneer is geweest. Handig toch?

 


GDPR-proof

Halito! heeft een manier gevonden waardoor er in de app geen persoonsgegevens worden verwerkt. Het is dus een volledige veilige oplossing. "Dat vonden we ontzettend belangrijk bij de ontwikkeling omdat we weten dat onze corporate klanten hier - terecht overigens - heel gevoelig voor zijn", aldus CEO Bart Van Zele.

 


Conclusie

Over het algemeen is een scan-app dus een waardevol hulpmiddel voor event managers die hun incheckproces willen stroomlijnen, de nauwkeurigheid willen vergroten en de beveiliging van hun event willen verbeteren. Het is dus geen verrassing dat steeds meer organisatoren deze technologie inzetten. Wil jij je check-in proces ook verbeteren? Overweeg dan om de Halito! scan-app te gebruiken en zet de eerste stap naar efficiënt evenementenbeheer.

www.halito.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Datalek Ticketmaster: wat het betekent voor organisatoren van evenementen

Datalek Ticketmaster: wat het betekent voor organisatoren van evenementen

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties