Back to work drink. Yes, het kan terug

Back to work drink. Yes, het kan terug

'Tjing' zeggen op het weerzien met de collega's, het is iets waar we allemaal instant blij van worden. En met welke partner kan je beter 'Tjing' zeggen dan met Grunewald.bar, dé specialist in het maken van mocktails en cocktails op locatie. 


Peter Grunewald: "Eindelijk mogen we terug de baan op met onze verschillende bars en concepten. Hieronder som ik graag op wat wij kunnen betekenen voor bedrijven."


"Mocktails zijn al jaren ons paradepaardje. Al meer dan tien jaar zetten we in op alcoholvrije alternatieven om bedrijfsrecepties te pimpen. Door de grotere focus van bedrijven op gezondheid, wonnen mocktails enorm aan populariteit. Niet zelden vragen de mensen of er echt geen alcohol in zit. Niet dus, een alcoholvrij drankje kan echt heel smaakvol zijn zonder alcohol."


Hier zijn enkele voorbeelden van de originele recepten van Grunewald.bar:


  • Basil Ginger: basilicum, gember, vers limoensap en tonic
  • Lady in Red: frambozen, vers limoensap, suikersiroop, angostura bitters en veenbessensap
  • Spiced Caipirinha: limoenpartjes, suikersiroop op basis van pepers, ginger ale en crushed ice


"Uiteraard maken we ook alcoholvrije varianten van de klassiekers onder de cocktails zoals Mojito en Piña Colada. Voor elke drink hebben we een cocktailbar die past binnen het concept. We hebben heel wat geïnvesteerd in onze mobiele bars met als absolute paradepaardje de Citroën HY. Zijn uitstraling zorgt ervoor dat elke drankje stijlvol geserveerd kan worden of het nu bieren, wijnen, champagne of cocktails zijn."


"Met onze houten mobiele cocktailbar inclusief zes houten statafels en twee parasols zorgen we ervoor dat we binnen de kortste tijd een parking omtoveren tot een gezellig openluchtterras. En voor beurzen waar de ruimte op de stand meestal beperkt is, hebben we onze 1m² bar, van waaruit we heerlijke gin-tonics serveren. Zoals je merkt, hebben we voor elke drink wel een geschikte bar."


Een laatste tip van Peter: "Wacht niet te lang om je receptie of event te plannen." Na twee jaar 'droog staan' vermoedt hij dat er een overvloed aan aanvragen zal volgen. Neem contact op met Peter via peter@grunewald.bar of +32 (0)499/21.22.14


grunewald.bar
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties