Hotel Papendal

Hotel Papendal

  • Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem, Nederland

Verscholen in de bossen van de Veluwe, aan de rand van Arnhem, ontdek je het geheim van Papendal. Op onze mooie locatie vol natuur en dynamiek komen topsport en bedrijfsleven op een kleurrijke manier samen. Iedereen haalt het beste uit zichzelf op zo’n unieke plek! Jij ook. En daar helpen we jou graag bij. Op Papendal ben je welkom voor elk soort bijeenkomst. Van kleine vergaderingen tot de grootste congressen. Van een clinic tot een op maat georganiseerd evenement op ons terrein! Niets is ons te gek. 

 

Mensen vragen ons vaak wat er allemaal gebeurt #OpPapendal. Ons antwoord? #OpPapendal gebeurt héél veel! De veelzijdigheid die je hier vindt geeft ons complete karakter goed weer. Stap binnen, loop rond en je voelt het meteen: energie, trots en passie. Passie voor alles wat je doet, om het hoogst haalbare te bereiken. Altijd dat stapje extra zetten om dat wat je wilt ook écht voor elkaar te krijgen. Net als onze gasten, gaan wij voor goud. Iedere dag opnieuw. Die sfeer, dat gevoel, is wat Papendal anders dan anders maakt. Wij zijn trots op wat wij doen en houden van de gedrevenheid #OpPapendal. Hier is alles en iedereen altijd in beweging.

 

Er gebeurt méér op Papendal dan alleen sport!
Papendal is bekend om het topsportcentrum. Maar wist je dat er veel meer mogelijk is op Papendal? Je kunt bij ons terecht voor al je meetings en events. Of het nu gaat  om zakelijke congressen of vergaderingen. Om beurzen, expo’s of festivals. Het kan allemaal #OpPapendal!

 

De mogelijkheden zijn eindeloos voor jouw evenement!
Een evenement organiseren is nogal wat. Dat begrijpen we maar al te goed. Soms wil je het in eigen hand hebben en soms biedt een evenementenbureau een oplossing. #OpPapendal kan alles. Te veel om op te noemen, maar denk bijvoorbeeld aan een sportdag, clinics, productpresentatie, bedrijfsfeest, festival of iets geheel in eigen thema. Ons ruim 11 hectare evenemententerrein biedt oneindig veel mogelijkheden om je evenement in de Veluwse bossen te organiseren. Natuurlijk helemaal in te vullen naar eigen wens. En we hebben geschikte evenementenzalen. Voor congressen of beurzen. Van alle gemakken voorzien!

Reviews over Hotel Papendal

Er zijn (nog) geen reviews over Hotel Papendal. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Hotel Papendal

Wifi
gratis 
Aantal personen
1 - 10000 
Bereikbaarheid
auto 
openbaar vervoer 
parking - gratis 
Omgeving
groen (bos, ...) 
vlakbij snelweg 
Catering locatie
eigen catering locatie 
Faciliteiten
airco 
geluidsinstallatie 
projectie 

Activiteiten Hotel Papendal

Nieuws