4 redenen waarom een sportieve break tijdens jouw evenement een uitstekend idee is

4 redenen waarom een sportieve break tijdens jouw evenement een uitstekend idee is

Als bedrijf is het belangrijk om regelmatig te investeren in teambuilding. Een goede teamdynamiek kan immers leiden tot een hogere productiviteit, betere resultaten en meer werkplezier. Maar waarom zou je kiezen voor teambuildingsactiviteiten op Papendal?


Papendal geeft je graag een aantal redenen waarom deze locatie perfect is voor een geslaagde teamdag.


  • Allereerst is Papendal dé plek voor buitensportactiviteiten. In het buitenseizoen kun je hier terecht voor tal van sportieve activiteiten zoals boogschieten, rolstoelbasketbal, schermen en nog veel meer. Door samen te sporten bouw je niet alleen aan de teamspirit, maar werk je ook aan een gezonde en actieve levensstijl. Bovendien is het wetenschappelijk bewezen dat fysieke activiteit bijdraagt aan een betere mentale gezondheid en een hogere productiviteit op de werkvloer.
  • Maar niet iedereen is even sportief aangelegd. Gelukkig biedt Papendal ook genoeg recreatieve mogelijkheden. Wat dacht je van een gezellige fietstocht door de prachtige Veluwe of een inspirerende rondleiding over het terrein? Ook zijn er diverse workshops te volgen, zoals een kookworkshop of een creatieve sessie. Door samen te ontspannen en nieuwe dingen te leren, leer je elkaar op een andere manier kennen en bouw je aan een hechter team.


framed2018-saturday-hr_073-min.jpg


  • Maar wat maakt Papendal nu zo geschikt voor een teambuilding? Ten eerste biedt deze locatie, in het hart van de Nederlandse topsport, alles wat je nodig hebt voor een geslaagde dag. Er zijn diverse zalen en vergaderruimtes beschikbaar, maar ook outdoor faciliteiten zoals een beachvolleybalvelden, een pumptrack en tennisbanen. Daarnaast is het evenemententerrein geschikt om volledig naar wens in te delen. Denk bijvoorbeeld aan een sportdag voor al je medewerkers! Daarnaast beschikt Papendal over een professioneel team dat graag met je meedenkt over de invulling van jouw teamdag. Of je nu kiest voor een sportieve activiteit of een creatieve workshop, alles staat in het teken om jouw bedrijfsdoelen te behalen.
  • Maar waarom zou je eigenlijk kiezen voor een buitenactiviteit tijdens een zakelijke bijeenkomst? Ten eerste zorgt het voor een welkome afwisseling van het werken in een kantooromgeving. Door de frisse buitenlucht en het groen om je heen kun je even helemaal ontspannen en nieuwe energie opdoen. Bovendien zorgt een buitenactiviteit voor een informele sfeer en meer interactie tussen collega's. Dit kan leiden tot nieuwe inzichten, ideeën en oplossingen die je in een formele vergadering niet zo snel zou hebben besproken.

 

Kortom, teambuildingsactiviteiten op Papendal zijn de ideale manier om als bedrijf te investeren in een hechter team en betere resultaten. Of je nu kiest voor sportieve activiteiten of recreatieve workshops, alles staat in het teken van jouw bedrijfsdoelen. Door te kiezen voor een buitenactiviteit tijdens een zakelijke bijeenkomst, zorg je voor een welkome afwisseling en meer interactie tussen collega's. Overtuigd?

papendal.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties