Hotel Papendal

Hotel Papendal

Verscholen in de bossen van de Veluwe, aan de rand van Arnhem, ontdek je het geheim van Papendal. Op onze mooie locatie vol natuur en dynamiek komen topsport en bedrijfsleven op een kleurrijke manier samen. Iedereen haalt het beste uit zichzelf op zo’n unieke plek! Jij ook. En daar helpen we jou graag bij. Op Papendal ben je welkom voor elk soort bijeenkomst. Van kleine vergaderingen tot de grootste congressen. Van een clinic tot een op maat georganiseerd evenement op ons terrein! Niets is ons te gek. 

 

Mensen vragen ons vaak wat er allemaal gebeurt #OpPapendal. Ons antwoord? #OpPapendal gebeurt héél veel! De veelzijdigheid die je hier vindt geeft ons complete karakter goed weer. Stap binnen, loop rond en je voelt het meteen: energie, trots en passie. Passie voor alles wat je doet, om het hoogst haalbare te bereiken. Altijd dat stapje extra zetten om dat wat je wilt ook écht voor elkaar te krijgen. Net als onze gasten, gaan wij voor goud. Iedere dag opnieuw. Die sfeer, dat gevoel, is wat Papendal anders dan anders maakt. Wij zijn trots op wat wij doen en houden van de gedrevenheid #OpPapendal. Hier is alles en iedereen altijd in beweging.

 

Er gebeurt méér op Papendal dan alleen sport!
Papendal is bekend om het topsportcentrum. Maar wist je dat er veel meer mogelijk is op Papendal? Je kunt bij ons terecht voor al je meetings en events. Of het nu gaat  om zakelijke congressen of vergaderingen. Om beurzen, expo’s of festivals. Het kan allemaal #OpPapendal!

 

De mogelijkheden zijn eindeloos voor jouw evenement!
Een evenement organiseren is nogal wat. Dat begrijpen we maar al te goed. Soms wil je het in eigen hand hebben en soms biedt een evenementenbureau een oplossing. #OpPapendal kan alles. Te veel om op te noemen, maar denk bijvoorbeeld aan een sportdag, clinics, productpresentatie, bedrijfsfeest, festival of iets geheel in eigen thema. Ons ruim 11 hectare evenemententerrein biedt oneindig veel mogelijkheden om je evenement in de Veluwse bossen te organiseren. Natuurlijk helemaal in te vullen naar eigen wens. En we hebben geschikte evenementenzalen. Voor congressen of beurzen. Van alle gemakken voorzien!

Reviews over Hotel Papendal

Er zijn (nog) geen reviews over Hotel Papendal. Ben jij de eerste die er één deelt?

Wees de eerste die een recensie schrijft

Kenmerken Hotel Papendal

Wifi

gratis 

Aantal personen

1 - 10000 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - gratis 

Omgeving

groen (bos, ...) 

vlakbij snelweg 

Catering locatie

eigen catering locatie 

Faciliteiten

airco 

geluidsinstallatie 

projectie 

Nieuws